תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב יש 8 אחוז וררשום Power Calebreation Error יכול להיות שזה הספק? ספק 350 ג'נרי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי אוזניות arctis prime . חיברתי למחשב עם הכבל שקיבלתי (usb ל 3.5 pin( ושאני מנסה לבצע TEST שמע ל 5.1 רמקולים . אני לא שומע אף רמקול אחורי - רק mono. ניסיתי לבצע שינוי בהגדרות וכו' אבל לא עזר . אני שומע רק מונו .יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ואספתי ממש אתמול את המחשב הבא: נרכש מ- KSP: מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1485 1 1485 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 1 575 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 380 1 380 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1420 1 1420 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 395 1 395 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 P…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי פינת מחשב חדשה קומפלקט שחיברתי אתמול. הכל עבד רגיל אתמול רק לא היה לי אינטרנט בבית אז לא השתמשתי במחשב יותר מדי.. היום הכל היה רגיל, הצלחתי להתקין ביטדיפנדר ולבדוק דרייברים בזמן שאני מנסה לעדכן עברית כשפה שניה המסך משחיר והמחשב נכבה לרגע מסויים.. ואז התחיל מצב (יש לי חלון במארז) אני רואה את הווינדפורס של ה970 G1 דולק עם אור כחול והמחשב עושה רעש כאילו מתחיל לעבוד ואז מפסיק ואז שוב אותו הדבר ככה למשך זמן של איזה דקה עד שכיביתי אותו.. בדקתי חיווטים מבחוץ שהכל מחובר כמו שצריך. הדלקתי אותו שוב, הוא שוב עשה אותו תהליך פשוט עושה רעש כאילו הוא עולה ומפסיק עד שהוא מתייצב וממשיך להוציא סאונד לא ברור כל איזה כמה שניות ועדיין המסך לא עולה, כיביתי אותו כרגע לא נוגע ב…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
hello, im new here, if anyone can help me find some drivers for my racing wheel ide surly appreciate it well, its a racing wheel of Guillemot, its not a forcefeedback one (its the USB/Digital) type and i cant find some drivers for WinXP (only 95/98). can someone please help me find the drivers im looking for please thanks in advance, rapt.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה (מפרט בצד). שמתי לב שכאשר אני עושה פעולה כלשהי במחשב שכרוכה בניגון סאונד מסויים (אפילו קליקים על תיקיות בווינדוז) הרמקולים משמיעים צליל "פיצוץ" שכזה, כמו שמדליקים רמקולים, או מחברים רמקולים למכשיר פועל. (מקווה שהתיאור מספיק מובן). לאחר שזה קורה, הכל עובד מצויין ואין רעשים נוספים. רק אם לא ינוגן עוד שום צליל והכרטיס קול לא יהיה בשימוש התופעה תחזור על עצמה. אני מניח שזה כרוך באיזשהו מנגנון של חיסכון בחשמל שמכבה את הכרטיס קול, אבל חיפוש באינטרנט לא העלה תשובות לגבי הפיתרון של הבעיה. *בדקתי את התופעה גם על רמקולים אחרים. **הרמקולים מחוברים ליציאה האחורית בלוח האם. באזניות שמחוברות לפרקים ביציאה הקדמית של המארז לא הבחנתי בתופעה. אשמח אם…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
הוא אומר לי שהכרטיס קול שלו הוא גם על המודם נראה לו.., מוזר.. : השם של הכרטיס זה משהו כזה : aw32 pro pnp audio משהו גם עם קריסטל.. : תודה רבה למי שיעזור לי למצוא דריבר לwindows 98 sec ed,
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב כרגיל התמונת חלונות של ווינדוס 10 הופיעה לשניה והתחלפה למשו עם נקודות... ניסיתי שוב ריסטרט וזה לא השתנה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה יש לי המארז מקדימה שני USB ואני רוצה לחבר אותם ללוח האם שלי אבל הקונקטורים של של הUSB בנויים מקונקטור של גראונד ואחד שמחולק לשלושה עכשיו בלוח אם יש לכם USB חיבור של 6 ועוד אחד של הגראונד אז לאם אני מחבר את השלושה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-