תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
המתחים מלמטה מראים על דברים מוזרים... מישהו מכיר את התופעה? זו תוכנה או ספק לא טוב? מעולם לא היו לי בעיות עם המחשב הנוכחי... כבר שנתיים אצלי כמעט ולא זכור לי שנתקע אפילו פעם אחת... (זה לא שאני כזה זהיר עם מה שאני מתקין ועושה במחשב, פשוט יצאו לי רכיבים איכותיים במיוחד) בכל אופן זה מצב של "אם זה לא שבור אז על תנסה לתקן את זה", אבל ארצה לדעת להבא כי אני אקנה בקרוב מפרט חדש. אגב אני תמיד השתמשתי בספק גנרי ומעולם לא היו לי בעיות איתם - גם כרגע הספק פשוט.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להיכנס להרבה אתרים והם לא נפתחים טוב למשל ynet לא מציג את כל האתר רק את הכותרת הראשית. youtube לא מנגן שום סרטון. באתרים האלו כתוב לי למטה: ממתין ל- connect.facebook.net מה עושים לזה, זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש למחשב הוא השתגע לי מאז ה OC שעשיתי לו (והורדתי אותו!, עכשיו אני ללא OC! ) המחשב מתרסק לי במשחקים. ואני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... זה . 1. לוח. 2 מעבד. 3. כרטיס מסך ( קשה לי להאמין שהוא גורם לזה ) נגיד אני משחק איזה 20-30 דקות לפעמים יותר... ובום המחשב נתקע יוצא לחלון שחור, עם צלילים תקועים ברגע ואז אני צריך לעשות RESTART והכל חוזר . :'( האם יש דרך לעלות על התקלה ? שחכתי גם זיכרונות.. 4. זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חודש ומשהו מחשב של dell vostro 15 3510 והמאווררים עובדים שעות נוספות - גם בזמן שהוא מכובה והמחשב מאוד מתחמם באזור המקשים האם זה בעיה בחומרה או פשוט צריך לשנות משהו בהגדרות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קניתי מחשב אישי חדש - Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 15.6" Core i7 - ויש לי Macbook Pro מהעבודה. קיבלתי מהעבודה תחנת עגינה שתומכת בMac, והנחתי שהיא תתמוך גם במחשב לנובו. בתיאור של המחשב בלינק כתוב ספציפית: 1x USB-C® 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery and DisplayPort™ 1.2) שאלתי את הGPT והוא אמר שגם אם אני לא אקבל פיצ'רים מסוימים של Thunderbolt כמו 4K בשני מסכים או daisy-chaining, זה כן אמור להתחבר ולעבוד (יש לי מסך שמחובר בDP לHDMI, מקלדת ועכבר עם USB לכל אחד, וכמובן טעינה). אני מחבר את המחשב החדש לעמדת הטעינה דרך הUSB-C, והוא לא מעביר כלום חוץ מהטעינה (לא מסך לא מקלדת ולא עכבר). מישהו יודע להגיד למה זה? אנ…
-
- 1 תגובה
- 361 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"
-
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
- 2 followers
-
-
טוב... אז לפני כמה ימים היו לי כמה פעמים מסכים כחולים אז פעלתי לפי faq פה כדי שלא יעשה restart... אז עברו כמה ימים ושוב הופיע לי המסך הכחול... בדקתי בגוגל את מה שרשם לי הwindows אבל הוא לא מצא את מה שחיפשתי... :s07: נכנסתי לminidump לבדוק והוא מראה כאילו לא היה בכלל מסך כחול.. ומראה כאילו האחרון היה לפני בערך חודש.... עכשיו אלו הפרטים שקיבלתי במסך הכחול האחרון שהופיע לי היום: 0x000000D1 (0xf98c4c38,0x00000002,0x00000000,0xf7b07f60) fw.sys- address f7b07f60 base at f7a81000, dates tamp 3f99b878 בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הנה תמונה של הminidump: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-