תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב PCTEL 56K MICROMODEM , בשום תוכנה המודם לא מוכן לקבל פקסים. המודם עונה לשיחה נכנסת של פקס אבל לא מוכן לקבל את הפקס (ולאחר דקה השיחה מתנתקת). עבור חיבור אינטרנט אנלוגי (56K) המודם פועל מצויין (השתמשתי בו עד לפני כמה שנים). לכן אני כמעט בטוח שזה בעיה של הגדרת חומרה (אולי בהגדרות המודם). למישהו יש פתרון ? אני עובד על WIN XP PRO SP2 נ.ב. על הקו של המודם/פקס יש גם ADSL 1.5Mb
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מקלדת USB, פשוטה. מה שמאוד מוזר הוא שלפעמים המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד. בדר"כ זה קורה אם אני משאיר את המחשב פתוח הרבה זמן ולא מתשמש - אח"כ המקלדת לא עובדת, אבל לפעמים זה אפילו סתם ככה, פתאום באמצע העבודה. פעם זה היה כשהיו מחברים מכשיר אחר ליציאת USB אחרת במחשב, אבל בזמן האחרון שמתי לב שאפילו אם לא מחברים כלום - היא פתאום מפסיקה לעבוד. זה לא המקלדת, אלא גם מכשירים אחרים שמחוברים לUSB, לפעמים פשוט מפסיקים לעבוד (מה שמוזר הוא שהעכבר, שגם הוא עובד על USB - מעולם לא הפסיק לעבוד באמצע). אני פשוט מוציא אותה מהשקע ומכניס מחדש - ואז היא עובדת, אבל אני רוצה לדעת: מה בעצם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (ולא, ביטול "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת ה…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמפריעה לי כבר תקופה אני ב3 חודשים האחרונים קונה כל 3 שבועות אוזניות חדשות בהתחלה חשבתי שזה מקרי אבל עכשיו אני בטוח שיש בעיה כלשהי.בהתחלה זה מתחיל שאני שומע באוזניה אחת ואחרי קצת זמן לא שומעים כלום תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום. לפני כחודש קיבלתי סט אלחוטי של CREATIVE מדגם 6000. בהתחלה חיברתי הכל עבד כמו שצריך{חוץ מהעובדה שהסט זולל בטריות ואין מטען } ,ואז אחרי כמה ימים המחשב הפסיק לזהות את הסט ,בטענה שחיבור ה USB לא זוהה.ניסיתי הסרה של דרייברים והתקנתם מחדש , אך גם זה לא עזר. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח מחדש וזה גם לא עוזר ,ניסיתי להחליף את היציאה של הUSB לא עוזר.יש לציין שכל היציאות פועלות עם מכשירים אחרים שחיברתי. המפרט בחתימה אשמח לקבל קצת עזרה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני משחק את המשחק Counter-Strike, רוב המשחק בנוי על כמה fps יש לך.. לכן עד היום נכנסתי למאפינים של הכרטיס מסך , למחלקה של ה opengl ושם שניתי את ההגדרה מברירית מחדל למושבת תמיד! וכל קיבלתי בין 80 ל100 fps ! אבל, אחרי שהתקנתי את הדרברים החדים אפשרות זו נעלמה לי, ולכן יש לי כרגע 60 fps לא זז. אז השאלה שלי איפה אני יכול להחזיר את האפשרות של הopengl? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
במחשב שלי, שהוא מסוג פנטיום 3 עם מערכת הפעלה 2000 מותקן CDROM שעבד היטב עד שניסיתי להחליף אותו בצורב. כרגע ה-CDROM לא מזהה שום דיסק שנכנס אליו, למרות שהוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, נפתח ונסגר וגם האורות מהבהבים כשצריך... גם דיסק BOOTABLE שהכנסתי לא זוהה עם עליית המחשב. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? ניסיתי את כל סוגי הג'ימפורים, כך שגם זה לא הפתרון. אודה על תגובה מהירה!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר לייב 8 שניסיתי להתחבר הוא כתב לי שיש שגיאה או משהו כזה ........................ERROR CODE:80048820 extended error code:80048412 .???לא יודע מזה !!! וגם יש לי ZONE ALARM אישרתי הכל שהפעלתי תמסנג'ר ALLOW ALLLOW ALLOOOW ובכל זאת לא מתחבר לי לעומת זאת הICQ כן מתחבר....! בקיצור אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו!!!!! וגם ניסיתי להפעיל תתיקון בעיות שיש במסנג'ר הכל V אין לי שם שגיאות תעזרוו!!! תודה! *******חח טוב בקיצור גיליתי מה הייתה הבעיה התאריך במחשב לא היה מכוון טוב הוא היה מכוון על ינואר 2006 אז שיניתי לעכשיו וזה היתחבר לי!!! תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני משחק משחקים אז יש כמו תקיעות כאלה (נמשכות בין 10-30 שניות) ואחרי שהוא חוזר מתקיעה עוברות עוד כמה שניות והוא עוד פעם נתקע... מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את זה?? :s05: (הטמפרטורה של המעבד תקינה... נע בין 35-42 מעלות) יכול להיות שזה קשור לCHIPSET שהוא מתחם יותר מידי? כי שמתי לב שהוא ממש חם... נ.ב יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מעבד: INTEL CORE 2 DUO 6400 זכרון: 2X512 800MHZ כרטיס מסך: GEFORCE 7600GS 512MB ספק: 450W תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כותרת.. הם שקטים וטובים יענו אחלה ספקים או ספקים סבירים כאלה ? אני מחפש ספק בסביבות ה320-330 ש"ח שיהיה טוב 500W
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם אתם יודעים בלוחות של אינטל ישנה טכנולוגיה שמורידה את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח כדי להוריד את הרעש וצריכת החשמל.. ומעלה את המהירות רק שהטמפרטורות גבוהות.. שמעתי שיש אפשרות לבטל את האפשרות הזאת.. כדי שהמאווררים יעבדו על 100%.. אבל לא מצאתי אותה בBIOS.. הבנתי שיש דרך אחרת מאשר הביוס... ניסיתי לחפש ברשת איך לעשות את זה אבל מצאתי.. מישהו יודע איך מבטלים את האפשרות הזאת? תודה רבה נ.ב. אם זה משנה הלוח שלי הוא Intel DG965WH
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-