עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by M@or,

הי, יש לי מחשב נייד HP, פנטיום3 עם windows XP pro. אתמול חיברתי לו מצלמה דיגיטלית ל-USB והכל עבד יופי, ההתקן זוהה בזמן שהמחשב דלק והעברתי קבצים. היום רציתי לחבר עכבר USB של מיקרוסופט ל-USB, אך הוא לא מגיב ולא נדלק. ב-PC הוא עובד אחלה, כנ"ל המצלמה. צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים. הסרתי את כל ה-USB שיש שם, כיביתי, פעלתי מחדש, ה-USB זוהה מחדש אך לא מזהה חומרה. מה קורה כאן?? :-\ תודה, מאור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DRM,

LENOVO G50-30 model name 80G0 WIN 8.1 למחשב יש 3 יציאת USB שני חיבורי USB2 וחיבור אחד USB 3 יש גם קורא כרטיסים מובנה הבעיה היא שמכל החיבורים האלו רק הUSB 3 עובד ורק כשאני מחבר אליו התקנים שתומכים בUSB 3 בחיבורים האחרים יש לי חשמל ואני יכול להטעין וכו.. בתפריט הבוט גם לא ניתן לראות שיש מכשירי USB מחוברים אלא אם הוא מחובר ל USB3 ותומך בו התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים מהיצרן וגם עדכנתי את הביוס אין לי שום סימנים צהובים במנהל ההתקנים

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שלום רב ברשותי לוח P5QL PRO - יש לי מספר צרכנים יש תופעה מוזרה - קיימים 6 יציאות מאחור של USB2 - כולם עובדות אך לא נראה שכל הבקרים של ה USB עובדים . כמו כן יש בעיה של עכבה גבוהה בחלק מהצרכנים (למשל כרטיס לכידה של PINNACLE) האם יש אפשרות לשנות PRIORITY של USB ? לשנות BANDWIDTH ? ראו תמונות מצורפות[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:13:51 אודה על עזרה בצפיה בחיבורים עם תוכנות שונות רוצה להדגיש : למה לא רואים את את כל הבקרים של ה USB : 3A3C 3A34[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:15:52 ראה את קובץ ה USB עבור הבקרים השונים[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:16:47DEVICE MANAGER OF THE USB[attachment deleted by admin]

4. Started by EEstudent,

??? בעיה מוזרה, פתאום הUSB מםסיק להגיב לא משנה מה אני מחבר זה לא עובד,אני מפעיל את המחשב מחדש כדי שיחזור לעבוד במקרה הטוב אני מפעיל פעם אחת מחדש, העכבר דולק שאני מחבר לUSB אבל זה לא מגיב בכלל,כנ"ל שאני מחבר זכרון הוא דולק אבל לא עובד

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום. המחשב בבית הפסיק לזהות כל התקן USB (לא משנה 2 או 3, קדימה או אחורה) אין שום צליל, שום הודעה ושום תגובה מההתקן. (נגיד עכבר, לא מאיר ולא עובד) בביוס העכבר מזוהה ללא בעיות, לכן הבעיה תוכנתית לדעתי. (ביוס UEFI) המחשב זה מחשב האסוול חדש, עם לוח H97M-Pro4 של אסרוק. מריץ Win 8.1 בדיקה ב-Device Manager מראה באמת שהוא לא מזהה \ אין דרייבר לבקר ה-USB של אינטל. אינטל לא עושים דרייבר לרכיב הזה בשביל ווינדוס 8.1 כי הוא אמור להיות מובנה (יש רק ל-7 והוא לא עובד ב-8.1) אני חסר אונים, המחשב לא שמיש (למזלי יש מקלדת PS\2 לכן אם ממש רוצים להשתמש בו אפשר, אבל לילדים שמשתמשים במחשב ולא יודעים שימוש ללא עכבר) הבעיה החלה שחיברתי גלאקסי 2 למחשב ב-Download mode ובתחילה המחשב לא זיהה אותו (US…

• 22 תגובות
    • 14.3k צפיות
  6. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. יש לי צורב של SAMSUNG והכל עבד מצוין, אבל עכשיו שאני מכניס את הכבל USB ללפ-טופ הוא לא מזהה בכלל את החומרה החדשה ולא מגיב. שהכנסתי את הדיסק אונקי זה עבד. מישהו יודע למה זה לא עובד ואיך אני מסדר את זה ?? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. Started by Episode-666,

אז ככה,במחשב של בת דודה שלי תמיד היה מחובר לUSB אחד מדפסת ולשני MP3 קיצר בזמן האחרון הוא לא מזהה אותם בכלל. יש השערה מה יכולה להיות הבעיה בדיוק ?

9. Started by rjjb7,

יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sayaar,

היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oreng0070,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by din707b,

שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by nemo,

כל החיבורי USB במחשב שלי לא עובדים כבר כמה ימים. כל פעם שאני מחבר משהו אז נפתח חלון קטן "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yoni66,

יש לי נגן של IRIVER 5GB לכל חיבורי הUSB שחיברתי במחשב שלי הוא לא מגיב(מופיע כונן אבל אי אפשר להיכנס). כשחיברתי למחשב אחר הכל עבד. הערה: כשחיברתי נגן אחר למחשב שלי הוא עבד מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mafisto00,

שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית עם לוח אם של asus p5g41c-m lx וכל פעם שאני מחבר USB כלשהו כמו דיסק און קי או מדפסת, המחשב בכלל לא מגיב ולא משמיע צליל. רק הכרטיס רשת שלי שמחובר באמצאות USB מזוהה ועובד. היה לי ווינדוס ויסטה ובהתחלה הכל עבד עד שיום אחד הופיע הבעיה ופירמטטי לווינדוס 7. תודה מראש לעוזריים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם! הבעיה היא כזאת, לאחר הפסקת חשמל ה USB פשוט הפסיק לעבוד עם XP. אבל לפני ש XP עולה - בביוס ובדוס, הוא כן עובד (מקלדת ועכבר). אפילו פירמוט לא פתר את הבעיה המפרט: intel Pentium D 3.4GHz לוח intel צ'יפסט 945P 1GB DDR2 G-Force 7300 מערכת הפעלה כאמור windows XP PRO למישהו יש מושג על הבעיה המוזרה? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kilrah,

USB לא עובד ולא מזהה שום דבר, בהתחלה הבעיה הייתה באחד הפורטים ולאחרונה בשניהם, ניסתי לעשות איפוסים שונים ללא הצלחה יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by adirze,

שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Yosi199,

מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by רועי וולדפוגל 29,

לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

22. עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. Started by Eran M.G,

לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by ifiter,

שלום רב! לפני כי שנתיים וקצת קניתי מארז Coolermaster Centurion 532 Silver.כשניסיתי לחבר את הUSB הקדמי שלו ללוח-זה לא עבד.אותו זמן פרצה המלחמה - ולא הייתה לי אפשרות לשלוח מארז למעבדה.יש לי לוח של GIGABYTE מלפני 3 שנים.לא זוכר דגם-סוקט 478.חשוב לציין שחיברתי לאותו לוח כרטיס USB פנימי וזה עובד.אבל היום אני הולך לשדרג את המחשב ולא באה לי לקנות מארז חדש בגלל USB(אני צריך קדמי לדיסק און קי).שאלה שלי-האם יש פטרון לתקלה כזו-האם ניתן לתקן את הUSB? או הבעיה היא בלוח?אני לא מבין גדול אבל נירא לי שעל הלוח יש USB1 ובמארז USB2. תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by TimTam,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים