עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by orlevi_85,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב. אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב.. תשובה דחופה תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gam,

שלום, נעלם לי אחד הדיסקים הקשיחים מהמחשב( הווינדוס לא מראה לי)מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  4. בווינדוס 7 ואם אני זוכר נכון גם ב8 המקש "הצג שולחן עבודה" הקיצוני עובד מצוין ועכשיו ב10 פשוט לא. (אני לא מדבר על האייקון, אלה על זה שממוקם בקצה של שורת המשימות ליד השעון) הוא קצר מידי אני לא מצליח לנווט אליו את העכבר שלי ככה בחצי תזוזה וקליק. בנוסף, הוא היה פועל גם כאשר הייתי מקיש על הפיקסל הקיצוני ביותר בפינה מה שלא קורה בWIN 10. משום מה הם בחרו שלא להגדיר את המסגרת 1PX של המקש הזה כCLICK ממש מקשה על השימוש ואני לא מצליח למצוא פתרון או מודיפקציה לרג'יסטרי או משהו בסגנון. אני מודה שאני קצת מבולבל ומבלבל את המקש שאני מדבר עליו יחד עם המקש הסטנדרטי אני לא יודע לא לנסח נכון את השאלה כמו שצריך וזו וודאי הסיבה שאני לא מצליח …

5. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Rittberg,

האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. Started by BenBa,

היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. Started by purple-hey,

שלום, אני מנסה לקנפג שרת FTP על Windows Server 2k8 R2. עשיתי צעדים זהים להסבר שכאן. אני מצליח להתבר ל localhost אבל לא מצליח להתחבר מבחוץ. ניטרול של הפיירוול (של .Z.A) לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ראיתי תמיכה תכנית וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים לבעיה שלי. קניתי היום ההרדיסק חדש של מקסטור חיברתי אותו (פעם ראשונה בחיי בלי הוראות) והכול הלך חלק נכנסתי לווינדוס XP והוא זיהה את ההרדיסק אבל כשאני ניכנס למחשב שלי אני לא רואה שום כונן חדש בבקשה עזרה איך אני מגדיר את ההרדיסק החדש ככונן.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by חיים גולן,

אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים

12. Started by Holy,

החלטתי להפעיל RAID 0 על שני ההרדיסקים שלי הבעיה היחידה שאין לי דיסקט עם דריבר לבקר RAID (על הלוח אם) וכמובן כשאני מתקין XP אני צריך ללחוץ F6 ולתת לו דיסקט עם דריבר גם בחוברת כתוב שצריך דיסקט עזרה? לוח GigaByte 7VAXP בקר - Promise MBFastTrak 133 Lite Controller בנוסף - לביצועים מקסמליים על איזה מערכת קבצים כדאי להגדיר את המארך ואיזה גדלים של partitions כדאי כדי לעשות הרדיסק אחד גדול של 160GB עם NTFS?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by gta_man,

יש לי מחשב ישן,עם לוח אם asus p2b. קניתי דיסק קשיח חדש בגלל שהקודם נהרס,אבל הביוס לא מזהים אותו... הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס XP והיא כן זיהתה אותו והתקינה עליו את הקבצים ההתחלתיים,אבל עכשיו אני תקוע כי הביוס לא מצליחים לזהות אותו.. מה אני צריך לעשות?תודה מראש לעוזרים. דרך אגב הכונן עם חיבור IDE, אין במחשב הזה SATA..

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by kobibo,

רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. הי חדש פה, מקווה שזה המקום המתאים. השאלה היא כמו הכותרת- האם זה ניתן לביצוע..? יש לי מערכת הפעלה win 10 enterprise ועכבר בלוטוס שמחובר עם USB של חברת logitech. האם זה ניתן לביצוע? עריכה: אם זה לא אפשרי אז גם מקש אחר תופס תודה

16. שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב והוא זקוק לעזרה בהגדרת הזיכרון בביוס. DOMINATOR 2X2GB 1600MHZ בברירת המחדל הזיכרונות מוגדרים לפי הלוח כ1333 במקום 1600 במקור. אני לא מצאתי דרך להגדיר את הזיכרונות על 1600 ללא שינוי בתדר המעבד. כאשר הגעתי למצב של(1670 והגדרות נוספות משום שלא הגעתי ל 1600 במדויק) הייתה בעייה רצינית של יציבות והיחס עמד על 2:10 המפרט : CORE I5 750+STOCK HSF P55-UD4 Corsaiar Dominator 1600 2x2GB עובדים במתח של 1.65 וולט. Sapphire 4770 W.D 500GB Black Caviar LG X22 Enermax 525W MOUDULAR Thermaltake KANDALF Dell 2209WA מה עליו לשנות בכדי שהזכרונות יעבדו על 1600 במדויק ללא העלאת תדר ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by dudu2683,

שלום הביאו לי מחשב עם לוח אם של ABIT מדגם kv8 pro ולו מחובר כונן קשיח SATA הבעיה התחילה כאשר יום אחד הדליקו אותו הוא היה מגיע למסך של טעינה של XP ואז עושה ריסט למחשב...הנחתי שאחד מקבצי ההפעלה של XP הלך ולכן אמרתי שאני ייתקין מחדש XP. לאחר שההתקנה התחילה לרוץ בשלב שהוא אמור לזהות את הכונן הוא לא הצליח .מישהו אמר לי שזה בגלל שלוח אם לא יודע לזהות SATA ויש להתקין דרייברים בעזרת דיסקט.עשיתי את זה (כל זה שלוחצים על F6 בהתחלה) והוא מתקין את הדרייברים שצריך אך משום מה עדיין הוא לא מזהה את הכונן...מה יכול להיות הסיבה (יש לציין שהכונן מחולק לשני מחיצות ואם אני מחבר אותו למחשב אחר המחשב כן מזהה אותו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? בעיקרון יש סיכוי שלא התקנתי את הדרייברים הנכונים ?(ל…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by smoke_man,

יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WD וכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתית אני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחים התקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותו מיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולה אז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרה תודה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Mk1,

שלום. קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2. בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לקחו ממני כסף על שירות ''מומחה'' והוא נתן לי רק שם וסיסמה שלי ולא עזר כלום. אמרתי לו שפרטים האלה כבר יש לי. תעזור לי להתקין נתב. קיבלתי תשובה ממנו שהוא לא מכיר את נתב הזה. על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone. מה אפשר להמליץ לי במצב הזה? נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by א. נ.,

ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by CoolingPC,

אז ככה קניתי מארז חדש (ANTEC 300) העברתי את כל הדברים אני בא מדלקי את המחשב והוא לא נידלק אני בא פותח את המארז ורואה שלא חיברתי כמה קבלים והם זה הכפתורים של ההדלקה אז עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם ככה הם ניראים תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Shahar Meshulam,

קניתי פינת מחשב חדשה קומפלקט שחיברתי אתמול. הכל עבד רגיל אתמול רק לא היה לי אינטרנט בבית אז לא השתמשתי במחשב יותר מדי.. היום הכל היה רגיל, הצלחתי להתקין ביטדיפנדר ולבדוק דרייברים בזמן שאני מנסה לעדכן עברית כשפה שניה המסך משחיר והמחשב נכבה לרגע מסויים.. ואז התחיל מצב (יש לי חלון במארז) אני רואה את הווינדפורס של ה970 G1 דולק עם אור כחול והמחשב עושה רעש כאילו מתחיל לעבוד ואז מפסיק ואז שוב אותו הדבר ככה למשך זמן של איזה דקה עד שכיביתי אותו.. בדקתי חיווטים מבחוץ שהכל מחובר כמו שצריך. הדלקתי אותו שוב, הוא שוב עשה אותו תהליך פשוט עושה רעש כאילו הוא עולה ומפסיק עד שהוא מתייצב וממשיך להוציא סאונד לא ברור כל איזה כמה שניות ועדיין המסך לא עולה, כיביתי אותו כרגע לא נוגע ב…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  24. Started by Bond,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה XP Pro לוח אם של Abit S7 דיסק קשיח SATA כיון שהדיסק הקיים כבר התמלא, הוספתי דיסק חדש SATA II 320GB אני מנסה להעתיק את התכולה של הדיסק הישן לדיסק החדש אבל המחשב נתקע, ניסתי לעשות את הפעולה עם התוכנות הבאות: Acronis Ghost 11 Partitiom Magic - בזו ניסתי לבצע חלוקה של הדיסק לשתי מחיצות אבל שוב המחשב נתקע, האם התקיעות הללו נובעות מזה שהדיסק גדול? או שהלוח האם לא תומך בדיסק שהוא SATA II אשמח לקבל את תגובותיכם כיצד להתמודד עם הבעיה? תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by k6_3m,

יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים