עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by worm,

יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by ranran,

אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. Started by דניאל בגוב,

יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  4. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-7VT600 1394 System BIOS : 06/20/2003-KT600-8237-6A6LYG0SC-00 Chipset : VIA KT400/A, KT600 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Bank4/5 - A2 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT8377 Apollo KT400/A/600 CPU to PCI Bridge Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 2x 167MHz (334MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by idoleff,

שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  6. Started by kantan1,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by wooper,

היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by Tiger,

היי יש לי את המשחק renegade ווינדוס לא נותן לי למחוק אותו , יש לי ווינדוס XP והוספה\הסרה של תוכניות לא מוכן למחוק אותו , איך אני יכול למחוק אותו בדרך עקיפה ???? בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

10. יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יוני777,

הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by shimeoni,

קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  13. Started by wow,

מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. Started by eggnoob,

באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. תראו יש לי כרטיס 7600GS ומתי ששמו לי אותו במחשב הוא עבד שבוע מצוין ואז כול משחק שמפעילים עליו הוא ישר ניתקע וצריך ריסט או בתפריט קיצר בדקתי תענין לעומק כול המשחקים שאני מפעיל עם 7600GS ניתקעים על ההתחלה או בתפריט או לפני והוצאתי תכרטיס הפעלתי את הכרטיס המובנה שלי ומה גיליתי? שכול המשחקים עובדים!!אומנם לאט כי זה מובנה אבל עובדים וב7600GS לא עובדים.. חשוב להזכיר שהכרטיס בלי המשחקים עובד אחלה ושבוע הכרטיס עבד טוב ואז לא יודע מה קרה הבעיה לא בטמפרטורה וניקיתי תכרטיס ועוד ותקנתי דרייברים מעודכנים.. ויש לי עוד 2 וחצי שנים אחריות על הכרטיס האם לגשת לחנות שקניתי שם? SKYPC מה אני צריך בדיוק להגיד? פשוט אני לא רוצה לנדנד להם .. ואני גם יכול ללכת עלייהם רק עם הכרטיס בלי המחשב…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by Swed,

שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. Started by exodia,

קניתי 2 מקרופונים ב120 שקל חדשים חיברתי אותם לחיבור שמאחורי המחשב וגם ניסיתי את שאר החיבורים וגם כיוונתי בהגדרות בלוח הבקרה והכל ומשום מה הוא לא עובד מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shmoolm,

חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך (Radeon 9800 pro) ובטלויזיה אני רואה ממש(!) מטושטש... לעומת זאת אם אני שם את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי לשחור ולבן בלבד אז זה רואים בטלויזיה טוב. לעומת זאת בצבע אני רואה ממש מטושטש... ההגדרות של הטלויזיה שלי נכונות... PAL B

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. האם מישהו מכיר את האופציה של חיבור המסך דרך קופסת חיבור חיצונית ישירה למסך ללא צורך לעבור דרך המחשב. ראיתי כזו קופסה שנראית לי פתרון טוב יותר מכרטיס מסך אולי רק מהסיבה כי אין צורך שהמחשב יהיה דלוק בזמן צפיה בטלויזיה אבל נראה לי קצת מורכב ויקר כל העיניין של מתאמים וכבלים שהיא דורשת: 1. מחייב שיהיה לי חיבור DVI בכרטיס הגרפי במחשב מכיוון שהחיבור של הקופסא למסך צריך להתבצע בכניסת ה VGA ולכן אני אצטרך להחליף את החיבור של המחשב למסך לחיבור DVI ומצריך קנייה של כרטיס כזה בנוסף ראיתי שהיציאה מהקופסא היא USB2 וראיתי שמתאם בין USB ל VGA מאד יקר בקיצור אני מגיע למעל 500-600 שח האם מישהוא מכיר ויודע על זה או פתרון אחר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ManhattanProject,

אחרי פחות מ15 דקות של משחק בBAD COMPANY 2 המחשב הופך ללאגי בטירוף לאיזה עשר שניות ואז עושה ריסטארט... זה המפרט http://img339.imageshack.us/img339/9009/13541762927365.png באיזה תוכנות לעשות בנצ'מרק?(פשוט שאני לא אוריד סתם תוכנות)? 3DMARK PCMARK? עוד משהו? יש סיכוי שיש משהו לעשות מעבר ללהחליף חומרה? המחשב פשוט מספיק לי, ואני אתבאס להחליף משהו עריכה:עשיתי DRIVER SWEEPER והורדתי את הדרייבר האחרון

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  24. זה מחשב נייד. dell vostro 3550 נחה עלי הרוח היום, והחלטתי לבדוק אם יש עדכונים למחשב הזה באתר dell. ראיתי גם את העדכון הזה שהומלץ לי לאחר שהכנסת את ה- service tag לאתר של dell. גם ראיתי שהוא אכן מתאים לכונן הקשיח שיש לי במחשב, בעזרת התוכנה hwinfo שאכן הצביעה על אותו דגם של כונן. הפעלתי את ההתקנה, המחשב עשה ריבוט ונכנס לאן שהיה צריך להכנס והתחיל לעבוד, אבל אז לפתע הוא נשאר עם שורה אחת קבועה, ועם סמן מהבהב למטה. זה כבר כמעט חצי שעה כך שהוא בדיוק על אותה שורה ולא קורה כלום. העניין הוא שאני מפחד להפסיק אותו באמצע, כי לפני שהתחלתי את השדרוג עצמו, כלומר בחלון שלפני הביצוע עצמו, נכתב לא להפריע לשדרוג להתבצע, כי זה יכול לגרום לנזק. מצד שני, לא הגיוני שהוא כבר חצי שעה כמעט על אותו …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פננטיום 4 קניתי לפני שנה בערך מ- ivory, נעלם לי הדיסקט של הארד-דיסק sata שלי. שאני מעלה את הדיסק של xp אז הוא לא מזהה את הארד-דיסק שלי בגלל שצריך את הדיסקט. מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את הדיסקט הזה??? לוח אם שלי זה: msi ציפס'ט: via apollo pt880

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.