תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני עובד על המחשב ומדבר באייסקיו, פתאום אי אפשר לשלוח הודעות ויש הודעה של שגיעה באייסקיו שההודעה לא הועברה בלה בלה אני סוגר תאייסקיו,ומנסה לפתוח עוד פעם הפעם האייסקיו לא עולה והוא תוקע את המחשב והראם מגיע ל-1000 אני עושה ריסטרט ידני ופתאום ה- refresh rate של המסך גרוע איזה 60 ושום דבר שאני עושה לא משנה את זה ניסיתי להתקין דרייברים חדש ה-5.7 וזה גם לא עוזר. המסך ישן של aoc . הרצית 3dmark והתוצאה היא כמו שאמורה להיות. מה הולך כאן?????
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, במשך שבוע וקצת לא הדלקתי בכלל את המחשב מכיוון שלא היה לי מסך. היום קיבלתי את המסך ובאתי להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק. חיברתי 3 כבלי מתח שונים כדי לראות אם הבעיה היא בכבל,אבל עדיין המחשב לא נידלק! יש סיכוי שזאת בעיה בספק כוח? אם כן,איך דבר כזה יכול לקרות אם לא השתמשתי במחשב בכלל יותר משבוע?! תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק והמחשב בשלב כלשהו פשוט עושה לי ריסט זה לא לפי זמן ולא בשלב מסויים. משחקים אחרים עובדים לי חלק ורק בזה יש לי בעיה קשה לי להאמין שזה קשור לקירור המפרט שלי בחתימה אשמח לכל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם אפשר לנקות את המשטח הישן של ה HEATSINK ואת המעבד גם כן עם מעט אלכוהול 70 בשימוש בצמר גפן?? ואז לעבור עליו בנייר יבש?? או שיש דרך אחרת? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני שההורים שלי ממהרים ללכת לאיזה טכנאי קבר שיגיד שחצי מהרכיבים הלכו לעזאזל רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה. יש לי מחשב ישן ויום אחד הוא התחיל לעשות ריסטארטים כשניסיתי להדליק אותו (באמצע הטעינה של הוינדוס, כמה שניות אחרי שעולה הוינדוס...) קצת פחות משבוע. ניסיתי לפרמט אותו גם לא הצליח. אחרי כמה זמן אחרי שהוא נכבה הוא פשוט לא נדלק. יש למישהו פתרונות? מה נדפק בו?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את כל החלקים למחשב, הוא פשוט לא נדלק הלדים על הלוח נדלקים, אבל הוא לא מגיב כשלוחצים להפיל אותו מה יכולה להיות הסיבה? ניסינו 2 ספקים, ו2 כפתורים שונים להדלקה, והמחשב פשוט לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שום כרטיס מסך שאני מכניס לחריץ ה- agp לא מביא להדלקת המוניטור תרסיס לחץ אוויר ותרסיס לניקוי טיונרים לא עזרו ונכון לעכשיו באופן זמני אני משתמש בכרטיס מסך pci ענתיקה ואיתו אין שום בעייה (רק שהדבר היחידי שאפשר לעשות איתו זה לכתוב את ההודעה הזאת) יש עוד משהו שאפשר לנסות? האם לדעתכם לוח האם דפוק סופית ? אם כן , מהי האפשרות העדיפה מבין האופציות הבאות(בהתחשב בעובדה שיש לי 6800 gt בגירסת agp ואני בשאיפה לנצל אותו במקסימום) : 1) להמתין שסוף סוף יצא מתאם בין pci-e ל- agp .כך שאני אוכל לקנות לוח אם מתקדם עם מעבד 64 bit 2)לרכוש לוח זהה ל-slot a אם כן מהו לדעתכם הלוח האמין והיציב ביותר עבור מעבד athlon xp barton 2500 (מורץ בהצלחה ל-3200) שיש לו את כול התכונות המיתקדמות כמו sata ,fi…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. נכון כשאתם מכבים את המחשב אז יש רעש כזה ואז הוא נכבה? אז הוא לא נכבה בקיצור, אז אחרי איזה 5 דקות מאז ההפלה של המחשב הוא עושה כאלה רעשים.. הכל מוקפא ואני חייב לעשות ריסטרט.. ואז בהפעלה הוא עושה לי מסך כחול.. קשה לי לעשות משהו. עזרה..
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם !! מזה חודשיים שאני מנסה לפתור את התעלומה עם המחשב שלי הבעיה איתו שהוא לא מתכבה לי אחרי שאני לוחץ בוינדוס XP על כיבוי הוא מתכבה ואז תוך שנייה נדלק שוב. זה מאוד מוזר ניסיתי לכבות לו WAKE ON LAN ,להחליף לו לוח אם,ספקים תלהוציא כל מיני התקנים ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר מיואש לוח אם:ASUS P5GD2 זכרונות:DDR2 2*512 533MHZ הארד דיסק:60GB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 6200 TURBO CACHE 256MB PCI EXPRESS
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, הנה הבעיה שלי: המחשב שלי עושה רעש נוראי של מקדחה, אני איתרתי את מקור הרעש והוא מהמאוורר של המעבד. יש לי מחשב חדש ו על המארז יש לי משהו שנראה כמו פילטר....מין צינור שמוביל אל המעבד.....זה פילטר... אז כאשר הורדתי את הצינור (את הםילטר עצמו השארתי - הוא על הפתח של המארז מהצד) הרעש פסק. אז השאלה היא אם אני צריך את הצינור הזה?
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה נ.ב אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp תודה מראש לכל העוזרים ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D: מעבד : intel 2.00 ghz לוח אם: via 533 mhz זיכרון: 256 ddr 333 mhz כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-