תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי מהאתר של ASUS קובץ מכווץ לעדכון ביוס, ירד קובץ עם סיומת 506, שלא נפתח לי בשום תוכנה (אם בכלל אמורים לפתוח אותו). מה עושים איתו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס דרך @BIOS ועכשיו כל פעם שוינדוס עולה, הוא מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא עולה, כל ההגדרות נעלמות, כל תוכנה עולה כאילו שרק התקנתי אותה.. מיהשו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי נייד של יבמ ולאחרונה תוך כדי בדיקת תאימות של הארד דיסק חדש למחשב התברר לי שיתכן ואצטרך לעשות עדכון של הביוס.האם זה בטוח ? שמעתי שזה יכול להרוס את המחשב.האם מעדכנים רק כשהכרחי או כדי בכל אופן? יש לי ביוס ישן מ 99 . אשמח לשמוע את דעתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הם יש לי duel bios והביוס שלי f6 אני רוצה לעדכן אותו לf9 הלוח שלי ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L האם בכל זאת שיש לי duel bios זה עדיין מסוכן ? מפחד להסתכן חחחח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בקשר לקולד בוט לאחר אוברקלוק ואני צריך לעדכן ביוס. אבל אני לא בדיוק יודע איך? האם תוכלו לומר לי את הדרך הכי פשוטה (אם אפשר אפילו דרך הווינדוס)? הורדתי כבר את הקובץ מן האתר (את הF8 למי שצריך לדעת יש קובף אחד EXE אחד BAT ואחד רגיל לבן של פתיחה בעמצאות) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב ברשות לוח אם של אסוס מדגם p4sp mx ולראשונה עשיתי לו עדכון ביוס ע"י תוכנה של אסוס המיועדת לווינדווס ומשום מה היא לא הצליחה לגמור לי את העדכון ולא ביקשה הפעלה מחדש ולאחר יציאה מהתוכנה עשיתי הפעלה מחדש והתברר לי שהעדכון כשל כי המחשב לא עושה פוסט ולא עולה שום דבר על המסך הצ'יפ של הביוס הוא יושב בתושבת כך שאפשר לשלוף אותו האם יש דרך לשחזר ת'ביוס ???? בתודה מראש !!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס שלי ועשיתי לאחר מכן ריסט ופתאום לא מופיע לי כלום במסך , פשוט כלום ואני גם לא יכול לעשות כלום.... אבל המסך פועל ולא מראה שום דבר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כשאני בה לעדכן את הביוס מריץ את קובץ העדכון מתקבלת הודעת שגיאה emm386 מה אני אמור לעשות מזה ה emm386
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב נתקע לי ודפק מסך כחול ובו רשום DRIVER IRQL LESS OR NOT EQUAL מה גורם לזה? בעיית זיכרון?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי XTREMER מרשת BUG הורדתי עדכון גרסא מהאתר של ה XTREMER שמתי אותו על DISKONKEY חיברתי את הסטרימר בחיבור RCA ולא HDMI ניתקתי כבל רשת. נכנסתי להגדרות בחרתי את העדכון שנמצא על הכנון הנייד והרצתי אותו. הוא עשה מעיין ריסט ואז העלה את החלון שמראה כותרת של XTREMER, הנורת חיווי מהבהבת וככה זה תקוע. אגב, המליצו לי לעשות עדכון דרך הרשת אך אני לא יודע איך (כשאני נכנס לעדכון גרסא יש לי אפשרות לבחור בין כונן פנימי לחיצוני בלבד) אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, החלפתי זיכרונות RAM במחשב והוא לא עולה. הציעו לי לעדכן גירסת ביוס. הורדתי קובץ עדכון ביוס (קובץ ROM) לדיסק און קי. העליתי את המחשב , נכנסתי לביוס, לשונית כלים, נכנסתי ל-ASUS EZ FLASH. מצד שמאל מופיעים לי כוננים: A,C,D. הדיסק און קי לא הופיע בכלל (כונן E) אי לכך, החלטתי לצרוב את הקובץ על דיסק (CD) ולהעלות את הקובץ מכונן D. אני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום. אולי למישהו יש רעיון מה עושים? תודה מראש! לוח אם ASUSTeK, P5KPL-CM
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שזה מעצבן ומתסכל כרטיס מסך nvidia geforce 210 מערכת הפעלה win7 64bit הכל עבד מצויין עד שnvidia הודיעה לי על עדכון לכרטיס מסך, הורדתי והעדכון נפל התקנה, עכשיו אין דרייבר לכרטיס מסך, וכל נסיון התקנת דרייבר (אפילו המקורי מהדיסק) נכשל הווינדוס מודיע שמצא עדכון לדרייבר ומנסה להתקין אותו ונכשל שוב ושוב, לא מוצא באתר שלהם מייל לפניות, הכל Q & A וכל מיני שטויות מה עושים? זה הדרייבר שתקע את הכל 337.88-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך RTX 3070 , לאחר עדכון הדרייבר החדש 522.25 https://hwzone.co.il/main-computers/תוספת-של-עד-24-אחוז-לביצועים-ללא-עלות-מנה/ הרזולוציה הופכת להיות גדולה ללא אפשרות שינוי. הנכונה היא : 1440X2560 165Ghz , והיא יורדת ל 1280X768 מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול, בעקבות הצעת המחשב עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסל שלי לגרסה האחרונה (285.62) מהאתר של NVIDIA. מאז הלך לי ממשק ה AERO וחלונות 7 טוענת שהדרייבר לא תומך. אני עומד לגלגל את הדרייבר אחורה, אבל רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P55-US3L של גי'גבייט. לאחרונה צצה לי הודעה בחלונות 7 (64) שיש עדכון ל USB 3.0 host controller, עם קישור שמוביל לאתר לא מתפקד של אינטל. בנסיון להוריד מאתר הדרייברים של אינטל, מופיע רק עדכון ללוחות של אינטל, ואכן ניסיון התקנה שלו נכשל על "דרישות מינימום". בדף לוח האם באתר של ג'יגבייט לא מופיע דרייבר לעדכון ל USB. יש למישהו רעיון איך לעדכן? או שפשוט להתעלם מההודעה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי. ורציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח אם שלי? הלוח זה Gigabyte z370 aorus gaming k3 את המחשב הרכיבו לי והכל ב tms איפה שקניתי הכל. רק רציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח האם? ומה בדיוק צריך לעדכן בלוח אם. כי יש הרבה עדכון שונים כמו Audio, Lan, usb, chipset יש צורך להתקין את הכל? windows 10 אגב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי השבוע לפטופ חדש (תודה @A-10 על היסטוריית המלצות נהדרת ). Asus Vivobook X1405za עם מעבד אינטל דור 12 i7 והרחבה ל16 מגה זיכרון. הלפטופ הגיע בלי מערכת הפעלה. מכיון שהיה לי רישיון ישן לוינדווס 7 השתמשתי בו להתקנת מערכת ההפעלה וינ 11 פרו חדשה. ההתקנה לא הלכה חלק. מההתחלה משטח העכבר לא עבד והויפי לא עבד אבל אחרי שחיברתי עכבר חיצוני וכבל רשת בעזרת מתאם הצלחתי לעדכן את עדכוני המערכת ונראה שהכל הסתדר למעט דבר אחד. אחרי העדכון של הדרייברים של הdisplay, המסך התחיל להבהב לפעמים (לרצקד ). כאשר חיברתי לתצוגה חיצונית, עבד לי חלק אבל שחזרתי לתצוגת הלפטופ, אחרי כמה זמן חזר להבהב. 1. האם בדקתי את גרסת הדרייברים …
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?