עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviman,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מפעיל אותו אז יש את המסך שבו הוא אומר איזה מעבד ואפשר ללחוץ על DEL ולעבור לביוס במסך הזה הוא כותב לי cpu is unworkable or has been changed please recheck - cpu soft menu אפשר ללחוץ על F1 וזה מעלה את הווינדוס כשהווינדוס דלוק יש את הצפצוצים מהמחשב שמתריאים על חום של המעבד מה הבעיה ? איך אפשר לסדר ? *** לא ידעתי אם להדביק את ההודעה בפורום הזה אז ככה שאם זה לא מתאים תעבירו בבקשה תודה אבי עריכה : שכחתי גם לרשום שהוא עכשיו כותב לי שהוא 2.0 המעבד הוא פנטיום 4 2.66

2. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by barak123,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע מלא פעמים, בדקתי את הזכרון אולי שעתיים וחצי עם memtest ולא היו בעיות. המחשב עכשיו אחרי פירמוט אז אני לא חושב שזאת בעיה של דרייברים. עכשיו שאני מנסה לבדוק מה יש בקבצי dump לרוב השגיאה נגרמת על ידי Unknown_Image ... מישהו אולי יכול לשפוך קצת אור על הבעייה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by buuhaa,

אהלן. קניתי הארדיסק נוסף ואני רוצה להתקין אותו. יהיו לי מעתה צורב, כונן DVD, ו-2 HD. מהו סדר החיבור המומלץ לדעתכם ? האם כדאי ששני ההארדיסקים יהיו על הפריימרי או שזה לא משנה ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by nistelroy,

מאיפה אפשר להוריד דרייבר למודם של אמביט? ambit

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  7. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by neogod,

יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!

9. לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by eizik26,

שלום אנשים אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי: אם אני מחבר לצורב פנימי את המתאם IDE TO USB האם המחשב WINDOWS יזהה אותו? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by IDAN AMRAM,

אני משתמש באימיול החדש של ליונטוורק גירסא 5 ..... הכל פועל כמו שצריך חוץ מזה שאני מקבל הודעה על הקובץ קרדיט כל פעם שאני מפעיל את אי מיול אני לוחץ אישור ואז ההודעה שוב מופיע שוב אישור ושוב מופיע ככה 6-7 פעמים.... זה מעצבן..... מישהו יודע איך לטפל בזה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by m0sh,

טוב אז יש לי מחשב חדש 64 ביט והוא פשוט לא זז אני בטוח שזה משהו בהארדיסק... לפני שהתקנתי את הוינדוס הייתי חייב בRAID להוסיף אותו בSTIRPE ואין לי מושג מה זה אבל המחשב בקושי זז זה לא התקין לי בלי ששמתי אותו בRAID וזה גם אומר שלא מותקן לי HPA DRIVE בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by Lord^Lior,

אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by Gimel,

יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Computertalk,

שלום לכם משום מה ה USB הפסיק לזהות את המצלמה שלי וכל דבר אחר שאני מחבר חוץ מעכבר וחיבור למודם - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by buuhaa,

אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by odedhavia,

אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by liorgadidi,

עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  23. אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  24. שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות כדי לחבר?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים