עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by river,

שלום יש לי לוח אם דגם P5Q PRO של ASUS עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC1200 הבעיה במשחקים שהסאונד לעיתים נעלם ל-20 שניות וחוזר . הורדתי דרייבר עדכני והתקנתי אבל הבעיה ממשיכה . מה אפשר לעשות ? :-\ תודה..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by ur667,

אהלן, ברשותי מחשב עם לוח אם הנ"ל וכרטיס קול OB. הסאונד מחובר לרסיבר ב- SPDIF וחבילת הקודקים K-lite 3.6.2/ הבעיה היא שאם אני פותח יותר מתוכנה אחת שמשתמשת בכרטיס הקול, למשל שומע מוסיקה ב media player ופותח תוכנה המנגת סרט במקביל, כל הסאונד נעלם וחוזר רק אחרי שאני מכבה את שתי התוכנות וממתין מספר שניות. למישהו רעיון איפה הבעיה? בחומרה/תוכנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש לי בעיה עם מחשב של מישהו... יש לו מיקרופון עם וזניות ו- win98 . כשמדברים במיקרופון שומעים מצוין את הרעש יותא מהרמקולים אבל לדוגמה שרוצים להקליט את זה או לדבר ב- skype עם מישהו הרעש לא נקלט... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by MekoPelet,

כבר המון זמן שאני מודע להבעיה הזו אך זה לא כלכך הפריע לי כמו עכשיו. הבעיה היא שברגע שיש cutscene אני לא יכול לשמוע את הדיאלוג בין הדמויות אלה רק את המוזיקת רקע (ולפעמים גם צעדים או דברים environmental). הביעה קיימת בכל משחק שיש אצלי וכנראה גם כל אחד אחר שיהיה לי. ניסיתי לחפש בגוגל ולעוד אנשים היה את הבעיה הזאת אבל לפי מה שהם אומרים זה שהם פשוט התקינו מחדש וזה עובד מעולה. אצלי לא , ואצלי זה גם בכל משחק. *עריכה* ב skyrim אני לא יכול לשמוע דמויות שעומדות מולי אז חייב להסתכל הצידה (לא מנומס חח) כדי לשמוע מה הם אומרים. ובwitcher 3 אני לא שומע את ג'רלד בכלל גם לא בcutscene אך הבעיה בסצנות זהה. מתחרפן לי בשקט , רון . תודה מראש לעוזר…

9. אורח Si-Nom

חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by law89,

אני לא מצליח לסגור את הדלת של המארז. יש שם יותר מדי חוטים בצד השמאלי. הצעות?

11. Started by ariel_rg,

שלום, אני מחפש תוכנת קוד פתוח לסגירת החלונות הפתוחים במחשב בצורה אוטומטית לאחר X זמן. אם יש משהו... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shai769,

יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by oza87,

אהלן...יש ברשותי לוח מדגם Asus z87 A ראיתי שיצא ביוס חדש שפותר בעיה של DTS עם הדרייבר של הקול לכן החלטתי לעדכן...העדכון פתר את הבעיה אך שמתי לב שעכשיו ה Core Voltage הוא 0.000 ועולה לפעמים בעת מאמץ...כמו כן ראיתי (גם בAi suite 3 וגם בCpuZ) שהתדר של המעבד מתחיל מ3.6 ועולה ל 3.8 לשם השוואה לפני העדכון הוא היה עולה מ3.4 לטורבו של 3.8 והמתח של הליבות היה נע בין 0.8 ל1.2 אבל אף פעם לא ירד ל0.000...האם זה תקין?

16. Started by Frequency,

אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Nightbeat,

שלום :nutty: אני כרגע על מחשב עם מעבד AMD 955 PHENOM II, וכרטיס מסך GTX560TI מאז ששינו את רקע הפורום, כשאני גולל דפים למטה\למעלה אז יש תקיעות מעצבנות כאלה. זה גם קורה באשכולות שבהם מפרסמים תמונה או סרטון מיוטיוב. כאילו יש איזו בעיה במעבד\כ"מ (רינדור או משהו) שגורמים לתקיעות. הווינדוס שלי מותקן על SSD, ניסיתי להסיר אותו לא מזמן ולהתקין הכל על הHDD אבל זה עדיין קורה התקיעות קורות גם בכל דפדפן, FIREFOX/CHROME ואפילו CHROMIUM שאמורה להיות גרסה יותר דלה מCHROME זה לא קורה רק בפורום הזה אלא בכל פורום, תמונות שסיימו להטען גם גורמות לדפדפן להתקע ואנימציות אפילו יותר, אבל סרטונים ביוטיוב ממש תוקעים אותו. זה מרגיש כמו במשחק כשאני לא גולל למטה\למעלה אז 60FPS (סתם דוגמא) וכשאני …

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by yogevcohen8,

היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by avibl,

שלום רב רכשתי זכרון חדש 512 במהירות 400 להוסיף לזכרון קיים 256 במהירות 333 המחשב מזהה רק את הזכרון בסלוט הראשון בין אם זה ה 512 או ה 256 שניהם לא עובדים ביחד האם ניתן משהו לעשות שגם ה 256 יכנס לחבילה תודה מראש אבי

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by felb,

שלום לפטופ Toshiba satellite, הסוללה מוצגת כ fully charged, אבל ברגע שמנתקים את הכבל של החשמל הלפטופ נכבה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

21. Started by idan,

כמה זמן אני צריך לטעון את הסוללה של המחשב הנייד של IBM? קניתי IBM r40e ואין לי מושג כמה זמן לטעון אותה לא רשום כלום בספר.. והאם מותר להפעיל אותו בטעינה.. בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by simon shtilman,

הסוללה של הלפטופ שלי גמורה ולכן אני מחפש חליפית. האם אני חייב סוללה בעלת אותם ערכים בדיוק? או שמספיק שרק המתח יהיה אותו דבר? סוג המחשב Asus x550L, סוג הסוללה Asus a41-x550a, 14.4v, 2500mah מצאתי באליקספרס את הסוללה הזאת, האם היא תתאים? למרות שהנפח המוצהר כפול מבסוללה המקורית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. Started by baz06,

הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by foxil,
    • 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by haimelm,

יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני? אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן? יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים