תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפוסט המקורי פורסם בפורום מחשבים ניידים אך לא קיבלתי תגובה, אנסה את מזלי כאן: שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות ל…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה היו לי מספר מקרים שמארז המחשב שבדירה שלי (השייכת לחברה כלשהי שמספקת דיור בקהילה לבעלי צרכים מיוחדים) חישמל. היום הגיע איש אחזקה לבדוק את ההארקה בדירה. הוא חיבר טסטר לכל החורים של אחד מהשקעים הפנויים שבמפצל 3 השקעים שלי שאליו מחוברים מכשיר האל פסק שלי וכן הרב שקע שאליו מחובר הציוד ההיקפי, ונורית הניאון לא נדלקה בעת חיבור הטסטר לחור של הארקה. לאחר מספר בדיקות, הוא חיבר את הטסטר לחור הימני של השקע שאליו מחובר המפצל (השקע הוא של "דיג", ואינני יודע האם החור הימני הוא פאזה או אפס, שכן אין סימונים ליד כל פין) ואז היה ניצוץ בפין של השקע והמפסק הראשי בדירה קפץ. איש האחזקה קבע שההארקה תקינה מתוך טענה שאחרת המפסק הראשי לא היה קופץ. אז מה יכול לגרום למחשב שלי לחשמל? ה…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לאחר כיבוי המחשב בצורה מסודרת המחשב לא נדלק, אציין שלאחר זמן מה המחשב כן נדלק לאחר לחיצה נוספת על מתג ה-POWER (יכול להיות כמה שעות) אשמח לעזרה בנושא תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב לפני שנה הרצתי עליו הכל (משחקים. תוכנות .וכו) בצורה טובה ביותר - ועכשיו אחריי שנה שאני מפעיל משחקים כמו arma 3 או fallout 4 שנחשבים למשחקים כבדים מבחינת גרפיקה ודרישות הוא עושה לי כיבוי והדלקה מחדש כל פעם שאני נכנס למשחק אחריי שניה וחצי שאני בפנים . בדקתי את הנושא באינטרנט לעומק ..(לפחות ניסיתי ) אמרו לי לבדוק קודם כל את הכרטיס מסך עם תוכנה בשם fur mark , אז הורדתי אותה והפעלתי טסט על המחשב ואכן הוא קרס לי ולא עבר את הטסט .....הוא קורס לי ישר על ההתחלה ..... אז רציתי להיות בטוח שזה הכרטיס מסך ... (יש לומר שאין בעיה של טמפרטורה כי המאווררים של הכרטיס עובדים וגם של ה cpu ) אז ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו למחשב של אחי שגם לו יש מחשב חז…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים ברשותי לוח אם H61H2-M2 כדי להתקין דריבר קול ב windows 8 אני צריך לעדכן את הbios . רציתי לשאול איך אני יכול לראות מה הגרסא שלי עכשיו ואיך לעדכן לגרסאות הבאות?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 460 1gb, ואני על וינדוס 7 פרו 64 ביט. הדרייברים של הכרטיס מעודכנים. מדי פעם מופיעים לי ריצודים במסך בשימוש בוינדוס. פה ושם קרה לי שפתאום על כל המסך הופיעו ריבועים צבעונים, כאילו המסך חולק לריבועים והם זזו ויצרו פסיפס.. משהו מוזר ):. הקטע המוזר שכשעברתי לחלון של ctrl+shift+delete הגליצי'ים נעלמו כלא היו, וברגע שעשיתי התנתקות מהיוזר וחזרתי אליו, הכל הסתדר. משהו שקרה לי רק היום (תמונת אילוסטרציה). כמו שאתם רואים הופיעו פתאום ריבועים במקומות שונים בטקסט: ברגע שעשיתי ריסטארט זה הסתדר. יש לציין שבמשחקים אין לי בעיות, וחוץ מזה שלדעתי הכרטיס קצת מרעיש מדי (אבל אני פשוט צריכה לנקות את המחשב...) הכל רץ חלק. בנוסף, איכשהו זה תמיד קו…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה כמו אשכול שפתחתי ב FXP המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי מסך כחול הרבה מאוד פעמים זה הגיע ממצב של פעם בכמה זמן למצב של כל 10 דקות ממתי התקלה קיימת? לפני חודש חודשיים אבל היה לי פעמים מאוד בודדות בעבר האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הוספתי לפני חודש משהו כזה עוד 4 GB זיכרון והתקנתי את התוכנה DISKEEPER הנה הקבצים של ה DMP http://www.upf.co.il/file/64264834.html אם יהיה צריך צילום של המסך הכחול תגידו לי, אני יודע שזה 0x101 0x31 וגם היה לי 0x3B תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה יום אחד בלי סיבה מיוחדת כפתור ההפעלה שבמארז פשוט לא עובד והמחשב לא נדלק מה שכן, מצאתי דרך מוזרה להדליק את המחשב, מה שאני עושה זה יוצר מגע עדין עם הכבל של הספק עם הספק כח וזה יוצר זרם שמדליק את המחשב לפעמים לוקח למצוא הרבה זמן את הנקודה הנכונה אבל מה שחשוב לדעת, הוא נדלק והכל עובד כרגיל עוד משהו בנוסף, כשהמחשב דולק כפתור ההפעלה כן עובד! אפשר לכבות איתו את המחשב אבל לאחר הכיבוי במילים עדינות אתה נדפק כי הוא לא מדליק רק מכבה
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
מצאתי מחשב בזבל האלקטרוני האיזורי, ומכיוון שהוא נראה במצב חדש ובעל חומרה לא מהמאה הקודמת, לקחתי אותו כמנהגי בשביל לראות אם הוא פועל. המחשב נדלק בלי שום בעיות, הBIOS פועל, הוא קולט כל מה שאני מחבר לו, אך אני לא מצליח להתקין שום מערכת הפעלה או להשתמש באחת קיימת. ניסיתי להתקין Windows XP, Windows 7, Windows 8 ו Ubuntu 13.10. את השלב הראשון של העתקת הקבצים של Windows XP המחשב הריץ בהצלחה, אבל באמצע השלב השני (אחרי ריסטרט אחד) הוא קרס. כל נסיון הבא קרס בדיוק באותו השלב. 7 ו8 נתקעו בחלון הכחול עם הלוגו של Windows. Ubuntu קרס עוד לפני שנכנס לחלון עם האפשרויות. ניסיתי לחבר גם הארד-דיסק עם Ubuntu עליו, והוא קרס ישר כשניסה לעשות boot למערכת ההפעלה. מדובר על לוח אם GA-M61SME-S2, עם …
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול במהלך עבודה על המחשב נתקע לי המחשב וכשעשיתי אתחול הופיעו פסים מוזרים וג'יבריש לפני מערכת ההפעלה. פירקתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו. החלפתי גם סוללה של הביוס והוצאתי כרטיסי זיכרון והחזרתי. אחרי הכל זה לא עזר, המחשב עולה רק במצב בטוח וגם שם מופיעים הפסים. לוינדוס הרגיל הוא לא עולה בכלל (מסך שחור ללא ריסטרט) יש לציין שהמחשב ישן (בן 6 שנים+) כרטיס מסך nvidia 8800GTS 312 האם זו תקלה בכרטיס מסך? אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן) המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם * המחשב שלי מכיל זכרונות במהירות 1600MHZ אך הביוס קורא אותם ב1333... יש איזשהי הגדרה שמצאתי לזכרונות, באופן ידני ומה שנקררא XMP (בתמונה).. האם יש אפשרות שהביוס יקרא אותם אוטומטית על 1600 כמו שחשבתי שהוא צריך, או שאני חייב להגדיר לו הכל ?? * הגדרה נוספת היא של הSATA, מה שנקרא HOT Plug.. האם כדאי לי לשנות הגדרה זו למאופשרת לכל הSATAות ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים בודדים ב-TMS וכרגע המצב בעייתי מאוד. המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/pz4xm3j9/1 מקבל BLUE-SCREENS ללא הפסקה וקורס, נדלק מעצמו לפעמים לאחר כיבוי. היה שלב בו לא נפתחו כלל תוכנות כגון SKYPE, STEAM ודומים. גם לאחר מחיקה והתקנה מחדש - התוכנות קרסו מיד עם הנסיון להפעיל אותם, שום דבר לא עזר חוץ מפרמוט. מצורפים כמה שגיאות שצילמתי, אולי יעזרו לכם להבין במה מדובר פה. תודה. [ATTACH=CONFIG]5688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5691[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5689[/ATTACH]
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב בן שנתיים, וינדוס 7 הום-פרמיום. אודה מאוד אם תצליחו לסייע לי במציאת הפתרון. הבעיה נמשכת כבר מעל חצי שנה, שבמהלכה נתתי מחשב למעבדה פעמיים וחזר ללא כל פתרון, אך גם ללא כל מציאת הבעיה, נראה כי הכל תקין. הוחלפו כהמלצת טכנאי כל הציוד ההיקפי" עכבר/ מקלדת וכו' פורמט המחשב והותקן וינדוס על הרדיסק אחר. נבדקו כל ההתקנות ועודכנו דרייברים עדכניים. מהות הבעיה: קורה לפחות פעמיים בשבוע, מחשב עובד קבוע, כאשר בשלב מסוים כשניגשים למחשב רואים שכל האייקונים במסך הבית נעלמו והמסך נקפא, אין שום פתרון למעט כיבוי והדלקה מחדש בכפתור הריסטרט. אשמח להצעות פתרון אפשריות. תודה
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-