תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
נתתי למישהו לעשות פירמוט למחשב ואתמול המקלדת עבדה והעכבר לא אז חיברתי אותו דרך היואסבי וגם המקלדת וגם העכבר עבדו. היום הדלקתי תמחשב והעכבר עבד דרך היואסבי והמקלדת לא (אין לה חיבור יואסבי) אבל לפני שהמע' הפעלה עולה המקלדת כן מגיבה, אחרי שהמע' הפעלה עולה אז המקלדת דלוקה אבל אבל לא מגיבה (גם המקשי Num Lock Caps LOck SCroll Lock לא מגיבים) חייב עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
בחלק שמחברים למחשב (העגול הזה), אז יש בפנים חוט דק (מנחושת אני חושב), והוא אכשהו יצא לי משם, אז עכשיו כשאני מחבר את המטען למחשב הסוללה לא נטענת, אבל מצד שני היא לא מתבזבזת, כאילו החשמל הולך רק למחשב ולא לסוללה. בקיצור, מה אני עושה כדי לסדר את זה? יש לי אחריות בתוקף למחשב, השאלה אם זה מכסה גם את זה? ואם לא אז צריך להחליף את כל המטען או רק לתקן את זה איכשהו? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב....הוא לא עולה...אפילו לא מגיע לחלון הביוס.אני מפעיל את המחשב המאבררים מופעלים...ויש צפצוף ארוך אחד וזהו.ניסיתי כבר להוציא זכרונות,כרטיס מסך,איפוס ביוס ע''י הוצאת סוללה..שום דבר לא עזר...הלוח אם שלי הוא של DFI סוקט AM2. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית BSOD ב WIN7 64x שגיאה מס 0x124 אני ניסיתי לבדוק ולמצוא מידע על הבעיה וראיתי מישהו שפרסם שהייתה לו את הבעיה והוא בעצם שינה אופציה ב BIOS של מה שנקרא "32 bit disk access" ואחרי שהוא עשה לזה ENABLE זה חזר לעבוד בלי בעיות. אני מנסה למצוא את ההגדרה הזו ב BIOS שלי שככל הנראה יש לה כמה שמות. אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בבקשה למצוא את השם של ההגדרה הזו. אני משתמש בלוח אם "GA-H67A-UD3H-B3 חשוב לציין שהקריסה מתרחשת בעת משחק ב"באד קומפני 2" לאחר כחצי שעה של משחק. לעומת זאת בIDLE וגם בעומס לאחר בדיקות עם OCCT וFURMARK אין שום זכר לבעיה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה שהיציאה שלו היא ככה http://img651.imageshack.us/i/20110501170252.jpg/ ובמחשב יש לי את החיבורים הללו http://img651.imageshack.us/i/20110501170616.jpg/ בעבר זה התחבר לחיבור של המסך אבל עכשיו אין לי משהו בגודל הזה מה אפשר לעשות בכדי לחבר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם כרטיס המסך שלי ואולי עם לוח האם- לפעמים אני חוזר למחשב ומוצא מסך שאומר שאין סיגנל ולפעמים בזמן משחק התמונה נתקעת או מקרטעת (התמונה "נשברת" והסאונד נתקע ואם אני יוצא מהמשחק ע"י לחיצת alt+tab או מקש ה Window ואז חוזר למשחק הכל חוזר לעצמו עד שזה חוזר על עצמו מאוחר יותר. אם בשלב זה אני עושה ריסט, המחשב משמיע צפצפופים שאומרים שכרטיס המסך לא יושב כמו שצריך. לחיצה קלה על כרטיס המסך מסדרת את זה אבל זה חוזר די הרבה. גיליתי שאם אני לוחץ עליו גם בזמן שהמחשב פועל זה (אם הוא מאבד את הסיגנל) אז התמונה חוזרת לעצמה. ניסיתי לשחק עם הקיבוע של כרטיס המסך למארז אבל זה לא עוזר. קצת על מפרטי המחשב: windows XP SP2 2GB RAM DDR2 800Mhz NVIDIA Geforce 8500GT 512MB …
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-