תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
I have a virus in my computer and in my flash drives .the virus hides files and makes shortcuts no matter what I try to do by cmd and deleting the virus from regedit and restarting the flash drives, the virus comes back.(I have a problem with the hebrew keyboard so I write in English but I hope to fox it soon
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במחשב הנייח שבאמצע עבודה עם המחשב הוא עושה לי מסך כחול מספרים רצים עד 100 והוא מפעיל מחדש את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה הזויה במחשב שאני לא מצליח לפענח... כל פעם שאני נכנס לתיקייה, ולא משנה איזו על המחשב... התיקייה פשוט קורסת ומפסיקה להגיב עד שאני סוגר אותה... זה לא קורה לי בשום חלון אחר מלבד התיקיות. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי את המחשב שלי ל amd athlon 64bit 3000+Ghz והחלפתי ללוח אם של asus a8v-mx (הערה : הכרטיס מסך הוא r9600xt 256mb ויש במחשב 1gb ram שגם צורפו) כשאני משחק בקאונטר סטרייק סורס, המשחק מאפשר לי לשחק דקות ספורות ואז המשחק נתקע,כך גם הקול ואז המסך נסגר בצורה מוזרה. המסך הופך להיות במצב כמו שכאשר המחשב עצמו סגור והמסך פתוח... האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? (עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו) בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי... פרימטתי את כונן C...וכעת אינני יכול לגשת לכונן D. מופיעה לי השגיאה: "אין גישה אל D, הגישה נדתחה" האם זו בעיה של הרשאות?, אם כן מה עלי לעשות על מנת לסדר זאת? האם יש צורך באתחול הכונן ? אם כן איך אני יכול לגבות אותו לפני האתחול? אשמח לעזרתכם בנושא, תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב נייד לנובו LEGION 5P שמתאים למשחק גיימינג, יש לי שאלות: 1. סוללה, הנני אשתמש הרבה בחשמל מאשר עם סוללה, יש איזשהו אפשרויות שמחשב תוזן רק בחשמל ללא טעינת סוללה מבלי לפגוע באיכות סוללה? כיצד? 2. ממה שהבנתי בכדי לקבל ביצועיים מירביים צריך להיות 100% סוללה במצב חשמל, מצאתי את המאמר שאפשר לשנות באמצעות Maximum processor state דרך Power Option (ראה תמונה) ואני רוצה שמצב חשמל תהיה על 90% סוללה בזמן שסוללה מזין עד 100% ואז תפסיק להזין סוללה , מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו IDEAPAD עם וינדוס 10 אנטרפרייז. כל קובץ אופיס שאני מוריד אני לא יכול לפתוח עד שאני לא עושה לו אישור למקור חיצוני. אני סטודנט וזה ממש מפריע שכל מצגת אני צריך מחדש להגדיר לו. איך אני יכול לאשר באופן תמידי? מצורפת תמונה ל"פרופרטיז" שאני צריך כל פעם להכנס וללחוץ Unblock.. עדכון: אני מחפש קצת בגוגל אבל אני לא מספיק מבין בזה כדי שזה יעזור לי, יש מצב שהפתרון קשור למשהו בהגדרות פה? (הגדרות שנכנסתי מפאוורפוינט)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: המחשב שלי היה מחובר למסך טלוויזיה והכל עבד פיקס דרך הכרטיס מסך. מאז שעברתי דירה, וקניתי אתמול מסך מחדש אני רואה שלא משנה אם אני מחבר את הטלויזיה מחדש דרך אותו חיבור או את המסך החדש הם לא מראים אותו. מסך המחשב המדובר הוא Asus TUF Gaming VG24VQ, למחשב הנייח שלי. כשאני מחבר את המסך דרך החיבור HDMI של הכרטיס מסך, הוא לא מזהה אותו. כשאני מחבר דרך הלוח אם, עובד פיקס. בדקתי את ה BIOS ובדיפולט רשום שזה טוען את ה PCIE את החיבור הזה ולא את הפנימי. לא יודע כבר מה לעשות. ב Device Manager כן רואים את כרטיס מסך. אשמח לעזרה, אני כבר עובד עצות. תודה! זה הלוח אם:
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן 8.00 GB (7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 הותקן ב 12/04/2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי בבר מחשב עם כרטיס קול E-MU ושומעים רק מונו האם יכול להיות מגעים דפוקים (לא שינו את ההגדרות). והאם יש מי שמתקן כרטיסים כאלה (בארץ) כי הכרטיס לא זול בכלל.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תעזרו לי בקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים. רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב. אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה. לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה. מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS. ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפיל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שהחלפתי דיסק קשיח, בכל פעם שאני עושה איזשהי פעולה שקשורה לראוטר שלי המחשב פשוט קופא וחייב ריסט. זה לא הדיסק כבר בדקתי בהרבה תוכנות והוא תקין לגמרי. עד עכשיו עם הדיסק הקודם לא הייתה שום בעיה כזאת. כיבוי והפעלה של הראוטר תוקע את המחשב. אתמול אפילו שיתפתי תיקייה וזה תקע את המחשב. ניסיתי להשתמש היום בתוכנה שתראה את הIP שלי כאילו מארה"ב, תקע את המחשב. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף שלום לכולם צריך עזרה דחוף! יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בעיה חמורה! הWIN XP שלי לא כבה. כשאני עושה כיבוי למחשב הוא מגיע למסך של WIN XP מבצע כיבוי ונתקע הוא לא מכבה את המחשב. WIN 98 כן מכבה אותו וXP לא. מישהו יכול לעזור???
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-