עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Batels,

קיימת תוכנה לנעילת תיקיות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by Mazumotte,

OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.

5. יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשב המחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרון חיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסך בדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCK אני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסך חשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלך חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבד בדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיה ואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שיש אין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by constantine16,

כשאני אני משחק למשל במשחק Stranglehold" אז זה תופס לי 90% cpu Usage זה בסדר?

8. היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by אדלרון,

רקע: התקנתי XP על (SATA =(sata as ide . כאני מדליק את המחשב (אך ורק כשאני מדליק אותו ממצב כבוי), המחשב עובר את הפוסט ומחפש CD ,שהוא ההתקן הראשון לBOOT אך הוא אינו עובר הלאה להתקן הבא שהוא הHD. יש לי את ההודעה הבאה disk-boot-failure-insert-system-disk-press-enter . אם אני לוחץ אני שומע את הפלופי מנסה לקרוא. רק לאחר שאני לוחץ alt ctrl del או reset הוא עולה כמו שצריך איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה רונן

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by barlevi321,

אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by FC Chelsea,

יש לי כרטיס X1900XT וכשאני משחק STALKER אחרי 10-15 דקות מופיעים קווים מוזרים על המסך בצבעים שונים והוא מתחרפן. בשביל להיפטר מהם אני יוצא לווינדוס חוזר למשחק וממשיך לשחק אבל הפסים חוזרים שוב אחרי כמה דקות. אחרי כמה פעמים שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו בשביל להמשיך לשחק אני מקבל מסך כחול ואז רק ריסטרט יכול לעזור. ניסיתי את כלהדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך ( 7.1-7.5 ). מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by abarbotel,

היי יש לי צורב הוא חדש יחסית ככה שאין מצב שהוא דפוק הוא של סוני צורב דיוידי DVD+R RW צרבתי כמה דיסקים אצל חברה שלי זה עובד אצל חבר זה עובד ואצלי לא העתקתי למחשב וצרבתי מחדש ושוב לא עובד לעומת זאת דיסק אחר כן עבד לי.. למה זה איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by or_azu,

יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by miaoo673,

היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?

16. Started by davidcohen,

היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by Yeshayhu Brill,

שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by d1v,

שלום לכולם. למחשב הישן שלי פתאום יש בעייה..אני מפעיל אותו,אבל המסך לא נידלק,כמו כן אין אורות במקלדת (של ה NUM ה CAPS לדוג').הוצאתי כל כבל USB בעת ההדלקה.. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגיליתי שזה לא אמור להיות ככה רק לפני כמה ימים. בזמן שאני משחק במשחקים, הכרטיס הראשון שלי עובד על 9-11 אחוז, בעוד שהכרטיס השני עובד על 90-98 אחוז. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE 890GPA-UD3H מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition כרטיסי מסך: CF Sapphire HD6850 זכרונות: 10GB Corsair DDR3 1333Mhz תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by webking,

צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by ProVoker,

או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by Ronen Mars,

תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by liran12345,

איך אני בודק מתחים וטמפרטורה תקינה או לא של המחשב עם התוכנה everest?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים