תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
-
ברשותי לפטופ של "אסוס" שמדי פעם ובאופן רנדומלי לחלוטין נכבה ויש להפעילו מחדש. הוא אינו מתחמם והזכרון פנוי למדי. אודה מאוד אם מישהו מכיר את התופעה ואיך ניתן לפתור אותה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אחרי פרמוט המחשב לא נכבה אוטומטית אלא הוא כותב "כעת ניתן לכבות את המחשב"..ואז צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדאי שיכבה.. אני יודע שיש אופציה בוינדוס שעושה שהמחשב יתכבה לבד ללא הצורך בלחיצת הכפתור, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה זה נמצא? חיפשתי בפוור מנג'מנט אבל לא מצאתי או פספסתי.. win xp SP2 heb. תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, במשך כשבוע וחצי בזמן שוינדוס 11 עולה ואני מתחיל לעבוד ממש על ההתחלה ולא באופן קבוע המסך שלי נכבה ונדלק מחדש. אין שום צליל או הודעת שגיאה. הכל מעודכן, עדכוני הוינדוס, עדכוני תוכנה, קשוחה וביוס; מה גם שהמחשב בן כמעט 4.5 חודשים בלבד. עשיתי בדיקה של sfc/chkdsk תקין. זה המפרט שלי: מסך MSI Creator 32 PS321URV i9-11900K לוח אם Gigabyte Z590 AORUS Ultra ATX כונן Samsung 980 PRO PCle 4.0 NVMe M.2 2TB SSD כרטיס זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz קירור נוזלי Corsair h150i pro rgb (טמפרטורות תקינות). כונן נוסף לגיבוי Samsung SSD 840 EVO Nvidia 2070 PSU ROG THOR 8…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי את וורזון 2 אך כשפתחתי את המשחק המשחק התחיל להוריד shaders אך נתקע תמיד על 4% לא משנה כמה זמן חיכיתי או אם ניסיתי לאפס את הורדת השיידרים האחוזים פשוט לא עלו לא משנה מה.עזרהה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אז ככה חברים, כנראה שהלך לי סופית הארדיסק בנייד הישן דגם HP משנת 2007 ככה. העיניין הוא שיש לו חיבור IDE. וחבר הביא לי הרדיסק רזרבי בעל חיבור SATA העיניין הוא שאני רוצה למצוא מתאם כזה. מצאתי משהו באינטרנט ורציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה יודע האם זה עובד ויעשה את העבודה ? והאם ניתן להשיג אחד כזה בדחיפות בארץ ? לינק למוצר: http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html זה דיי לחוץ לי כי כרגע אני ללא מחשב נייד בלימודים ואני דיי חייב אותו לעבודה שוטפת.. ואין לי תקציב להוציא עכשיו לקניית מחשב חדש. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו אז הוא פועל רגיל אבל לאחר זמן שאני משחק אז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד ובכדי שהמסך ידלק אני חייב לעשות ריסט אז רציתי לדעת עם יש לךה פתרון ועם כן אז עם אפשר מדריךך תודהה שמעון ...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-7VT600 1394 System BIOS : 06/20/2003-KT600-8237-6A6LYG0SC-00 Chipset : VIA KT400/A, KT600 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Bank4/5 - A2 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT8377 Apollo KT400/A/600 CPU to PCI Bridge Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 2x 167MHz (334MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק renegade ווינדוס לא נותן לי למחוק אותו , יש לי ווינדוס XP והוספה\הסרה של תוכניות לא מוכן למחוק אותו , איך אני יכול למחוק אותו בדרך עקיפה ???? בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-