תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין במחשב ווינודס 7 כרגע יש לי xp הבעיה היא כשאני נכנס ל boot המחשב מבטל לי את השימוש במקלדת ובעכבר ואז אני לא יכול לבחור את האופציות שאני רוצה להתקנה אם מישהו יודע אך פותרים את זה אז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום.הוספתי עוד מחיצות חדשות כשאני מוריד סרט בכונן החדש הוא לא מוריד רושם שגיאה ( מצב הורדה לא תקין נסה לחדש) ובכוננים הישנים מוריד בלי שגיאה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: E6300 G41M-ES2L WESTERN DIGITAL 250GB 4GB 800MHZ RAM ספק ג'נרי של 520W וכרטיס מסך 9500GT. שני החלקים יוחלפו ב4870\90 ובספק CORSAIR 650W. במחשב הישן שלי חיברתי את ההארד דיסק החדש והתקנתי עליו ווינדוס, שמתי במחשב החדש ואחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב והוא מראה את המסך הראשוני עם הפרטים על המעבד והלוח אם ואחרי זה עושה רסטרט... ניתקתי את ההארד דיסק החדש ושמתי אחד ישן ואותה בעיה, ניתקתי את הצורב, מאווררים, כרטיס מסך, חיבורים למארז(הכל חוץ מPOWER) ובדקתי בכל פעם ואותה הבעיה...אז אני הבנתי שיש סיכוי שיש בעיה או בזכרונות או בספק =\ חיברתי את הספק למחשב הישן והמחשב מעלה את הBIOS אך לא ממשיך הלאה אחרי מסך הטעינה של הווינדוס... יש דרך ל-ב-ד-ו-ק אם הספק עובד…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום בעקבות שיבושי הGPS בצפון הארץ אני לא מצליח לקבל תוצאות חיפוש המותאמות לישראל הכוללות את הקידום הממומן והשופינג בחיפוש בגוגל במחשב הpc. בתחתית עמוד החיפוש הוא ממקם אותי בלבנון. פעולות שביצעתי לשינוי המיקום: -שיניתי את המיקום שלי בגוגל בכרום וביוטיוב לישראל גם באפליקציה בסלולאר. -שיניתי את המיקום ידנית גם דרך כלים למפתחים בכרום - חיישנים. ניסיתי למחוק היסטוריית מיקום בחשבון גוגל, לעדכן מפות, כיביתי את זיהוי במיקום בכרום ובווינדוס. כלום לא עוזר, לא משנה מה אני עושה הוא ממשיך לזהות אותי במיקום לבנון.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה יש סימן שאלה על הכרטיס קול אני מכניס את הדיסקט ורשום "הדרייבר לא מתאים לחומרה" נכנסתי לאתר יצרן הורדתי דרייבר אותו הדבר מה זה ? לא יודע מה לעשות ... הלוח : M2NPV-VM תודה
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-