עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dekom,

האם כבל רשת יכול להיות פגום בצורה כזאת שהוא משפיע על המהירות של האינטרנט? אני לא מדבר על התנתקויות או איבוד קישור. האינטרנט פועל כל הזמן אבל הכבל לא מממש את מלוא הפוטנציאל האפשרי של מהירות האינטרנט. אפשרי כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Glow,

שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. Started by tal_be,

אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. בשבוע הראשון הכל עבד מצוין. בשבוע השני מום מה כשהדלקתי את המחשב לא היתה תצוגה, והיה צריך לכבות ולהדליק ורק אז כן נדלק. ככה זה היה כל יום מחדש. לאחר זמן מה המחשב כבר לא היה נדלק גם אחרי כיבוי והדלקה, אז איפסתי ביוז ועדין לא עבד, אז הוצאתי את הזכרון והחזרתי והמחשב עבד. ככה יום ואז חזרה הבעיה שצריך להפעיל מחדש כדי שיעבוד, ככה שבוע ועכשיו שוב לא נדלק בכלל ואני אצטרך להוציא ולהחזיר את הזכרון. מה לדעתכם הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by ehh,

היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nahum2,

חבר שלי התקשר אלי. והוא אומר שהמחשב שלו פתעום עשה ציפצופים של ה ביוס וכבה. הוא הצליח להדליק אותו ב עזרת LAST KNOWEN CONFIG ושם לב לקבצים 01.EXE ו 02.EXE על שולחן העבודה. רגע או שתים אחר כך המחשב כיבה את עצמו. מה לעשות?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by yossi21,

ווינדוס 10, לפטופ של HP אני מנסה לחבר אוזניות בלוטות' של סמסונג (Galaxy Buds Live) ומידי פעם זה כן מתחבר, אבל יש פעמים שרשום לי בהגדרות בלוטות' של המחשב: That didn't work. Make sure your Bluetooth device is still discoverable, then try again. יש לי בלפטופ דונגל בלוטות' גרסה 5 שקניתי בקיי. אס. פי ואיתו אני משתמש אשמח לעזרה, תודה

9. זה קצת דחוף. לפני כמה ימים שמרתי על דיסקט מסמכים חשובים של סבא שלי כי פירמטתי את המחשב שלו. עכשיו אני מכניס את הדיסקט וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר שהוא לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו. אז כמובן שאני לא רוצה לאתחל כי הכל ימחק. מה אני יכול לעשות כדי לסדר? (זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי) מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? ואם אני אשים אותו נגיד במחשב שלי או אחר זה יפעל? בכל מקרה אם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו כתבו פה.. חשוב לציין שהדיסקט פעל בסדר כששמרתי את המסמכים וגם חשוב לציין שהוא לא היה חדש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by orpa,

לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. יש לי אייקון שהייתי מעוניין לשנות שם משהו וגם לערוך איי קונים חדשים, הייתה לי פעם תוכנה אבל לא זוכר את שמה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. Started by ofir667,

פירמטתי עכשיו את המחשב ויש דרייבר אחד שאני לא מצליח להתקין... כתוב לי בתוכנה DRIVER GENIUS שהוא לא מחובר! הדרייבר הזה: Microsoft UAA Function Driver for high definition Audio - Adi 1986 ניסיתי להתקין SoundMAX ADI1986A Audio Driver וזה כותב לי: the audio driver files do not support your computer hardware מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. היי. יש לי מחשב שנתקע באופן אקרעי במסך login למשתמש וכשאני מנסה להתקין דרייבר, כל דרייבר, נתקע באחוזים הראשונים בהתליך ההתקנה. אם זה דרייבר Intel HD של כרטיס מסך, או Chipset. ב-EVENT LOG ראיתי שגיאות שקשורות להרשאות של משתמש, אבל ניסיתי להתקין דרייברים מכל משתמש אדמין אפשרי - בכולם אותה התוצאה. האם קרה למישהו? יש לזה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  15. Started by Classify,

לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?

16. Started by tombraider2003,

שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. Started by Liadlevi,

במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. Started by MushMush,

אממ ברגע שאני מדליק את המחשב הווינדוס נטען עד למצב שבו אמור להופיע מסך "ברוך הבא" ואז מתכבה.. אממ נכנסתי במצב בטוח עשיתי שיחזור מערכת .. ניסיתי לכנס במצב רגיל שום דבר נכבה ישר ואז גם במצב בטוח הוא לא הסכיחם לכנס יותר מישו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by eliortomer,

שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?

20. שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה

21. Started by Tamar Tal,

המטען הקודם של הלפטופ שלי לא עבד קניתי מטען חדש והוא לא מצליח להטעין מה לעשות?

22. Started by gameri,

קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  25. שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.