עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by abarbotel,

היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. Started by marta88,

שלום רב הנני גולש בדפדפן 11. יש כמה אתרים שהדף לא נטען. דרך דפדפן של גוגל כן נטען האתר. נראה לי שיש חסימה. אבקש פתרון . תודה

4. Started by dman23,

שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by nadav22h,

קיבלתי מסך כחול באמצע שימוש במחשב נייד קוד שגיאה:0x00000050 dxgmms1.sys יש איזושהי עיצה מה לעשות?<

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה

7. האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dark Respect,

הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by igalep132,

שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]

10. Started by shoomil,

הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by bsphere,

לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…

12. Started by ScreameR,

אני מנסה לצרוב יש 8 אחוז וררשום Power Calebreation Error יכול להיות שזה הספק? ספק 350 ג'נרי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by rann,

לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…

14. בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה

15. Started by roi.vahab,

שלום , לאחרונה רכשתי אוזניות arctis prime . חיברתי למחשב עם הכבל שקיבלתי (usb ל 3.5 pin( ושאני מנסה לבצע TEST שמע ל 5.1 רמקולים . אני לא שומע אף רמקול אחורי - רק mono. ניסיתי לבצע שינוי בהגדרות וכו' אבל לא עזר . אני שומע רק מונו .יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  16. Started by onetwo,

אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. תשובה טובה ופשוטה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by HoBGoblin,

לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי ואספתי ממש אתמול את המחשב הבא: נרכש מ- KSP: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1485 1 1485 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 1 575 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 380 1 380 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1420 1 1420 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 395 1 395 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 P…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by Shahar Meshulam,

קניתי פינת מחשב חדשה קומפלקט שחיברתי אתמול. הכל עבד רגיל אתמול רק לא היה לי אינטרנט בבית אז לא השתמשתי במחשב יותר מדי.. היום הכל היה רגיל, הצלחתי להתקין ביטדיפנדר ולבדוק דרייברים בזמן שאני מנסה לעדכן עברית כשפה שניה המסך משחיר והמחשב נכבה לרגע מסויים.. ואז התחיל מצב (יש לי חלון במארז) אני רואה את הווינדפורס של ה970 G1 דולק עם אור כחול והמחשב עושה רעש כאילו מתחיל לעבוד ואז מפסיק ואז שוב אותו הדבר ככה למשך זמן של איזה דקה עד שכיביתי אותו.. בדקתי חיווטים מבחוץ שהכל מחובר כמו שצריך. הדלקתי אותו שוב, הוא שוב עשה אותו תהליך פשוט עושה רעש כאילו הוא עולה ומפסיק עד שהוא מתייצב וממשיך להוציא סאונד לא ברור כל איזה כמה שניות ועדיין המסך לא עולה, כיביתי אותו כרגע לא נוגע ב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by rapt,

hello, im new here, if anyone can help me find some drivers for my racing wheel ide surly appreciate it well, its a racing wheel of Guillemot, its not a forcefeedback one (its the USB/Digital) type and i cant find some drivers for WinXP (only 95/98). can someone please help me find the drivers im looking for please thanks in advance, rapt.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.