עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by swlal,

שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by manbot,

למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by bjnhv,

חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני כרגע בסיבים של סלקום. הבעיה היא שראוטר שלהם לא נכנס לארון תקשורת (עבה מדי). מבקש המלצה לראוטר טוב עם פורט SFP, ו- WiFi6 ועדיף עם 8 או יותר יציאות שנכנס לארון תקשורת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by אלעדיקו,

שלום לכולם יש לי אוזניות שחיברתי אותם לחיבור הקדמי במארז. כל פעם שאני מזיז את העכבר, אני שומע מין רעש מתכתי משהו באוזניות. זה קורה רק שאני מזיז את העכבר וכבר בדקתי את זה. אני לא יודע מה לעשות, הקול הזה משגע אותי!!!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דבר ראשון תוכנת ההתקנה היתה בצרפתית ככל הנראה אבל זה לא מה שהדאיג אותי... דבר שני, לעוד מישהו קרה שתוכנית ההתקנה פשוט נתקעת על Please Hold......... ובמשך כמה דקות טובות, המעבד מנוצל ב 100 % וכל מה שנותר לעשות הוא לסגור את התוכנית ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Del...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Spirox,

רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by The Man123,

אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by bennyye1,

שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Shugii,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Chumlee,

עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by topgun,

עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Gil80,

אהלן מכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה... אז עד לפני כמה ימ ים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי. פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות. שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה. מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים). ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFO אודה לעזרה בנושא. 0 0

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by eli_a2006,

שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by issac,

רכשתי מחשב לפני שבועים בערך, קיבלתי איתו ווינדוס 7 שמהר מאוד מאסתי בו, מעוניין לחזור לווינדוס אקס פי...נאמר לי שחזרה לאקס פי לא מומלץ משום שאני לא אנצל את את החומרה שיש לך למחשב, מישהו יכול לומר לי בדיוק מה ז"א לא מנצל? זה המפרט המחשב: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 838.00 LG GH22 SATA x 22 Black0 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.