עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by love-its-my-name,

יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי בעיה לאחר שהמחשב מבצע בדיקה של הכוננים אמור להגיע מסך הטעינה של WIN , אבל אני מקבל מסך שחור עוד לפני השלב של של הכניסה . אני לא מצליח לעלות את המחשב גם במצב בטוח או כל אפשרות אחרת מה יכול להתקלקל הזכרון או הכרטיס מסך, הגדרות ביוס ,לוח אם ? ביצעתי בדיקה ב-MEMTEST והכל היה תקין ניסיתי גם אפשרות של שינוי תזמונים של הזכרון מה יכול להשתבש? ניסיתי גם להתקין WINDOWS מחדש אבל ב-hardwre inspection המחשב ניתקע? מפרט :WINCHESTER 3500 AMD זכרונות 1GB GSKILL PC4400 LE כרטיס מסך sapphire x850xt pe לוח אם : DFI LANPARTY UT SLI- ???

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  3. שלום לכם! יש לי לוח אם GA-K8NS Ultra-939 של ג'יגה בייט... וזיכרון 512mb ddr 400 עכשיו ניסיתי להוסיף ללוח עוד שתי סטיקים של 256 כל אחד במהירות 333 . (הזיכרונות מחברות שונות) עכשיו הבעיה היא שאיך שחיברתי את שני הזיכרונות והדלקתי את המחשב הוא נדלק לשניה ופשוט נכבה. הוצאתי סטיק אחד והפעלתי שוב, המחשב נדלק ל 5 שניות בערך ואז נכבה שוב. הוצאתי גם את הסטיק השני , ואז המחשב פעל כרגיל. ספק כח של HEC 400W. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by alemu,

שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by nasty_nas,

אנשים צריך את עזרתכם... יום בהיר אחד(אתמול) נדם לי המחשב... יש מתח,כך שזו לא בעייה של ספק(למרות שהחלפתי גם אותו...) מדליק את המחשב ו...כלום... מאווררים מזמזמים....נורת power דולקת ותו לא... אין ביפ,אין תצוגה... (המאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב...) המחשב לא מגיע לשלב ספירת הזכרון. החלפתי כרטיס מסך ניתקתי את כל מחברי המתח (כוננים קשיחים,סי.די.פלופי) הוצאתי\החזרתי כרטיסי זכרון... הוצאתי\החזרתי סוללה הוצאתי\החזרתי מעבד המחשב בשלו... יש דרך לבדוק תקינות לוח אם שלא במעבדה? יש דרך לבדוק תקינות מעבד שלא במעבדה? (אין לי מעבד נוסף בבית להצלבה ולא לוח אם....)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה קיבלתי ת'מחשב החדש שלי... AMD 64 3200 Asus A8N SLI Deluxe V-DATA 2X512 WD 80 GB SATA והוספתי לו לבד עוד הארד דיסק של 80 ג'יגה (לא SATA?) ואת הכרטיס מסך Asus EN6600GT כשאני מדליק ת'מחשב כל המסך מלא בכל מיני תווים וקשקושים (אם מסתכלים טוב יש תמונה ברקע) אני משתגע אני לא יודע מה זה...ואני לא יודע אם זאת בעיה של דרייברים כי אין בכלל מערכת הפעלה על המחשב... בדקתי 200 פעם ת'חיבור של הכרטיס מסך והוא בסדר... בדקתי גם כמעט כל חיבור אחר במחשב ואני פשוט לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור? תודה מראש... ערכתי - מקווה שזה בסדר...

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by MDK,

במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי צורב ישן מאוד של HP מהירות צורב מקסימלית X4 כול פעם שאני צורב דיסק גדול [50 מגה ומעל],[טוב אני כבר לא צורב] אז זה נותן ארור ליפני הסוף. עכשיו אני מבין שהצורב כבר דפוק אבל יש איזה משהו שאפשר לעשות? ניגמר לי המקום במחשב ואני רוצה ליצרוב תשירים שלי...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. היה לי לוח של שפיר - ספיר משהו בסגנון עם צי'פסט של ATI RAEDON IGP 340 - לוח דגם AXION A4 ומעבד סלרון 2000 עם באס 400 הישן ורציתי שדרוג לא יקר קניתי לוח של עלית עם שבב 865 PE ומעבד סלרון D 2800 וזכרון A-DATA 512 מ"ב והמחשב איטי לא זז משהו. אכזבה חשבתי שעם הלוח הזכרון והמעבד מבוסס פרסקוט יהיו שיפורים בבצועים דרך אגב הלוח האחרון היה עם באס 400.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by royi,

קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב יום אחד אני קם בבוקר ובלי שום סיבה שניראת לעין המחשב פשוט לא מזהה את ה-CD ניסיתי לשנות בביוס נתתי לטכנאי לנסות אבל שום דבר לא עוזר ..... ה-CD עצמו עובד (אני מכניס דיסק והוא קורא אותו ) אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי או שום תוכנה אחרת...... ה-CD הוא גם DVD וגם צורב ..... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את ה-CD ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. Started by GZA3,

אני מתלבט לגבי רכישת מארז חדש. אין צורך להיכנס בשביל מה לי מארז מסוג כזה כי כן יש לי צורך עם הציוד שיש לי במחשב כיום. ראיתי הרבה מאוד מארזים בימים האחרונים ושמעתי הרבה דברים אבל רק בחברת TT מצאתי בידיוק מה שאני מחפש (נו טוב את הבד לפני המאוררים אני ישים בעצמי) כמובן שהסתכלתי רק על הפול/סופר טאוורים למינהם. מצאתי שתי מארזים שמשלבים גם עיצוב מהמם (טוב זה כבר עיניין של טעם למי שלא מסכים איתי), גם שהכף נשלף, גם אלומיניום גם מותאם לכל דבר שאני ירצה להוסיף כמו ערכות קירור כאלו ואחרות שהם מעבר למאוררים גם למאוררים ענקים גם סרקולציה נכונה אומנם שתי דברים שרציתי (שהם לא עקרוניים) לא מצאתי בהם וזה מסך LCD מובנה של המארז עם כל מיני שטויות כומ מד טמפרטורות ושעות ובלה בלה אם אפ…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי אתמול לוח של ABIT מPANDAS התקנתי אותו והוא ממש לא עובד. -> NF7 V2.0 1.הוא מקבל חשמל ומגיב שהוא נדלק (מאוררים,לדים וכו'), אבל לא מגיב בצפצופים אם אין זיכרון או כ.מסך. 2.לא מגיע לספירת זיכרון וממש לא מגיע לביוס. הסיבה שהחלפתי את הלוח הישן שלי היא שהוא התחיל לעשות בדיוק את אותם הבעיות שעושה החדש. מה עשיתי כבר.... טוב אז עשיתי סרייות של ניסוי וטעיה: 1. החלפתי- ספק,זיכרון,מעבד,כ.מסך, התקנתי את הלוח אם אפילו מחוץ למארז. 2.שאבתי את פנים המארז, ניתקתי כל התקן מלבד השילוש (עם ובלי כ. מסך) אני ממש תקוע - HELP PLEASE. דרך אגב-> איך שרות הלקוחות של פנדה במידה וצריך להחזיר את הלוח? (הם הזמינו אותו במיוחד בשבילי כי הוא אזל במלאי).

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום מחשב P-3 800 עם WIN XP SP2 ו 128 SDRAM 2X כשהמחשב נדלק לאחר מנוחה הוא עובד תקין כמה שעות ואז נתקע לגמרי, RESET במצב הזה טוב לזמן קצר. עשיתי פירמוט והכל אותו דבר. הרצתי בדיקת דיסק ובדיקה עם MEMTEST, הכל תקין המאווררים (3) עובדים ותוכנה לניטור הHD- הראתה שהטמפ' 40 מעלות. מה יכול להיות מקור הבעיה ? ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות ? תודה מראש ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Idanp,

נסיתי לעשות קצת OC למחשב הישן שלי העלתי קצת תFSB ואחרי אישור בביוס המחשב לא נידלק פשוט רואים מסך שחור יש מצב שהוא נישרף או משהו? זה P4 2.66 על לוח MSI עם ציפסט של SIS *ניסיתי לאפס תביוס וזה לא עוזר :'(

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by DaMN,

שלום. אני מנסה לסדר למישהו מחשב שהוא איטי במקצת. אחרי שפתחתי אותו גיליתי כמות עצומה של משחה טרמית שמרוחה על כל איזור המעבד. ניקיתי והשארתי מעט מן המשחה על המעבד. (היה על כל המגעים.) כאשר חיברתי את המחשב לחשמל, המחשב לא הגיב, פתחתי אותו בשנית וגיליתי עוד משחה שהייתה מרוחה על איזור הג'וקים שמתחת למעבד. ניקיתי אותה, ועכשיו המחשב מצפצף 3 פעמים ולא נדלק, אלא נשאר במצב שיש חשמל וזהו. ניסיתי הכל, לייצב מחדש את המעבד, לבדוק כרטיס מסך, זיכרון... כלום ! המחשב נשאר בשלו. מה לדעתכם הבעיה ? נ.ב. המחשב הוא P4 1.6G שיושב על לוח של אינטל, עם זיכרון של 128MB SD. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים