תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מחליף את הלוח לגמרי ניסיתי הכל !!! כל משחקי ההגדרות הכל ! ...RECORDING - MICROPHONE - MIC BOOST ON הבעיה היא במיקרופון תוכנות דיבורים כמו סקייפ \ מסנג'ר \ וכו אנשים שומעים את עצמם מדברים !! ואני עם אוזניות לא רמקולים ..... אני לא מבין מה הולך כאן מישהו ניתקל ? כי החנות ממנה קניתי לא ניתקלו והפיתרון היחידי החלפת לוח שלם
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס PCI LPT שמגדיר את עצמו ECP. הוא מחובר אצלי לצג נתונים LCD, כשהחיבור ECP יש בעיות תצוגה ויש צורך במצב SPP או EPP. איך אפשר לשנות את זה ? HELP
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נישא של אבא שלי מסוג COMPAQ די חדיש P4 3GHZ עם 1ענ זכרון... לא רואה סרטונים באינטרנט ויש לי חבילת CODEC מעודכנת..מה יכולה להיות הבעיה..לעדכן קודקים שוב.??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
קיצר אני מתקין את התוכנה VEGAS 6 או VEGAS 7 וזה מתקין איתו עוד שתי תוכנות MEDIA MANGER וSQL SERVER אבל בשלב של SQL יש שגיאה וזו: http://img510.imageshack.us/my.php?image=sqlli5.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-