תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי דיווחה לי דרך הסקייפ (כך שלא ראיתי את זה בעצמי) על בעיה מוזרה שיש לה במחשב, וקיוותי שתוכלו לעזור לי לעזור לה לפתור אותה: כשהיא מדליקה את המחשב הוא לא נכנס לה ל-XP, אלא כותב לה את ההודעה הבאה: "ANALYZING NETWORK MEDIA TYPE". בנתיים, זה סופר לה שניות למטה וכתוב IT WILL TAKE SEVERAL SECONDS. לאחר מכן זה נעצר ומבקש שהיא תכניס דיסק אתחול, שאין לה. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התעסקתי עם האוברקלוק במחשב שלי (יש לי לוח אם GIGAGYTE K8M800M) ואז מהייתה לי בעיה מוזרה בזמן התחלת המערכת אז איפסתי את הביוס בכך שהוצאתי את הסוללה שלו לכמה שניות ועכשיו שמפעילים את המחשב שמגיעים למצב של בחירת מערכת ההפעלה(יש לי שניים XP PR וXP HOME) אז כל פעם שלוחצים כדי לבחור למערכת אזזה עושה ריסט וככה זו מעיין לולאה אינסופית וניסיתי כמה פעמים לשנות את ההגדרות וגם לאפס אותם ושום דבר לא עבד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פתאום המסך הכחול עלה חיכיתי 10 דקות לא קרה כלום אז עשיתי ריסט
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היו לי בעיות ריסטרטים, הרצתי כל הלילה למשך 8 שעות בדיקה לזכרונות (memtest86) וזה מצא כ-10 ארורים. לפי זה ניתן להסיק שהזכרונות לא טובים ? דבר שני שחשבתי שיכול להוות את הבעיה זה הספק הדיי חלש שיש לי, חשבתי אולי יש לי נפילות וולטאג': http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10295 הנה המפרט של המחשב כולו: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Gigabyte GeForce6800GT 256MB GDDR3 PCI-E RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme Case: Thermltake Soprano black + window PS: Tt 400W HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM [attachment…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
Peripherals Printer HP DeskJet 710C Printer Microsoft Office Document Image Writer USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB2 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - Enhanced USB2 Controller [B-0] USB Device Generic USB Hub זה מה שרשום לי בeverest, האם זה אומר שהחיבור הוא USB 2.0? או שרק אחד מארבעת החיבורים או 2.0, אם כן איך עוד בודקים? זה מאוד חשוב לי.. אם לא קשור לפה תעבירו תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,כשאני משחק במשחקים או בכלל בווינדוס המחשב נתקע לי עושה תקיעות מוריד לי הרבה FPS יש לי ירידות עצומות! חשבתי אולי זה בגלל הספק כוח KSP 400W PFC שקניתי לפני כמה ימים,מה לדעתכם הבעיה? זה משגע אותי :[
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות מה קרה ? המצב הוא כזה המחשב בהתחלה צפצף לי בדקתי חיבורים זכרונות הארדיסקים מאווררים הכל הוא המשיך לצפצף הוצאתי את הכבל של החשמל המחשב עלה ונתקע באמצע פעילות שרתית בחלונות עשיתי אותו דבר שוב הידרתי חיבורים הוצאתי חיברתי ועכשיו הוא נדלק ונכבה חצי שנייה אחרי איפה הבעייה ? בספק ? איפה נראה לכם ?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ברשותי כונן מיוחד שעליו אני שומר סדרות,משום מה מתוך כל התיקיות שהיו לי ששקלו ביחד 40 ומשהו גיגה,רק תיקייה אחת נשארה הבעייה היא,שהכונן אכן מכיל את ה40 גיגה האלו,פשוט אני לא רואה ת'תיקיות , כאילו שבלעה אותן האדמה... מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב דיי טוב... P4 נוורט'ווד 2.4 512 זיכרוןDDR R9550 ולוח p4s533 ASUS המחשב שלו עושה ריסטרטים חופשי ולכן הצעתי לו שיביא לי קובץ Minidump שלו ואני בעזרתכם אפענח לו את מקור הבעיה! (חשוב לציין שכבר בדקו לו את רוב המחשב והוא החליף כרטיס מסך והבעיה נמשכת) טוב נמשיך... כשאמרתי לו להביא לי קובץ שנמצא בתקיית הMinidump שלו הוא אמר שיש לו שם בערך 30 קבצים עם סיומת DMP הוא שלח לי אחד ופתחתי אותו עם הכתבן ובסוף של הכתבן היה רשום את הלוח אם שלו! עכשיו שאלתי אותו האם השם של הלוח שלו מופיע בכל ה30 קבצים הנמצאים אצלו בMinidump והתשובה הייתה חיובית! אז כבר יש לי כיוון שהבעיה היא בלוח אם ... הנה הקובץ נמצא פה להורדה אם משהו יוכל לפענח אותו בצורה יותר מקצועית אני שמח מאוד בהצל…
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והעולם היה ורוד ,אלא שלא הייתי כותבת אם לא היתה בעיה נכון ? אז ככה , אחרי שהתקנתי את המודם שלי (שבמחשב הקודם עבד בצורה מושלמת) שמתי לב לתופעה מדאיגה אחרי 40 דקות של עבודה (בול על השעון) הוא מפסיק לעבוד ?! ואם זה לא מספיק הוא גם תוקע אפליקציות אחרות כמו ווינאמפ וכאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות אני מקבלת את ההודעה הזו (the application failed to initilaize prperly (0*00000017 אם יש למישהו מושג במה מדובר ואם אפשר לסדר אני אהיה אסירת תודה לעד
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן זה נראה אחלה פורטל טוב עכשיו לשאלה , קנייתי כרטיס מסך (לא מובנה) חיברתי אותו לAGP ולא ביטלתי את הכרטיס מסך מובנה (אבל הכרטיס שחיברתי עובד) רק יש בעיה אחד שבמשחקים מופיע לי כל הזמן הודעה vpu recover ... יש לי לוח אם asus p4s533-mx ובביוס אני לא מבין כלום .. נכנסתי לכאן: ואז לכאן: הערה: זה לא הביוס שלי אבל זה דומה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שאני נכנס לסרבר הוא רושם REQUEST PUNK BUSTER משהו כזה (חצי שניה אחרי שנכנסתי לסרבר) וזה תוקע את המחשב חיכתי ככה שעה והמחשב עדיין היה תקוע... שאני נכנס לסרבר בלי פאנק באסטר זה עובד לי טוב וזה נכנס לסרבר. למישהו זה גם קרה? איך מתקנים ? מפרט בחתימה...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים ! לאחרונה המחשב שלי נידלק מיחדש במשחקים (cod,cs,ja:ja)בלי שליטתי אני רואה בביוס אחרי הריסטרט את הטמפ' של המעבד שעומד על 50 מעלות בידיוק! כל הזמן שהמחשב ניכבה ונידלק הוא עומד על 50 מעלות. עכשיו שאלתי היא האם מעבד amd atholon 2200 לא אמור ליספוג את הטמפ' הזאתי בכבוד? אם לא, איזה גוף קירור(שיש בו גם חומר שמעביר חום מהמעבד לגוף קירור)) הכי מומלץ ביחס של ביצועים וכסף שמתאים למעבדי ואם המעבד לא הבעיה, הבעיה יכולה להיות בxp ? או בכרטיס מסך? בתודה ילד עם כאב ראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S800D-X שהיה לו זיכרון של 512MB DDR 400 Mhz של חברת VT. אתמול הוספתי זיכרון של Micron 512MB DDR 400 Mhz. ברגע שהוספתי אותו והדלקתי את המחשב המחשב צפצף בסדרות של 3 ציפצופים ולא הפסיק. כיביתי והדלקתי שוב והמחשב ציפצף כך בשנית. כיביתי והדלקתי בפעם השלישית והמחשב נדלק, זיהה את הזיכרון בלי בעיה. אחרי שהמחשב עולה במידה ואני עושה RESTART הצפצופים חוזרים, שוב, עד ההפעלה השלישית המחשב לא עולה. ניסיתי לשנות את מיקום הזיכרון להחליף בניהם... כלום ! מה יכולה להיות הבעיה ? שהרי המחשב עולה ומזהה את הזיכרון ועובד איתו אפילו טוב יותר מאשר שהיה בלי. יש לציין שכאשר המחשב עולה אני מקבל הודעה "Overcloaking Failed" ואני מעולם לא ביצעתי אובר קלוגינג …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-