עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tomer2004,

שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. יש לי נייד של קומפאק (פרסריו) .המסך כולו בצבע אחיד מט חיוור ומבלי יכולת לראות את שולחן העבודה בכלל . כאשר מחברים את המחשב למסך של מחשב שולחני , אז כן רואים את שולחן העבודה. האם המסך נדפק ? משהו בחומרה נדפק ? למי שיש ניסיון בבעייה כזו , אשמח לקבל סיוע מה עושים ? תודה מראש :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. למחשב אין מארז וזה מה שיש לי מחובר אחד לשני: לוח אם(עם סוללה) + ספק כוח + זיכרונות תואמים + כונן קשיח + כרטיס מסך + מעבד עם מאוורר(שהממאוורר לא עובד כי הכבל קרוע) + מאוורר חלופי שאני שם בשביל לקרר את המעבד. עכשיו הכול מחובר והלוח אם מראה שיש זרם חשמל עם נורה. לקחתי פרונט של מחשב ישן יותר עם הלחצנים של הON וRESET וחיברתי את הכבל של הריסט ללוח אם במקום של הPOWER ברגע שלחצתי עליו המאוורר (שנועד להחליף את הזה שעל המעבד) התחיל לפעול והכול סבבה המאורר העכבר והמעבד(התחממות) פועלים וזהו, המסך לא נדלק - והכרטיס מסך תקין, וניסיתי להעביר למובנה וגם אותו דבר... אין ציפצופים אין כלום - פשוט רק המאוורר עובד המעבד מתחמם העכבר עובד אבל המקלדת לא... מה עושים?!!?!?!?!?!?!??! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Eled,

עדכון: לבסוף מצאתי בebay http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300 לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק. המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר). הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן. הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן. ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש? ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה. המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי. אז מה עושים? תודה,

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש של טרקטור קטן... טירוף להשאיר אותו דולק כשהולכים לישון... אני רוצה לשמן אבל לא בטוח בצעדי... מישהו יכול לתת טיפים או הסברים? מדריך מאתר אחר? משהו... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Aviv C,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. היום, התחילה להופיע לי הודעה כזו לגבי הדיסק הקשיח השני שלי: PRI SLAVE Status BAD Backup and Replace אני יודע מה זה אומר אבל לא מבין למה. כשבדקתי את הקבצים שבדיסק הקשיח הכל היה בסדר ועבד כרגיל. ההודעה הזאת התחילה להופיע לי אחרי שעשיתי CHDSK שלוקח מלא זמן (שמתי אותו 5 שעות והוא הגיע רק ל- 7%) ולכן ביטלתי אותו (Reset). עשיתי גם CHDSK לשני הכוננים של הדיסק הקשיח הראשון שלי וזה לא לקח הרבה זמן. מה אני יכול לעשות? האם פירמוט יעזור במקרה כזה או שזה טוטל לוס? הדיסק הקשיח השני שלי הוא Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Mighty_Bear,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כרטיס גיגהקיוב ראדאון 9200 128 מגה. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של ATI והכל אך אני נתקל בבעיה מעצבנת. רזולוצית המסך שלי היא 1200*768 אך כל פעם שאני מעלה משחק שתומך בדיירקט איקס 9 שהרזולוציה שלו נמוכה מהדסקטופ שלי, המשחק ניראה כאילו במסגרת, כלומר אני לא רואה את כל החלון המלא של המשחק אלא רק חלק ממנו (כאילו יש אפשרות לעשות סקרולינג). יש למישהו מושג מה הבעיה פה? בתודה, אמיר

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. עידכנתי את הps2 ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by Dano,

יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by Matanki,

היי חברים לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה עם המקלדת של המחשב הנייח שלי. כשאני לוחץ על המקש חץ למעלה. הוא מבצע 2 פעולות. גם מרים למעלה את המסך וגם כותב את הספרה "5" למשל כשאני בחלון וורד, הוא מבצע את 2 הפעולות יחד. כשאני לוחץ על המקש "חץ למטה" למשל בתוך דף האינטרנט. אז הוא גולל לי את המסך עד למטה ולא בפעימות איטיות כמו שנהוג.. ממש מוריד את החלון עד למטה במהירות ובהקלקה אחת. ברשותי מקלדת Razer Cynosa Chroma

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by assaf990,

משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. הבעיה היא שאני מנסה להתקין win xp על הר דיסק חדש שהוא מפורמט והכל מסודר בו מחולק כמו שצריך אני מריץ את ההתקנה של אקס פי הוא עושה בדיקה כזאת בהתחלה ואז מגיע למסך שמאשרים את התנאים של מיקרוסופט ואז שם קופץ לי מסך כחול שרשום בו DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז רושם לי מתחת לזה לבדוק את החומרה אם הוספתי משהו חדש לנסות לנתק אותו וכל זה ומתחת הוא רושם לי את הקובץ שבו הבעיה כנראה USBPORT.SYS ADRESS F83F003F AT F83D5000 DATESTAMP U1107D62 ניתקלתי בבעיה זאת גם שניסתי עם דיסק אחר של WIN XP אותה בעיה קרתה לי גם שניסיתי להתקין את ה WIN XP על ההר דיסק הישן שלי שהוא פועל מצויין כך שהבעיה היא לפי מה שאני הבנתי משהו שקשור ל USB או לאיזשהו חלק בחומרה אשמח לקבל תשובות גם חיוב…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Anonymous1,

איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by Aviv C,

היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום , המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק מירוצים ישן כרגע אני יכול לומר שבהגדרות התצוגה של המשחק אני על בינוני וללא פילטרים התקלה שמופיעה בהודעת השגיאה קוראת גם אחריי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של הדריברים ובנוסף התקנתי עדכוני תוכנה לXP והבעיה עדיין די מציקה .... :-\ אני אשמח עם מישהו שמבין יוכל לאתר את התקלה או אם יש מישהו שזה קורה גם לו יעזור **עדכון** כרגע גם הורדתי את ההגדרות של המשחק על ממש ממש נמוך והבעיה נמשכת דרך אגב הטמפ' של הכרטיס מסך היא 42 מעלות עם מארז פתוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. שלום לכולם... כבר כמה חודשים שיש לי בעיה בהפעלה של משחקים בינוניים ומעלה (Medal of Honor \ COD4 \ testDrive). דקה או שתיים לאחר שאני מעלה את המשחק המחשב נכבה או ברוב המקרים... נתקע, ולאחר כמה שניות, נתקע הסאונד... ואז רק ריסטרט מחזיר את המחשב לחיים. נ.ב - בפיפא הוא לא... עכשיו, לאחר בדיקה מקיפה, חשדתי דווקא במעבד, גיליתי שהטכנאים לא עשו עבודה טובה בהרכבה של המאוורר שלו ושברו לו את אחד מהפינים שמהדקים אותו ללוח אם. החלפתי את המאוורר וגם שמתי משחה טרמית... (בנוסף לזה, גם פירמטתי... אבל זה לא קשור לבעיה הזו) המחשב שלי הוא: Intel DualCore E6600 2GB זיכרון פנימי לוח אם של GIGABYTE כרטיס-מסך - Readon 1950 Pro מארז גדול ולא ג'נרי... (לא סגור על זה, אבל נראה לי של ANT…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by mokisho,

דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600 לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1 וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.C זה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקים במעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומר…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

20. Started by tzuki_f,

יש לי מחשב AMD Athlon 64 X2 עם לוח אם GeForce 6100-M9 1.x של biostar שעבד מצוין לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס מסך ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 3850 ומאז מדי פעם המחשב נתקע וקורס בעיקר כשאני רואה ווידיו ב streeming מהאינטרנט או כשאני פותח abode reader עדקנתי דריברים מספר פעמים וזה לא עזר... אם למשהו יש רענין למה זה קורה אשמח לשמוע

21. שלום, לא מזמן קיבלתי מאחותי את הדיסק הקשיח כדי "לגבות\להציל את מה שאפשר". הדיסק כבר בחיבור הראשון למחשב שלי עשה בעיות- WINDOWS אומר שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט. הדיסק הוא של סמסונג, 80GB ישן בחיבור IDE. ביצעתי מעין חילוץ וגיבוי של כמה שאפשר עם תוכנות כמו FDISK וZAR ו-EASEUS Data Recovery ולא זוכר מה עוד. אז יש לי המון ספריות וקבצים עכשיו בצורה מוזרה על הHD שלי. שאלה ראשונה- הרבה מאוד קבצים פשוט לא נגישים עכשיו! חלק נפתחים וחלק לא ניתנים לפתיחה, כנראה הושחתו או משהו... יש לזה פתרון עכשיו כשהם כבר הועתקו לHD שלי? שאלה שניה- נמחקה! ההארדיסק בתהליכי השמדה מהנים פתוח לרעיונות התעללות הניתנים לביצוע בבית : תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by yossi541,

אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by tgr,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  24. אוקי אז ככה... הורדתי את הקובץ מהאתר והתקנתי אותו כמו שרשום בקובץ הטקסט. העתקתי לאיי ריבר את הקובץ , אח"כ עשיתי עידכון פירמוואר.. שיניתי את השפה לשפה שמבוקשת בקובץ הטקסט ו.. כלום! זה לא התקין שום עברית ולא שינה שום דבר ואני עדיין לא יכול לראות עברית באייריבר! מי שמבין בבקשה לעזור לי אני רוצה לסדר את זה כבר!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by ma?,

למה הכונן דיסקטים לא פועל? בדקתי הכול מחובר המנורה דולקת ורשום במחשב שזה מחובר אבל שאני סם דיסקטים חדשים גם ישנים..זה לא פועל רשום Imsert disk LEASE INSERT A DISK INFO DRIVE A: איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים