עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar07,

יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  2. יש לי מחשב (ספק+לוח אם+סטיק זכרון אחד) שמצליח לעשות boot בלי בעיות, כאשר הכרטיס מסך (ה-6800) לא מחובר והמסך מחובר לכרטיס OB. כשאני מחבר את הכרטיס מסך (ה-6800) ומדליק את המחשב, יש צפצוף ארוך ונוראי שלא מפסיק שיוצא מהרמקול שעל הכרטיס מסך והמחשב לא עושה boot והמסך נראה שחור לחלוטין (אפילו אם המסך מחובר לכרטיס OB ולא ל-6800). בעקרון יש איזה פאק ב-6800 שיש לו איזה קבל משוחרר למחצה (כאילו "מתנדנד" כזה, כי הוא מחובר רק בצד אחד) אבל גם אם אני לוחץ את הקבל לכרטיס בשביל שיהיה מגע זה עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה בשביל להצליח לעשות boot עם הכרטיס ולהשתמש בו בכל זאת... המוצא האחרון יהיה לנסות להלחים את הקבל הזה חזרה למקומו, אבל את זה אני רוצה לנסות רק אם כל דבר אחר (וכרגע אין לי שום רעיו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Omry,

הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. לא מצאתי פורום שקשור אז הקרוב ביותר היה כאן בתמיכה טכנית במחשבים הביה היא כזו ואני ישמח אם מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון לדודתי שונה היום הפייסבוק על דעת עצמו ושונתה לה תמונת הפרופיל ל "Fãcêbøøk Sêcuryti" - הזוי אי אפשר למצוא אותה יותר בפייסבוק (רק מי שחבר שלה יכול עוד לשלוח הודעות) ולא ניתן גם לשנות שם אחר אלא רק תמונת פרופיל מישהו נתקל ? זה וירוס פייסבוק חדש או משהו ? לא מוצא שום מידע כלל על זה בגוגל... (הוספתי תמונה) תודה !

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by yosibbb,

התחלתי ךפרמט את המחשב חזרתי אחרי 20 דקות וראיתי מסך שחור מנסה להעלות והוא כותב לי fail a7vg9n16 מישהו יודע מזה? איך אני מסדר את זה? בהתחלה שפירמטתי הוא כתב לי שהוא לא מזהה רכיב מסויים אם לנסות שוב או לדלג ניסיתי לא עזר אז דילגתי , יש פיתרון למצב? או הלך המחשב?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by fux,

אני צריך דריבר לכרטיס רשת,מה שכתוב על האריזה: ST lab network impact pci 100Mbps lan Card בחברה זה ST LAB חברים זה דחוף אני בלי אינטרנט )-: תודה מראש! נ.ב- os:win98

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ברשותי לוח אם gigabyte ga-945gzm-s2 לאחר פרמוט המחשב כמה פעמים והתקנת WINDOWS 7 אני לא מצליח להפעיל שום רכיב חיצוני על ידי USB 2.0 למשל את האייפון אחרי ניסיונות רבים כמו למשל לבדוק בביוס אם הוא על דיסייבל גיליתי לדעת שהוא על אנייבל ועדיין לא פועל אך כאשר אני משנה אותו לדיסייבל הוא מעלה את האייפון אבל על USB 1 ככה שזה לא מועיל לכלום עד כה לפני הWINDOWS 7 הייתי מתקין את הדרייברים מהדיסק והכל היה עובד חלק כרגע נכנסתי לאתר של gigabyte הורדתי דרייברים ולא הבנתי איך בדיוק להתקין אותם מכיוון שבחיים לא נתקלתי בדרייברים כאלה פשוט סתם קבצים שאין לי מושג איפה להניח אותם אז מי שידוע לו על פיתרון או על דרייברים נורמליים אשמח אם יעזור

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. אנשים אני צריך טובה, חיפשתי את הדרייבר של הכרטיס המעצבן הזה ואני לא מוצא אותו גם באתר של החברה, הדיסק אבד לי אז זה קצת בעיה... אם יש למישהו את הכרטיס הזה אז בבקשה תעזרו לי, ICQ-261456720 תודה מראש.מתן!!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by ICORE,

יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BeBest,

אהלן, יש לי במחשב השני לוח אם Gigabyte EP41-UD3L יש שם בעייה מוזרה מאז שהחלפתי ספק כוח. קודם כל הסיבה להחלפת ספק כוח היא כי הקודם פשוט נדם. המחשב פעל בצורה תקינה עד שלפתע נכבה וסירב להידלק.. לא היה לי כוח לבדוק את תקינות הספק מכיוון שמדובר בספק ג'נרי אבל הוא פשוט סירב לעלות. לכן החלפתי לספק אחר ששכב אצלי עוד מימי המחשב הישן יותר, של Thermaltake 430W (אני לא זוכר דגם ספציפי אבל לא בעייה לבדוק אם צריך). בכל אופן, מאז שהחלפתי את הספק, בהפעלה של המחשב הוא מרסט את עצמו בערך 4-5 פעמים ורק אז ממשיך לPOST ועובר אותו בצורה תקינה. יש לציין שאין שום צפצופים המעידים על בעייה כלשהי ברכיבים כמו RAM, מעבד וכו' (הספיקר עובד בדוק ב-100%). כרגע האופציה היחידה שחשבתי עליה היא שהלוח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nanis,

טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי נייד של קומפאק (פרסריו) .המסך כולו בצבע אחיד מט חיוור ומבלי יכולת לראות את שולחן העבודה בכלל . כאשר מחברים את המחשב למסך של מחשב שולחני , אז כן רואים את שולחן העבודה. האם המסך נדפק ? משהו בחומרה נדפק ? למי שיש ניסיון בבעייה כזו , אשמח לקבל סיוע מה עושים ? תודה מראש :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by lgmtk,

יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by maoros,

קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Rhx,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות, ב3 ימים האחרונים. כאשר אני עובד על המחשב, ומעמיס עליו קצת, אפילו לא מעמיס, 2 תוכנות רצות ברקע ואנטי וירוס, המחשב קופא ועוצר ולא זז, כאשר אני מזיז את העכבר המחשב כבר לא מגיב ואני נאלץ לעשות ריסט, זה קורה לי בסביבות ה5-6 פעמים ביום, וזה לא טוב. בעיית טמפרטורה אין לי, אני שומר על המארז מסודר ומנקה אותו כל פעם, ובודק טמפ' ועוקב אחרי זה. לפעמים כשאני עושה ריסט המחשב מראה לי מסך כחול, אני מודע לכך שיש בעיה בחומרה או טמפ', אז את הטמפ' אני פוטר מפה... יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  16. שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by DarkTesticle,

זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה

19. Started by AdiD,

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הפעלתי משחק וזה נכנס לכותרת ואז כשרציתי להתחיל לשחק ולחצתי על:"start new game" המחשב קפא זה קרה פעמיים בפעים השלישית כבר אין יותר תמונה במסך (אני לא רואה עכשיו כלום במחשב גם לא את הביוס) פתחתי את המחשב כל המאבררים עובדים גם המאברר של הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי ואני עדיין לא רואה כלום במסך, המחשב עצמו עולה אבל אין אין תמונה. המחשב עובד אבל אין תמונה על המסך המנורה שלו בצבע כתום.כשזה ירוק רואים תמונה. תודה על העזרה. מקווה שזה המקום הנכון. אגב נגמרה האחריות על הכרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Kenny,

טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by talisman,

שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  23. הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.