עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by JohnMiz,

מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. Started by yns lab,

שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

ב PRIME הוא מראה לי את זה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. שלום כאשר המחשב מגיע למצב של ווינדוס הוא דורש סיסמה +שם משתמש, יש לציין כי שם משתמש ,כבר מופיע . וסיסמה אף פעם לא שמתי ,אך פתאום הוא דורש, ניסיתי ב"מצב בטוח" לא הולך פשוט אני לא מצליח להגיע לשולחן עבודה אודה לכם על העזרה !! ממני : FALKON5

5. אורח שון
    Started by אורח שון,

שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. חודשיים הטלוויזיה מחוברת למחשב בhdmi 10m שקניתי בksp הכל עבד בסדר היום הקול הפסיק לעבור רק התמונה עוברת. לא שיניתי כלום במחשב לא נגעתי בכבל. שאני מנסה לתקן את זה דרך פותר הבעיות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה ''The peripheral does not appear to be plugged in. Check the connection. Proceed to next step to finish.'' למישהו יש מושג מה הבעיה?מפרט מחשב: win7 64 סיביות כ.מ- SAPPHIRE Radeon™ RX 460 2G D5 OC ל.א- asus h81a מעבד-i5 4460 12 גיגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!

8. Started by thePony,

אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה: קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זה המחשב: מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz לוח אם Asus P5RD1-VM זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2 כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן.. הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יה…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by meni99,

מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by tiptipon,

יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by al_n,

יש לי כרטיס זיכרון של 512 DDR אבל אני לא יודע אם זה DDR I או DDR II איך בודקים? תוכנה או סתם משהו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ben_amitai,

שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by Ron Aflalo,

שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by רותי שבת,

קניתי כרטיס מסך 2070 ולא מצליחה לחבר אותו לספק כח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. בעקבות סקטור פגום ושגיאה כלשהו, נעלמו לי הכוננים מהדיסק. איך אני מבצע סריקת סקטורים בלי ליצור כונן חדש שבטח ידרוס לי את כל הקבצים? תוכנת הדיאגנוזה של מקסטור לא מזהה שיש לי כונן לבדיקה (לא מזהה כונני SATA). וינדוס כן מזהה שיש כונן (חומרה). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. Started by שחר זאבי,

מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?

17. Started by רפאל רפאל,

כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?

18. Started by O-F,

במקום לכתוב עוד הודעה אז ערכתי את ההודעה הזאת. שאני מנסה להעביר את התאריך בשביל השיחזור אחורה. אז זה לא מעביר לי אני לוחץ על החצים שבצד הטבלה, וזה לא מעביר. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Styx,

שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

22. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. Started by Dawn,

שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by Adirz0,

שמעתי שהכרטיס של BFG - 7900GT עלול להתחמם יותר מדי (הזיכרון שלו). האם זה נכון? זה עד כדי כך גרוע? או שאפשר לשרוד עם זה? האם הדבר הזה: http://www.bfgtech.com/sinks.html יעזור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.