עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The Man123,

אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. הכנסתי כבר 2 דיסקים משחקים DVD-R ואני פותח את התיקיה ופשוט ריק מה לעשות??

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Chumlee,

עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני חדש, הגעתי בעקבות המלצות חמות במיוחד... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. מפרט המחשב שלי: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ZALMAN CNPS9700 LED THERMALTAKE SOPRANO WINDOW + 2x120MM 1x90MM FANS BLACK THERMALTAKE W0093RI 500W PFC +120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ DUAL GIGABYTE GEFORCE 8800GT. המחשב שלי מקרטע במשחקים כמו CoD4 ב800x600 בHIGH. בheroes5 ובעוד משחקים שהוא אמור להריץ חלק, אבל יש לי בעיות חמורות של Frame drops. אפילו world of warcraft אם אני משחק עם Distance Far הFPS יורד ל20. הבנתי שאני צריך להריץ תוכנות שונות ולעשות Pri…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Gil80,

אהלן מכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה... אז עד לפני כמה ימ ים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי. פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות. שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה. מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים). ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFO אודה לעזרה בנושא. 0 0

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by manbot,

למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eli_a2006,

שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by bennyye1,

שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Ketty V,

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, אתמול חיברתי לחשמל את השנאי החלופי שקיבלתי עם המחשב הנייד שקניתי ביד2 לפני חצי שנה (לא היה לו מקורי), היה בום, נהיה לי קצת שחור על היד והחשמל קפץ. בדקתי עם מולטימטר והשנאי לא נותן 20V כמו שהיה קודם (יוצא 0). פתחתי אותו והתמונות לפניכם: [ATTACH=CONFIG]9947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH] הכל נראה תקין חוץ מהחלק שמתחבר לכבל חשמל, שנראה שחור ושרוף. האם הנ"ל בר תיקון? זה סוג השנאי: [ATTACH=CONFIG]9948[/ATTACH] תודה רבה.

18. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ehh,

היי, רכשתי מחשב נייד לנובו ללא מערכת הפעלה. כשניסיתי להתקין ווינדוס 10, המחשב לא זיהה כוננים שאפשר להתקין עליהם את הווינדוס (no signed device drivers were found. make sure that the installation media contains the correct drivers) גם כשבדקתי דרך הdiskpart הוא לא מצא כוננים חוץ מהUSB עם ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להריץ גם chkdsk /f /r וקיבלתי את ההודעה הבאה: the type of the file system is NTFS. Cannot lock current drive. Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected. גם בביוס הSSD לא מופיע בתפריט boot. הוא מופיע רק בinformation. למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש.

20. שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. הבעיות לא מפסיקות לצוץ כנראה... כאשר אני מנסה לצרוב (במקרה הזה את הMEMTEST V1.70) אין לי אפשרות כזו. שמתי לב שגם כאשר אני מכניס דיסק כדי שהצורב יקרא אותו אני לא מקבל אפשרות לשמוע את השירים אם מדובר בשירים לדוגמא. בכונן השני (יש לי 2, זה כונן CD) אני הכנסתי את אותו דיסק והצלחתי לשמוע. ניסיתי ללחוץ בשני הכוננים דרך קליק ימני על "הוצא". בכונן CD אין שום בעיה. בכונן הבעייתי (הצורב DVD) בהתחלה הוא לא הגיב. עשיתי הפעלה מחדש וכעת הוא מגיב ויוצא. אגב נכנסתי לביוס ובביוס הוא מזהה את שני הכוננים האופטיים. אני חושב שמדובר בעינית אבל לא בטוח. כי הצורב הזה חדש מן הכונן CD הרגיל בשנתיים +- ודווקא הוא עושה בעיות? אם יעזור מדובר בצורב DVD של LG. הדגם הוא GSA-4082B. מישהו מכיר את הבעיה? י…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by url,

ברכות לרגל הפורום החדש :biggthumpup:

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by moishi86,

היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?

24. Started by mirrru,

שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by issac,

רכשתי מחשב לפני שבועים בערך, קיבלתי איתו ווינדוס 7 שמהר מאוד מאסתי בו, מעוניין לחזור לווינדוס אקס פי...נאמר לי שחזרה לאקס פי לא מומלץ משום שאני לא אנצל את את החומרה שיש לך למחשב, מישהו יכול לומר לי בדיוק מה ז"א לא מנצל? זה המפרט המחשב: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 838.00 LG GH22 SATA x 22 Black0 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.