עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by איתי הגיתי,

שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי

2. Started by Shaharrr,

אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by full_clip,

אני מתחיל להיתקל בבעיה עם צורב הדי וי די במחשב הנייד שלי הוא אומנם קורא את כל הדיסקים אבל כשאני מנסה להעתיק סרטים שנמצאים על הדיסק להארד דיסק אני מקבל שגיאות לעומת זאת הצורב די וי די במחשב הנייח שלי לא מתקשה להעתיק אותם במקרה ואני מנסה להריץ ת'סרט מהדיסק הוא מריץ לי אותו אבל כעבור כמה דקות מפסיק להריץ ונותן איזו שגיאת מדיה פלייר יש 2 שיגאות שאני נתקל בהן לסירוגין בניסיון העתקה אחת אומרת משו כמו "שגיאת יתרות מחזוריות" ואחת בסגנון "שגיאת MS-DOS " בבקשה עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by טל קורקוס,

בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?

5. Started by superginiman,

יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?

6. יש לי את המסך הכחול וזה רושם לי משהו שגיאה בזיכרון ואין לי מושג מה עושים כדי ליפתור את זה יש לי 2 כרטיסים של 2 ג'יגה זיכרון אז לא יכול להיות שיש לי בעיות זיכרון כי אני לא פותח מלא דברים בו זמנית

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by EscAPE,

שלום קניתי הארד דיסק חדש לפני כמה ימים של Western Digital דגם WDC WD1600JB כאמור 160GB 8MB Buffer פירמטתי אותו בFAT32 ביצעתי סריקת הדיסק בXP לא דווחו תקלות כלשהם הורדתי תוכנה של Western Digital שנקראת Data Lifeguard Online Diagnostics להלן התוצאות Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS הכל נראה תקין אבל כשביצעתי Scandisk - surface scan דרך דוס משום מה התוכנה מראה שיש לי כמות נכבדה של סקטורים פגומים ובסיום הבדיקה היא לא מציינת את זה …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Pilp3l,

טוב תקשיבו הייתה לי בעיה במיקרופון הקודם הוא נדפק לי אז קניתי אחד חדש היום מהחנות אחד טוב עכשיו הקיצר הוא לא מגיב אצלי במחשב ואין לי מושג למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בבקשה תעזרו לי. (= נ.ב יש לי windows vista ודרייבר סאונד של realtek ששיך לכרטיס קול שלהם שמובנה על הלוח אם... אם זה עוזר לכם לעזור לי [= תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by motorishta,

אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. נראה לי שהלוח שלי מתחרפן כבר שנה שהזכרונות מורכבים בסלוטים הכחולים בלי בעיות, היום קפץ BSOD וכשאתחלתי את המחשב לא היה פוסט... ניקיתי CMOS ובדקתי אם התנתק איזשהו מגע - כלום. המחשב בתרדמת, נדלק פיזית אבל לא מגיב רק כשהעברתי את הזכרונות לסלוטים השחורים המחשב עלה על הפעם הראשונה והמשיך לעבוד כרגיל המפרט בצד, מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?

11. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה

13. Started by ifs2003,

חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by BoJlk,

כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

מצטער [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.

19. המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by ankriron,

תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by f_b_i,

קניתי מעבד ATHLON 2500 ולוח ABIT NF-7S2 חיברתי הכל והכל עובד רק שהלוח מזהה את המעבד שהוא ATHLON 1100. ניסיתי לאפס את הביוס לא עזר מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by Andreyy,

יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. הביאו לי עכשיו הרד דיסק חדש , חיברתי אותו למחשב , בתור slave כמובן. זה הרד דיסק בדיוק כמו שיש לי עכשיו WD 80gb 7200 קיצר , בביוס הוא מזהה אותו , ואפילו ב Device manager הוא מזהה אותו. ורק במחשב שלי , אני לא רואה אותו.. יש למישהו מושג? אולי בגלל שהוא חדש , צריך לעשות לו fdisk? איך עושים את זה דרך הווינודס? זה ממש דחוף תודה!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג זכרון Hynix DDR2 1GB 667MHz

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by N N C,

בעיה מוזרה צצה לי במחשב... כל פעם שאני מנסה להפעיל וידאו במחשב הוא פשוט הופך לאיטי בצור הבלתי נסבלת, ואני מתכוון ממש ממש איטי, כאילו יש לי 386 שמריץ וינדוס XP (ולא, אני לא מגזים). אי אפשר לעשות כלום עם המחשב... הוא פשוט הופך למושבת, גם לאחר סגירת הוידאו, רק הפעלה מחדש מחזירה אותו למצב נורמלי. הבעיה קיימת גם בצפייה בוידאו מתוך האינטרנט באתרים של ynet וחבריהם... אבל ב-youtube אין בעיה... אני חושד שהבעיה היא במדיה פלייר או בקודק שלו, אבל זה מוזר שאחרי התקנה מחדש ושימוש בגרסא ישנה יותר של מדיה פלייר (8 ) עדיין הבעיה קיימת ככה שזה לא הגיוני... ניסיתי לפרמט, הבעיה לא נעלמת... זה ממש ממש מוזר הקטע הזה... עריכה: ניסיון פתיחה ושימוש בנגני וידאו אחרים לא פותרים את הבעיה. ה…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים