עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gimel,

הרכבתי לאחי מחשב עם הלוח הנ"ל. כרטיס המסך שמותקן הוא GF TI4200. כאשר מפעילים בביוס AGP FAST WRITES אז יש בעיות גרפיות במשחקים והמחשב נתקע אחרי 3-15 דקות. כאשר ה-FAST WRITES מנוטרל אז הדרייבר מוריד את ה-AGP ל-2X והכל עובד. עידכנתי את הביוס לגרסאת הבטא האחרונה אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? :s05:

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה בחיבורי הUSB בלוח, הם עובדים כUSB 1.1 במקום USB2.0 למישהו יש מושג איך אני הופך אותם לUSB 2.0 ? הלוח שלי תומך בUSB2.0 ( יש לי את הלוח EPOX 8KDA3+ ). האם אני צריך להוריד דרייברים או משהו כזה ? או שישנן הגדרות כלשהם שאני צריך לשנות ? תודה מראש בן. נ.ב אני יודע שהם עובדים כמו USB 1.1 בגלל כשאני מחבר את הנגן שלי שתומך בUSB 2 אני מקבל את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by temstet12,

אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by alias,

הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה... ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. היי, אתמול בדקתי כמה כרטיסים במחשב, עכשיו החורים של הברגים התרחבו וכשמכניסים את הברגים הם מסתובבים על "ריק" מה שניקרא... אמרו לי לקחת "שפיץ פלייר" ולנסות לעקם את ההברגה ולהחזיר אותה למקום, אבל ההברגה שם כבר נשברה. יש לכם פתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by הרב אמנון יצחק,

כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  11. שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. אחרי שהעברתי את המחשב למארז החדש (TT XASER3 SUPER TOWER...) שמתי לב שהלוח לא מזהה יותר מהתקן IDE אחד.... (PRIMERY....) בSECENDERY - הוא לא מזהה כלל התקנים) יש לציין כי בדקתי את הכוננים במחשב אחר.. והם תקינים.... מה יש ללוח שלי? לא התעסקתי עם עדכון ביוס או משהו.... רק העברתי את הלוח כנ"ל לגבי הUSB.... לא מזהה חומרה באפיקים אלו הלוח הלך? צריך לאפס ביוס \ לעדכן אותו? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by coolasaf,

האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק תקינות של דיסק קשיח , וכמו כן שאר מרכיבי חומרה כמו זיכרון (או לוח)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP

15. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת תודה לעוזרים...

16. Started by dorratz,

שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by moses_23,

אז ככה: יש לי מחשב נייד של Dell והבעיה שכשאני אניי מסיים לטעון את הסוללה ואני מוציא מהחשמל המחשב נכבה. ולפני זה,הייתי מוציא את החשמל והמחשב היה ממשיך לפעול. אין לי מושג מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. יש לי בעיה של זיוף טמפ'.... ובפורום "קירור ואוברקלוק" אמרו לי שאני צריך לעשות עידכון לביוס וזה יסדר את החיישנים... השאלה שלי... איך אני עושה את זה?! וזה יכול לגרום לי לנזק כלשהו? בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. (הסיפור הוא עפ"י גירסתו של דוד שלי - לא ראיתי ולא ביצעתי) הכנסתי דיסקט איתחול והגעתי לדוס. ניסיתי לפרמט את המחשב ע"י הפקודה: format c: קיבלתי שגיאה: Cannot format NT Server מדוע ומה אפשר לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Idanp,

ניסיתי כבר כמה תוכנות Speed Fan Everest כל פעם שאני מנסה ליבדוק את ה טמפ' המחשב ניתקע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. מישהו יודע אם הלוח הזה הוא P3 :s05: היה לו דיסק של 8.4 גיגה יש לו שתי סטיקים של 128 SDRAM ויש שם איזה מעבד שוכב...(אבל שימו לב שיש עוד סוקט :s05: :s05:) הכל מצביע על זה שזה פנטיום שלוש(אבל מה זה שתי סוקטים???ועוד אחד שוכב ואחד עומד???) משום מה הוא לא עושה פוסט... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by liorgadidi,

שלום התקנתי על המחשב שלי את המאורר tt silent tower למעבד עכשיו במארז שלי יש מאורר בכיוון הרוח של המאורר כלומר אם האוויר של המאוורר למעבד בא מפה> אז יש לי מאורר ששואב את האוויר החוצה >מעבד >מאורר החוצה| (>=מאורר) עכשיו כעבור כמה שעות שהתקנתי את המאורר החדש אני מריח ריח מוזר מהמחשב. אני לא יודע מזה יכול להיות... יכול להיות שהמשחה שהביאו לי עם המאורר גורמת לריח... יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב... יכול להיות משהו... עכשיו אני צריך לדעת אם זה קשור איכשהו לסדר המאוררים שנתתי למעלה או בכלל למשחה... האם יש למשחות טרמיות ריח לוואי? תודה מראש ליאור .ג.

23. אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by alias,

תראו פתאום המחשב עשה לי היום ריסט אז חשבתי אולי בטעות נגעתי עם הרגל ולחצתי בטעות על הריסט אבל לפני כמה דקות זה קרה שוב וכשהוא ניסה לעלות לונדוס עוד הפעם זה קרה אבל אז התחילו להיות צפצופים כאלו (בזמן שהוא בודק שהכל בסדר (כשהוא בודק כרטיס מסך זכרונות וכו') כיביתי הדלקתי ושוב זה קרה עזבתי אותו לכמה זמן איזה חצי דקה ואז הוא עלה יש למשהו מושג מזה יכול להיות??? ואם זה משנה למשהו אז היום הייתי קצת באינטרנט קצת משחקים והתקנתי כמה תוכנות(Sandra \cpu-z-125\AquaMark3\ואתמול שמתי easy tune5-אם זה בכלל משנה)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים