תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לצערי לאחר עדכון ווינדוס נותר לי בכונן C רק 9 G , איך מוצאים היכן הגורם לחסימה הזו? - רוקנתי TEMP וקבצי אינטרנט ואפילו קבצי עדכון ישנים, וזה לא מזיז כלום. - הרצתי אנטי וירוס נוד 32 מעודכן על ה C ולא נמצא דבר. האם יש עוד מה לעשות? היכן? ממש אי אפשר לעבוד בצורה זו. אינפורמציה על המערכת : מעבד I7 6700K זיכרון RAM 32 G כונן SSD 250 G WIN 10 תודה מראש לפותרים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך שחור(אחרי הלוגו של הווינדוס) עכשיו בשביל שזה לא יקרה אני צריך כל פעם להכנס בsafe modeלמנהל התקנים ולעשות uninstall לכרטיס מסך ואז להכנס למצב רגיל. וגם במצב רגיל הרזולציה לא טובה מה אני עשוה?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן! נתקלתי בבעיה במחשב בימים האחרונים המסך נכבה, או יותר נכון פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר, המסך עצמו לא באמת נכבה, רק הכל נהיה שחור... זה קורה בעיקר כשאני באינטרנט אני לוחץ במועדפים מעביר את הסמן על אחד האתרים והמסך נהיה שחור... כל פעם שאני מעביר את הסמן על אתר אחר... המחשב נהיה בנוסף ממש איטי בקושי מגיב, ולא אפשרי לראות סרטים במחשב יש כל מיני הפרעות כאלה... למה זה קשור? ואיך פותרים זאת??? תודה !!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הרכבתי בעצמי מחשב חדש המיפרט שלו מופיע בצד וכשאני מדליק אותו הוא נידלק לכמה שניות ואז נכבה ואז שוב פעם אחרי כמה שניות נידלק וניכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל בבקשה תעזרו אני לא יודע מה הבעיה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:05:40 מישהו?
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט: Model : Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz Mainboard :965P-DS3 Gigabyte Total Memory : 1023MB 2X512 Toinmos Monitor/Panel : SyncMaster 931B/931BF/931BA/930BA(Digital) Adapter : NVIDIA GeForce 6600 Hard Disk : Maxtor 6V160E0 (149GB) CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Service Pack 2) אחת ליום בערך בדרך כלל במשחקים אבל לא רק המחשב זורק מסכים כחולים אשר מצורפים להודעה זו. פעולות שנעשו: - המחשב פורמט פעמים - הותקנו הדרייברים הכי חדשים - עודכן הביוס(F5) כמו כן, בתחילה נחשד כרטיס המסך בבעיה והוא הוחלף. אך הבעיה ממשיכה. אני כבר מתחיל להתיאש.. אם למשהו יש פתרון אודה. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד אתמול הכל היה טוב ויפה צפיתי באיזה סרטון ביוטיוב ובטעות לחצתי על מקש כלשהו והסרטון עצמו נהיה קטן מהרוחב שלו,הכוונה במקום שאני יראה את הסרטון פרוס כמו שתריך אני רואה רק על חלק מהמסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? (וזה לא קשור לCtrl +) וגם לא באתר רק בסרטון עצמו..
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עושה התוכנה :intel rapid storage technology ?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם Core i7 920 GIGABYTE EX58 Extreme 4GB RAM. עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי 4GB RAM (2GB usuable) עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!! כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת). יש איזשהו פתרון לזה? יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בסיבים של סלקום. הבעיה היא שראוטר שלהם לא נכנס לארון תקשורת (עבה מדי). מבקש המלצה לראוטר טוב עם פורט SFP, ו- WiFi6 ועדיף עם 8 או יותר יציאות שנכנס לארון תקשורת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הופיעה אצלי הודעת אזהרה שדיסק SSD לא תקין. (מצורפת תמונה) מערכת ההפעלה היא לינוקס-אובונטו מדובר בדיסק בן 5 שנים EVO 860 M.2 500GB המחשב בנתיים מתפקד כרגיל אבל אני מעוניין להחליף את הדיסק הזה. מהי הדרך המומלצת ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, לשכפל את הדיסק הקיים אל SSD חדש כך שלאחר השיכפול המערכת תעלה רגיל עם הדיסק החדש?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-