תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
בצחשב עם מעבד PENTIUM II ו WIN98SE במשחקים מסוימים (למשל HARRY POTTER) כרטיס המסך לא מזוהה כלל. ב DXDIAG בלשונית ה DISPLAY רואים ש"חסר" חלק מן הזכרון - יש רק 31.5 מ"ב (דרייברים מעודכנים פיקס ובוצעה הסרה והתקנה מחדש)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה. שאני פותח את my computer אין לי שם סידי רומים בכלל. אבל שאני עושה add hardware wizard והמחשב מזהה אותם אבל לא מוכן להתקין אותם. ניסיתי לעשות repair לwindows וזה לא עזר. חשבתי אולי זה איזה ווירוס אז עשיתי סריקה בnorton ועידקנתי לפניי זה וזה גם לא עזר ואותו דבר ניסיתי בadd aware 6 וגם לא הצליח. אני כבר דיי נואש... אתם יכולים לעזור לי? הכוננים שיש לי הם 1 DVD של סוני 2 צורב DVD של NEC 2510 duel layer
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אם אני קומה חומרה עם אחריות של יבואן, והחנות פשטה רגל. האם אוכל לקבל אחריות על המוצר אצל היבואן עצמו? אם כן, מישהו יכול למסור לי כתובת או טל' או אתר בית של היבואנים בישראל של: WD סמסונג תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire) Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן. CTX PR705F Gigabyte 7vtxe Windows Xp קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר... בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולי…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מה משמעות ההודעה הנ"ל? WIN98 פנטיום 2 Verifying DMA Pool data "הקש מקש כלשהו.." והמחשב מאתחל בכל פעם מחדש כמו לופ אינסופי. ממה נובעת ההודעה הנ"ל ואיך ניתן לפתור אותה? אגב, קראתי איפשהו שאחת הסיבות האפשריות הוא תוכנת אנטי וירוס כמו נורטון שאם היא לא מתעדכנת יכול לגרום לתופעה הנ"ל, וממש במקרה יש במחשב הזה נורטון לא מעודכן מיום התקנתו מתישהו ב-2003. אבקש התייחסות גם לאפשרות הזאת ומה הוא הפתרון. אגב2, פירמוט לא בא בחשבון בשלב זה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
בהתחלה זה לא היה כל כך נוראץ ניסתי להפעיל סטים (קאונטר סטרייק) והמחשב הביא את הודעת השגיאה הזו (תשלח\אל תשלח). אחר כך ניסיתי להפעיל מקס פיין 2. בפעם הראשונה הכל עבד חלק בדקות הראשונות, אבל אז המחשב החליט שהוא רוצה לקרוס שוב. אמרתי זה חד פעמי בטח. (ומאז אני לא יכול לחק בזה בגלל שהוא קורס כל הזמן) ואז התקנתי ניד פור ספיד אנדרגראונד. הפעלתי את המשחק ואז המחשב קרס שוב. לפני כמה שעות התחלתי להתקין רד אלרט. כשהמחשב הגיע למסך ההתקנה פתאום הוא החליט לקרוס. המשחקים היחידים שעובדים אצלי הם אירקסוניקס (גרסה מחודשת למשחק עתיק), רולר קוסטר 2 וGTA הראשון. אין אצלי בעיית חום: על כרטיס המסך יש שלושה מאוררים + קירור קאסטום (מיועד במקור לקירור מעבדים)-רדאון 9800 של ספיר המעבד במקסימום 48…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ממ.. קניתי את הmx300 והעכבר עובד מצויין אבל הגלגלת במשחקים לא עובדת אני לא מצליח לגלגל בין הנשקים זה משגע אותי אני חייב שמישהו יגיד לי את הבעיה ד'א זה מה שהיה רשום בכתבה שקראתי: Oh, yes. Games. Run MouseWare by itself (without using the abovementioned Tweak UI workaround) and there's a good chance that you won't be able to use any recent Logitech mouse's extra buttons, or even its scroll wheel, in games אז מה הקטע? מה לעשות? הדרייברים משפרים את העכבר אבל אני חושב שבגלל הדרייברים הגלגלת לא עובד עכשיו בכתבה הציעו על קובץ game_whl או משהו כזה אז הורדתי והתקנתי ולא עזר
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר החדש של nvidia ולא כתוב שם מתאים גם ל6800.. זה נכון? אם כן.. איזה דריבר אני צריך להתקין ומאיפה?!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
שלום! לאחרונה כשאני מנסה לצרוב משהו, ומכניס דיסק ריק, הכל עובד בסדר עד שאני נכנס לנירו ומתחיל את הצריבה אז מופיעה ההודעה שהדיסק אינו ניתן לכתיבה ושאני צריך להכניס דיסק ריק. לא משנה איזה דיסקים אני מנסה או איזה מהירות, הוא פותח את הכונן שבו הדיסק הריק ואומר לי להכניס דיסק חדש. הצורב הוא של MITSUMI CD48XFTE ואני משתמש בגירסה הכי חדשה של נירו ( 6.3.1.17) בתודה דוד נ.ב. יש לציין שהדבר החל רק לאחרונה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
קניתי מעבד ATHLON 2500 ולוח ABIT NF-7S2 חיברתי הכל והכל עובד רק שהלוח מזהה את המעבד שהוא ATHLON 1100. ניסיתי לאפס את הביוס לא עזר מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש WIN XP. מה אפשר לעשות כדי לבדוק? (לא פירמוט) לא קורא בפעולה מסויימת.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר יש מחשב הנ"ל והוא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש האם צריך להכין מראש דרייברים למחשב הזה או ש WIN98 יזהה את החומרה של המחשב לבד אם צריך דרייברים עבור ה HP איך אפשר להשיג אותם בתודה מכבי 8)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי חברה כבר העלתי את הבעיה שלי והיא עדיין לא ניפתרה ??? המחשב מתחיל לזייף בוינאמפ ובהרצת סרטים וזה נעלם אם אני לא גולש או מפמפם בחמור!!! ניסיתי את כל ההצעות הקודמות כמו להקטין את ה PAGE FILE ו SPAM ו לשנות את ההגדרות של הביצועים ב SYSTEM - PREFORMANCE OPTIONS וזה עדיין לא עוזר!!! מה שגיליתי זה שהתופעה מתחילה רק כעבור איזה 4 שעות ואם עושים RESET אז זה מסתדר שוב לא ניראה לי שזה בעית היתחממות כי המארז פתוח והטמפ' 55 מעלות!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-