תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי את הלוח החדש, GIGABYTE 945P-S3. כשסיימתי להרכיב ניסיתי להפעיל את המחשב, אבל הוא לא עלה. אחרי כמה בדיקות מסתבר שזה הכרטיס מסך, הכרטיס מסך הוא EVGA 7600GS ב PCI-E, הבעיה כהיא שהמחשב לא רוצה לעלות עם הכרטיס. ניסיתי לשים במקום כרטיס מסך ב PCI והמחשב עלה, אחרי זה הוספתי את הכרטיס השני והמחשב גם עלה, אבל מה PCI! לפי דעתי, הכרטיס מסך או הלוח לא דפוקים כי איך הגיוני שהמחשב עולה שהכרטיס מסך מחובר ביחד עם PCI? אני חשבתי לכיוון של מתח, אולי הלוח לא מספק מספיק מתח לכרטיס מסך וכו'. וד"א, לא לשאול אם חיברתי את הכבל מתח לכרטיס, כי אין לו אחד כזה. אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרון של חברת OCZ בנפח 512 כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה את הזכרון כ256 בלבד עכשיו ניסיתי לעדכן את הביוס וזה לא עובד- אולי אני צריך גרסה יותר חדשה ממה שמצאתי? דגם הלוח אם Intel 845PESV תודה
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעוד מעצבנת : אז ככה קניתי לוח אם חדש : gigabyte GA-8S655FX-L התקנתי וינדוס והכל טוב, עכשיו פתאום אני מתחיל לקבל BSOD לאחד שניסיתי למצוא את מקור הבעיה גיליתי שזה הזיכרון עושה בעיות, על הלוח הזה יש dual channal ddr : כשאר הזכרון פועל על שני ערוצים הוא כל הזמן עושה לי BSOD כאשר פועל על ערוץ אחד הכל בסדר. מה לעשות עיזרו בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... כאשר אני רוצה לבדוק את מצב הטמפרטורה של המעבד והסל"ד של הקירור שלו האוורסט לא מראה לי בכלל את הנתונים ומראה לי רק את הטמפרטורה של הכונן הקשיח בלבד. חשוב לציין שאני נכנס כמו שצריך כלומר computer --- senssor . האם מישהו יכול להדריך אותי איך לפתור את הבעיה?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 עם 3 סלוטים של זיכרון היו לי שם 3 כרטיסים של 128MB (133HZ ועכשיו שמתי 256 במקום אחד מה128 ומשום מה נראה לי שהוא עובד יותר לאט, יש היגיון בדבר? גם הכרטיס החדש הוא 133MHZ בהתחלה שמתי את ה256 בDIMM1 ואז הוא קלט לי רק 256 מגה (או את שתי הכרטיסים של ה128 או את הכרטיס של ה256, לא יודע) שיניתי את הסדר ועכשיו הוא קלט את שלושתם אבל נראה לי שהוא עובד יותר לאט. מה אפשר לעשות? יעזור אם אני אתקין XP מחדש?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה נשרף לי המעבד עקב אי-תפקוד של אחד המאווררים... נסעתי לחנות בה קניתי את המעבד ושם החליפו לי אותו מאז הכרטיס מסך שלי לא מתפקד כראוי... לדוגמא: אם מותקנת אצלי על המחשב מערכת הפעלה Windows Xp Service Pack 3/2 אז כשאני אפילו משנה רזולוציה המחשב עושה הפעלה מחדש... וב SP 1 זה לא ככה... הנה המפרט של המחשב שלי: ------------------------------ מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: Gigabyte-K8NSC-939 זיכרון ראם: Major 512 Mb DDR400 כרטיס מסך בעייתי(כרגע מנותק): ATI Radeon 9200 128Mb או ש 64 MB כרטיס מסך נוכחי: nVidia Riva TNT2 32 Mb איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש ב KSP כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 OC BOOST 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E שמחובר לכרטיס מסך בודד יש ריבועים קטנים כחולים על כל המסך ניסיתי להחליף מסך וזה אותה בעיה מה שמוזר זה שאני מחבר 2 מסכים במקביל הריבועים נעלמים אני מניח שזה בעיה של הכרטיס אשמח לעזרה מקצועים יותר תודה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הכל התחיל לאחר שכיביתי את המחשב, הדלקתי אותו מחדש - ואז התחלתי לשמוע מין קליקים כאלו מכיוון הHARD DRIVE, כאילו מנסים להניע רכב והוא לא נדלק, כמה פעמים - וזה קורה כל פעם כשפותחים את המחשב. כונן D נעלם (המייצג של הHard Drive הזה), וגם הביוס לא קולט את הHard Drive. הכוננים משתמשים בטכנולוגיית SATA. כל המידע הכי חשוב שהיה לי נמצא שם - מה קרה לזה? עזרה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה דחוף יש לי לוח אם אסוס STRIKER EXTREME עכשיו כאשר אני רוצה להתקין את ה וינדוס מהכונן CD הוא אומר לי שאין בוט בדיסק אבל כאשר אני מנתק דרך הביוס את הSATA )ונשאר רק עם ה CD אני מצליח לעלות את הוינדוס אבל אין אפשרות להתקין כי ה HD לא נמצאים וכן ניסיתי להוציא את ה HD וזה גם לא עוזר יש למישהוא פיתרון בשבילי ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-