תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כולם אומרים משהו אחר ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה ביותר למרוח משחה. תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון התעוררה בעיה מוזרה אצלי בעת שימוש "סטנדרטי" (גלישה באינטרנט, לא יותר מזה) במחשב בערך אחת ליום הוא "קורס", פותח מסך כחול, ורושם לי משהו על דאמפינד דיסקס (לפי מה שהצלחתי לראות בכמה שניות שהוא היה פתוח. לאחר מכן הוא עושה לעצמו ריסטרט, מעלה את הווינדוס וההודעה שאני מקבל היא כזו: לאחר שאני לוחץ על סגירה המחשב עובד כרגיל הכל טוב ויפה עד הפעם הבאה שזה קורה. יש לציין, שלפני כחודש פתחתי את כרטיס הHD 6950 שלי לHD6970, לא יודע להעריך עם זה בדיוק מאותו הזמן התחיל, אבל בטוח שלא היה לפני. בנוסף, יש לי טיפה ארטיפקטים במסך בעת שימוש "כבד" במעבד הגרפי (פוטושופ, משחקים וכו') מישהו יודע לייעץ? להעריך מה הבעיה? אשמח לעזרה ואשמח לנדב עוד פרטים עם צריך. תו…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרט לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשב המחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBY מה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל. כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיה ניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלה איפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מת נתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר) המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות! חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודם המחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכר…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, הייתי עובד על windows xp pro 2002 והמודם עובד 100% אבל כשעשיתי פירמוט והתקנתי Windows XP Pro SP2 May 2007 נתקלתי בבעיה מוזרה הוינדוז לא מזהה את ה- ADSL MODEM יש לי כמובן את תקליטור ההתקנה של המודם אבל ברגע שאני מפעיל Setup.exe מציג לי הודעה שגיאה שהוא לא לא יכול להפעיל את הדרייבר מוזר מאוד למרות שזאת windows sp2 וגם לא מצליח לזהות את המודם
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום פורום נחמד. אוקי. אני מניח שaux זה ספק ובתוכנה speedfan שהתקנתי לא מזמן כתוב שם שהספק על 127 מעלות. וזה נראה לי מאד רותח. אז רציתי לדעת אם לספק יש השפעה על הטמפ' הכללית של כל המארז והחומרה שבו או שהוא לעצמו וזה לא אמור להטריד אותי. למרות שאני מניח שזה מאד אמור להטריד אותי-אני חושב להחליף ספק גם ככה וגם הליבות של המעבד שלי נמצאות כרגע על 53 והשניה על 54.. וגם עד כמה הספק של thermaltake גרוע?..
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תמיד אוהב לצפות בסרטונים באתר הזה www.youtube.com לפני יומיים פרמטתי את המחשב עכשיו כשאני רואה כול סרטון שקשור לFLASH אני לא שומע כלום וכשאני רואה סרטים במחשב בMEDIA PLAYER יש סאונד והכל זה דיי מעצבן כי רוב הסרטונים שיש באינטרנט הם אל FLASH ניסיתי להחליף דפדפן אבל עדיין הבעיה קיימת http://img206.imageshack.us/my.php?image=1hq7.jpg כשאני בוחר Macromedia Flash Player אין סאונד בסרטון וכשאני בוחר Windows Media Video יש סאונד למישהו יש מוסג מה הבעיה? :\ זה הכרטיס קול שלי עם זה משנה Sis 7012 Audio Device
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כונני CD אחד מהם גם צורב האחד של חברת ממורקס-MEMOREX השני הצורב של ריקו-RICHO כשאני מכניס דיסק לכונן הרגיל של ממורקס הנורה מהבהבת והוא משמיע רעשים שחבל על הזמן כאילו הוא מתפוצץ וזה קורה גם כשיש דיסק בתוכו כשהוא לא מנסה לקרוא אותו, זאת אומרת לא רק שהוא מנסה לקרוא דיסק הוא משמיע רעשים. והבעייה הנוספת היא שכשאני מכניס דיסק לכונן של הצורב הוא לא מפעיל את הדיסק ותמיד הוא מאלץ אותי להפעיל אותו דרך הממורקס הרעשני למישהו יש הסבר? מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים קיבלתי והתקנתי בשמחה מחשב חדש ומהיר. את המחשב הרכבתי בהתאמה אישית והתקנתי בעצמי עם מערכת הפעלה WIN10 PRO. המחשב משמש כעמדת צפייה בסרטים שימוש כללי ולא לגיימינג, הוא ממוקם בסלון ומחובר למסך טלוויזיה של פיליפס. משום מה, הרזולוציה המופיעה במסך נראית מאוד ירודה ומפוקסלת, ולא משנה איך אני משנה את ההגדרות. מה שמוזר הוא שהמחשב הקודם שלי (שעדיין מחובר בינתיים לכניסה אחרת בטלוויזיה) המכיל חומרה דומה רק מדור ישן יותר, משדר תמונה ברורה בהרבה. נתונים על המחשב החדש: מארז IN WIN i5 7500 3.4GB 6 MB לוח ASUS H110 זיכרון 16GB DDR4 2400 כרטיס מסך מובנה של אינטל חיבור לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar *לא הבנתי למה נעלת תדיון הקודם שאני אפתח שוב?ממש לא מובן גם על מה קיבלתי אזהרה שעשרות מקפיצים ולא מקבלים אזהרה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל. היה לי מקרה כזה גם במחשב הקודם, אפילו קצת יותר קיצוני כי המחשב כלל לא נדלק, וממה שהבנתי במקרה הקודם הלוח אם מת. האם זה אותו דבר? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק אצת המחשב, המסך עובד, אבל בשלב שבוא צריך להיות מסך הטעינה של חלונות, המסך נכבא ואני לא רואה כלום. ניסיתי להחליף מסכים, כרטיסי מסך, ספקי כח ולהתקין חלונות מחדש. בשלבה מסויים בהתקנה, המסך מחשיך. וזהו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מחשב: AMD ATHLON XP 2500 barton leadtek k7ncrgpro onboard video 256 mb ddr 333mhz samsung
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-