עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofer40,

לא הצלחתי להתקין את ה DRIVER של ה ATI באמצעות התוכנה שלהם אז התקנתי ידנית וזה עבד.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS הארד דיסק המליצו לי על מפרט וזה היה גם במפרט עכשיו רציתי לדעת אם ההארד דיסק יתאים ללוח אם כי הבנתי שצריץ SATA משהו אני לא בטוח אתם יכולים להגיד לי. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by bubugu,

מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה

4. Started by f12950,

אני מחזיק בווינדוס ויסטה + ווינוס XP בשניהם החץ של העכבר נזרק לכיוונים שונים או קשה פתאום להשתלט עליו . העידכונים כולם ישנם על המחשב . הרצתי אנטי ויורוס NOD 32+AVAST ( AVAST מצא דווקא וירוס ומאז פרמטתי את המחשב כמה פעמים ). החלפתי את העכבר 3 פעמים . הרצתי תוכנות אנטי SPY ( של שמפו +CleanMyPC - Registry Cleaner ) ושום דבר לא השתפר . האם משהו נתקל בתופעה :s05: מה ניתן לעשות עוד ???

5. המחשב שלי מתחיל לאחרונה להתנהג מוזר - הוא קופא או נתקע, מראה לי שכל הSERVICEים תקועים על NOT RESPONDING. בדקתי טמפרטורות עם EVEREST והם נראות נורמליות - לHD ולמעבד, אני לא יודע מה עם הזכרון או עם כרטיס המסך - יש תוכנות שבודקות את זה? תודה מראש רון.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by constantine16,

when i run HD Tune something shows up and tells me that my HD temperature is 253 C is it possible?

7. קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?

8. לפני כמה ימים נשרף לי ספק (הלך שמה סליל,אולי נשרף גם שנאי,לא ממש שמתי לב) בכל מקרה,קניתי ספק חדש (500w של hec). הכל עובד יופי,אבל הארדיסק אחד לא מזוהה. ניסיתי לחבר אותו עם הכבלים של ההארדיסק השני,לא עבד. הוא ממש מתחמם,אז הוא מקבל חשמל על בטוח,כך שהבעייה בטח לא בספק (מה גם,ההארדיסק השני שלי עובד יופי) ההארדיסק הוא 80gb של WD ב S-ATA I. יש מה לעשות או שהלך ההארדיסק טוטאלית?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by dududs,

אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by moshe20,

מבקש את עזרת המומחים.... פרטי המחשב מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro הבעיה: נשבר לי כבר מהכרטיס מסך הזה כל פעם יש איתו בעיה אני משחק בעיקר במשחקי רשת כמו 2מונס ומלא פעמים יש לי הפרעות קפיצות כאלה לא אחידות המחשב קופא בעיית ה VPM ההרורה ניסית הכל פירמוט עדכנתי ביוס עכנתי דרייברים אין וירוסים ואי ספייוורים אבל עדיין יש לי בעיה במשחקים מלא פעמים המחשב קופא או נותן ארורים מה יכול להיות הבעיה???? נראה לי אני מחליף כרטיס מסך לאנוידייה וזהו

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Slavikik,

כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by nisim85,

שלום לכולם אני מתשתמש חדש במערכת התקנתי ויסטה אולטימייט, ההתקנה עברה בהצלחה. יש לי דיסקים קשיחים חדשים כל אחד מהם 160 גיגה. המערכת הפעלה אומרת שהיא גילתה בעיה עם אחד הדיסקים הקשיחים למרות שהם חדשים בני שבוע. איך זה הגיוני??? בבקשה תעזרו לי וגם בהתקנה הראשונית כתוב: the disk may fail soon. דיסקים חדשים לגמרי. מה עושים. הויסטה מבקשת ממני לעשות גיבוי. חייב עזרה דחופה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום לכם, המעבד מסוג פנטיום 4 שיש לי היה חם מאוד אז מרחתי עליו משחה טרמית.. כשהוצאתי אותו וכשניקיתי את המשחה הישנה, הופתעתי לראות שהמעבד שרוף (ככל הנראה), והיה צבע חום על הליבה שלו מאחורה, מתחת למשחה התרמית. למרות זאת, הצלחתי לגרד את הצבע החום עם מברג אך נשאר כתם עדין של הצבע. זה אומר שהוא נשרף? בכל אופן, לקחתי מעבד זהה ממחשב אחר ועליו מרחתי את המשחה - כשאני מדליק את המחשב, המאווררים שלו מסתובבים לשנייה ואז הוא נכבה. למה?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by yarin153,

כבר פרסמתי לפני חודש ואפחד לא ענה לי אני מקווה שעכשיו יראו את זה יותר אנשים כי זה מצב דחוף ... הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום בדיקות שנעשו: windows memory diagnostic - RAM עובר Intel CPU diagnostic - …

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by elior1300,

בהפעלת המחשב מופיעה הודעה: bootmgr is missing אני צריך את סדר הפקודות הנכון להקלדה בcmd תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Alony21,

ברשותי GB H77 וברצוני להתקין כרטיס הרחבה ל PCI plag&play. המחשב לא מזהה את הכרטיס, (במחשב אחר הכרטיס כן זוהה). מה יכולה להיות הסיבה? (פורטים בביוס אולי?)

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Windows4Ever,

מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום. יש לי לוח אם של EPOX עם GF4MX מובנה בתוכו (NFORCE 2), הכל עבד מצויין ופתאום יום אחד הפעלתי וXP עבר את כל הקטע הזה עם המסך השחור עם הלוגו של וינדוס והפס ובלה בלה בלה ואחרי זה מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך פשוט נכבה. כבר עשיתי 4 פירמוטים וניסיתי להתקין 2 גרסאות של דריברים של NVIDIA וגרסה אחת של OMEGA עם SP1 SP2 וגם פעם אחת בדיוק אחרי ההתקנה וזה אף פעם לא עובד. ההתקנה עוברת בשלום אבל אחרי ריסטרט מה שציינתי קורה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by The-Devil,

התקנתי את התוכנה שמורידה את הטמפרטורות ל Nforce 2 ובערך באותו זמן גם התקנתי אנטי וירוס (Panda) ובערך מאותו יום אחרי שהשארתי את מחשב לבד הוא עבר לשומר מסך ואז למצב חיסכון והוא לא מגיב כשאני מזיז את העכבר או את המקלדת הורדתי את שתי התוכנות אבל זה לא נראה לי השפיע כול כך... יכול להיות שזה עדיין בגלל תוכנית הקרור??

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Bose,

יש לי מעבד intel pentium p4 2.4 עם מאוורר סטוק לפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-46 מעלות. הלוח אם הוא asus p4xp-x ולפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-42 מעלות. ויש לי שאלה כתוב power/AUX tempature שאין לי מושג מה זה והוא עומד על כ-42 מעלות. אז ככה, האם הטמפ' סבירות? כי אני דיי מודאג לגבי המעבד כי בטעות הורדתי לו תמשחה טרמית. ואם זה משנה יש עוד מאוורר 80 מ"מ במארז.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by yuran,

הורדתי את PCMARK2002 והנה התוצאות שקיבלתי: cpu - 5840 memory - 5803 hdd score - 1652 המחשב שלי כולל : cpu- 2.4 Ghz intel (800mhz) mother board p-4- asus (800mhz) memory - 512 mb ddr hd 80 gb + buffer 8mb אם התוצאות סבירות? תודה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by assaf990,

פתאום ה-WINXP נתקע! עשיתי איתחול ואז נאמר לי שאי-אפשר לעשות איתחול. עשיתי FIX ל-BOOT אבל לא עזר וקיבלתי הודעה שחסרים לי קבצים לאיתחול. לאחר מכן הפעלתי את המחשב על ידי דיסקט הפעלה של WIN98 ואז ראיתי שכל המידע על הדיסק קשיח נשאר. החלטתי להתקין את XP שוב. בבואי להתקין קיבלתי הודעה שאין מקום בדיסק קשיח, ושיש לי רק 10 מגה פנויים. שוב איתחלתי את המחשב על ידי דיסקט איתחול של WIN98, עשיתי DIR לדיסק הקשיח ולהפתעתי גיליתי שהוא מזוהה כ-10 מגה בלבד במקום 20 GB!! ואין בו שום קבצים!! הדסק קשיח של MAXTOR מה ניתן לעשות? לא רוצה לעשות FORMAT.. (התקנתי WIN98 על דיסק קשיח אחר, ונכנסתי לדסק הקשיח הבעייתי דרך WIN98 והוא זיהה לי אותו כריק ו-10 מגה בסך הכל). תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.