תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי טורנט מאיזשהו אתר רוסי, ועל הדרך הותקן לי טולבר של mail.ru בדפדפן ועוד 3 תוכנות (תמונה מצורפת). חיפשתי את תיקיית המקור של התוכנות, והווינדוס הפנה אותי ל-explorer.exe בתיקייה של הווינדואוס. האנטיוירוס כל הזמצן מקפיץ לי הודעה על איום, אבל לא הצלחתי להסיר אותו. יש איזשהו כלי להסרת הדבר הזה? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל אינספיריון 15 איך שלא קוראים לזה מיועד לגרפיקה ממש חבל על הזמן אבל אנילא מצליח לחבר את המחשב לבלוטוס אם מישהו יודע איך להפעיל תןדה רבה אחלה פורום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מסוג via ac 97 enhanced audio controller driver למערכת XP תודה!
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד אסוס X454L חדש DOS FREE. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על מחשב ההתקנה הולכת מצויין בסיום ההתקנה המערכת עולה מחדש ונתקע לי בחלון של הווינדוס עם ה4 ריבועים וזהו לא ממשיך. הדיסק התקנה תקין כי התקנתי על מחשב אחר ועבד מצויין . ניסיתי מספר פעמים פשוט קורה אותו דבר. ביצעתי את כול ההוראות להתקנה מאתר מייקרוסופט לגבי הביוס גם ללא הצלחה בהתקנה. גם ב SAFE MODE נתקע השורה שבה הוא עוצר SYSTEM-DRIVERS-DISK.SYS משהו נתקל מכיר אשמח לעזרה תודה שמעון מיואש כבר..........
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זקוק דחוף לשני דרייברים:נמחקו לי: samsung cd-r/rw sw-252f hl-dt-st dvd-rom gdr8162b מי שיעזור לי הוא גדול תודה מראש בנצי
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט מדגם ga-ep35-ds3l ,יש לי כונן ide שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. חיברתי את הכונן השני ,והכונן לא מזוהה ,אולי הבעיה בגאמפר שנמצא בברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לאחי. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב ופתאום הופיעה לו הודעה "סייר ווינדוס הפסיק לפעול... מבצע הפעלה מחדש..". ההודעה הופיעה מיד אחרי הכניסה למשתמש בווינדוס. הוא ביצע את כל הדרכים שהיו רשומות באתר של מייקרוסופט אבל כלום לא עזר. עכשיו הוא ניסה לפרמט את המחשב, ולאחר שפירמט את המחיצה, במסך התקנת הווינדוס האחוזים תקועים על 0% ואז הופיעה הודעת שגיאה "windows cannot install required files make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007045d" מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי בעיית חומרה? איפה יותר סביר שתהיה הבעיה, בזיכרון או בהארדיסק? אשמח לשמוע הצעות לטיפול בתקלה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן קשיח של סיגייט 500 גיגה משמש הכונן משני. לאחרונה ישנם מספר קפיצות חשמל בבית, שהמחשב נכבה בגללם. מאתמול בלילה אני שומע שהסיכה של הכונן קשיח קופצת. בהתחלה לא הבנתי מה הרעש הזה והלכתי לישון בבוקר שפתחתי את המחשב, קיבלתי את ההודעה שאין לו BOOT והוא מחפש ב CD נכנסתי לביוס, ולא ראיתי את 2 כוננים שיש לי. כיביתי את המחשב, שיחקתי עם הכבל חשמל שהולך ל 2 הכוננים הדלקתי מחדש והפעם המחשב עלה, עם 2 הכוננים לאחר כמה דקות של עבודה שמעתי שוב את הרעש של הסיכה חשוב לציין שקפיצה לא מדוייקת.. זה יכול להגיע אחרי 10 שניות וגם אחרי דקה בין קפיצה לקפיצה האם הכונן קשיח הלך ? ולהפעיל את האחריות ? או שזה יכול להיווצר בגלל בעיה בחשמל ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות וגם אם הWi-Fi מנותק או שאין בכלל Wi-Fi בסביבה, המחשב מציג תמיד את הסמל שלמטה שבעיקון אמור לייצג כרטיס רשת פיזי שמחובר לRouter אך לא מחובר לNetwork. אם למישהו יש פיתרון מועיל או אם מישהו מכיר את התקלה, אשמח לשמוע פיתרון...
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. כנראה שלחצתי על משהו לא נכון ולמעלה מופיע לי סימן 9 בתוך מנעול. כתוצאה מכך המקלדת לא מקלידה כראוי את כל האותיות והמספרים ואני נאלצת ללחוץ על FN כדי לעשות זאת. איך מבטלים את הסימן הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלתי קצת אנשים והם אמרו לי שהדריבר של הכרטיס לא טוב הורדתי מהאתר של nvidia דרייבר חדש ומה שהופיע לי זה את שם הכרטיס עם סימן קריאה צהוד עליו מה עלי לעשות כדי שכרטיס המסך יעבוד בצורה טובה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי SSD במקום הישן שנהרס ובגוגל כרום התחברתי לחשבון שלי אבל הסימניות שהיו לי במועדפים לא נשמרו..יש דרך לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, היום התחיל לי סימונים על האייקונים, שני חיצים על רקע כחול, בכל אייקון שאיננו קיצור דרך. אני חושש שזה וירוס. המערכת הפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט, אני מצרף תמונה, ותודה מראש לכל העוזרים. [ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-