תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (ראו במפרט שלי) והוא 2-3 פעמים בשבוע עושה ריסט לעצמו ולפעמים גם בליווי מסכים כחולים ככה סתם בלי שום קשר להפעלת תוכנה או משהו אפילו סתם גולש באינטרנט וזה קורה צרפתי קבצי DUMP שאם תוכלו לקרוא אותם משום שאני לא הבנתי אין לפי ההסבר אז אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לדעת מה הבעיה לפני שאני פונה לחנות לתיקון תודה לכל העוזרים לי שבוע טוב לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהעכבר זז לא טוב והוא נתקע לפעמים לכמה שניות והתנועה ממש לא נוחה ניסיתי לשנות צ'נלס אבל זה לא עזר הבטריות ממש חדשות אז אין בעיה איתם יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק מהדגם שמופיע כאן: http://kst.co.il/Product.asp?productid=50 את ההארדיסק יש לי כבר קצת יותר מ-3 שנים (כך שהאחריות פגה). המחשב שבו היה ההארדיסק התקלקל. כדי להוציא ממנו נתונים השתמשתי במתאם שניתן למצוא בדרך הבאה: להיכנס לאתר של ksp, שם לבחור חנות (לא משנה איזה) משם להיכנס למעלה ל"קטלוג מוצרים". אחר כך בצד ימין להיכנס ל"כבלים מתאמים ובקרים" משם ל"מתאמים usb" ואז רואים אותו בשני מסוף הרשימה. בפעם הראשונה הכל עבד וראיתי את הדיסק. בפעם השנייה, כשחיברתי אותו הוא נפל לי מגובה של כחצי מטר. מאז כשאני מחבר אותו הוא משמיע קולות פאק פאק (סליחה על הביטוי לא הייתה לי דרך אחרת לתאר). זה בערך הצליל. המחשב מזהה אותו (הוא נותן לי אפשרות של הוצאה בטוחה שלו) אבל בסייר של ה-Wi…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קיבלתי את ה6800GT שלי של חברת GAINWARD (אני חייב לציין שזה לא גרסאת הGolden Sample - אבל בכל זאת הגעתי לOC כמו הGS). החלטתי לפרמט את המחשב ולהתחיל מחדש, הרצתי 3DMark03 וקיבלתי תוצאה של 10,000 וראיתי שרוב האנשים עם הכרטיס שלי קיבלו 11,000+ הרצתי את התוכנה 3DMark05 וקיבלתי את התוצאה 4500 שזה טוב, אח"כ הרצתי AquaMark3 וקיבלתי 51,000.. אמרתי בסדר והחלטתי להתקין משחקים בשביל להרגיש את ההבדל, התקנתי Doom3 ו-FarCry. Doom3 ממש מקרטע לי על 1024x768 - High ו-FarCry פועל לי על30FPS שהוא אמור להיות על 60 ולא לרדת מ60 ולפעמים הוא יורד אפילו מ30 ל 15 :\ אחרי כל אלה החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולראות את הביצועים: הכרטיס היה לפני: 350/1000 אחרי: 400/1100 (ויכולתי יותר א…
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה gpu אני יודע שזה קשור לכרטיס מסף אני רוצה לדעת על כמה מעלות הוא אמור לפעול ודעת גם עד איזה מעלות הוא יכול להגיע
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 GIGA זכרון, והבעיה שכשאני מריץ למשל 3DMARK 05\06, הוא אומר לי שיש לי 2032 מגה זכרון, כאשר למעשה אמור להיות 2048... וכשהרצתי EVEREST, הוא מראה לי 2046. תאחלס זה לא כזה משנה אם יש לי כמה מגה פחות, כי אני בחיים לא ארגיש בהבדל, אך האם זה תקין? עוד בעיה, בEVEREST מצויין אצלי הזכרון שבשימוש. אז כתוב אצלי שכרגע 777 מגה זכרון בשימוש. אני עדיין לא יודע אם זה תקין בכלל כי נראה לי זה יותר מדי יחסית לתוכנות שמופעלות, אבל עדיין לא בדקתי לעומק אז אין לי כאן שאלה. הבעיה היא הזכרון הוירטואלי. כתוב שסה"כ יש לי 4 GIGA זכרון וירטואלי, כאשר 1259 ממנו בשימוש! אני מעוניין שכל הזכרון הפיזי שלי יהיה בשימוש לפני שאשתמש בזכרון וירטואלי, אז למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות מחשב ואולי הן קשורות: לפעמים המחשב מתחיל להשמיע צפצופים - בזמן עבודה, לא בעת עליית המחשב - כאשר הצפצופים לא אחידים אלא לפעמים צפצופים קצרים ולפעמים אחרי קצת זמן הם הופכים לצפצוף אחד רציף. זה לפעמים כשאני גולש באינטרנט (בעיקר קרה לי עם פלאש), לפעמים כשסקייפ או תוכנה אחרת עובדת. בנוסף, לפעמים (גם בעיקר כשאני פותח כמה טאבים באינטרנט או כשאיזה תוכנה עובדת, אני מקבל הודעה שאין די זיכרון פנוי במחשב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המערכת אז פירמטתי את המחשב מחדש אבל זה עדיין קורה. השאלה היא איפה הבעיה, בזיכרונות? בלוח אם? מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבד: 435 AMD AthlonII X3 זיכרונות: Patriot Viper II 4GB 2X2 ספק כוח: Seasonic S12II 380W מע…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בצעתי החלפה של לוחות אם ומעבדים. החלפתי ללוח-אם BIO-STAR M6VLR ומעבד סלרון. שניהם מהקופסא. ההחלפה ברמת הטכנאות עברה באופן תקין (לא נשרף כלום ולא היו מחדלים). ולמרות זאת לאחר התנעת המערכת ,מופיע לוגו של הBIOSTAR והמחשב קופא. מה שחשוב לציין זה שנורית כונן הדיסקטים נתקעת ולא משתחררת. ולעומת זאת נורית ההרד-דיסק לא עובדת למרות שהדיסק מניע. אשמח לקבל הצעות יעילות ומקצועיות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו המחשב שלי אני משתמש בוא חצי שעה ככה והוא פתאום קופא העכבר והמקדלת לא מגיבים ואני צריך לעשות ריסט ולפני כ חודש קניתי כרטיס מסך חדש וספק וזיכרון ואני לא מצליח להבין למה זה קורא כי המחשב שלי לא חם הנה הטמפרטורות מעבד 31-32 כרטיס מסך 50 דיסק קשיח 35 או שלפעמים המחשב עושה ריסט וזה לא קרא לי אף פעם בעבר לפני שקניתי תרכיבים וניקיתי עם פן תמארז והכול וגם הספק אמור להחזיק תכרטיס HEC 400TRT 400W אם אני לא טועה בעכבר הישן שלי הוא גם היה ניתקע והכול היה קופא וזה וקניתי עכבר חדש וזה עבר אולי זה הבעיה.? מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן) המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 1GB של RAM במחשב Pentium 4 3.2GHz אני משתמש בתוכנה Pc Booster ולפיה אני רואה ככה (זה לאחר הפעלת המחשב מחדש בלי להפעיל שום תוכנה) Total Memory :1021 Avail Memory : 680 יכול להיות שכ-MB 340 זיכרון בשימוש על הפעלת המחשב ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב) הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל וזה עדיין קורה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb. נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה. מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן. בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת. אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן לא היתה על זה שאלה. מי שעוד יש לו בעיות, או שנזכר לשדרג לאחרונה את מערכת ההפעלה שלו לחלונות XP ויש לו סורק תוצרת MUSTEK יכול להיכנס לכאן ולהוריד דרייברים מתאימים לדגם שלו. תיהנו ! ;D
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! שאני מדליקה את המחשב המסך לא נדלק, הוא נדלק בסופו של דבר רק אחרי 7-8 של כיבוי והדלקה של המסך הוא נדלק לשנייה ואז נכבה ואז אני מכבה את המסך ומדליקה שוב ככה בערך 8 פעמים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים מורן
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את הלפטופ הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=965020 הגיוני שהסוללה מחזיקה כאשר המחשב על מצב "חסכון בסוללה" (בהירות מסך הכי נמוכה) רק שעתיים וחצי? נראה לי ממש קצר, מרגישה שזה מחשב נייח שצריך להיות כל הזמן בחשמל. אם אני שמה את הלפטופ על מצב רגיל זה שעה וחצי, נשמע לי פשוט לא הגיוני. נואשת לעזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יתכן וארצה לחבר שני מחשבים שונים לאינטרנט (יודע שישנה אופציה להשתמש בוואיי פאי או בכבל מהראוטר שיש אך כרגע זה לא רלוונטי). קיבלתי תשובות שונות מנציגים שונים כך שאני לא יודע מה נכון. 1. האם ניתן לחבר שני ראוטרים עם אותו יוזר? 2. במידה ולא. האם אני צריך שני יוזרים ותשתית אחת או שני יוזרים ושתי תשתיות? אם מדובר בשני יוזרים ותשתית אחת, ונניח שיש לי 50 מגה, האם כל יוזר יקבל 50 מגה או חצי מזה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים, אז על מנת לקצר ולא לייגע בכתיבה אקצר ואגיד שמדובר על מחשב מאוד ישן עם מעבד AMD Athlon xp2400 דגם מדוייק כמו שמופיע על המעבד זה: AXDC2400DKV3C שיושב על לוח EPOX EP-8RGM2I הבעיה היא : המחשב נדלק חשמלית אבל נכבה כעבור ממש שניה -שתיים . מה עשיתי עד כו : 1. ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרון,כרטיסים,כבלי IDE) כדי לשלול משהו אחר שאולי מקצר 2. הוצאתי את המעבד לבדוק אולי הוא מקצר.. ובאמת החשמל לא כבה כשלא היה מעבד..עד שלא הוצאתי את הכבל חשמל 3. ניסיתי CLR CMOS שהמעבד לא בתוך התושבת ...לא עזר, הוא גם לא ציפצף ...סתם עבד חשמלית. 4. בדקתי את כל הבדיקות השיגרתיות אם הקבלים נפוחים או נוזלים ..למעט אחד שהיה קצת עם כיפה מזערית..לא מצאתי קשר לזה בקיצור אני פונה אליכם .…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-