עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by bh1811,

אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. יש לי מאחורי המחשב חוט של אנטנה... או של כבלים אני לא בדיוק יודע.. השאלה שלי האם אני יכול לעשות שימוש בזה מבלי לקנות כרטיס טלויזיה? יענו רק לראות ערוצים 22 ו 11 ? במקרה שיש רק אנטנה או במקרה שיש כבלים לראות את הערוצים? תודה לעוזרים !!!!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. אבל המוזר הוא שעכבר usb או קורא כרטיסים של מחשב נייד אין בעיה בזיהוי. כאשר אני מכניס את הכונן לסלוט הוא מזהה תחילה את הכונן כ-unknown device ומיד לאחריו מופיעה לי ההודעה usb device is not recognise יש לציין כי ניסיתי 5!!! כוננים שונים מסוגים שונים. כמו כן בביוס הכל תקין, ואני משתמש באקס פי sp1 ( מפאת טעימות כלשהי אינני יכול לשדרג לsp 2 ) האם למישהו קרה מקרה דומה, אשמח לפתרון תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Boomer,

זה התחיל לפני מספר שבועות. שיחקתי במשחק כלשהו ופתאום המחשב עשה ריסט לעצמו. חשבתי שזה משהו חד פעמי, אך לאחר שבוע-שבועיים זה חזר שוב - הפעם באופן בלתי נסבל. זה קרה בינתיים רק בשני משחקים לפי מה שאני יודע - Unreal Tournament 2004, Silent Hunter 3. פעם אחת זה גם קרה ישר לאחר שהווינדווס (XP) עלה (לאחר שהוא עשה ריסט באמצע משחק). מישהו יודע מה יכול להיות מקורה הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי התקנתי לחבר מחשב חדש יש לי בעיה בהצגת הסרטים כל דקה בערך יש כמו קפיצה בסרט... מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים? משהו אחר מפרט המחשב חזק מספיק בשביל להריץ סרטים.. AMD SAMPRON 754 2600 A-Data 512MB 400MHz HD WD 80GB S.ATA Gigabyte ?K8NS (s754) Nforce3 250? תודה

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by eran2,

איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by eran2,

חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. Started by O.G.D 2k5,

איך אני יכול לפרמט כונן לא של WINDOWS אליו דרך WINDOWS אי אפשר כי הוא אומר שהוא משתמש בו אז איך????

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  10. יש לי כרטיס מטלוויזה של Fly video (כן כן אני יודע שהם חרות אבל זה היתה מתנה אז מה אני יעשה) ואני מתקין אותו ובהתחלה הוא עבד סבבה אחרי מספר פרמוטים בהתקנתו של הכרטיס הוא אומר לי שאליי להתקים קובץ בשם lvtuner.sys והוא אמור לי שזה לא נימצא בדיסק ועם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה עזרו לי כי אני ממש רוצה שוב לרואת טלוויזיה במחשב ולא לריב עם אמא שלי כל פעם שהיא חוזרת מהעבודה ועד דבר אל הממרי של הכרטיס רשום life view אז ממש בבקשה עזורו לי

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by sDoron,

שלום לכולם מדובר בהרד דיסק 20.5 G של IBM DEKSTER ,הקיצר המחשב מזהה אותו בעליית רכיבים אבל לאחר עליית ה winxp הןא מזהה רק את המחיצה הראשונה שלן 2G ,לא מצליח בשום דרך להכנס אליו לא מבין במיוחד בפרטישן אבל פשוט שהוא לא מזהה בFDISK את המידע במחיצה הבעייתית כדיסק לוגיקלי או כדיסק שאיננו דוס,לכן ביצעתי שינוי בהפרטישן לדיסק אחד של 20.5 G ואותו הוא באמת זיהה כמחיצה יחידה בץת 20.5 גיגה אבל כשהעלתי את ההרד דיסק לחלונות הוא זיהה שוב רק את ה-2 גיגה הראשונים כמחיצה ואינו זיהה את האחר מה לעשות? מבקש הדרכה Nוקדקת. אינני יודע אם המחיצה הבעייתי הוא NTFS או ב FAT32. אינני מבין בפרטישן מגיק ואינני ייודע מאיפה להורידו. אשמח באם תוכלו לעזוא לי גם בזאת יום טוב לכולם נץב מעוניין להציל את המי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  14. היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. אפרט את המפרט ואז אנסה להסביר היכן הבעיה בהרכבה: לוח אם - ASUS P5AD2-E Premium (925XE) מעבד - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ + 2MB cache דיסק - WD1600JB Western Digital(אולי זאת הטעות. זהו דיסק ATA) כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X850XL 256mb זכרון 1GB 533MHz לא זוכר את היצרן. שאלה: האם המעבד הספציפי הזה מחייב התקנה של win 64bit? (למרות שניסיתי וזה לא עזר) כאשר אני עושה boot עם הסידי של ההתקנה (winxp pro sp2) ומגדיר partition אחד ומפרמט אותו ל-NTFS, אני מקבל מתישהו מסך כחול מלא מלל. העיקר שם מתאר שיש כנראה בעיית חומרה. גם כונן אחר עושה בעיה. בחנות, חשבו ש-update של ה-Bios יפתור את הבעיות - אך (בהנחה שהם עדכנו את ה-Bios כמו שצריך) לא. לא הגעתי למצב, שההתקנה של מערכת ההפעלה יוצאת לדר…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. אז ככה חבר שלי העביר אתמול תמחשב מהחדר של אחותו לחדר שלו אז המחשב תקין הכל טוב רק מה שהאינטרנט לא פועל כנרא הבעיה שבמודם עצמו יש כמה נורות כאלו אז כתוב cable והנורה לא דולקת ומיקודם היא עבדה אני לא יודע מה הבעיה החבר מטריף אותי תקן לי ואני לא מצליח . אז אחים שלי תעזרוווו אני מחכה לתגובות תודה .

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  18. שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. משהו מאוד מוזר קורה במחשב שלי מאתמול. בתור התחלה, הרשת הפסיקה לעבוד (הוא מראה שהוא מחובר לרשת, אבל כלום לא עובר, גם לא DHCP, פינגים וכו') אבל הדבר הבאמת יותר מוזר (אני לא מדמיין, זה קרה 3 פעמים בינתיים), הוא ששתי דקות אחרי שאני מכבה אותו, הוא נדלק מחדש. מישהו נתקל בבעיה או שאני צריך לעשות איזה טקס גירוש שדים?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by liiight,

הבעייה היא שהמסך מכבה את עצמו לפעמים. כלומר, לא נכנס לSTANDBY אלא נכבה לגמרי, לפעמים לכמה דקות, לפעמים ליותר זמן. בעבר הייתה לי את הבעייה הזו והחלפתי את המסך (לפחות אני מקווה שהחליפו לי אותו) והכל היה בסדר לכמה חודשים. אבל עכשיו הבעייה חזרה. אני משתמש בכניסת DVI למסך אבל זה קורה גם עם הRGB. המסך לא מתחמם בכלל ולפי מה שראיתי התופעה קורית באקראי (גם כשהמסך בSTANDBY והמחשב מכובה). למישהו יש משוג מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by GNU,

מחשב ישן: לוח MSI ms-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 כ.מסך ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI כל המחשב עובד (המאוורים , הHD , הכוננים). אבל המסך נשאר שחור. הבעיה לא בכ.מסך ולא במסך. - המסך עובד על מחשבים אחרים. - אני חשבתי שהבעיה היתה בכ.מסך המובנה לכן השגתי כ.מסך אחר (ל PCI) שאני יודע שעובד (וביטלתי את המובנה), וגם לא עזר. מה עוד יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהמעבד הוא הגורם? אם כן יש לי מעבד נוסף שאני יכול לבדוק (שאלה: ללוח הזה מתאים פנטיום 3 500 מ"ה?). אם לא המעבד אז מה עוד יכול לגרום לזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by xgamer,

שלום לכולם פתאום באיזה יום שלא שמתי לב המעבד barton 2500 ירד מ 1830 HZ ל 1100 HZ אני לא יודע למה זה, לא נגעתי בביוס בכלל או במשהו... מה שאני יודע זה שכאשר אני מדליק תמחשב ועלה המסך הראשון עם כל מני מתחים אז יש שם איזה מתח שמופיע באדום ואז חוזר ללבן הוא כזה משתנה כאילו לא יציב למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים