תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם... היום במהלך השימוש שלי במחשב, פתאום שמתי לב שכשאני מזיזה את הצ'ופצ'יק של העכבר (נו הגלגלת הזאת למעלה) בשביל לגלגל את דף האינטרנט למעטה/למעלה, הפסיק את פעולתו הנ"ל, ובמקום זה פותח/סוגר את דף האינטרנט הקודם/הבא... אח"כ זה הפך להיות מגדיל/מקטין את הכתב, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס לפורום ספיציפי, הוא פותח לי חלון נפרד במקום להמשיך באותו דף. מה אני אמורה לעשות כדי שהצ'ופצ'יק יחזור לתפקד?? :-[
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי ממש (היה ) ממש ממש איטי אחרי איו ספור פירמוטים מצאתי את האשם !! ההארד דיסק !! יש במחשב שני הארד דיסקים אחד 40 ג'יגה והשני 8 ג'יגה עכשיו גם כשה 8 ג'יגה מחובר גם כשהמערכת הפעלה עליו וגם כשלא המחשב לא זז !!! ל מ ה ? (ההארד דיסק תקין ואין לא שום בעיה וגם הוא פורמט עשרות פעמים)
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקי נשרף לי הכרטיס מסך, לא בעקבות אוברקלוק או משהו, פשוט הספק לדעתי שרף אותו, בכניסה של החשמל לכרטיס רואים פין אחד שרוף לגמרי, אני מניח שזה הספק ששרף אותו. אבל בכל מקרה, החלפתי קירור על הכרטיס מסך, שמתי Arcting Cooling rev 3, השאלה היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בחנות? או שזהו? שרוף ואי אפשר לעשות כלום? דבר שלישי, נגיד ואני מחבר את הקירור הישן, מאיפה אני יכול להשיג את הדברים השחורים הקטנים האלה לחבר את הכרטיס מסך למאורר? כדי שאני אגיד להם שלא החלפתי קירור, ואז אולי יש מצב שיחליפו לי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קיבלתי משחה טרמית ואני רוצה לשים אותה על המעבד. ניסיתי לפרק את המאוורר (אורגינל אינטל) בעזרת פתיחה בקליפסים אך אני לא מצליח להוציא אותו מהמקום, הוא רק רופף מצד לצד לא יותר. האם יש איזה שיטה מיוחדת כי אני מנסה דיי בכוח ואני חושש מנזק.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב, הוא עושה ממש ממש המון רעש ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה. פעם כשהוא עשה המון רעש, גיליתי שזה בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך נשבר. אז קניתי כרטיס מסך חדש וזה הסתדר. עכשיו זה קורה שוב, אבל לא מצאתי אף מאוורר בעייתי .. נראה לי שהרעש בא מהספק. יש משהו לעשות בנידון או שזה רמז שצריך לקנות מחשב חדש ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
Hello. I cant write hebrew but I can read. My P3 computer is crashing all the time, reset or stuck after a few minutes of work I tried replacing the disk + installing new OS I tried replacing the memory I even tried replacing the power unit, the same result. So, its the mother board or the CPU Which one is more likely to cause the problem ? Is there a way to check ? Thanks !
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות?? החברה שקניתי ממנה את המחשב פשטה את הרגל ..... (
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
בוקר אור! יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה. זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד.. המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe. אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר! אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי). חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט.. קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי …
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה). המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו, הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון, ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128. ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים. בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות. עכשיו אני לא יודע איך לפתור …
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש: AMD 64 3000 GIGABYTE GA-K8NF9 nFROCE 4x V-DATA 1024DRR 400MHZ (DUAL CHANNEL) ALBATRON GEFORCE FX 6600GT WESTER DIGITAL 160GB 8MB\7200 NEC 3520 DVD-RW 16X THERLMALTAKE 420W ACTIVE PFC COMPUCASE CI-6A21 נקדים ונאמר ש: *התקנתי את כל הדרייברים הרשמיים הכי אחרונים. *ה-DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה במערכת הכל חלק. נעבור לבעיות: 1. איטיות, איטיות, איטיות: א. ה-WInXp עולה לפעמים רק אחרי 20 טעינות, ועוד מלא זמן במסך WELCOME, מה קורה כאן הוא אמור להעלות תוך 3-4 טעינות מקסימום. ככה זה לפחות במערכות מחשב הרבה פחות טובות משלי, מבדיקות מעמיקות שעשיתי. ב. לוקח להארד דיסק המון זמן להעביר קבצים מכונן לכונן נניח קובץ 700MB יכול להגיע עד ל-3 דקות... זה …
-
- 73 תגובות
- 34.6k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים ת…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי) לא עולה. הוא נתפח הכל רץ אבל אין תמונה על המסך. זה לא בעיה בכרטיס מסך כי זה נבדר והוא עובד על מחשב אחר כנ"ל המסך עובד על מחשב אחר. מה זה יכול להיות ? ממה לוחצים על הכפתור המחשב מתחיל לרוץ וכלום אין סיגנל למסך - שחור... מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפה ופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט .... וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זה אבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמו הבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממש הוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT 758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע... תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב שלי וגיליתי למה רק אחד מהכוננים רצה לעבוד כל פעם- 2 הכוננים היו במצב SLAVE אז שמתי את הצורב MASTER ואת הCDROM כSLAVE. האם המצב הזה יעשה בעיות או שבכלל עדיף CABEL SELECT לשניהם?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני אגש ישר לעניין, כשאני מזיז את העכבר יוצא לי מהרמקולים צליל מעצבן, מן זמזום, הזמזום פועל בתווך ווליומים ואם אני מגביר את הווליום לרמה מסויימת אז הזמזום מפסיק וכשאין ווליום אז כמובן גם, ממה שאני יודע זה לא קשור לעכבר או לרמקולים בגלל שזה קרה לי גם עם רמקולים ועכבר אחרים, נכנסתי לכמה פורומים ועוד כמה אנשים נתקלו בבעיה זו, וזה לא קשור לשום השראה אלקטרו מגנטית (מישהו כתב בפורם הזה) ממה שענו להם הבנתי שזה קשור למחשב שמנסה לחסוך באנרגיה ובזכרון אז חלק מהתופעות לוואי שלו זה הזמזום המעצבן הזה. אם מישהו מכיר את הבעיה, אז בבקשה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים. כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה. כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia. איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לא מזמן של HP, המסך הוא רחב 15.4 והוא WSXGA+ הרזולוציה הטבעית שלו היא כנראה 1680X1050, שזה ממש קטן על מסך של 15 אינץ'.... :\ כל שאר הרזולוציות אינן בדיוק מתאימות למסך ורואים את הכל מטושטש בכל שאר הרזולוציות חוץ מהמוזכרת למעלה. קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלמסכים של 15.4 הרזולוציה שנוחה יחסית ומתאימה למסך היא 1280X800, אבל אין ביכולתי לבחור בה. האם למישהו יש פתרון לבעייתי או שיש לו דרך להחליף רזולוציה ל 1280X800 "בכוח", אני אודה מאוד. תודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-