תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחק מסויים - nba 06 לדוגמא, המשחק נתקע ויוצא למסך של דוס שבו כתוב הודעה בסגנון: אם זאת פעם ראשונה שאתה רואה את ההודעה הזו, תתעלם ותפעיל מחדש את המחשב. אם לא, נסה לעדכן דרייברים, לראות אם יש לך מספיק מקום בדיסק קשיח, לבטל את ה bios memnory/cacheable. נראה לי שחשוב שאני אציין שזה מסך כחול, וכתוביות בלבן (כל המסך). עשיתי את כל מה שהוא כתב מן הסתם, אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף, הוא כותב לי שהקובץ הבעייתי הוא nv4_disp.dll שנמצא ב c:\windows\system32. אני מאוד אודה לכן על כל עזרה שתינתן.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להעביר את האופיס מאנגלית לעברית
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מדובר במחשב HTPC. כאשר אני מקבל פריזים וארטיפקטים לרוב, כבר משלב של התקנת וינדווס. חשבתי שזה כרטיס המסך, החלפתי כבר שניים. הרצתי בדיקות על הזיכרונות, נמצאו תקינים לחלוטים אבל אפילו בMEMTEST אני מקבל ארטיפקטים. מדובר בלוח P4P800 DELUXE של ASUS, מעבד 2.8GHZ. הקשיח עובד MHDD בתוצאות משביעות רצון. מה יכולה להיות הבעיה? אגב לא משנה אם מדובר בXP או בויסטה, שניהם עבדו בצורה יציבה, ועכשיו שנייהם לא מסוגלים לתפקד.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב לא מעלה את הווינדוז, בניסיון התקנת ווינדוז חדש הוא קופא בפירמוט עצמו (של הדיסק) - משהו מאוד מוזר... מישהו יודע מה זה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
סאפ שמעו, כאשר אני במצב של מסך מלא, וממזער ומגדיל ברצף במשך פעמיים שלוש, המחשב קופא לגמריי.. הכל זז כאילו אבל העכבר והמקלדת פשוט קופאים... המחשב ממשיך כרגיל מה עושים ? :jump:
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אך ורק באינטרנט. לאחר שהגיעו מים עד נפש מהסיבה הנ"ל, פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש בתקווה למערכת רעננה ובתוך כך גם הגלישה. ראשית, אציין פרט שאולי לא חשוב, לא הצלחתי לפרמט ל-NTFS ורק לאחר ההתקנה ביצעתי המרה ל-NTFS בכל הכוננים. הבעיה העיקרית היא הגלישה באינטרנט, כמו קודם גם עכשיו הגלישה איטית עד טירוף. ניסיתי (ועדיין) את פיירפוקס גירסה אחרונה תוך שימוש בחסימת פרסומות בתקוה להקל על המערכת וכלום לא עוזר. חומת אש אין. ביטלתי באנטי וירוס ניטור תקשורת מכל סוג שהוא. אימיול לא בא בחשבון (לאחר ההתקנה המחודשת) יוטורנט היחיד שעובד, גם איתו ניסיתי לבדוק אם יש השפעה, ההשפעה קיימת אך שולית (זו הסיבה שבחרתי בקליינט הזה מפני שהוא לא מורגש בזמן פעולתו). לעומת זאת, בהורדת קבצים מהרשת (כולל …
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן... מה בידיוק אומר הסוס טרויאני הזה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2. בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לקחו ממני כסף על שירות ''מומחה'' והוא נתן לי רק שם וסיסמה שלי ולא עזר כלום. אמרתי לו שפרטים האלה כבר יש לי. תעזור לי להתקין נתב. קיבלתי תשובה ממנו שהוא לא מכיר את נתב הזה. על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone. מה אפשר להמליץ לי במצב הזה? נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי בעיה ממש מעצבנת.. המחשב שלי קורס סתם ככה ללא סיבה נראת לעין.. וזה משגע אותי.. אני חושב שהכל התחיל שהוספתי עוד 512 מ"ב זיכרון (המפרט שלי לא מעודכן בפורם.. יש לי כרגע 4 סטיקים של 256 מ"ב, סה"כ ג'יגה זיכרון), ו-UPS. אני לא יודע אם זה קשור, אבל חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על שום שינוי שעשיתי שיכול לגרום לקריסות.. מה שמוזר זה שאם אני משחק משהו על מסך מלא המחשב לא קורס, אבל המחשק יקרוס.. זה קורה לי עם אובליבון ועם האלף-לייף 2/קואנטר סטרייק, ואם אני סתם גולש באינטרנט או שהאימיול/ביטורנט פתוח המחשב עושה לעצמו ריסטרט ללא אזהרה.. שתי הבעיות האלו התחילו באותו זמן ממה שאני זוכר.. יכול להיות שבגלל שהוספתי זיכרון אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הווינדוס ולכן המחשב קורס?…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-