תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אחרי פירמוט כרטיס SD פתאום מופיעה לי הודעה שאני מנסה להיכנס למידע בכרטיס - Data Error (cyclic redundancy check). אחרי זה ניסיתי לבצע עוד פירמוט אבל עכשיו הפירמוט נכשל וניסיתי כמה פעמים כבר. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כחודשיים רכשתי מחשב נייד LENOVO Y-530 עם כרטיס רשת Realtek 8822BE 802.11ac לפני כחודש ניסיתי להבין למה המחשב לא מזהה ולא מתחבר לרשת ה-5G שיש לי בבית, וניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס, שיחפש קודם את הרשת 5G. זה עבד לרגע, אבל מאז, לא משנה באיזה רשת אני נמצא (5G או 2.4G) יש לי כל הזמן ניתוקים של הרשת. החזרתי את כל ההגדרות לקדמותן, והבעייה ממשיכה. הכרטיס מחזיק בערך 5 דקות, ואז מאבד את זה, והבעיה נפתרת על ידי הפעלה של ה-TROUBLESHOOTER של WINDOWS, ללא עקביות מלאה בבעיה שנמצאת. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה אפילו מונע ממני לצפות בנטפליקס.. הנה, לדוגמה, הפעם האחרונה שזה קרה:
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הי כם במק וגם בפיסי, ביום אחד בהיר הפסיק לנגן לי היוטיוב. נתקע על הפליי.. כשאני עושה incognito או כל דפדפן אחר מלבד כרום זה עובד. מה חוסם אותי? חסר תוסף משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להשתמש ב3-4 פרופילי פייסבוק (כולם אמיתיים, ותיקים, עם חברים והכל) במחשב נייד אחד או שייתכן ופייסבוק יחשבו שיש פה זיופים ויחסמו כמה מהם או את כולם? בבקשה לענות רק למי שיש ניסיון ומבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי סרגל חיפוש שאני רוצה להוריד ניסיתי להוריד Ad-aware 6.0 מצאתי 27 קבצים מחקתי אותם והסרגל לא נמחק כשאני מנסה להוריד עידכונים הוא נתקע לי על 5 אחוז ואז כשאני מעלה מחדש את התוכנה זה כותב לי eror while loading the ad-awere reference-file איך אני מוחק את סרגל החיפוש אולי SPYBOT אז תביאו לי לינק. בתודה מראש GABIG12
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה: האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך ללוח האם MSI H170A GAMING PRO ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-