עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ben Matok,

שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
    • 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב, כדי שתיבנו את הבעיה אני כל קודם אסביר על החיווי של המסך: שהמחשב כבוי או לא מחובר הנורית מהבהבת בכתום. כשמדליקים את המחשב הנורה דולקת בירוק קבוע. לאחרונה, כמעט כל יום כשאני מדליק את המחשב, החיווי של המסך באמת הופך לירוק קבוע אך לא רואים שום דבר למרות שהמחשב כן דלוק (אני שומע את הצלילים של המערכת הפעלה וכ') ואז כשאני עושה ריסטרט דרך הכפתור החיווי של המסך הופך לכתום מהבהב ועדיין לא רואים כלום למרות שהמחשב כן עולה. אגב לא רואים כלום בשום שלב גם בכל התהליך של הBOOT כך שזה לא עניין של דרייברים או משהו הבעיה היא לא במסך ולא בכבלים בוודאות. את האמת שאני לא יודע אם זה קשור, אבל הבעיה התחילה בערך מהתקופה שחיברתי הארד דיסק מתקתק שהיה לילה במקפיא למחשב כלום לא קרה …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Nitro,

יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב מסוג HP Pavilion Dv6 3125ej עם מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 גרסה 64 ביט. יש לי תקלה שנמשכת כבר המון זמן ואני לא מוצא לה פיתרון. כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, אני מגיע למסך שחור ולא קורה שום דבר. רק לאחר שאני עושה הארד ריסט, המערכת הפעלה עולה. מישהו נתקל בזה? אגב בדקתי את גרסת BIOS, והיא הכי מעודכנת (F.29)

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש סיבה לזה ? למה זה קורה ואך פותרים את הבעיה. בוצעה פריקת חשמל והתקנים אחרים עובדים.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by omer1789,

כבר מספר ימים שהדף Gmail שלי לא עולה. היום ניסיתי למחוק קבצי coockie ולמרבה הפלא הדף כניסה לgmail עלה. הכנסתי משתמש וסיסמא וכשלחצתי כניסה, שוב - הודעת שגיאה "דף אינטרנט זה מכיל לולאת כתובת אתר להפניה מחדש" מה לדעתכם הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by TicTacToe,

בשבועות האחרונים אני סובל ממסכים כחולים שרק הולכים ומתגברים. עד עכשיו קיבלתי 2 קודים שונים 0X0000001E 0x0000003B בנוסף מבדיקה שעשיתי עם התוכנה שבסטיקי גיליתי שמקור הBSOD נובע מהקובץ ntoskrnl.exe למרות שבעבר קיבלתי אינדיקציה ש atikmpag.sys קרס החשוב מכל הוא שלפעמים אחרי קריסות המחשב לא עולה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בעליות וירידות כששלושת הנורות האדומות בגבו מהבהבות. ניסיתי להתקין ולמחוק דרייברים (כמובן עם drive sweeper תוך שימוש בsafe mode) לא עזר אגב המסכים הכחולים בדרך כלל באים כשאני משתמש בפיירפוקס או כשאני משחק בMW3 בניגוד לכך שיחקתי SKYRIM למשך הרבה מאוד זמן ולא הייתה שום תקלה בכלל (אף פעם). יש לציין שMW3 כמו גם פיירפוקס מותקנים על גבי ההארד שמחזיק גם את הsystem , …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

12. Started by bad-sector,

שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי רמקולים Microlab solo 7c, שמחוברים ליציאת האוזניות בטלוויזיה. מהטלויזיה עובר כבל hdmi שמחובר למחשב עם מתאם לכניסת dvi (כלומר הטלויזיה כרגע לא מעבירה סאונד למחשב, אלא רק תמונה). השאלה שלי, אם אחבר מפצל פשוט של 3.5 מ"מ ליציאת האוזניות בטלויזיה, שאליו אחבר את כבל הרמקולים ועוד כבל aux שיתחבר למחשב- האם הרמקולים יוציאו גם את הסאונד של הטלויזיה וגם של המחשב?

14. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הי, יש לי לפטופ של asus בן כמה שנים טובות שזז כמו עגלה שבורה ביום רע... תוהה אם החלפת ההארדדיסק בSSD תעשה שינוי דרמטי אם החיבור עדיין יהיה מסוג SATA, היות ואין בו סלוט ל m.2 MVNe. מה דעתכם? תודה!

16. שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by marzipanov,

טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by xtreme21,

שלום, לפני כשנה קניתי טלויזיה LCD של sharp דגם LC-42X20E . ברשותי יש אקסבוקס,ממיק יס מקס וממיר HD. האקסבוקס שלי מחובר עם כבל HDMI ולפני מספר חודשים,אחרי שהכל עבד מצוין, הפסיק הסאונד לעבוד ונאלצתי לחבר לו עוד כבל ישירות לטלויזיה בנוסף לHDMI. גם היס HD מחובר עם כבל HDMI, ולאחרונה קנינו מערכת קולנוע ביתית חדשה והסאונד דרכה עבד דרך כל הממירים מצוין. הסאונד ביס HD הפסיק לעבוד כשאני מחבר אותו לטלויזיה ונאלצנו לחבר את המערכת קולנוע ביתית ישירות לממיר בכדי שיעבוד. עכשיו אין לי סאונד באקסבוקס ולא בממיר HD כשאני מחבר אותם ישירות לטלויזיה עם HDMI. יכול להיות שיש בעיה בטלויזיה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by L1ron,

הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכם, שנייה לפני שאני קונה מחשב חדש (נייח) מתוך יאוש - אולי מישהו יוכל לעזור לי. לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לרסט את עצמו באופן אקראי (בין אם בזמן מנוחה או בזמן עבודה). אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לנקות אבק בתוך המחשב - אני יודע. גם להחליף רכיבים אני יודע... קראתי באיזה מקום שזה כנראה ספק, אז החלפתי ספק (שמתי ספק חדש). חשבתי שזה התחממות, אז שמתי מאוורר חיצוני מול המחשב (כאשר המחשב היה "פתוח" בלי דופן צד) ועדיין התופעה חזרה על עצמה. חשבתי שזאת בעיית וירוס, אבל אני לא מצליח להגיע למצב של סריקה מלאה, כי באיזה מקום בטווח הזמן של הסריקה -המחשב מתרסט... לפני חצי שנה היתה לי בעיה דומה ואז החלפתי את לוח האם, כך שאני מניח שזאת לא בעיה של לוח אם. ראיתי בתקלות דומות…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת

22. Started by נץ,

בהדלקת המחשב נשמע צפצוף יחיד נורמלי , הנורות במקלדת נדלקות, אבל אז מופיע: BACKUP BIOS Checksum Error Auto-Recovering ……………. אבל השחזור מסתיים, ומתחיל תהליך של עלייה מחדש ועוד פעם ההודעה הנ"ל ב- Loop אינסופי. ביצעתי CLR_CMOS : ניתוק מחשמל, קיצור מגעים, הוצאת סוללה למשך 24 שעות הוצאתי sim זיכרון אחד בכל פעם (יש שניים) , ניתקתי HD. הורדתי BIOS מאתר היצרן, אבל לא ניתן לטעון אותו כי Q-FLASH לא עולה (לחיצה על מקש END או כל מקש אחר לא עושה דבר). לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L מעבד E6300 ספק Antec 350W שינויי תצורה: לאחרונה עברתי לגלישה דרך בזב"ל עם ראוטר שלהם Privatebox , לא נראה קשור אודה לרעיון כלשהו , טרם שהמחשב הולך לטיפול יופי במעב…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by cablord,

שלום לכם, יש ברשותי כרגע מחשב (מובסס AMD AMD) עם HDD 2TB שעליו מותקן הכל (זה הדיסק היחיד במחשב) אני כרגע בהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם יש דרך לגרום לתוכנות\משחקים שמותקנים על המחשב הנוכחי שלי לעבוד בחדש, המחשב החדש יהיה עם SSD בנפח 256GB וישמש בעיקר למערכת הפעלה, כמה תוכנות שאני משתמש בהן הרבה, ומשחק שניים (תלוי בגודל שלהם וכמה אני הולך לשחק בהם). הקטע הוא שהמחשב החדש לא דומה בשום צורה מבחינת דרייברים למחשב הישן (החדש עם מעבד INTEL וכ.מ. של NVIDIA), אז אני מניח (ומעדיף) לבצע התקנה נקייה של ווינדוס (ועל הדרך לעבור מ7 ל8.1 או 10, תלוי מתי כל החלקים של המחשב יגיעו), האם יש דרך לגרום לכל השמירות לעבוד? האם יש דרך לא להתקין הכל הכל מחדש? ובלי קשר, אי…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ikehgl,

כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים