עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by al_n,

יש לי כרטיס זיכרון של 512 DDR אבל אני לא יודע אם זה DDR I או DDR II איך בודקים? תוכנה או סתם משהו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ben_amitai,

שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by Ron Aflalo,

שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by רותי שבת,

קניתי כרטיס מסך 2070 ולא מצליחה לחבר אותו לספק כח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בעקבות סקטור פגום ושגיאה כלשהו, נעלמו לי הכוננים מהדיסק. איך אני מבצע סריקת סקטורים בלי ליצור כונן חדש שבטח ידרוס לי את כל הקבצים? תוכנת הדיאגנוזה של מקסטור לא מזהה שיש לי כונן לבדיקה (לא מזהה כונני SATA). וינדוס כן מזהה שיש כונן (חומרה). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. Started by שחר זאבי,

מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?

7. Started by רפאל רפאל,

כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?

8. Started by O-F,

במקום לכתוב עוד הודעה אז ערכתי את ההודעה הזאת. שאני מנסה להעביר את התאריך בשביל השיחזור אחורה. אז זה לא מעביר לי אני לוחץ על החצים שבצד הטבלה, וזה לא מעביר. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Styx,

שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

12. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. Started by Dawn,

שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by Adirz0,

שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by d_v,

שלום, ניסיתי את כל שקעי USB במחשב, אולם עדיין לא מזהה, ואפילו לא מראה סימן שמשהו קורה (פשוט התעלמות מוחלטת) הכנסתי לוח גרפי לאותם חיבורים ואין לו בעיה איתו. רק עם שני מכשירי MP3 אלו. עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  16. ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by ran07,

שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודקת תקינות של לוח אם? ושל ספק כוח?

19. היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  20. Started by orioni,

היי, מחשב LG R410, ביצעתי מחיקה בטוחה boot and nuke ולאחר מכן התקנה של וינדוס ויסטה, במנהל ההתקנים מצאתי את שם מתאם הרשת, הורדתי והתקנתי את הדרייבר המותאם לויסטה, אך הוא אינו עובד, בעת ניסיון התחברות לרשת לא נמצאו רשתות, ובעת אבחון מתקבלת הודעה שעליי להתקין את הדרייבר המתאים. שם החומרה כפי המופיע במנהל ההתקנים הוא: realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic (ndis 6.0 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  21. Started by hlxp,

אני משתמש בעכבר ומקלדת USB יום אחד המקלדת לא הגיבה. המקלדת היתה מחוברת על שקעי הUSB "למעלה" כלומר ליד חיבור המדפסת וחיבורי העכבר והמקלדת הרגילים ואילו העכבר היה מחובר על פנל הרחבה. אחרי שחיברתי גם את המקלדת לפאנל היא שבה לפעול, אבל כעת נותרתי רק עם שני שקעי USB פועלים. עשיתי חיפוש בפורום ניסיתי למחוק את התקני הUSB מהDEVICE MANAGER אבל זה לא עזר. עכשיו שאני מנסה לחבר עכבר ומקלדת רגילים לשקעים הרגילים של עכבר ומסדפסת הם גם לא פועלים. הלוח אם שלי הוא : ABIT kr7d למישהו יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…

23. Started by aries_jer,

במחשב שלי, שהוא מסוג פנטיום 3 עם מערכת הפעלה 2000 מותקן CDROM שעבד היטב עד שניסיתי להחליף אותו בצורב. כרגע ה-CDROM לא מזהה שום דיסק שנכנס אליו, למרות שהוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, נפתח ונסגר וגם האורות מהבהבים כשצריך... גם דיסק BOOTABLE שהכנסתי לא זוהה עם עליית המחשב. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? ניסיתי את כל סוגי הג'ימפורים, כך שגם זה לא הפתרון. אודה על תגובה מהירה!!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by scratch,

יש לי פנטיום 3 800 512 SDRAM ווינדוז אקס פי SP2 יש לי שני חיבורי יואסבי באחד אני שם את המודם 1.5 מגה בשני את מצלמת האינטרנט אני לא מצליח לצלם ברזולוציה גבוהה ובאחת הפעמים זה העלה את התקלה בתמונה המצורפת ברגע שניתקתי את המודם מהיואסבי הצלחתי לצלם ברזולוציה גבוהה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנידון כך ששני החיבורים ישארו ויעבדו ביחד... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.