תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי סורק microtek scanmaker 3630. הדרייבר שיש לי לא ממש מותאם לXP, אבל בו נגיד שהוא עובד לי מתוכנות כמו word וacrobat. הבעיה היא שהסורק אינו מופיע בcontrol panel-> scanners&cameras אם אני מנסה לעשות add device אני מקבל רשימה רק של מצלמות, ואם אני בוחר את קובץ הinf של הדרייבר שהתקנתי אני לא מקבל שום רשימה?!?!?! אני לא יודע מה לעשות, דרייברים חדשים מהאינטרנט לא עובדים עם הסורק הזה אלא רק הדרייבר שקיבלתי עם הסורק עצמו. בנוסף, כאשר אני כבר סורק מacrobat בשחור-לבן זה סורק לי רק חצי עמוד כאילו היה לי דף A4 מוטה הצידה ולא ניצב כמו שסימנתי לו. וזו בהחלט אחת הבעיות המוזרות שנתקלתי בהם. תודה מראש למי שיוכל לעזור,
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר 4 שנים של נאמנות הסורק שלי מתחיל לעשות בעיות ואת כל התמונות הצבעוניות סורק בגווני סגול... האם יש משו שניתן לעשות או שישר לזבל ולקנות אחר? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בס"ד צהרים טובים יש לי סורק HP scanjet 4400c מחובר עם usb כאשר אני מחבר אותו וינדוס לא מזהה חומרה חדשה, עשיתי סריקה על חומרה חדשה וינדוס לא זיהה כלום יכול להיות שיש בעיה בכבל חשמל של הסורק והסורק יוכל לעבוד ? הסורק עבר בעבר, פשוט לתקופה מסויימת לא ההיתי צריך אותו אז ניתקתי ושמתי אותו בארון תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, ברשותי סורק ULTIMA 2000 USB של ARTEC. סורק זול ופשוט. המחשב שלי הוא XP SP1. הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם, התקנתי ועשיתי ריסט כמו שהם ביקשו. הכנסתי את הסורק לכניסת יואסבי. המחשב זיהה את הסורק והתקין אותו. אני מנסה לסרוק, בפעם הראשונה הוא עושה קצת קולות ואז אני מקבל את ההודעת שגיאה שאפשר לראות מטה. פעמים הבאות שאני מנסה לסרוק אני ישר מקבל את ההודעה הזאת. ניסיתי עכשיו להתקין את הסורק במחשב של אבא שלי בדיוק באותה דרך, והסורק עבד. ההבדלים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בין המחשבים שלנו הם ששלו זה XP לא SP1 ושהוא USB1 בעוד אני USB2. אני דיי מתוסכל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את העניין הזה, תודה מראש. עריכה: שכחתי להוסיף פרט חשוב, במחשב שלי, איפה שהסורק לא עובד מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי סט אלחוטי K260 של Logitech. תוך כדי שימוש קורה לי המון פעמים שהמקלדת/העכבר לא מגיבים כלל ואחרי כ5-10 שניות (לעיתים נדירות אפי' יותר) הם מגיבים. לפני הסט הזה היה לי את הסט BlueTrack 3000 של Microsoft וגם איתו היו לי אותן בעיות וחשבתי שהסט אז היה בעייתי. המחשב שלי חדש, נקנה לפני כ4 חודשים. מישהו מכיר את הבעיה? מה הדרך לתיקון? אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי memset ולא התגלתה אף תקלה. אילו עוד בדיקות ניתן להריץ על המחשב? כאמור הוא מאתחל עצמו מדי כמה שעות עבודה רצופות, בעיקר כאשר יש הרבה תוכנות פתוחות...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרתה לי תקלה כלשהי במחשב שהצריכה פורמט, ויום לאחר הפורמט נאלצתי לפרמט שוב. לפני הפורמט הראשון גיביתי קבצים של לימודים לצערי על דיסק DVD וחשבתי שזה מספיק טוב ואוכל לפרמט. לאחר הפירמוט הכנסתי את דיסק ה DVD למחשב וניסיתי להעתיק את התכולה שלו למחשב וההליך פשוט נתקע, חזרתי על הפעולה מספר פעמים אפילו במחשבים נוספים ושוב אותו הדבר, אפילו כשאני מנסה להכנס לקבצים מתוך הדיסק עצמו הם לא נפתחים, אך יש מספר קבצים שאותם כן אפשר להעתיק ולפתוח מהדיסק עצמו. בקיצור עושה רושם שאני בבעיה רצינית, ניסיתי להעזר במגוון רב של תוכנות שהבולטת בניהן היא getmydataback שמצאה קבצים רבים שכבר שכחתי שהיו אי פעם במחשב שלי, אבל לא את התיקיות אותם אני צריך (או שהם שם ואני פשו…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני במחשב של חבר שלי ויש לו סטיק של 256 שמזוהה כ128 יש איזה דרך לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי פה יש תארד של בעיית זיכרון מאוד דומה לשלי, רק יש כמה דברים שונים ובכל זאת אצלי זה נראה לי קצת חמור יותר. יש לי סטיק של SDRAM 256 MB ואני שם אותו במחשב פנטיום 3 שיש לי אני מפעיל את המחשב והוא קורא בBOOT, מתי שיש את הMEM TEST הזה שהזיכרון רץ כזה..הוא קורה 128 מגה! וסטיק הוא 256, אני בטוח! רשום על המדבקה והכל! וכדאי לאמת את העניין ניסתי להכניס את הכרטיס הזה למחשב אחר (פנטיום 4, די ישן אז יש אפשרות גם לDDR וגם לSDR), והמחשב P4 קרא את זה כ256 מגה! אז מה הבעיה? למה זה קורא לי את זה בP3 כ128?! תודה, רן.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי האם אוכל לבצע סטרימינג של משחקים ממחשב חזק לטלוויזיה באמצעות הרשת האלחוטית הביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי סטרימר של WD- WDBGXT0000NBK חיברתי אותו לטלוויזיה, הוא זיהה את הרשת WiFi שלי והכל בסדר. השאלה שלי זה מה עושים עם זה? עד עכשיו ממה שהתרשמתי אני יכול להכנס לפייסבוק וליוטיוב ולעוד כמה אתרים אמריקאיים וזהו בערך. בתכלס מה שרציתי זה להכנס לאיזשהו אתר עם צפייה ישירה ולראות סדרות\משחקים\סרטים בצפייה ישירה, האם ניתן לעשות את זה? האם אני פשוט יכול לשדר לסטרימר את המסך של המחשב שלי ושיראו אותו בטלוויזיה (זה יכול לסגור לי את הפינה). תודה למי שיכול לעזור - - - תגובה אוחדה: - - - יש אפשרות לראות סרט במחשב ושהמחשב יעביר את הסרט לסטרימר בשביל לראות בטלוויזיה בצפייה ישירה(הכוונה אתם רוצים לראות סרט אתם מפעילים במחשב ואתם רואים בטלוויזיה) כמו שמחברים מחשב עם כבל HDMI לטלו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-