תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי לאחר עדכון ווינדוס נותר לי בכונן C רק 9 G , איך מוצאים היכן הגורם לחסימה הזו? - רוקנתי TEMP וקבצי אינטרנט ואפילו קבצי עדכון ישנים, וזה לא מזיז כלום. - הרצתי אנטי וירוס נוד 32 מעודכן על ה C ולא נמצא דבר. האם יש עוד מה לעשות? היכן? ממש אי אפשר לעבוד בצורה זו. אינפורמציה על המערכת : מעבד I7 6700K זיכרון RAM 32 G כונן SSD 250 G WIN 10 תודה מראש לפותרים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי ההארד דיסק חדש Quantum 60.0 GB AT Fireball plus AS חברתי אותו והכל הוצאתי את ההארד דיסק הישן הדלקתי והמחשב לא זיהה אותו. החלפתי את הג'מפר בין כל המקומות שיש ועדיין המחשב לא זיהה אותו. יש משהו שצריך לעשות קודם ולא עשיתי? אולי לשנות משהו בביוס? אין לי מושג בזה אז תעזורי לי בבקשה לחבר אותו! תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש. אני לא מצליח להתקין עליו XP. אחרי הפורמט של הדיסק מתחילה העתקת הקבצים לדיסק ושם זה נתקע. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הוא מצליח להעתיק כמות שונה ונתקע. ניסיתי להתקין 2003 .. הוא עבר את שלב ההעתקה ונתקע בהכנה להתקנה . כרגע אני מריץ MEMTEST כדי לבדוק אם זה זכרון . בגדול המפרט הוא amd athlon 64 3800 dual core 939 samsong s-ata 2 albatron nforce 4 samsong ddr-ram 1024 3200 x 2 אשמח לכל עזרה בכיוון מה יכולה להיות הבעיה. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כן יש לי הרבה בעיות בשדרוג האחרון...=\ מפרט: intel q6600 gskill 2048 enermax liberty 500 gigabyte 965p-ds3. geforce 6600. קניתי היום את הגרסא oc2 של BFG. החלפתי את ה6600 בכרטיס הנ"ל חיברתי למסך ו...כלום המסך לא נדלק! בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין לחלוטין. חיברתי את ה6600 בחזרה ושוב המחשב טוען שהוא אינו מחובר למחשב!!!! המחשב נדלק כל המאווררים [כולל המאוורר של הכרטיס מסך] פועלים! הדיסקים קשיחים רוטטים... בקיצור אין לי מושג מה הבעיה...החלפתי גם כמה סוגי זכרונות וזה לא עבד.... מפתה לומר שהבעיה בלוח אם אבל אם כן למה כל שאר הדברים פועלים? קיצר אין לי מושג מה הבעיה מה שמוזר שהלוח עבד לפני שחיברתי את הכרטיס החדש.... למשהו יש מושג מה באפשרותי לעשות??? תודה ענקית לכל מי שיעזור.…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE הכל טוב ויפה עד שעשיתי למחשב ריסטארט וזה מה שקורה כזה לפעמים מאפשר לי להיכנס ל SAFE MODE זה עובד אבל אין לי אינטרנט אין לי כלום
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיה ממש גדולה אני מיואש כבר כמה ימים אחרי ופרמוטים ומה לא קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו וינדוס 8.1 , בפעולות שדורשות הרבה זכרון הוא פשוט קורס , ותהליכים בעמודה של זכרון כתוב 100% כמו פה : http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/43249i5B190E03BAEB51B4/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 עעכשיו בדקתי באינטרנט וראיתי שזה בעיה פופולארית מאוד אבל שום פתרון לא עזרררר, למישהו יש מושג נתקל בזהה אני משתגע כברר
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5-6 שנים מעבד i5 סדרה 4 זיכרון פנימי ddr3 1660mhz 24gb כוננים פנימיים ssd 240gb כונן נוסף רגיל 1tb כרטיס מסך ישן של אסוס gforce gtx650 1 gb זיכרון פנימי חושב לשדרג כרטיס מסך ל 1660 ti gtx המוכר טוען שלא ישפר את ביצועי המשחקים במחשב וכדאי להחליף מחשב ולא לרכוש כרטיס אין לי כעת תקציב לזה מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דבר ראשון תוכנת ההתקנה היתה בצרפתית ככל הנראה אבל זה לא מה שהדאיג אותי... דבר שני, לעוד מישהו קרה שתוכנית ההתקנה פשוט נתקעת על Please Hold......... ובמשך כמה דקות טובות, המעבד מנוצל ב 100 % וכל מה שנותר לעשות הוא לסגור את התוכנית ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Del...
-
כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-