עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, צצה לי שוב בעיה מוזרה במחשב כמו תמיד! הפעם המחשב מתכבה לי כל כמה זמן ... לא מבין למה .... הוא פשוט מתכבה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נדלק רק אחרי כמה דקות שאני מחכה בלי לגעת בו הוא נדלק שוב אבל אחרי כמה זמן שאני נמצא עליו הוא שוב מתכבה ומסרב להידלק! מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. התקנתי היום שתי מאווררים ג'נריים פשוטים ואז המסך התחיל לקפוץ יענו להיכבה ולהידלק במהירות אחר כך המסך נמרח כזה ואז אחר כך הפעלתי מחדש ואז הוא עשה ריסט ונהיה ציפמוף כזה ארוך מהלוח אם מפרט P4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ספק זה מה שרשום עליו 240W 420W MAX מה עושים?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. כשאני מדליק את המחשב, בהתחלה כשהוא מריץ את הזיכרון ומפרט את הדיסק הקשיח + הכונננים יש הערה למטה שאומרת: Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed עכשיו חיזקתי את כל כבלי ה IDE וללא שינוי. גם אין לי בעיה עם אף אחד מהכוננים. (יש לי DVD + צורב DVD). מה שכן, בזמן האחרון אני נתקל מידי פעם באתחולים פתאומיים של המחשב, בעיקר במשחקים - נראה לי שזה נגרם עקב חום המעבד הגבוה (אני קונה בימים הקרובים קירור חדש). יש למישהו רעיונות ? עריכה: שכחתי לציין שלא ביצעתי שום שינוי במחשב וההודעה הופיעה פתאום.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by b-nary,

לפני חודש בערך קניתי את המחשב הזה: AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB Twinmos CAS2.5 Seagate NCQ 160GB SATA Gigabyte Radeon X800XL 256MB VIVO שאר החלקים לא חשובים. אחרי שבוע בערך, ההארד דיסק התחיל לעשות רעשים חזקים. לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי, והם החליפו לאחד חדש. עכשיו גם החדש עושה רעשים חזקים. מה לעשות? כי אם גם הישן וגם החדש עושים רעשים אז אני לא חושב שזה צירוף מקרים והחלפה של ההארד דיסק לא תעזור... כדאי אולי לקחת איזה WD 200GB SATA במקום? כי אמרו לי שה-NCQ לא כ"כ מורגש במחשבים פרטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by semca,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RoNaLDiniHo,

חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי את העכבר הזה - קיבלתי אותו משומש הוא תומך גם ב USB וגם ב PS2 כשמחברים אותו ב USB הוא עובד כמה שניות ואז פתאום הוא מתנתק והמחשב טוען שיש איתו בעיה כאשר אני מחבר אותו ב PS2 הוא עובד אך הוא קופא מידי פעם וממשיך לעבוד או שלפעמים מפסיק לעבוד בכלל וצריך לאתחל את המחשב. בכבל שלו צמוד לחיבור למחשב יש קרע בציפוי הגומי אך אין פגיעה בכבלי הנחושת, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף את הכבל לחדש יותר הבעיה תיפתר? יש לכם רעיונות? אני מאוד אוהב את העכבר הזה הוא נוח ולרוב מדויק ולא הייתי רוצה להשבית אותו.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by spooky,

חבר שלי הביא לי CASE(ככה רושמים? :s05:) עם מלא סרטים כדי שלא לבזבז דיסקים התחלתי להעתיק אותם למחשב ואחרי הסרט השני התחילה הבעיה כשאני מכניס לCD ROM או לצורב דיסק ולוחץ PLAY או העתק או כל דבר אחר המחשב מפסיק להגיב ניסתי לעשות ריסטים(וכמובן זה לא עזר) מחקתי את הCD ROM ואת הצורב מהDEVICE MANAGER וזה לא עזר מה שכן עזר פעם אחת היה SYSTEM RESTOR אבל גם זה היה רק לסרט אחד אחרי זה הבעיה חזרה ניסתי עוד פעם לשחזר את המערכת אבל הפעם זה לא הצליח יש למישהו רעיונות? זה ממש דחוף לי :-\

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי. ברשותי p4 לוח אם של elitegroup : Socket 423 > P4VXASD לפני יומיים הפקק של החשמל נפל ולאחר שהפקק הורם והמחשב הודלק מתקבל הטקסט הבא: Novell Netware Ready Firmware v.1.00 (940810) © Copyright 1991-1994 Novell, Inc. All Rights Reserved. Via PCI 10/100 MB Fast Ethernet Adapter v.3.33 (11/09/2001) Analyzing Network Media Type, This Will Take Several Seconds... OK. RPL-ROM-ADR: OOO7950A C7C7 RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: ומתחילים לרוץ מספרים מ 1 והלאה בקצב של שניות. כשאני נכנס לביוס לזהוי אוטומטי הוא לא מוצא את ההרד דיסק אלא רק את שני ה סידירומים(אחד מהם צורב). ניתקתי אותם ואת הפלופי,הדלקתי נכנסתי לביוס ניסיתי לזהות וכלום ההרד דיסק לא מזוהה אלא ר…

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  11. עשיתי בדיקה ב2 מחשבים אצלי המחשב הראשון שהוא: 2800 mhz, 512DDr 400mhz radeon 9800pro asusboard המחשב השני: 1700 mhz 512ddr 266mhz radeon9800pro asusboard dual DDR הציונים של המחשב הראשון היו: cpu: 2140 memory: 4632 hdd: 1659 הציונים של המחשב השני היו: cpu: 4200 memory: 4152 hdd: 1098 איך יכול להיות שהציונים של המחשב הראשון מאוד נמוכים יחסית בזיכרות וב CPU??? זה לא הגיוני.. מה יכולה להיות הבעייה??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  13. כשאני מפעיל את המחשב מחדש המסך לא נדלק (כאילו הוא אינו מחובר לכרטיס מסך) וכדי לגרום לו להדלק אני נאלץ לכבות את הספק לכמה רגעים ולהפעילו מחדש ורק אז המסך נדלק מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  14. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. עם כן אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק זה עוצר לי את המחשב והליזר של העכבר מתחבה וזהו...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף... :s05:

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Netanel Sw,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by Netanel Sw,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by GRiM,

לפני הרבה זמן קניתי מחשב חדש עם 64MB זיכרון פנימי, לאחר מכן הוספתי עוד 64MB והמחשב עבד עם 128MB בכללי. לאחר כ-3 שנים קניתי סטיק נוסף של 256MB ולאחר שחיברתי אותו, ה-64MB הפסיקו לעבוד. האם ישנו פתרון לבעיה? האם ה-64MBx2 יעזרו לי? את המפרט של המחשב שלי ניתן למצוא בחתימה.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  21. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Turbine,

שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  23. הבעיה בקובץ viamraid.sys התקנתי הארד דיסק 160 ג`יגה לפי חודש בערך, נמתי שאני מנסה לעביר קבצים מהארד דיסק של ה-160 להארד דיסק אחר שלי (80 ג`יגה, שניהם SATA) והוא עושה לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ניסיתץי לשחק בקומפיוטר מנג`מט העברתי אותו לדינמיק (160 ג`יגה) שניהם היו על בייסיק ) גם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור לפתור בעיה זו ? יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד של 80 ואחד של 160 גם כשאני מנסה לצרוב מהדיסק משהו הוא עושה לי בעיה וגם שאני מנסה להעביר ממנו (מ-160) ל-80 אני מקבל את אותה הודעת שגיאה עם הקובץ viamraid.sys מישהו יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. המחשב שלי הוא P4 לוח האם VIA SOCKET 478 V845SX WINDOWS XP HOME הבעיה שלי היא שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול {שמובנה על הלוח אם }והמחשב מראה שהדרייבר טוב אבל אני לא שומע כלום החלפתי כמה רמקולים ועדיין לא שומעים כלום {כשאני מפעיל שיר אז הנגן מראה שהוא מנגן אותו אבל לא שומעים כלום} הדרייבר של הכרטיס קול שהתקנתי הוא Realtek AC'97 AUDIO FOR VIA AUDIO CONTROLLER וכשהתקנתי את הדריבר המחשב כתב שמנהל ההתקן אינו חתום דיגיטלית אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי ויברר לי אם הדרייבר מתאים לי {לפי השם של הלוח אם כי הכרטיס מובנה עליו} ומה זה אומר אינו חתום דיגיטלית? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת?? תודה מראש איציק

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by 1,

אני יודע שהיו מלא ת'ארדים אבל פשוט הסתבכתי לגמריי, הייתי רוצה שתדריכו אותי מה לעשות כדי להפסיק את זה, מדובר בריסטארטים אוטומטים שמתרחשים פעם בשבוע בערך, ובלי קשר לפעולה, יכול להיות באמצע משחק, גלישה, פתיחת תוכנה וכדומה. אז אמרתם שאפשר לשלוח קובץ DUMP או משהו כזה ודרכו אפשר לדעת מה גורם לבעיה, רק שאין לי מושג איפה הקובץ, כמה כאלה יש ומה עוד לעשות, והאם זה חייב להיות ממש ישר אחרי הריסטארט או שאפשר גם חודש אחרי לשלוח את הקובץ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים