עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מצלמת אינטרנט ושאני מדליק את המחשב אז גם הנורא של המצלמה נדלקת בלי שום תוכנה שקשורה אליה, פשוט המצלמה נדלקת ולא משדרת כלום, אפשר להפסיק את זה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. ויש הרבה כבלים אז הכבל העבה של המסך שמתחבר לכרטיס מסך נמעך קצת האם זה בסדר או שמה יכולים להקרע בתוך הכבל כמה חוטים או שיגרם לו נזק? סליחה על השאלה הדפוקה אבל זה חשוב

4. Started by nim901,

אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום... קניתי מחשב חדש... AMD64 3200 X800XL 1GB זיכון ADATA WINXP PRO SP2 כשקיבלתי את המחשב הכל עבד בסדר גמור וגם הווינודס עלה בצורה מהירה וטובה... לאחר כמה ימים עידכנתי את הכרטיס מסך שלי מהעידכונים של OMEGA עשיתי RESTART והווינדוס פשוט עלה בצורה איטית לחלוטין וזה נמשך עד היום!! ככה עולה המחשב: בהתחלה כתוב: WINDOWS IS STARTING UP אחר כך:WELCOMIG מהשלב הראשון עד לשני לוקח 15-20 שניות!!! אחרי הWELCOMING הטפט של הווינוס מופיע ללא איקונים למשך חצי דקה !! ורק אחרי חצי דקה גם האיקונים מופיעים... בקיצור לוקח בסביבות הדקה עד שאפשר להשתמש במחשב!! ניסיתי למחוק את העידכונים של אומגה ולהפעיל מחדש אבל משום מה זה לא עזר והווינדוס עדיין עולה בצורה איטית מאוד... ניכנסתי לMSCONFIG עשי…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by mastercod,

קיצר אני מתקין את התוכנה VEGAS 6 או VEGAS 7 וזה מתקין איתו עוד שתי תוכנות MEDIA MANGER וSQL SERVER אבל בשלב של SQL יש שגיאה וזו: http://img510.imageshack.us/my.php?image=sqlli5.png תודה לעוזרים

7. Started by yaron266,

אני מעוניין לעשות איחוי למחשב-לאחד הכוננים שלי ולא מצליח אני מצליח לעשות רק ל-c ולא ל- e הוא כותב לי שני צריך להריץ scandisk על הכונן הנ"ל מה זה אומר?מה עושים?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by emil001,

היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Bashash,

*אם המחשב מתנתק ממקור חשמל, הוא לא יעלה לאחר מכן ורק איפוס ביוס עוזר. *אם המחשב היה כבוי כ-10 שעות, שוב, הוא לא יעלה אלא אם כן מאפסים את הביוס. *כרטיס הקול המובנה מתחיל לעשות רעשים ולקטוע את הקול אחרי נגיד יומיים שהמחשב היה דלוק. בוא נגיד שאני כבר זוכר כל פינה ששיניתי משהו בביוס... מקומם. יש מה לעשות או שרק בדיקה בחנות ממנה קניתי את הלוח והפעלת אחריות יכולה לעזור?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. טוב אז ככה יש לי את הכרטיס טלויזיה tv2000xp expert והוא עובד על vista 64 SP1 עם התוכנה PVR2 עד לא מזמן עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני מקבל הודעה "Fails to build graph" ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש ולא עזר.. וגם לא נראה שהוא מוצא ערוצים כי שאני עושה סריקה הוא לא מחפש בכלל... יכול להיות שהכרטיס התקלקל סתם ככה? ד"א הוא אצלי כ 3 שנים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. שלום לכם. יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם..(גלגל החיים ) קורה למחשב שלו שסתם ככה באמצע משחק בד"כ או סתם כשלמחשב בא ,הוא נתקע לגמרי . אין מה לעשות ctrlaltdelete ורק ריסטרט "עוזר". קורה גם שאחרי שעושים את הריסטרט המחשב לא עולה לגמרי ושוב פעם צריך ריסטרט כמה פעמים עד שהוא עולה ושוב נתקע אחרי כמה דקות וחוזר חלילה... אין לי שום כיוון מה צריך לעשות ומה אפשר לעשות.מדובר יחסית במחשב חדש (פחות משנה) ,לא חזק במיוחד,והוא לא מחובר לאינטרנט . אשמח לקבל עצות לפתור את הסיפור כאשר אופציות כמו :פירמוט,שיקנה מחשב חדש,שיתאבד הן אופציה אחרונה בהחלט. (למרות שפירמוט הוא כנראה פתרון פה) תודה מראש לעוזרים והמשך יום סבבה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by 00000,

הכל התחיל לאחר שכיביתי את המחשב, הדלקתי אותו מחדש - ואז התחלתי לשמוע מין קליקים כאלו מכיוון הHARD DRIVE, כאילו מנסים להניע רכב והוא לא נדלק, כמה פעמים - וזה קורה כל פעם כשפותחים את המחשב. כונן D נעלם (המייצג של הHard Drive הזה), וגם הביוס לא קולט את הHard Drive. הכוננים משתמשים בטכנולוגיית SATA. כל המידע הכי חשוב שהיה לי נמצא שם - מה קרה לזה? עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by achiya1,

שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by DanielHatuka,

יש לחבר שלי מחשב קצת ישן (כ-6 שנה)...עם Windows XP. לפני שבוע נכנס למחשב ווירוס והוא רוצה לפרמט. הכנתי דיסקט הפעלה מהמחשב השני שלו והגעתי ל-DOS ועכשיו הבעיה: ב-DOS אני יכול לראות רק כונן :A וכונן :B ששניהם כונן הדיסקים לכן אני לא יכול לעשות את הפקודה על הכונן של הדיסק הקשיח (:C). איך אני יכול למצוא כוננים ש-DOS יזהה? והאם יש דרך אחרת לפירמוט של הכונן ? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by 10GaZ,

המפרט של המחשב: E2140 MSI 945GCM5-F Kingstone 2GB (1GB x 2) 667mhz WD 250GB 16mb AAKS Gigabyte 8600GT HD (Fanless - Passive Cooling) אני מכניס את דיסק ההתקנה של הXP, הוא מתחיל בהעברה של הדרייברים באופן אוטומטי, ואז עם סיום השלב הזה, המחשב מראה מסך כחול. כיביתי את המחשב לגמרי, הוצאתי את הכרטיס מסך, טענתי הגדרות ביוס מחדש, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by allmog,

שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by oren1,

שלום לכולם רכשתי מחשב לפני כשבוע ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו [עדיין לא הפעלתי אותו] המפרט של המחשב: לוח אם : ECS AMD 690G -M2 מעבד : AMD Dual Core 4000+ AM2 כרטיס זיכרון: DDR2 DUAL CHANNEL 1024 OCZ כרטיס מסך : ATI 128 MB - משהו כזה [ חיצוני ] הארד דיסק : 250 ג'יגה S.ATA 2 - מהירות 7200 RPM -זכרון מטמון16 mb ציפסט : AMD 690G --------- זה מפרט של המחשב יש לי כמה שאלות 1.המחשב יחזיק את וינדוס ויסטה פרמיום --->קניתי חוקי 2. מה זה DUAL CHANNEL רשום לי בפרוספקט שזה 1024 MB וזה בעצם 2 זכרונות של 512 קיבלתי מה האבדל ?! 3.המחשב הזה יתאים בשביל עריכה גרפית ,פוטושופ וכו' ? 4.בלוח האם יש לי 2 תושבות ל2 כרטיסי זיכרון אבל לידם יש עוד אופציות לשים עוד תושבות של כרטיס זיכרון האם נית…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by skytex,

קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by 104952,

שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by lexsus,

שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by brum,

שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.