עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. היה לי מסך ישן ('17 של MAG )מהדגמים הגדולים והמאסיביים. הייתה לי שם לאחרונה בעייה שהמסך היה נכבה כל כמה זמן לשנייה אחת ונדלק שוב. לבסוף המסך הזה התקלקל בעקבות קילקול המסך הישן, רכשתי מסך LCD חדש של BENQ, מהמתקדמים, מהירות תגובה 8MS. אחלה מסך! עם זאת, התופעה של כיבוי המסך מדי פעם לשניונת מתרחשת גם במסך החדש. המוזר הוא שזה קורה בגלישה רגילה באתרי אינטרנט אבל לא כשמשחקים במשחקי מחשב מתקליטור. הבעייה הזו משגעת אותי כי אני חושש שהיא זו ששרפה את המסך הישן (אולי זה שרף את הספק שלו) ועלולה לגרום נזק גם למסך החדש. מה יכולה להיות הבעייה? במקביל לכך שהמסך הישן נשרף פתחתי את המארז ומצאתי שהמאורר של כרטיס המסך לא פעל (ופתרתי כך בעייה אחרת שמשחקים היו נתקעים). רכשתי מאורר והתקנת…

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  3. חברה קניתי עכשיו CD-ROM חדש ולא כל כך מצליח לחבר אותו.חיברתי ואני מדליק תמחשב ובתוך בווינדווס יש לי כאילו כונן אחד(למרות שצריך להיות 2) אני לוחץ עליו שיפתח אבל הוא פותח לי את שני הכונני ביחד(את הצורב ואת הCD-ROM) עוד משהו- אני חיברתי את כבל ATA- העליון לCD ואת האמצעי לצורב ואת התחתון שהוא בצבע הכחול ללוח אם.אני מדליק את המחשב והוא צריך לכתוב לי בDOS את השמות(הוא הסמל)של שני הכוננים אבל במקום זאת הוא כותב לי -GCR. חברה עזרה פלזזזזז

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by assaf990,

התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wwwd,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by taotao,

שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. Started by ScreameR,

לאחרונה המחשב בבוט לא עולה, מסך שחור.. וזה בא לסגרוגין.. עכשיו גם ההארדיסק (שעובד) הוא לא מזהה.. הלך ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?

9. שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by surfface,

לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by yinon,

יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  12. בדרך כלל הוא על 6.01- אבל לפעמים כשהמחשב טוען משהו אז זה עולה ל6.70- לפעמים וגם לעיתים רחוקות זה יורד פתאום ל5.70- זה תקין או שמשו דפוק בספק שלי??

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by aldema,

http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה אני אמור לעשות עם זה??? זה כל פעם יוצא לי מהמשחקים....

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by miki26,

הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by ran_meir,

אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אז ככה, בשבועיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי בעיות, פשוט מאתחל את עצמו בפתאומיות. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות הכרטיס מסך כי זה קרה לי לרוב במשחקים אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה באופן אקראי אפילו סתם אם אני גולש באתרים או משחק סוליטר. כמו כן אני שם לב שזה לא ריסט כמו הפעלה מחדש רגילה אלא נשמע יותר כמו כיבוי(כל ההארדדיסקים מכבים את עצמם). בשקע שאליו מחובר המחשב אין בעיות של עליות ונפילות מתח כך שזו לא הבעיה פה לדעתי. אני כמעט בטוח שזה הספק משום שהוא כבר 3 שנים בשימוש והוא צריך להחזיק עליו 3 הארדיסקים,רדאון 9800, סאונד בלאסטר אודיג'י ZS ו1024 של ראם. המארז שיש לי הוא ENERMAX - FS-710B, אשר יש לו פה סקירה באתר, והספק הוא של אנרמקס 350 וואט. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם בעניין …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  18. יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by urich,

טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. מצטער שההדועה כפולה לא יודע כיצד להעביר לפורום הרלוונטי

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by satlan1,

אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by LiDoR13,

בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by xgamer,

היי הרכבתי מחשב מקודם פעם ראשונה. רק המנורה של הזיכרון עובדת שום מאוורר לא HD לא כלום עובד ובכלל לא זז הלוח לא מצפצץ לא כלום יש לכם מושג מה הבעיה? לפני שאני נותן לפנדה שירכיבו אותו

• 4 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.