עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ed1,

את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATA יש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  2. הרכבתי את המפרט הזה עם WIN XPPROSP2 וכל העדכוני וינדוס אפדייט ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB כבר בסיום האיתחול יש לי 250 מגה מהזכרון שבשימוש, בדקתי עם WINTASKS ואין שטויות מיותרות חוץ מהבקר RAID שלא ברור לי אם הוא חיוני עבור המפרט הזה כי יש לי רק דיסק אחד ב-SATA והבנתי ש-RAID זה ליותר מאחד. אבל אין אפשרות לעשות לו UNINSTALL כי הוא לא מופיע ברשימה ההסרה\הוספה. (גם כן מופיעהאייקון של הוצאת חומרה באופן שאם לוחצים עליו רואים שהוא מתיחחס להארד דיסק משום מה... וגם אין לי שום דבר שמחובר ל-USB) לגבי הכרטיס מסך, מה המינימום שמומלץ להתקין מתוך הדיסק…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by tevel,

היה לי 256 מגה והיום קניתי עוד 256 מגה (בנוסף לכרטיס מסך שקניתי) שהכנסתי את שניהם (אחד הסולטים דפוק) המחשב לא עלה הוצאתי אחד (מהסולט הדפוק) ועלה המחשב אחד הסולטים (עליתי על זה יותר מאוחר) דפוק ולא עובד אז מה אני יכול לעשות? מה הסיבה לכך שאחד הסולטים לא מתפקד? יש דרך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by הגרינון,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. חיברתי ליציאות המתאימות ולא מצליח לנהל שיחת שמע. בקונטרול פאנל לא מופיע אייקון של מיקרופון כמו שראיתי במחשבים אחרים

5. Started by miki26,

שלום חלק 1 בניתי מערכת שליטה במאווררים(5 מאווררים),פירקתי את כל המחשב וחיברתי את מערכת השליטה + 5 מאווררים לחיבור 12 V של ספק הכוח(כל המאווררים+ההרד דיסק על אותו שקע מולקס). הרכבתי את כל המחשב בחזרה חיברתי הכל ובהפעלה הראשונה הכל עבד ואז הדלקתי את המאווררים עם מערכת השליטה והכל עבד (התלהבתי מהמערכת שבניתי שהיא עובדת ואני מציין זאת כי היא עד היום עובדת עם אותו ספק הכח הקשר יובן בהמשך). אחרי כמה שניות עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: אחרי הרצת בדיקה של הביוס(השורות שרצות בתחילת כל הפעלת מחשב שאגב לא הראו שום תקלה בשום רכיב) המחשב במקום לטעון את מערכת ההפעלה פשוט עושה ריסטרט(נראה לי שמופיע מסך כחול אבל כל כך מהר הוא נעלם ויש ריסטרט שפשוט אין אפשרות לקרוא אותו). בחלק מהפעמים ה…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  7. השאלה בכותרת... פשוט עכשיו קיבלתי את המחשב, ואני צריך את הדריבר בשביל להתקין את הווינדוס, ופשוט אין לי מושג איפה אני מוצא את הדריבר (על הדיסק שבא עם הלוח אם כמובן... k8nf-9). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. יש ברשותי מחשב P3 600 MHZ ( גרסת B עם 512K בקאש , מי מספיק זקן בשביל לזכור ??!!) על לוח p3c2000 של ASUS עם כרטיס RIVA TNT 2 ( ענתיקה עוד מעט יהיה שווה זהב ........) וכשאני מדליק אותו הוא עושה רעש כזה של REBOOT בלופים כול הזמן ....... ולא מראה אפילו פוסט ! ממה זה יכול לנבוע ומה הפתרון ? אם אתם מתכננים להגיד לי ליזרוק את הגרוטאה בלבד אז אל תגיבו ובואו נשאיר את הת'רד קשור לעיניין .....

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by taotao,

פירקתי תמחשב וכנראה כנראה נפל איזה חלק עכשיו אני לא בטוח מזה תיאור: זה עגול כזה קטן פלסטיק שחור שבאמצע שלו יש חור קטן הוא בגודל של גולה בערך ומתחתיו יש שתי רגליים שכנראה אחת מהם נשארה איפשהו במחשב ואחת נשארה אצלי ולפי החיבור זה היה מחובר לחוט או משהו ושהדלקתי תמחשב הוא רשם לי משהו כמו WIN32 ועוד איזה שורה שבוצע שגיאה וזה אמר לי שלח דוח או לא רשמתי לו לא וזהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות המחשב עד לפי מה שאני רואה עובד כרגיל

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Idan-h,

בזמן האחרון היה לי בעיות עם הHD והוא היה מאוד איטי, חשבתי כבר שהוא הלך, קיבלתי 90-100 נקודות בPCMARK2002. לקחתי את אותו IDE והעברתי אותו לSecondary, ואז הHD פעל מעולה וקיבלתי 992 בPCMARK2002, שזו תוצאה טובה מאוד לHD כמו שלי. אז, יכול להיות שהלך חיבור הPrimary? יש לי עדיין אחריות על הלוח, אני רק רוצה להיות בטוח אם יש טעם לקחת את המחשב לתיקון, או שמקור הבעיה במשהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by -ox-,

בזמן האחרון התחילו לי ריסטראטים ( REBOOT) פיתאומיים רק כשאני יוצא ממשחקים , בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו זה כבר קורה בערך 3 פעמים ביום, כשאני יוצא מ UT2004 , ובעוד כמה משחקים עם גראפיקה חזקה .. בדקתי טמפ' הן עדיין בגבול הנורמאלי/סביר כמו שהיו תמיד.. יש לימישהו מושג ממה הבעיה יכולה להגרם? המפרט בחתימה.

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  13. איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by MaoR_KilleR,

יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. באמצע משחק קארומ שמי שלא יודע זה משחק ביליארד ברשת התכבה לי המחשב בפתאומיות ולפני שהוא התכבה קיבלתי מן מסך כחול שלא הספקתי לראות אפילו מה כתוב בו. בכל מקרה העלתי קבצי minidump ,מישהו יכל בבקשה להסביר לי מה הייתה הבעיה?הקובץ האחרון אני מניח שהוא קשור למקרה הזה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Atex,

שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by Expert09,

דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by Acrios,

חברה, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב פשוט לא נדלק לי. אני לוחץ על כפתור ההדלקה וכלום. הגעתי אחרי הסופ"ש לחדר שלי במעונות ( טכניון ) ראיתי שהמחשב דלוק, המסך היה שחור, ניסיתי להזיז את העכבר אך לא זכיתי לתגובה ממנו. לחצתי על כפתור ה- reset וזו הייתה הפעם האחרונה שבה הוא פעל. מאז הוא לא מגיב. בדקתי חיבורים רופפים לחשמל (למרות שזה לא סביר כיוון וכשהגעתי הוא פעל ). לא הרחתי ריח שרוף כלשהו ולא מצאתי שום חיבור מנותק. זה לא מובן לי בכלל, הוא פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה. בדקתי אחר קצר ב- reset אבל הכל היה תקין. אני חושד בספק, אבל זה פשוט מוזר כי המחשב דלק לפני כן (הנוריות דלקו ). אם מישהו יודע איפה כדאי לחפש אחרי הבעייה, או אם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר אשמח לשמוע. תודה רבה מראש …

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by Potter,

חבר'ה מה קורה פה? המעבד קפא?? :-) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by kujo,

יש לי מחשב נייד פ4 של סלרון, עשיתי פורמט ל HD דרך הווינדוס XP ועכשיו כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס המחשב ניתקע מה לעשות? וממה נובעת הבעייה? אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר אני אשמח לא משנה בדקתי את ההארד דיסק ולצערי הוא מת צריך לקנות חדש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by ruff stuff,

הורדתי את העידכון האחרון של האייפוד לאחר ההתקנה המחשב שאל אם אני רוצה לעשות ריסטרט אמרתי בסדר מה כבר יכול ליקרות יש לציין שברקע היו מס תוכנות פתוחות אז אחרי שהמחשב עלה וניתקתי את האיי פוד באתי לעשות shut down ואז חשכו עיני עם מסך כחול למה?????????????? יכול להיות שהייתי צריך ליסגור את התוכנות לפני ? בדוח התקלה היה רשום שהבעיה היתה בכונן סי. יש למישהו מושג מה היתה פה הבעיה? תודה .

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים