עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blackwolf,

שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!

2. Started by Flea,

היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. Started by ליאור 20,

שלום כולם, לא הייתי בטוח אם זה לפה או לציוד הקפי, בכל אופן הרמקולים של המחשב שלי עובדים לסירוגין. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה גורם לקצר או לקצר הזמני ואיך אפשר לתקן את זה? אני יודע בוודאות שהבעיה היא ברמקולים, רמקולים אחרים שחיברתי עובדים אז זה לא במחשב, שחיברתי את הרמקולים בנפרד למחשב הם גם כן עבדו, לכן הבעיה היא בסאב הראשי שכל הרמקולים מתחברים אליו כדי ליצור אפקט סראונד, הוא היחידי שלפעמים עובד ולפעמים לא, פתחתי אותו והוצאתי את הלוח מגעים, אבל לא ראיתי פיוז שרוף מה גם שמידי פעם הוא כן נדלק. מישהו מבין בזה? תודה לעונים.

4. קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by yuvalnet,

שלום היום הופיע לי מסך שחור במקום תמונת המסך הרגילה שיש לי לאחר בדיקה הוא אומר שזה לא מקורי ניסיתי להוריד Windows Loader אבל גם שם הוא כותב שזה זמני למרות שבתמונת מסך הם מראים שזה פתוח למישהו יש מושג למה אצלי זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. Started by sza,

יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. Started by mazoneli,

יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו

8. שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by man,

הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  10. Started by arikg,

שלום לכולם, המגיב האחרון !_Nike_! הציע להעביר את הנושא לפורום הזה - אשמח אם למישהו יש רעיונות נוספים לאלה שהוצעו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356796.0 תוכנת FURMARK היא תוכנה לאבחון ובדיקה של כרטיסים גראפיים http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#techdata מדובר במחשב חדש לחלוטין עם רכיבי חומרה טובים "למדי" תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by oz25,

אהלן חברים, התחלתי לא מזמן לשחק במשחקעים במחשב שלי ואני ממש לא מסתדר עם המקלדת. רציתי לשאול אם אפשר לחבר למחשב כל שלט קונסולה(PS4/XBOX) ? גם אם הוא חוטי או אלחוטי ? במידה ויש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו או שחייב לקנות משהו חיצוני בשביל זה ? כל העניין של החוטי והאלחוטי עשה לי בלאגן בראש.

14. Started by XDude,

הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. Started by ravit307,

היי, האם יש לי דרך לדעת מה כתובת ה-IP של המחשב הנייח הביתי שלי, כאשר אינני בבית? כלומר, לבדוק זאת מהנייד מרחוק? אני שואלת מאחר ואין לי IP קבוע, ויש לי מצלמות, כך שאם ה-IP משתנה עלי לעדכן את החדש באפליקציית המצלמות כדי לצפות בהן מהנייד מרחוק... תודה!

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. לא בטוח שהשאלה קשורה לכאן בכל אופן הסכיתו וקראו המחשב שלי בן 6 ועליו מותקנת מערכת הפעלה של וינדוס XP קניתי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA בן 2 טארה לצורך גיבוי ההארד דיסק הפנימי שהתמלא. לאחר החיבור למחשב יש אפשרות להוריד מאתר החברה תוכנת גיבוי אוטמטית ועוד תוכנת הגנה עשיתי זאת ומאותו רגע המחשב נכנס ללופ של ריסטים. כלומר, המחשב מכבה עצמו ומאתחל, לאחר שהמחשב גומר לעלות הוא שוב, לאחר כמה שניות, מאתחל את עצמו לדעת. פניתי לחנות ושם הפנו אותי לתמיכה. פניתי לתמיכה ושם אמרו שזה שמטפל נמצא בחו"ל ואוטוטו חוזר ויצור איתי קשר. כמובן שאף אחד לא חזר אלי. פניתי לחברה דרך אתר האינטרנט שלה ואף הם לא חזרו אלי. לבסוף ביצעתי חזרה לגרסה האחרונה והסרתי את התוכנות ועכשו הכל תקין למעט העובדה שאין לי…

17. שלום לחברי הפורום! יש לי בעיה מוזרה. מחשב שהיה מושבת שנה וחצי, הושמש מחדש. יש עליו מערכת הפעלה UBUNTU 2014, שיש בה ERROR. בכל דיאגנוסטיקה שאני עושה, כל יחידות החומרה פועלות תקין. כולל קריאה משקעי USB. אבל, הבעיה היא שהמחשב לא מבצע BOOT מ- USB. מבצע BOOT מ-CD, מ-HARD DISK, אבל לא מ-DOK. הביוס מוגדר ל-BOOT מ-USB, מחשב אחר מבצע איתחול ללא בעיה מה-DOK הזה. אני מעוניין להתקין UBUNTU 20.04 על המחשב ויצרתי DOK איתחול ב RUFUS-. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם הוא: Gigabyte 965p-s3, זיכרון GSKIL,4096 = 2x2048 מעבד INTEL CORE 2 6600. תודה למי שיענה ויהיה לעזר! בנוסף, האים תוכלו להמליץ על תוכנה ליצירת דיסק איתחול + UBUNTU, כדי שאוכל להתקין ממ…

18. Started by KnO3,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי החלק האחרון במחשב שלי, והיום התחלתי להרכיב אותו. יש לי נסיון בהרכבת מחשבים, אך רק מחשבים ישנים. המפרט שניסיתי להרכיב: e8400 9800gx2 (recertified) ep43 ds3(לא lite) gskill 4gb ddr2 800 PI corsair 550w כשניסיתי להדליק את המחשב לדים מס' 1 ו2 היו בצבע ירוק, מס' 3 כתום ומס' 4 אדום. אין לי במארז ספיקר (CM 690ׂ)אך יש לי אחד ממחשב אחר עם 2 חוטים. איך אני מחבר אותו? בכרטיס המסך נורות הכוח היו בצבע ירוק והנורה הקדמית כחולה. בכרטיס המסך חיברתי את כבל ה6 פינים ואת ה8 פינים(pci-e). בלוח האם חיברתי את כבל 24 הפינים של הלוח אם ואת כבל ה4 פינים. ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (גם החלפתי בין שניהם). אני לא יכול לראות כלום על המסך, אפילו לא פוסט. מה יכול…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. Started by boss,

לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Notter,

היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. Started by lowdez,

יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by spirit,

בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by Beginner,

קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !

• 1 תגובה
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.