תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה המחשב שלי ממשיך לעשות הפעלה מחדש כל 30 דקות או יותר או פחות דקות מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ...!?~!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל את זה פה שוב שאלתי בפורם Windows אבל לא ענו לי, אולי טעיתי בפורם. יש לי שאלה בקשר לtimefrezz של toolwiz מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח לא ממש ישן של 40 ג'יגה (גיבוי של כל מיני קבצים) לאחרונה הוא עושה רעשים מוזרים שהוא מנסה לפעול אבל לא מצליח ושוב פעם מנסה...כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה... אמרו לי לבדוק אולי זה הספק, יש לי ספק ג'נרי של 480וואט של "סנשיין", אבל בדקתי על מחשב אחר והוא גם לא עולה שם..זה קרה כמה ימים אחרי שהתקנתי כרטיס מסך Radeon 9700PRO במקום מה שהיה לי-FX5700LE 256mb האם זה קשור? יש שם דברים חשובים שלי, האם יש איזושהי חנות לתקן דברים כאלה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שבת שלום אז ככה השגתי מחשב פנטיום שלוש לוח אינטל 192 זיכרון בקיצור מעפן פירקתי אותו ניקיתי קצת את האבק .. זה לא בגלל זה פירקתי את ההארד דיסקים סידרתי אותם מאסטר סלייב ובדקתי אותם איזה חברה כמה ג'יגה וכו' והחזרתי כמו שצרריך בלי לפגוע אותו הדבר עם הזיכרונות ואם הכרטיס מסך עכשיו הבעיה היא שאני מדליק את המחשב אין שום ציפצוף רק הספק עובד המאוור של המעבד לא עובד הסידירום לא וגם נדמה לי שהכרטיס מסך קצת מתחמם (לא סגור על זה) ואין כלום על המסך... עכשיו השאלה ששלי היא שיכול להיות שהלוח נשרף בגלל הלחץ שלי עליו שלחצתי כשהכנסתי את הזכרונות? יכול להיות שזה בגללל חלק אחר?? דרך אגב מי שרוצה לדעת ה אני רוצה לעשות איתו או שאני יתן אותו לדוד או שאני ישים עליו לינוקס (המחשב יטוס) …
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב חדש... AMD64 3200 X800XL 1GB זיכון ADATA WINXP PRO SP2 כשקיבלתי את המחשב הכל עבד בסדר גמור וגם הווינודס עלה בצורה מהירה וטובה... לאחר כמה ימים עידכנתי את הכרטיס מסך שלי מהעידכונים של OMEGA עשיתי RESTART והווינדוס פשוט עלה בצורה איטית לחלוטין וזה נמשך עד היום!! ככה עולה המחשב: בהתחלה כתוב: WINDOWS IS STARTING UP אחר כך:WELCOMIG מהשלב הראשון עד לשני לוקח 15-20 שניות!!! אחרי הWELCOMING הטפט של הווינוס מופיע ללא איקונים למשך חצי דקה !! ורק אחרי חצי דקה גם האיקונים מופיעים... בקיצור לוקח בסביבות הדקה עד שאפשר להשתמש במחשב!! ניסיתי למחוק את העידכונים של אומגה ולהפעיל מחדש אבל משום מה זה לא עזר והווינדוס עדיין עולה בצורה איטית מאוד... ניכנסתי לMSCONFIG עשי…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב של LG מה שקורה זה שבהתחלה הוא עבד בסדר גמור עד שיום אחד קרה דבר מוזר כמעט כל פעם שהיה נדרש השימוש בצורב (בעת עליית המחשב בדיקת חומרה, קיראה או כתיבה לדיסק וכו') היה מן רעש כזה שלא ידוע איך לתאר את זה כזה מין פיצוץ קטן והכל במחשב נקתע למילישניה ואז חזר למצבו. מה שיכול להיות כסיבה לזה זה שפעם אחת חיברתי את הצורב כאשר המחשב היה מודלק וכאשר חיברתי את המולקס לא חיברתי אותו בו זמנית (כלומר שכל הפינים יתחברו בו זמנית) אחלה חירתי פין פין זה קשה להסביר חיברתי את המולקס באלכסוןכאילו אפשר לומר בהתחלה אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהוב בצורה הזאתי אבל ברגע בהפין הראשון (האדום) נגע בפין של האדום בצורב המכשב נכבע יכול להיות שזו הסיבה. אני נורא מפחד זה צורב ח…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אני מצליחה להגיע לחלונות? כי אחרי שעדכינו לי את הרכיבים המחשבים אני לא מצליחה להגיע לשם האם אני חייבת להתקין חלונות מחדש כי היו לי קבצים חשובים בחלונות
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עכשיו לפטופ של אסוס שהזמנתי מארה"ב ואני רוצה לדעת אם אוכל להשתמש במעביר רגיל לכבל החשמלי שלו או שאצטרך טרנספורמטור/לקנות כבל חדש. מצורף קישור לתמונה של הספק החשמלי של הכבל. https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=b8ed320f3c&view=att&th=139ee6480aefd3cf&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם... לחבר שלי התחילה בעיה במחשב לפני כמה ימים לאחר שהמחשב קיבל מכה. הווינדוס ויסטה קרס ופשוט כל דבר נתקע. התקנתי לו XP בערך 3 פעמים שכל פעם אחרי שעה בערך שהווינדוס עושה ריסטרט הוא לא עולה בחזרה. הוא טוען את הווינדוס ועושה ריסטרט. ושמתקינים תוכנות יש שגיאות. אני מניח שזה הארדיסק. מישהו יכול לכוון אותי קצת יותר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-