תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט usb ואין לי את הדרייבר ! אני לא יודע מאיזו חברה המצלמה אחרת לא הייתה בעיה! יש לי את מה שכתוב בהוראות היצרן אז ככה! model no:PK290 fcc id:NRPPK290 made in taiwan s/n:A0000255 אני מקוה שזה יכול לעזור!! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל והסוללה שלו נטענה עד הסוף אז להוציא את הסוללה או להשאיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי cd rw ricoh mp7163a באמצע הצריבה cd הפסיק לעבוד הנורה תמיד דולקת הכונן לא מגיב(המגירה לא נפתחת) הוצאתי את הכונן מהמחשב פתחתי את המגירה עם סיכה החזרתי את הכונן למחשב ,הכונן לא מגיב נורה תמיד דולקת מגירה לא נפתחת. משהו יודע מה הבעיה ? ואם יש תוכנה שיוכלה לבחון את הכונן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ומארז TASK 3001 ונראה לי שיש לי בעיה: אחרי כיבוי המחשב, הוא לא נדלק שוב. הדרך היחידה להדליק אותו היא לנתק את ספק הכח מהחשמל (או דרך המפסק הקטן שעליו) ולחבר חזרה ואז הוא יידלק. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במשחקים, זה קרה לי ב NBA 2003, וקורה לי עכשיו ב COMMANDOS 3, פתאום המסך מהבהב והמשחק נסגר בלי שום זכר שהוא היה פתוח בכלל, חוזר לדסקטופ נקי וחדש, בלי שהמשחק יהיה פתוח... מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אחים! חבר שלי איפס את הביוס שלו ואחרי שהוא איפס הוא קיבל את ההודעה הזאת: Boot failure-system helted א. מה זה אומר? ב. המחשב לא מזהה את הכוננים שלו...בביוס הם לא מופיעים כך שאין BOOT (אין ב- BOOT אפשרות לבחור בין הכוננים) מה עושים? צריך לעדכן את הביוס?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה : GIgabyte GA-K8NF-9 למעבד AMD סוקט 939 שהצקיפסט שלו הוא nForce 4 עכשיו איזה דריברים המאתר של nvidia אני צריך להוריד ? את אלו שבאים דרך : paltform/nforce driver -----> nforce series AMD ---->xp או platform/nforce driver ----> nforce 430/410 -------->xp או שאני צריך בכלל משהו אחר ? בקיצור איזה סוג דריבר לבחור מן האתר ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב לפטופ של dell ללא כניסת usb c ברצוני לחבר 2 מסכי צג חיצוניים יש לציין כי הכרטיס מסך של המחשב intel hd graphics 620 האם קיימת לכך תחנת עגינה מתאימה usb to hdmi והאם הכרטיס מסך יכול מאפשר זאת
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה של ram יש לי 64 סיביות ובמקום לארות לי 4ram כזה כותב נתנוים לשימוש 2ram בימקום 4 ram
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד של אסוס מסדרת ג'י 53 , היות שהוא מאמריקה אז המדריך באנגלית וחוץ מזב שזה ווינדוס 7 שבו אני חסר ניסיון לגמרי ולכן: 1) האם צריכים להטעין אותו 24 שעות לפני השמוש או משהו באזור? 2)איך אני הופך את הווינדוס לאנגלית או עברית? (כרגע משום מה הוא בצרפתית) 3)איזה אנטי ווירוס ואנטי רוגלות כדאי לי להתקין? 4)אני צריך מקודדים? אם כן איזה ומאיפוא? 5) יש איפוא שהוא מדריך מקוון בעברית? תודה רבה מראש לעוזרים!!! :-*
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
צפצופים בעת הפעלת המחשב. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר, ששודרג כמעט במלואו באוגוסט 2021 אצל אייבורי. כל הרכיבים עדיין תחת אחריות. לפני מספר שבועות, לא נכנס תמונה לאחר ההפעלה, גם לאחר שניסיתי שני צגים אחרים. לקחתי את המחשב לסניף של אייבורי בחוצות המפרץ חיפה. כעבור כיומיים התקשר אליי הטכנאי מהמעבדה, וטען שאצלו המחשב עולה ועובד כשורה. ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב לבדיקה נוספת. לאחר מספר ימים התקשר אליי הטכנאי ואמר שכנראה מדובר בבעיה בספק הכוח, היות שאחרי מספר שעות במאמץ המחשב נכבה. הוא הציע שארכוש ספק כוח חדש, ובמידה והבעיה תמשיך, יתאפשר לי תוך 14 יום להחזירו. מאז שקיבלתי את המחשב חזרה, בכל הפעלה שלו נשמעים מספר צפצופים קצרים. ווינדוס עולה לבסוף, אך לא …
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-