עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yan_ymar,

יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by 1stcowgirl,

שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by No-One,

אחרי נסיון ארוך ומתיש לפתוח פורטים למשחק MODERN WARFARE אני צריך עזרה עם כמה שאלות: כשקובעים IP קבוע מה צריך לכתוב בשורה הזאת, ראיתי המון דעות וקשקושים ורציתי דעה ברורה בנושא (חלק אומרים לשים 8.8.8.8 של GOOGLE, חלק את הIP, חלק את ה Default gateway: המודם+ראוטר שלי הוא TPLINK VR600. נכנסתי לדף הקינפוג של הראוטר ועקבתי אחרי המדריך הרשמי, הבעיה היא שהרובליקה DHCP SERVER (הסרטון מוקפץ לשם) לא מופיעה אצלי בהגדרות. זה קריטי? אם כן איפה אני מוצא את זה? במקום מה שיש בסרטון אצלי יש את התפריט הזה: הגדרתי את כל הפורטים כמו שהמדריך מראה (דילגתי על השלב הקודם): …

4. Started by LL@SS,

שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש

5. Started by Cabbage,

הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zoloboy,

יש לי xp sp1 אחרי שאני מתכין את windows אני צריך להתקין את sp1 או שאני מתקין את windows אז ה sp1 מותקן אוטומתית תודה חמודים שלי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KRS1,

אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  9. שלום.. יש לי 2 מחשבים... ב1... הבעיה היא.. שפתאום ה-FPS שלי ירד ל60.. בקאנטר.. (שאני על - OpenGL) ושאני על Direct3d זה משתולל ולא יצי כמו תמיד.. אז אני רוצה להיות על OpenGL כמו שתמיד הייתי וזה היה לי על 100.. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה.. אני חושב שזה בגלל הדרייברים. של הכרטיס מסך.. 56 משהו... הבעיות הם במשחק Counter Strike הבעיה השניה היא.. במחשב השני.. שפתאום ככה הוא מתחיל לעשות לי בביוס Memory Check שלא ביקשתי ולא כלום.. וחיפשתי בכל הביוס.. כמה וכמה פעמים. הכל ביטלתי.. ואין .. זה עדיין עושה את הבדיקה.. אין עוד שום אפשרות בביוס... וגם עשיתי ריסט לביוס... לא עוזר.. אולי תוכלו לעזור... תודה רבה.. צ'יקו

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by no1no2,

הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Psor,

הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Psor,

הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dbx22,

יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? עריכה: מצטער מנהלים נראה לי שלא רשמתי את זה בפורום הנכון, תמחקו את ההודעה אם זה לא במקום הנכון

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by thebomb59,

למישהו פה יש פתרון ליו פי אס נגד הפסקות חשמל כי אני בקושי מצליח לחיות עם המחשב עם ההפסקות האלה בגשם כל 10 דקות בום מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אהלן, לפני כמה חודשים החלפתי מעבד במחשב והחזרתי את הקירור שלו בצורה לא כל כך תקינה (בדיעבד). זה היה מציג לי בהפעלת המחשב הודעות של התחממות CPU ומאוורר CPU תקול, אבל בסופו של דבר מעלה את המחשב. אתמול קרסה המערכת ומסתבר שגם נמחקה מערכת ההפעלה - אין לי מושג איך, לא הייתי על המחשב בכלל. איך פתרתי בינתיים? בחרתי באפשרות IGNORE בביוס ואז התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. שאלות שלי רציתי לדעת האם המאוורר של המעבד אכן תקול לחלוטין ואיך אני יכול לבדוק את זה? האם יש באמת קשר בין הבעיות שתארתי לאיבוד מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mccartney,

שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rsigall,

שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום חברי הפורום. חבר שלי ביקש ממני עזרה באבחון תקלה במחשב שלו. התקלה המקורית הייתה שעם עליית הוינדוס המחשב קפא עם עליית האנטיוירוס. במצב בטוח הכל עבד מצויין. נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי את כל התהליכים, ועדיין, במצב נורמלי, המחשב נתקע עם עליית המחשב. החלטתי לפרמט ולהתקין את המחשב על HD חדש שחבר שלי רכש. מע' ההפעלה היא וינדוס 7, והפלא ופלא, המחשב נתקע בדיוק בשלב של COMPLETING INSTALLATION. ניסיתי כמה פעמים תוך שאני מנסה להפעיל עם זיכרון אחד מבין השניים, פעם עם הראשון ופעם עם השני אך ללא הועיל - באותו שלב המחשב נתקע ולא מסיים את ההתקנה. אז זו לא בעיה בHD, וגם לא בזכרונות. האם ייתכן שזה בעיה בלוח או במעבד? חברי טוען שהתקלה ארעה אחרי כיבוי אלים של המחשב - אולי בכלל זוהי בעיה בספ…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by Shalti,

שלום, אשמח לשמוע רעיונות למקור התקלה שהמחשב שלי חווה. תיאור התקלה: מיד כשמדליקים את המחשב מופיעים על המסך פיקסלים בכל מני צבעים. בחלון של ה-Boot כשרואים מידע על המחשב (עוד לפני שעולה מערכת ההפעלה) מתחלפות כל מני אותיות באותיות רנדומליות אחרות. מספר שניות אחרי שעולה ה-Windows (פעם זה לקח יותר זמן) המסך נהייה שחור לשניה, חוזר ל-Windows ומאותו רגע אי אפשר לעשות יותר פעולות כי הכל תקוע. העכבר עצמו זז ללא בעיה, אבל אם מנסים לפתוח חלון אז זה לא באמת עושה כלום. כל כמה דקות המסך שוב נהיה שחור לשניה ואז חוזר ל-Windows. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום של המעבד, אבל מדדתי טמפרטורה באחת מהפעמים שכן הצלחתי להעלות את ה-Windows והיא לא הייתה חריגה (שניה אחרי שמדדתי הוא נתקע). חשבתי…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by מאור247,

תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by Rudo17,

שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by surfface,

אני רוצה למזג את E לתוך C אייך במסך הכחול של התחלת WINDOWS זה ממז עד 99% וא רושם DISK NOT LOKED או משהו כזה מה לעשות (מישהו עזרה פליז)

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום חברים לידידה שלי יש מחשב ישן פנטיום 3 500הארטז ,הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך , סידרתי הכל ואז החלטתי למה לא לעשות לה אוורקלוק אז העלתי את המכפלה ועכשיו המחשב רץ על 620 במקום 500 הבעיה היא שהמחשב עכשיו לא עולה הוא מגיע עד המסך הראשונים שבו כתוב ההארטז וזהו ככה הוא נתקע , גם המקלדת לא מגיבה בכדי להיכנס לביוס ולשנות את ההגדרות בחזרה רציתי לדעת כייצד ניתן לאפס את הביוס ולשחזר הגדרות הלוח זה לוח PCI ישן מיועד לפנטיום 3

24. יש לי כרטיס מסך ATI HD 4850 (המפרט השלם בצד). היום שמתי לב לבעיה שבזמן משחק ב-Sims 3, כשאני מזיזה את המסך במשחק, התזוזה אינה חלקה, רואים מעין פסים/גלים. עדיין לא ניסיתי לראות אם הבעיה קיימת במשחקים אחרים. צירפתי סרטון וידאו שצילמתי בניסיון להמחיש את התופעה: אני מקווה שאפשר לראות את התופעה בסרטון. האם מישהו מכיר את התופעה הזו? כרגע הדרייבר העדכני מהאתר של AMD מותקן. אודה למי שיוכל לעזור לי לגלות מהיכן נובעת הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 38 תגובות
    • 9.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים