תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ורוב הדברים שאני מעלה 'הארד דיסק' עושה קולות מוזרים. אני לא מבין את זה, כל מיני דברים אני אפילו מעלה את ה-'Winamp' וזה עושה את הקולות. קולות כאלו של סחיבה או משהו דומה =/ כאילו הוא מתאמץ יותר מדיי. יש לי הארד דיסק של 120GB ולא זוכר איזו חברה אבל הוא מהיר והכל, פעם ראשונה עושה לי אתה הבעיה הזאת! תודה לכל העוזרים. (ובטוח שיהיו כאלו) ד"א, יש עוד משהו... שאני לוחץ על איזו תיקיה (בכונן D) אז הוא אומר לי "כונן D אינו מאותחל, ברצונך לאתחל אותו?" מידע על המחשב...: 3.0 מגה הרץ. 1 מגה בייט Cach 512 RAM 120G
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות. ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר. ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV. מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדוע אין לי אפשרות שגם הכונן השני יהיה במצב DMA?(מצ"ב תמונה) תודה. אשמח גם לדעת על ההבדלים בין שני המצבים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש geforce 6600gt וקניתי אותו כי הכרטיס מסך הקודם שלי די נדפק כאילו פתאום היה לי 25 fps קבוע ולפני זה היה לי איזה 120 אז קניתי כרטיס מסך חדש ועכשיו אני נכנס לשרתים לשחק אני משחק על איזה 200 ואז אחרי איזה דקה הוא יורד שוב ל30..מה יכול להיות הבעיה? יש לי דרייבר מהאתר של החברה הכי חדש שיש...ויש לי פשוט אותו fps כמו הגיפורס 4 שהיה לי וזה מעצבן...בקשה לעזור אולי תעזרו לי להגדיר דברים לא יודע משו
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
וואלה פתחתי תדיון הזה רק להגיד תודה. כולם פה מבקשים עזרה ותמיד מקבלים עזרה. רציתי פעם אחת להגיד תודה רבה לכל מי שעוזר פה. היה לי בעיה ואיכשהו היא ניפתרה ואני רוצה להגיד לכל מי שתמך ועזר תודה רבה!!!. ובאמת מגיע לכל מי שעוזר כאן תודה רבה. אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום הזה אבל אני חושב שמגיע לכם תודה מכל הלב!.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4T533 זכרון של סמסונג 256X2 RDRAM ומעבד 2.4 פרסקוט המאווררים מסתובבים אבל המסך לא נדלק.. יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חבר'ה ש לי תכרטיס מסך: RADEON X800XL ואני מנסה להתקין לו דריבר וזה פשוט לא הולך. אני מנסה להתקין תדריבר מהדיסק מתי באיזה חלק הוא עושה לעצמו ריסט מגיע לוינדוס מבקש ממני לטעון איזה קובץ טוען תקובץ ועושה אותו דבר. אז הורדתי את הגירסה האחרונה של הדריבר 5.6 התקנתי הכל טוב מבקש ממני לעשות ריסט עשיתי. עכשיו הוא מגיע לדף טעינה עם הריבועים הירוקים (לטעון כזה תוינדוס) ואז מופיע מסך כחול. עשיתי ריסט נכנסתי ל- safe made שם עשיתי הוספה והוסרה העפתי משם תדריבר של הכרטיס מסך עשיתי ריסט והוינדוס עלה כרגיל. עשיתי אותו דבר עם הגירסה של הדריבר 5.5 וקרה אותו דבר כמו שב-5.6. מה אני יכול לעשות כדי לתקן תבעיה הזאת? כמה תמונות: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6945a14ba44b24aa1a182440ca0030000.as…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה את כל המפרט האמיתי של המחשב שלי זכרונות מעבד כרטיס מסך וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ביומיים הראשונים ששיחקתי הכל עבד בסדר ,פתאום אחרי דקה שתיים שאני משחק המחשב עושה ריסט. תודה מראש. :s05: המפרט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP... כשאני מדליק אותו, אחרי 2 שניות בערך הוא נכבה... לפני שאני רואה אפילו משהו על המסך... אם אני יוציא את הסוללת גיבוי של הביוס ויחזיר אותה אחרי כמה שניות (צריך לפרק את כל המחשב בשביל זה), אז התקלה תסתדר לכמה זמן, אבל בסופו של דבר היא תחזור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פלאש לביוס שהתחרבש (bios checksum error) בלוח NF7-S V2.0 הבעיה שלי שAWDFLASH גרסה 8.23K מתעקשת ש "source file not found" !!! התכנה הזו הורדה מהאתר של ABIT אני לא מוצא גרסה קודמת .. מ 8.23D ומעלה ! כי ABIT שינתה את מבנה הביוס שלה מתאריך מסוים. אני לא מאמין שיש פה מישהו שמבין או בכלל עשה את זה פעם ...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קפץ לי החשמל בבית וההארד דיסק שלי שמחולק ל 3 (80 גיגה) של ווסטרן דיגיטל נידפק חלקית שכונן c נמחק עכשיו הבעיה שלי שאני יודע שיש את הדברים בפנים אבל אני לא יכול להכנס לכונן הוא רושם לי : "הדיסק בכונן c אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" יש איזו שהי תוכנה שיכולה לעזור לי?? יש לי שם תמונות שבעלות ערך נורא גדול בישבילי ! אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב נגעתי על המארז והמארז מאוד רותח מה עושים במצב כזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT AN7-S2 ןביצעתי עידכון BIOS דרך האינטרנט ומאז המחשב לא עולה!!!! אפילו איפוס עם ג'מפר לא עוזר! המחשב לא עולה ואין שום צפצוף ושום תצוגה על המסך. מי שיש לו רעיון אשמח לשמוע...............
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב של LG מה שקורה זה שבהתחלה הוא עבד בסדר גמור עד שיום אחד קרה דבר מוזר כמעט כל פעם שהיה נדרש השימוש בצורב (בעת עליית המחשב בדיקת חומרה, קיראה או כתיבה לדיסק וכו') היה מן רעש כזה שלא ידוע איך לתאר את זה כזה מין פיצוץ קטן והכל במחשב נקתע למילישניה ואז חזר למצבו. מה שיכול להיות כסיבה לזה זה שפעם אחת חיברתי את הצורב כאשר המחשב היה מודלק וכאשר חיברתי את המולקס לא חיברתי אותו בו זמנית (כלומר שכל הפינים יתחברו בו זמנית) אחלה חירתי פין פין זה קשה להסביר חיברתי את המולקס באלכסוןכאילו אפשר לומר בהתחלה אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהוב בצורה הזאתי אבל ברגע בהפין הראשון (האדום) נגע בפין של האדום בצורב המכשב נכבע יכול להיות שזו הסיבה. אני נורא מפחד זה צורב ח…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-