תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה: האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך ללוח האם MSI H170A GAMING PRO ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שאני מתקין את הויינדוס הוא לא מזהה לי את הכונן SATA שלי גם אחרי שניסיתי להגדיר אותו בצורת SCSI (כמו שצריך). למרות שהורדתי כבר דרייברים מהאנטרנט שאמורים להכנס לדיסקט בשביל ההתקנה המחשב לא נותן לי להעביר אותם ואני לא מצליח בשום צורה להכנס אותם לדיסטקט. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5VD1-X סדרה 775. יש לי התקנה של וינדוס XP SP2 שהוא אמור לזהות את זה בצורה אוטומטית אבל עדיין לא מזהה. דרך אגב: הכונן כן פועל וה BIOS מזהה אותו גם שאני מחבר אותו עם עוד כונן IDE שיש עליו מערכת הפעלה. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז היום כבלתי מחשב חדש. מערכת הפעלה windows 8.1 אני רוצה להתקין לו את הראוטר TP LINK TL-wn821n אבל לא מצליח. נכנסתי ממחשב שיש בו אנטרנט כדי להביא דרייבר למחשב החדש וכול פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא כותב לי שהמכשיר לא מזוהה ובבקשה שאני אכניס את האחד הנכון ואז ללחות כן וזה יעבוד.. המכשיר במחשב והוא אפילו מדליק נורה ירוקה קבועה אך האשף לא נותן להמשיך בהתקנה עזרה בבקשה - - - תגובה אוחדה: - - - ניסוח יותר טוב: אז היום כבלתי מחשב חדש שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 וניסיתי לחבר לו ראוטר כדי שיוכל לקלוט WIFI. סוג הדגם=TL-WN821N של TP LINK. הלכתי למחשב שיש בו אנטרנט והתקנתי מהרשת דרייבר למכשיר והעברתי למחשב החדש דרך דיסק און קי. כאשר התחלתי את אשף ההתקנה הוא לא נתן לי לה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות Huh רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-