תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר או אתרים להורדת דרייברים של sata יש לי מחשב מסוג gigabyte ודגם הלוח הוא GA-G31M-ES2L אז אם מישהו יוכל לעזור לי כי עבדו לי כל הדיסקים של הלוח והדיסקטים... אז מצאתי תאתר והכלל אבל לא רשום SATA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#dl
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, דגם: dell inspiron 5323 ידידה שעברה לחול לפני חצי שנה השאירה לי את הלפטופ שלה כדי שאמכור אותו. עד שהיא נסעה הכל עבד סבבה עם הלפטופ. עכשיו אני בא להדליק את הלפטופ לאחר חצי שנה שלא הדליקו אותו ואני מקבל מסך עם הלוגו של Dell בו רשום: F2-Setup F12-Boot Options כשאני לוחץ על שני המקשים כלום לא קורה! והמחשב יכול להיות תקוע על הלוגו בלי סוף. השארתי את הלפטופ מחובר לחשמל במשך לילה שלם אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מצליח להפעיל אותו רק עם המטען מחובר לחשמל (אולי הלכה הסוללה גם ... ) חשבתי לפרמט את המחשב, הבעיה היא שאין כונן תקליטורים. שתי שאלות: 1) איך אני מפרמט ומתקין וינדוס בלי כונן תקליטורים? 2) מה נראה לכם הבעיה בלפטופ והאם זה פתיר? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה רגילה, עכשיו יש לי בעיה איתו קניתי דיסק קשיח חיצוני של Hitachi XL1000 7200rpm 1TB USB2, כדי שיהיה לי דרך פשוטה להוריד לתוכו סרטים וליראות אותם, עכשיו הדלקתי אותו והמערכת לא עולה וכשהוא לא מחובר המערכת עולה, אני לא מבין מה הבעיה או שאני לא יודע משהו ? צריך עזרה דחוף בנושא עם יש מישהו שיכול לעזור זה יהיה נחמד, אני צריך תשובה למה המערכת לא עולה כשחיבור הUSB של הכונן מחובר, אולי כוננים כאלו לא עולים ביחד עם הWIN ? או שזה בעיה אחרת ? למישהו כבר היה בעיה דומה ? הכונן הקשיח הראשי הוא D והכונן החיצוני הוא E. המיפרט של המחשב מעבד PD 805 לוח אם ASUS P5 משהו עם צ'יפ של P915 זיכרונות 512MBX2 ביחד 1GB כרטיס מסך GF9800GT 512MB תקול רק 2D עובד ספק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזה נגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזה ובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ... עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300 כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MB זיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ) * אם צריך עוד איזה פרטים תגידו ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. תראו המפרט הזה…
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוףףף... הייתי באמצע משחק ואז הופיע לי מסך כחול אני צריך שתגידו לי איך מסדרים את זה....בבקשה הנה הלינק לתמונה : http://www.speedyshare.com/965250849.html אני יודע שזה לא הכי ברור...אבל תעזרו לי ... תודה !
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח בן 3 הוא ישב שנה בצד ואחרי שסוף סוף היה לי מקום לחבר אותו פירמטתי לוינדוס 10 וראיתי שיש SCREEN TEARING ביוטיוב ובמשחקים החלפתי כרטיס מסך וזה עדיין קורה, הוספתי SSD ועשיתי פרמוט מלא ולא עוזר, החלפתי כבל למסך [DVI HDMI] וזה לא עוזר המסך תקין, חיברתי את המחשב הנייד למסך ובמשחק זה לא עושה את זה מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה SPEED FAN מראה 56 מעלות בHDD וטמפ' בין 49 ל50 ומראה סימן אש בשתיים האחרות טמפ' 2 2- ובטמפ'1 בכלל 55- וכחה גם המחשב שבסלון שהטמפ' נמוכות ממה זה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום היום הוספתי עוד 2 ג'יגה זכרון ראם DDR2 667 כרגע יש לי 4 ג'יגה אבל WINDOWS VISTA מזהה רק 3580 מגה מישהו יודע למה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צריך עזרה שאני פותח את האווטלוק הוא טוען למשך של 40 שניות עד שנפתח ומאז הכל בסדר האווטלוק מוגדר לחשבון exch העפתי תוספות ומצב שמירה של זיכרון אבל לא פותר לי את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
המחשב של אחותי קרס. לא ברור היכן הבעיה. הוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב שלה, ואני מעוניין להתקין אותו במחשב שלי כדי לנסות להציל את הקבצים. חיברתי את ההארד דיסק ע"י 2 החיבורים - 1 ללוח אם, והנותר לכאבל של הספק כוח. לא הברגתי את ההארד דיסק כמו שההארד דיסק המקורי מוברג בתושבת שלו. קראתי בכמה מקומות שיש לשנות את הג'מפר - ממה שיצא לי להבחין, לא נראה לי שיש דבר כזה בדיסק הקשיח שלה. החיבור נעשה בכאבל SATA ללוח אם אם זה רלוונטי. המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שחיברתי. האם זה קשור להברגה, או שמדובר במשהו אחר? צריך להתקין אותו אולי דרך מערכת ההפעלה? מה ניתן לעשות כדי שלילדה יהיה חג פורים שמח ורגוע? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכרטיס קול (המחשב שלי - חומרה-מנהל התקנים) אבל אני לא מצליח להתקין את "בקר המולטימדיה" באותה הדרך ואין לי מושג מה לעשות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל המומחים יש לי בעיה ואודה אם תוכלו לעזור לי. לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך HD3850 ATI של חברת CONNECT מ FOXPC. הדיסק המצורף מכיל מס תוכנות ודריברים למסך ולתמיכה באודיו דרך ה HDMI. במהלך ההתקנה בשלב שבו אמורים היו להיות מותקנים הדרייברים של ה HDMI AUDIO SUPPORT המחשב מאט/נעצר כאילו שהתוכנה לא מוצאת את מה שהיא מחפשת ואחרי כ 5 דקות זורקת אותי החוצה. מיותר לציין שבסיום ההתקנה הכל עבד מצוין מלבד האודיו דרך חיבור ה HDMI. בלוח הבקרה תחת האיקון של התקני קול, אין בכלל איזכור לתוספת חומרה לניגון אודיו והמחשב משמיע כל דרך התקן ברירת המחדל שלו שהוא הכרטיס קול ONBOARD. ניגשתי לאתר של ATI הורדתי והתקנתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך אך נראה שלאודיו אין גירסה מעודכנת יותר. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי חברים . שלשום קיבלתי את המחשב החדש והכול טוב ויפה. אבל יש לי בעיה אחת... למארז הזה יש אור כחול כזה שמאיר מקדימה וגם עוד שתי מאוררים מאחורה שגם הם מאירים . המארז עצמו שקט מאוד!, אבל האור די מפריע בלילה יש איזה דרך לכבות אותו בלילה???
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, אני בניסיונות לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בעזרת כבל hdmi. הטלוויזיה כותבת לי אין אות. בינתיים חיפשתי באינטרנט מה לעשות וראיתי הצעה לעשות roll back driver לכרטיס מסך. לחצתי על זה, ועכשיו הכרטיס מסך שמופיע לי בdevice manager הוא לא הכרטיס מסך של אינטל! כתוב לי שם standard vga graphic adapter. איך אני מחזיר את הכרטיס מסך של intel? יש לי ווינדוס 7. תודה מראש, אני במצוקה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרת המומחים.... פרטי המחשב מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro הבעיה: נשבר לי כבר מהכרטיס מסך הזה כל פעם יש איתו בעיה אני משחק בעיקר במשחקי רשת כמו 2מונס ומלא פעמים יש לי הפרעות קפיצות כאלה לא אחידות המחשב קופא בעיית ה VPM ההרורה ניסית הכל פירמוט עדכנתי ביוס עכנתי דרייברים אין וירוסים ואי ספייוורים אבל עדיין יש לי בעיה במשחקים מלא פעמים המחשב קופא או נותן ארורים מה יכול להיות הבעיה???? נראה לי אני מחליף כרטיס מסך לאנוידייה וזהו
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום כשאני ניחנס לוינדוס אקספי רושם לי ככה לא קיימים די משאבי מערכת להשלמת ה api וכשאני ניכנס במצב בטוח יש מסך כחול ורושם stop c00021a
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי כרטיס SSD עם חיבור NVME מחובר עם מתאם לslut של pcle. הכרטיס מזוהה על ידי המחשב וגם מופיע בביוס כmass storage אבל לא ניתן לבצע ממנו booting זאת משום שאני מנסה לשתמש בו על מחשב ישן יחסית עם chipset H-81 שתומך pcle-gen2. האם יש דרך לעקוף את המגבלה? להתקין משהו? להתקין bios אחר? תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
- 2 followers
-