עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS תודה לעוזר !

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by boim,

אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  5. Started by Evilized,

זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by No_Man,

אחרי ישיבה לא ממושכת מדי על המחשב, בערך חצי שעה, לפעמים יותר, לפעמים פחות, הוא פשוט נכבה (לא מבצע הפעלה מחדש - נכבה). בדקתי טמפ' - במנוחה - 48 בזמן הכיבוי - 63 הטמפ' לא נראות לי מוגזמות מדי, בעבר היית עובד עם טמפ' כאלו ללא בעיה. מייד לאחר שהמחשב נכבה, אני מדליק אותו, והוא נדלק (לרוב בבעיות טמפ', הוא נדלק רק אחרי התקררות, לכן אני חושד שזה לא טמפ'). בזמן שהוא נדלק, מופיע לי הודעה Boot Failure, ואני צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך להדלק. אז מה הבעיה ? הטמפ' לא נראה לי סביר, אבל אני יבצע פעולת מנע בנושא ויחזר תשובה. מה עוד יכול להיות ? ספק ? זיכרון ? יש דרך לבדוק ספק בלי להחליף (אין לי כחלופי כרגע) - ספק ג'נרי. תודה. עריכה: עכשיו בדקתי, והוא נכבה גם בטמפ' נמוכות יותר.(55~+)

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. אני רוצה לפרמט את המחשב ובשביל זה צריך לעשות בזמן הריסטארט BOOT FROM CD הוינדוס שאני רוצה לא עולה לי ישאר ניחנס לוינדוס אני צריך לעשות לוינדוס boot איך עושים ? יש ברשותי nero 6 בבאיוס אצלי מסודר הכול הורדתי וינדוס xp והוא לא קורה לי אותו ואת הדיסק שיש לי מזמן כן קורה לי אולי אני לא צורב את הדיסק נכון הוא איך לצרוב את את הוינדוס על דיסק? הוינדוס לא iso

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by dor_dru,

משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. קניתי ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER W0171RI 1500W 120A יש לי מחשב עם לוח XFX NFORE 790I ULTRA במארז BTX עד עכשיו עבדתי עם ספק 500W 30A וכשהדלקתי את המחשב הכל זוהה טוב ויפה אבל ההתקנה של הווינדוס נתקעה לי ניסיתי להחליף הארדיסקים ואת דיסק ההתקנה של הווינדוס וזה המשיך לעשות את אותו הבעיה הלוח שלי דורש חיבור חשמל של 24 ו8 CPU חשבתי שאולי המעבד לא מקבל מספיק חשמל ומכאן נובעת הבעיה של התקנת הווינדוס קניתי ספק חדש חיברתי אותו למחשב ועכשיו בביוס אני מזהה שהלוח לא מזהה את ההארדיסקים הבעיה המוזרה היא שבספק השני הלוח כן מזהה את ההארדיסקים הספק החדש כן מזהה לי את הDVD אבל לא את ההארדיסקים ניסיתי עם 1TB SATA 2 עם 250G SATA1 ועם 160G IDE את כולם הוא לא זיהה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. ברגע שנדלק המחשב, הכל טוב ויפה, אך לאחר 5 דקות, המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד! המחשב לא נתקע, אלא פשוט לא מגיב לפקודות. ניסיתי כבר הכל, החל מהוצאת המקלדת והעכבר מה"שקעים" שלהם והחזרתם, ועדיין כלום , אותה הבעיה, ואני חייב לציין שאחרי הפעלתו מחדש של המחשב, הבעיה חוזרת על עצמה, לאחר כ-5 דקות. אשמח לעזרה בעניין! ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by qwe_asdf,

היי אני חדש בפורום קניתי מחשב לפני מספר ימים מאייבורי אך הוא כול הזמן עושה לי בלו סקרינים ואז ריסטים ,פירמטתי את המחשב מספר פעמים התקנתי שני סוגי דרייברים ושיניתי את האנטיוירוס מפעם לפעם וזה לא עזר - ככל הנראה זוהי בעיית חומרה. בעייה זו קוראת לי בעיקר כשאני משחק במשחקים כבדים כמו CRYSIS אך גם וראת כאשר אני סתם גולש או שרק הטורנט פתוח ואני בכלל לא על המחשב. מה היא הבעיה? יש אפשרות לתקן אותה? מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, יש לי מחשב שסובל ממסכים כחולים מדי פעם, עם הודעות שגיאה שקשורות בזיכרון. הרצתי Memtest ואכן התגלו בעיות זיכרון. שאלתי היא כזן: לוח האם תומך בזכרונות DDR2 עד מהירות של 533MHZ. במחשב מותקן זיכרון של 667MHz. האם זו יכולה להיות הסיבה ?? ( למיטב ידיעתי זה פשוט אמור לעבוד לאט יותר, לא לגרום לבעיות ).

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by Evilized,

בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  17. Started by iyehuda,

הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  18. האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260 GTX ועשיתי לו OC, עכשיו קורה לי במשחקים שהמשחק נתקע או יוצא לדסקטום ורשום בצד שהיתה תקלה בדייברים והם עשו ריסט ואחרי זה זה פועל רגיל. למה זה קורה ויש מצב זה בגלל הOC?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by gsk,

שלום רב ואשמח אם תוכלו לסייע לי בתיקון תקלה לאחרונה מסיבות כאלו ואחרות פרקתי את לוח האם שלי מהמארז (פירוק כולל כל הרכיבים של הלוח). כאשר החזרתי אותו (אני חושב שחיברתי הכל נכון כי כל שאר הדברים עובדים יופי) למארז גיליתי שמערכת WINDOWS פשוט לא יוצאת ממצב STANDBY. המערכת יודעת להכנס למצב STANDBY אבל שמנסים להעיר את המחשב הוא פשוט נתקע וצריך לאתחל מחדש. לפני פירוק הלוח וההחזרה לא הייתה בעיה כזו. מישהו יודע מדוע זה קורה? כיצד ניתן לפתור הבעייה? מפרט אם זה חשוב: לוח אם GIGABYTE GA-7VA ומעבד AMD 1800+

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by shimon956,

היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by ofek,

שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by ofir123,

שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.