עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blup,

יש לי צורב מאוד ישן (X2- אני צורב פעם בשנה וגם זה בעיקר לחברים ככה שאין לי צורך בחדש..), לא מזמן חיברתי אותו וניסיתי לצרוב אך קיבלתי את ההודעה: The current recorder doesn't support disc-at-once recording. במחשב הישן שלי הצורב עבד מצוין (רק לאט :\). הצורב מחובר בכבל IDE ביחד עם הסידירום (סידירום-מסטר, צורב-סלייב). האם זה משנה שהצורב לא מחובר עם הכבל של הארדיסק, וגם האם זה משנה מה מחובר בחיבור האמצעי של הכבל ומה בקצה? וחוץ מזה יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by War-Hammer,

יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DavidBD,

שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התחלתי לשחק קצת יותר במשחקים ולאחר כמה זמן המשחקים נתקעים, שומעים מין סאונד לשנייה כמו שמקליטים בתוכנה של WINDOWS רק בלי מיקרופון והמשחק נתקע. אי אפשר לצאת מהמשחק כל המחשב תקוע וחייבים לעשות Reset. המשחקים שנתקעים לאחר כמה זמן: Keepsake Heroes Of Might And Magic 5 Demo המחשב שלי ממש חדש (בן חודש) והחלקים שבו אמורים לתפקד טוב... Intel P4 3.0Ghz 630 2Mb Sapphire X800GTO 256 GA-8I915P Duo Spectech 512Mb DDR2 קניתי את הכרטיס מסך מ KSP יש מצב שהבעיה אצלו... יש לכם מושג אולי מה הבעיה ??? הינה טמפרטורה של המעבד (למה אני לא רואה את הטפרטורה של הכרטיס מסך?) http://img159.imageshack.us/img159/3160/untitled7vc.gif ועוד שאלה מזה החיבור הלבן שיש בכרטיס מסך שלי (בתמונה בצד ימין) צריך …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן! המחשב שלי (ווינדוס 10) נכנס לפחות פעם בשבוע למצב שינה או משהו כזה. בהגדרות צריכת חשמל ביטלתי את מצב שינה, והשארתי את כיבוי המסך (מתוך הבנה שברגע שאגע במחשב המסך יחזור לעצמו). הפתרון לזה בכל פעם הוא הדלקה מחדש של המחשב. 1) האם יש הסבר לזה? דרך פתרון? 2) מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב עולה ממש ממש לאט? (אבל התפקוד שלו מצוין) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, אני מכניס תקליטון אתחול הכל טוב ויפה.. אני מגיע לדוס והכל.. עכשיו אני רושם ככה: :c ואז :Format C ואז זה אומר לי invield command or bad file משהו כזה... מה עושים?! תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by joni,

יש לי שני ניידים אחד עם כרטיס מסך Radeon 9000 והשני עם הצ'יפסט Mobile 945GM קניתי ספליטר ל8 מסכים השאלה שלי אם אני יכול לחבר את אחד הניידים האלה לספליטר ולעוד 4 מסכים ולעבוד עם כל המסך כיחידה אחת לא זהה לשניה ולעבוד עם Extended Desktop אחד ארוך??? כרגע אני מחבר אל הספליטר ואני רואה בנייד רגיל ובמסכים האחרים אני רואה את האקסטנדד אבל הם זהים. הם לא עובדים כמסכים בפני עצמם הם מראים אותו דבר כאילו יש לי רק שני מסכים אחד של הנייד והשני זה הם. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oxes,

שלום לכם בכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינג מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

• 14 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום לכולם,פתחתי כמה פוסטים בכל פורום אפשרי שעלה בדעתי לגבי איטיות מוזרה של המחשב , אחרי שאספתי מספיק מידע ועניתי על מספיק שאלות ששאלו אותי , הנה הכל בסיכום: לאחרונה החלו אצלי בעיות של איטיות במחשב , במוקדם ובמאוחר גם ראיתי שזה הופיע כשאני משחק (נפילות FPS , דרופים) בהתחלה שקלתי כל מיני צעדים כמו קניית מחשב חדש וכו' , אבל לשימושים שלי - משרדיים ו COUNTER STIRKE הבנתי שזאת טעות בגלל שהמחשב שלי לפי מפרטו - אמור להספיק למעבר לכך. בהתחלה תהיתי אם הבעיה היא בכרטיס , לפני כמה זמן גליתי שהוא מתחממם והוספתי לו מאוורר בשל קירורו הפאסיבי . היום הוא עומד על 55* מעלות במנוחה . (הכרטיס - 8500GT). למרות הכל הדרופים והתקיעות למיניהם המשיכו , אח"כ - זיהיתי שיש בעיה עם המעבד. המעבד במנוחה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jabberwock,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yair1,

שלום, קיבלתי מחשב נייד ibm thinkpad x31. יש לו מספר בעיות שאני בודק אפשרות לסדר אותן. הבעיה העיקרית היא שלפעמים הוא לא נדלק. אין לי כל כך כיוון איך לגשת לבעיה כי זה נראה משהו אקראי לחלוטין. ניסיתי לפרק אותו ולהעיף מבט בלוח אם, אבל במבט שטחי לא רואים משהו בעייתי יוצא דופן. חשבתי גם על ספק בעייתי (אני לא יודע מה מצב הסוללה, כנראה שהיא לא שווה הרבה, המחשב לא היה בשימוש רב אבל הוא ישן). יש לי שני ספקים נוספים בבית (של מחשבים אחרים) אבל הם מספקים מתח גבוה יותר מהספק של המחשב. הספק של המחשב הזה מוציא 16 וולט. עד כמה זה בעייתי לחבר למחשב ספק שמוציא 19 וולט? האם יש נתונים נוספים שצריך לבדוק על הספק? אודה למי שיכול לתת רעיונות לפתרון, יאיר

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, נסיתי היום להשתמש בכרטיס מסך חיצוני במחשב הישן... בעבר זה עבד אבל היום כשניסיתי בשלב מסוים המחשב לא הציג כלום על המסך וכך זה נשאר. ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה... וכשהמחשב הגיעה למסך של הטעינה של וונדוס XP הוא פשוט עשה ריסט.... ככה קורה כל הזמן. ניסיתי לנתק את הבטרייה במשך כמה דקות ובאמת התחיל תהליך של בדיקה מחדש של המערכת אבל כל פעם המחשב עושה ריסט ברגע שהוא מגיע למסך הטעינה. ישנם שתי הודעות בהתחלה. אחת אומרת בתרגום חופשי: שגיאה עדכון מיקרוספט חסר או לא חוקי עדכון מעבדד מיקרוספט. בבקשה צור קשר עם חברת HP בשביל עדכון מיקרוספט בשביל תמיכה בצעדים הבאים לבמעבד החדש. שגיאה ששנייה: התאריך והשעה לא מכוונים. בלה בלה ... אם זה קורה שנית יכול להיות שצר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by GlolG,

שלום לכולם ! לאחרונה בוקעים קולות "תיקתוק" מהמארז של המחשב, פתחתי את המארז והצלחתי לזהות שהרעש הינו מהכונן הקשיח WD800JD בן השנתיים (SATA). הצליל נשמע כמו תיקתוק של שעון מחוגים לפרק זמן קצר מאד (כמה שניות). והחזרה איננה קבועה, יכולה לחזור אחרי שעות או לפעמים דקות. קורה גם שהמחשב פתוח ולא עובדים איתו, רק הeMule פתוח קבוע. פירמטתי את המחשב והתקנתי XP PRO SP2 התופעה עדיין קיימת. רציתי לציין שהתופעה התחילה לאחר שהתקנתי צורב DVD חדש של חברת LG. אולי יש אפשרות לבדוק את הכונן בעזרת תוכנה מסויימת ? מצורף תצלום מסך של תוכנת AID32 עם פרטי המערכת . אשמח להוסיף מידע נוסף בכדי לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכל עוזר, עומר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Boomer,

זה התחיל לפני מספר שבועות. שיחקתי במשחק כלשהו ופתאום המחשב עשה ריסט לעצמו. חשבתי שזה משהו חד פעמי, אך לאחר שבוע-שבועיים זה חזר שוב - הפעם באופן בלתי נסבל. זה קרה בינתיים רק בשני משחקים לפי מה שאני יודע - Unreal Tournament 2004, Silent Hunter 3. פעם אחת זה גם קרה ישר לאחר שהווינדווס (XP) עלה (לאחר שהוא עשה ריסט באמצע משחק). מישהו יודע מה יכול להיות מקורה הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, יש בעיה במחשב של המשפחה שלי ,מחשב בן כמה חודשים, והוא התחיל לבצע בחודש האחרון ריסט על דעת עצמו כאילו אני לוחץ על כפתור ה RESET. עדכנתי דרייברים אתמול של הכרטיס מסך וכרטיס הקול - עדיין עם אותה בעיה, אשמח לספק פרטים נוספים, בעיה ממש מתסכלת. הריסטרט מתחרש רנדומלית בזמן גלישה באינטרנט, או עבודה באופיס, בעת עבודה עם תוכונות בסיסיות. CPU:Intel Core i3-6100 MotherBoard: Gigabyte H110M Memory: 8 Giga DDR3 GPU: Intel HD Graphics 530 Storage: SSD Samsung 850 Evo 250GB, Samsung HDD 1TB. Windows OS: 10 Pro Power Supply:Corsair VS 450 תודה לכם.

18. Started by ch33,

היי אז ככה, המערכת הנוכחית שלי היא לוח אם GIGABYTE M55S-S3 Rev 2.0 (ביוס מעודכן לFJI, גרסא הכי עדכנית) מעבד AMD Athlon X2 4400+ כ.מ HD3850 256MB צורב H44N LG צמד HDD של WD, אחד 160GB ואחד 500GB. ספק Thermaltake 400W PP (דגם 350AR) 2GB RAM DDR2 667 כרטיס קול Creative Audigy SE מארז NZXT Trinity החלטתי על שדרוג, קניתי HD5770 1GB וPhenom II X2 555 BE. החלפתי את החלקים בקלות וללא בעיות, אבל המחשב אינו נדלק כמו שצריך. אתמול נראה היה כאילו רק המעבד לא נדלק (המאוורר שלו לא עבד), אבל שאר החלקים עבדו, המאווררים עבדו, כ.מ עבד, גם הכונן לדעתי, אבל הצג טמפרטורה של המארז לא עבד. היום ניסיתי שוב, והפעם כל המחשב בכלל לא נדלק, פשוט אין תגובה. ניסיתי קומבינציות שונות, המעבד …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by omrishalev,

המחשב שלי לאחר פירמוט (בעצם שני פרמוטים אחד אחרי השני) בגלל בעיה שחזרה על עצמה. שאני מדליק את המחשב אז יש לי מסך שחור אחרי שאני רואה את כל הנתונים של המחשב ובמסך הזה יש קוביות לבנות שאמורות להטען במהירות אבל אצלי לוקח משום מה לכל קוביה כ 15 שניות להטען, אחרי כשתי דקות בערך המחשב עולה. שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות כמו אופיס ההתקנה נתקעה באמצע. כרגע המחשב שלי נדלק אבל לא מציג לי כלום על המסך, הכרטיס מסך עובד, יכול להיות שהמעבד נשרף? כי הוא עומד בטמפ' רגילות על 40 מעלות +-

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  23. כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה מה לעשות? (הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן) אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק? אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by SaXtoR,

לפני שלושה שבועות קניתי מחדש חדש(מפרט בצד), ועוד על ההתחלה המחשב התחיל לקפוא מדי פעם , אבל לא בתדירות גבוהה יחסית הכוונה לקפיאה : אם שומעים מוזיקה, השיר נתקע, העכבר קופא ולא זז, ואין מה לעשות חוץ מלעשות ריסט. (חשוב מאוד: העכבר לא דולק בכלל, כאילו הוא לא מחובר, אין לו את הלייזר האדום. כנ''ל לגבי המקלדת, היא לא מגיבה לכפתורים כמו CAPS LOCK והשאר. הNUM LOCK נשאר דלוק, אבל שאני מנסה לכבות אותה היא לא מגיבה) אני בד''כ נשאר כמה ימים עם המחשב דלוק, לא עושה אפילו ריסט אחד, והכל עובד חלק.. היום אחרי שבוע של ימים בלי ריסט(ובלי קפיאות) המחשב החליט לקפוא, בעבודה *בסיסית וקלה* של דפדפן(40 לשוניות, בסביבות 600-700 מגה ראם עם ניצול סי פיו זניח) ודברים קלים כמו מסנג'ר, בבילון, וJDOWNLOAD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כל דקה, מדובר על המשחק אטלאנטיס אחד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.