תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מדריך על הבעיות הכי נפוצות במחשבים ואיך להתמודד איתם. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1720
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שבוע עם כרטיס מסך של Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-Eומעבד של Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, TrayIntel עכשיו קניתי בשביל משחקים כמו קונטר סטרייק בשביל שיעבוד לי חלק עכשיו התקנתי ווינדוס 7 ותדרייבר המעודכן לכרטיס מסך זהו זה מה שעשיתי למחשב בהתחלה עבד די חלק המשחק על 100FPS עכשיו שאני נכנס זה הולך תקוע קצת והFPS רץ לא נשאר על מספר קבוע משתגע יש איזה משהו שאפשר לעשות בשביל שיעבוד לי חלק? סה"כ זה קונטר סטרייק אין לו דרישות גבוהות ונראה לי שהחלקים האלה שקניתי קטלנים למשחק כמו קונטר סטרייק דרך אגב יש לי 4 גיגה זיכרון ולוח אם של Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך radeon 9250 עדכנתי את הדרייבר . העלתי הבגדרות של הכרטיס מסך את הבהירות והגמה(gamma) והכל טובתכלומר זה העלה את מה שביקשתי, אבל שאני מפעיל את המשחק Coundition-Zero יש לי בעיה שבתצוגת opengl ההגדרות של הבהירות לא פועלות על המשחק. שאני משנה תצוגה במשחק אז הבהירות משתנה למה ששיניתי בהגדרות הכרטיס מסך. הבעיה שבתצוגה האחרת אני רואה פחות טוב ולפעמיים יש לאגים במשחק. הבעיה רק במשחק הזה. ניסיתי כבר להעדכן מחדש את הדרייבר ולהתקין מחדש את המשחק. תודה לעוזרים!! נ.ב אחראי פורום שיניתי כותרת עכשיו אתה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין windows 7 מדיסק און קי ואחרי שבוחרים שפה ושעה וכל זה,אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: no device drivers were found מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מי שזוכר שהיה לי בעיית IRQL דרייבר בדר"כ באייסיקיו לא מצאתי פיתרון ובכן בהודעה האחרונה הכחולה שהמחשב שלי פתח היה רשום שאני יגדיר בביוס איזה משהו שלא יתפוס מקום/זיכרון/דאטה משהו מהסוג הזה וחיפשתי שם ולא מצאתי שום דבר יש למישהו מושג מה אני עושה כי פירמוטים לא עוזרים מנסיון אישי בעסק... דחוףףףףף תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
המתחים מלמטה מראים על דברים מוזרים... מישהו מכיר את התופעה? זו תוכנה או ספק לא טוב? מעולם לא היו לי בעיות עם המחשב הנוכחי... כבר שנתיים אצלי כמעט ולא זכור לי שנתקע אפילו פעם אחת... (זה לא שאני כזה זהיר עם מה שאני מתקין ועושה במחשב, פשוט יצאו לי רכיבים איכותיים במיוחד) בכל אופן זה מצב של "אם זה לא שבור אז על תנסה לתקן את זה", אבל ארצה לדעת להבא כי אני אקנה בקרוב מפרט חדש. אגב אני תמיד השתמשתי בספק גנרי ומעולם לא היו לי בעיות איתם - גם כרגע הספק פשוט.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש למחשב הוא השתגע לי מאז ה OC שעשיתי לו (והורדתי אותו!, עכשיו אני ללא OC! ) המחשב מתרסק לי במשחקים. ואני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... זה . 1. לוח. 2 מעבד. 3. כרטיס מסך ( קשה לי להאמין שהוא גורם לזה ) נגיד אני משחק איזה 20-30 דקות לפעמים יותר... ובום המחשב נתקע יוצא לחלון שחור, עם צלילים תקועים ברגע ואז אני צריך לעשות RESTART והכל חוזר . :'( האם יש דרך לעלות על התקלה ? שחכתי גם זיכרונות.. 4. זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חודש ומשהו מחשב של dell vostro 15 3510 והמאווררים עובדים שעות נוספות - גם בזמן שהוא מכובה והמחשב מאוד מתחמם באזור המקשים האם זה בעיה בחומרה או פשוט צריך לשנות משהו בהגדרות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-