תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב החדש שהיא כאשר שאני מכניס דיסק כל שהוא לסידי רום ואז נכנס למחשב שלי כדי להפעיל אותו המחשב שלי פשוט נתקע ולא מגיב ושאני מנסה לסגור את החלון של המחשב שלי הוא עושה לי סיים משימה וככה אני לא מצליח להתקין שום משחק או תוכנה. תעזרו לי בבקשה. המפרט שלי בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה...לוח של MSI NEO 4 וכרטיס מסך של GIGABYTE שאני מאתחל את המחשב אין תצוגה NO VIDEO INPUT - הכל יושב טוב חיבורים וכו' מה עוד אני יכול לבדוק??
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה והפעלתי את המחשב, המחשב עבד אבל נהיו לי כאלה פסים ורודים לאורך המסך... ואחרי כמה דקות המחשב פשוט עשה FREEZE ונתקע. אחרי שעשיתי לו ריסט הוא בכלל לא עלה ועשה כל 3 שניות צפצוף אחד ארוך (הלוח הוא K8NS של GIGABYTE). ניסיתי לשים כרטיס מסך PCI ישן ועדיין לא עובד. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי ספק hec300 חדש מלפני פחות משבוע. המחשב עושה בעיות של תקיעה אבל הטמפרטורות בסדר, 41 במנוחה ומקסימום 52 במאמץ (עם פריים). לפי EVEREST הRPM של הPOWER SUPPLY הוא 1442 והמאוורר שלו מוציא אוויר בקושי אם בכלל. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי 2 מקרופונים ב120 שקל חדשים חיברתי אותם לחיבור שמאחורי המחשב וגם ניסיתי את שאר החיבורים וגם כיוונתי בהגדרות בלוח הבקרה והכל ומשום מה הוא לא עובד מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה במחשב שנמשכת בערך כבר שבועים אני מדליק את המחשב הוא נתקע לגמרי אחרי 10 דקות פשוט לא מגיב לכלום זה תוקע חלונות שאני נמצא בהם והכל,לפעמים זה נמשך יותר לפעמים זה נמשך פחות ואתה יודע מה אפילו המסך בביוס התחרבש לגמרי הוא מהבהב ומתחרבש ואי אפשר להבין מה כתוב שם זה קורה לי בדיוק מאז שהחלפתי כרטיס מסך מ-9600xt ל-9800pro אולי זו בעיה של הספק להחזיק את המערכת?או שהמעבד גוסס :'( אגב הספק הוא hec 300art המפרט שלי במדויק הוא epox 8rda3+ axp 2600 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card עריכה אה ושכחתי לציין שני כרטיסי רשת ומדפסת
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, מחשב ישן שלי (Celron) הפסיק לעבוד פתאום. כשאני מדליק אותו המאווררים מתחילים לפעול הדיסק הקשיח מתחיל להסתובב אבל שום דבר לא קורה ואין כלום על המסך. ניסיתי להוציא את כל הרכיבים ( לנתק כוננים כרטיסים זיכרון...) וכלום לא עזר. פעם אחת פתאום הוא התחיל לצפצף על בעיית זיכרון ( כשהזיכרון היה בחוץ ) אבל זהו לא הצלחתי לשחזר את זה עם זיכרון בלי זיכרון כלום פשוט דממה חוץ מהמאווררים. יש למישהו רעיון מה לעשות? חשבתי אולי שיש איזה קצר בלוח אם אבל אני לא יודע אם זה משהו שאני יכול לסדר או איך בכלל למצוא דבר כזה ואל תגידו לי להחליף לוח אם כי אין לי אחר ואני מעדיף לזרוק את המחשב מאשר להתחיל להשקיע בו כסף.
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
ברשותי ספק 430w של אנטק עכשיו כבר 3 floppy נשפרו לי כלומר כל קו ה5 וולט שהוא אדום פשוט הותך הפלסטיק ניתך עכשיו לפי דעתי זה הספק נכון?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף בין הכוננים המחוברים למחשב הנייד שלי ולא יודעת איך. מה שמחובר זה כונן לדיסקטים (וכנן A). על מנת שאוכל להשתמש בכונן תקליטורים, אני צריכה לשלוף את הכונן הקטן ובמקומו להכניס את כונן התקליטורים. בדקתי ואין לי מושג אין משחררים את הכונן. מישהו אמר לי עם פלייר או טסטר מהצד כזה לנסות. לא נראה לי הגיוני שיש צורך להפעיל לחץ כבד על הענין. מי יודע כיצד עושים זאת??? תודה מעומק הלב. אני זקוקה למחשה הניידר להגיש עבודה דחופה ולא מצליחה להשתמש בתקליטור העבודה לשם כך. רק שאצליח לעבור את הבחינה. בתודהנ מעומק ליבי. לטה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הבעיה שלי מתחילה כבר למעלה משנה הכל התחיל כשאני מדליק את המחשב והווינדוס מגיע לשולחן עבודה הוא נתקע לכמה דקות בהתחלה התעלמתי מזה ואז זה גם הגיע לבעיה במשחקי רשת ששם המשחק היה נתקע ל10 שניות בערך ואז חשבתי כבר אולי זה בעיה בכרטיס רשת היה לי (3COM) אז קניתי אחד וחדש וזה עדין אותו דבר בדיוק אז פירמטתי את המחשב וזה עדין לא הסתדר! כמה שבועות אחרי זה קניתי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבד חדש לוח אם חדש זיכרון וכרטיס מסך דיסק קשיח לא! ואז שוב פירמטתי וזה עדין לא הסתדר!!!!! עשיתי לפני כמה ימים גם איחוי דיסק וזה לא עזר בדקתי וירוסים,ספי וואר וזה לא עוזרררררררררררר שום דבר אני שומר על המחשב שלי נקי ואני לא מבין מה פה הבעיה תודה ענקית למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי
-
כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הספק הנל ומאז שעברתי ל-9800pro msi r360 המחשב התחיל להתקע פתאום באמצע עבודה,קיבלתי מסך כחול וחח נראה לי שזה גם הרס לי את האינטרנט. המערכת שלי היא: epox 8rda3+ axp 2600@2800 2052mhz 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card נראה לי שהוא לא מחזיק כי אני מרגיש חוזר יציבות גדול של המערכת וגם כל הבעיות שציינתי למעלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
סידרתי (בפעם המי יודע כמה) מחשב למישהו. המחשב בזמן התקנת הוינדווס ולאחריו בטסטים שלי עבד 10 אך כמו כל תקלה כשזה הגיע לדודה שלי (לה אירגנתי אותו) הוא נתקע לה מלא יש לציין 2 עובדות: 1. הספק כח לא מוציא אוויר כמעט בכלל (ברמה שאפשר להידהם). 2. הוא עוד עבד בזמן שהיה אצלה (כשהראיתי לה שהוא עובד). יכול להיות שהבעיה נובעת מהחום שנוצר בספק אולי??? הדרייברים מותקנים פיקס וכל עניין התוכנה סודר בצורה מושלמת (המומחיות שלי). מה עושים ????
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-