עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idogel,

יש לי מחשב בן פחות משבוע , כשאני נכנס למשחק מסויים אחרי זמן כלשהו שיכול להיות שעה וחצי ויכול להיות דקה וחצי הוא נתקע , מחייב ריסט לא יוצא מהמשחק או משהו .. אם זה לא קורה לאחר זמן מסויים המחשב מנתק לי את האינטרנט , יש לי רשת אלחוטית בבית , המתאם שלי למודם הראשי מחובר בUSB וזה מפסיק את הפעולה שלו פשוט , אם אני מנסה להפעיל את התוכנה של האינטרנט שלי שקשורה לרשת האלחוטית "wireless lan " הוא אומר שהוא לא מזהה את הUSB , במקרים מסויימים מספיק ניתוק וחיבור מחדש במקרים קצת יותר מעצבנים יש צורך בריסטרט למחשב . מפרט: AMD Dual 5000 GHZ לוח של GIGABYTE M55 לא זוכר בדיוק 1GB RAM X2 Radeon 1950XT WD 250GB אני משתמש בתוכנה SPEED FAN כמדד לבדיקת טמפ' , אני לא יודע כמה זה תופס בהתאם למה …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן, כרגע מותקן עליו ויסטה ואני לא מרוצה ורוצה להתקין xp בהתקנה הראשונית [המסך הכחול] הוא מעלה את כל הרכיבים של הווינדוס ואז שאני מגיע למסך של הformat ntnc וכו' הוא לא מזהה לי בכלל דיסק קשיח עכשיו אני יודע שיש לי דיסק קשיח מסוג SATA, ובתחילת ההתקנה צריך ללחוץ על F6 אבל השאלה שלי מאיפה אני משיג את הקבצים בשביל הSATA ועוד תוספת: המחשב שלי הוא ללא כונן 1.44, כי שקניתי אמרו לי שהוא לא נחוץ יותר ולא משתמשים בו אז אם יש איזה שהיא דרך אחרת בלי להשתמש בכונן 1.44 בשביל להעלות את הקבצים של הSATA . דיסק קשיח מסוג : Seagate

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by shmoolm,

יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by asafsee,

שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by skuki1,

שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by yotamavi,

היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Asher11,

שלום אני חדש כאן בפורום,אני מקווה להשתלב פה יפה,יש לי בעיה די רצינית,יש לי בעיה שכול פעם שאני פותח את המחשב מופיע לי ההערה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" ושאני צריך לדווח ל-ATI Technolagies או משהו כזה,ואני לא יכול להכנס לשום משחק ברגע שיש לי את ההודעה הזאת יש לי אפשרות של שלח/אל תשלח ולא משנה מה אני יבחר זה יכתוב לי שלא משנה מה אני יבחר בכול מקרה אני יהייה חייב לעשות ריסטרט,אם אני עושה אל תשלח אז אני לא יכול לשחק בכלום ואם אני עושה שלח אז אני צריך לעשות ריסטרט וזה שוב עולה בדיוק אותה בעיה של שלח/אל תשלח ואני לא יכול להכנס לשום משחק,אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך שלי,Radeon 9600 XT למשהו יש אי…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by Transfer,

תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by rambo,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. משום מה בתקוה האחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע והיום הוא נכבה לבד. לאחר הפעלה מחדש קיבלתי את ההודעה הבאה: dram timing is too tight,so reload timing מה זה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by matan13,

איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים