עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by @_esc_@,

טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by yaron266,

אני מעוניין לעשות איחוי למחשב-לאחד הכוננים שלי ולא מצליח אני מצליח לעשות רק ל-c ולא ל- e הוא כותב לי שני צריך להריץ scandisk על הכונן הנ"ל מה זה אומר?מה עושים?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. שלום, המאוורר של המעבד שלי AMD XP 1800+ הפסיק לעבוד, זו כנראה הסיבה שהמחשב מכבה את עצמו כמה דקות לאחר שאני מדליק אותו. כרגע השבתתי את המחשב. על המעבד יושב מאוורר ומתחתיו גוף קירור (נראה לי שקוראים לזה heat sync). איזה מאוורר אני צריך לקנות במקום, אני לא יודע על איזה socket המאוורר הזה יושב. האם מגיע heat sync עם המאוורר? המטרה היא שהמחשב יעבוד עם אינטרנט ואופיס, לא יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by TAsn,

יש לי ספק גנרי ומחשב שכל הזמן כבה. הוא לפי אברסט וSPEEDFAN 65 מעלות אבל לפעמים הוא מזייף ואומר שזה 21. לא מבין מה הולך פה. המחשב כל הזמן נכבה, חשבתי שזה הלוח אם, החלפתי, הסתדר לכמה ימים, ואז התחיל שוב לרסט. הספק הלך? אני רק יודע שזה זכרונות, לא HD, לא לוח אם ולא כרטיס מסך. ניסיתי את כל המצויינים למעלה להחליף אבל זה לא עזר. נשאר רק הספק והמעבד, אבל המעבד לא מראה טמפרטורות גבוהות מידי. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by FC Chelsea,

יש לי כרטיס X1900XT וכשאני משחק STALKER אחרי 10-15 דקות מופיעים קווים מוזרים על המסך בצבעים שונים והוא מתחרפן. בשביל להיפטר מהם אני יוצא לווינדוס חוזר למשחק וממשיך לשחק אבל הפסים חוזרים שוב אחרי כמה דקות. אחרי כמה פעמים שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו בשביל להמשיך לשחק אני מקבל מסך כחול ואז רק ריסטרט יכול לעזור. ניסיתי את כלהדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך ( 7.1-7.5 ). מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by goldyoav,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. Started by ירון דיין,

דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by josefin16,

היי לכולם. קניתי אתמול מקולים של לוגיק איקס 530 , חיברתי הכל בסדר ואת הכבלים חיברתי לכרטיס קול. בבדיקה שעשיתי הבחנתי שהסנטר לא פועל . יש לי כרטיס קול creativr sound blaster 5.1 LIVe ועוד כרטיס שיש לי זה creative audigy live 7.1 / האם הכרטיסים שיש לי לא מתאימים לרמקולים האלה??? מה אני צריך לעשות שהסנטר יעבוד????? לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by Xstyle,

שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Aloha-Boy,

אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by LielZ,

אוקיי אז קיבלתי עותק של ווינדווס 7 והחלטתי לפרמט את המחשב אחרי שנה כמעט בלי פירמוט הכנסתי תדיסק עשיתי ריסט למחשב לחצתי f12 הגיע לי לטבלה של הhard disk cd rom לחצתי על ההארד דיסק כדי לעשות format זה טען לי כרגיל ואז היה לי מלא כתוביות וזה הגיע לחלון error recovery windows שיש לי אפשרות לבחור start windows normaly safe mode וכל מיני כאלה , מה עושים אני לא מצליח לפרמט ? תודה לעונים גם שלחצתי על cd-rom זה עשה את אותה השגיאה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by Or94,

יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by aracer,

היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  18. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Avarice,

שלום, קיבלתי עכשיו לפטופ של אסוס שהזמנתי מארה"ב ואני רוצה לדעת אם אוכל להשתמש במעביר רגיל לכבל החשמלי שלו או שאצטרך טרנספורמטור/לקנות כבל חדש. מצורף קישור לתמונה של הספק החשמלי של הכבל. https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=b8ed320f3c&view=att&th=139ee6480aefd3cf&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. ^^^^ האם אני צריך להוציא את הכבלים מהצורב שהצורב ישאר בלי חוטים או שלהוציא את החוטים מאיפה שהםן מתחברים אליהם? תודה

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by one_man,

הרכבתי מחשב חדש והוא לא עולה. הוא משמיע צליל כל שתיים-שלוש שניות וזהו. המפרט הוא: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz , 128 L1 Cac ADA3800CNBOX -AMD nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache WD1600JS -Western Digital 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld GV-RX30HM128D - ATI RADEON X300 HYPER MEMORY 128mb (DVI) PCI EXPRESS OEM - Passive cooler for SilentPC - Gigabyte למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אפשר להפנות אותי למקום בו יש תמונות של החיבורים בתוך המארז? אולי חיברתי משהו לא נכון. אני מאוד אודה לכל התייחסו…

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by poza,

אהלן קניתי מחשב חדש שהורכב בבית מעבד AMD X2 5600 לוח אם ga-ma78gm-s2h של ג'יגה בייט הרדיסק WD 320GB 16MB חיברתי הכל כמו שצריך חיברתי את ההרדיסק עם חיבור SATA ומתח אחרי האתחול על המסך מופיעה הודעה שההרדיסק רץ בתור IDE במקום בתור SATA ואם אני רוצה לשנות את ההגדרה אז אני עושה Y וזה מאתחל מחדש ומגיע לשלב שהוא רושם dmi pool data...... והמחשב פשוט נתקע שם! מה הגדרתי לא בסדר?

24. Started by iSneak,

ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by eshtul,

קניתי מחשב נייד של IBM THINKPAD T61 והיות ולא קניתי פרארי כדי שיעבוד כמו סוסיתא, החלטתי להעיף את הויסטה קיבינימט ולשים XP עשיתי גיבויים עניינים בלאגנים העברתי את הבוט שיתחיל מהסידי, הגעתי למסך הכחול, המחשב מריץ בשורה למטה את ההגדרות הראשוניות ובסיום אומר לי להתקנה ללחוץ אנטר ול"ריפוי" R. לא ממש משנה על איזה מהם אני לוחץ אני מגיע לחלון שאומר לי שהמחשב לא מזהה כונן קשיח והאופציה היחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ F3 ולצאת מההתקנה. מקצת קריאה וחיפוש הבנתי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל שמדובר בכונן קשיח SATA (שבאמת שזה לא אומר לי יותר מדי) ולכן הוא לא מזהה אותו דרך הבוט או משהו כזה. בכל מקרה הורדתי את העדכון בוט שלמטה וחשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה בנידו…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.