תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב I5 6500 ,זכרון 16 גיגה,כרטיס מסך RX 480 8 GB. עד לפני כמה ימים כול המשחקים עבדו לי מהר ,לאחרונה אותם משחקים עובדים לאט,נתקעים,בעיקר משחקים מSTEAM(הכול התחיל לקראות ברגע שהורדתי בסטים BROKEN ARROW PLAYTEST BETA) עשיתי את כל המדריכים באינטנרט שזה בדיקת זכרון והארד דיסק,בדיקת ווירוסים,איחוי הארד דיסק ועוד כל מיני בדיקות שהמליצו לי באינטנרט וכלום לא עזר. הורדתי תוכנה לבדיקת בנצ'מארק לכרטיס מסך והFPS יצא נמוך ממוצע אולי 15 -20 ,טמפרטורה שלא במשחק יצא 50 מעלות מה שמוזר שכל ההסופ"ש כל המשחקים עבדו לאט ופתאום בשבת בערב זה התחיל לעבוד טוב,היום שוב פעם חזר להיות לאט מה יכול להיות הבעייה ? אולי הכרטיס מסך תקול ולא עובד טוב ? רק מי שי…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
כל משחק שאני משחק בוא גם בהגדרות לא גבוהות המשחק מקרטע זה ממש מתסכל! לא יודע באיזה חלק הבעיה אשמח לקבל עזרה כדיי למצוא את החלק הבעייתי מפרט: AMD 3000+ GeForce 6600GT A-data 512 * 2 תודה
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי כולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 3770 לוח אם Asus P8Z77-VLX LGA1155 זכרונות Corsair Vengance כרטיס מסך Gigabtye Radeon HD 7850 GV-R785OC-2GD ספק Antec Basiq 650W מאז שקיבלתי אותו אני חווה התרסקות של משחקים (סקיירים, סטאקרפט 2 מאס אפקט 3) למסך אפור עם פסים אפורים או מסך שחור, מלווה ברעש סטטי מהמרמקולים. רק ריסטרט פותר את הבעיה, לעיתים המסך לא נדלק אחרי ריסטרט (מחובר לחשמל אך לא מקבל אות מהמחשב) ונדרש כיבוי של המחשב והדלקה מחדש. הבעיה יכולה לקרות תוך כמה דקות ועד כמה שעות, אין שום תופעה מוקדמת לפני שזה עומד לקרות זה פתאומי לחלוטין. יש לציין שכשאני עובד בAutoDesk Maya מופיעה לי לעיתים השגיאה Display Driver stopped responding and has recovered. אז המסך נכבה לכמה שניות ו…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה.. כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לילה טוב . בעיה מרגיזה לי אליכם , כשאני משחק (וורקראפט 3 ) כל איזה 10 שניות המשחק נתקע ל איזה חצי דקה ואז ממשיך לעוד איזה 10 שניות בהחלט מ ש ג ע ! ושמתי לב למשהוא מוזר על כרטיס המסך לפניכם התמונות אתם חושבים שזו הבעיה ? ? ? איך דבר כזה ניגרם ?? כמה זמן האחריות על הכרטיס הזה ? GEFORCE 5200 מיותר לציין שבדקתי וירוסים ורוגלות ושהפסקתי כל תהליך מיותר שרץ . [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג ב7 וחצי אלף שקל. מעבד i7 6700k gtx 1070 g1 16 giga ram 250 ssd וכו', בקיצור מחשב פצצה. כשקניתי אותו והתקנתי עליו משחקים הכל עבד נפלא, כל המשחקים ההכי כבדים עבדו חלק על הגרפיקה המקסימלית. מפה לשם, היום ניסיתי לשחק שוב וכל משחק שאני נכנס אליו תקוע ממש, בקטע כזה שאי אפשר לשחק מרוב התקיעות... כמו כן אני חייב לציין שהמחשב חדש לחלוטין, שיחקתי בו אולי 12 שעות במצטבר והמחשב מכובה כל הזמן. יש למישהו רעיונות מה גרם לכך? כמו כן בדקתי את הזיכרון בעת פעולת המשחק (bf hardline) נוצלו 17 אחוז מהcpu ו32 אחוז מהזיכרון ע"י המשחק והמערכת. בעת הפעלת המשחקים לא פעלו אף תוכנות ומשחקים אחרים…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום כולם! חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות. הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך). כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט. אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג. בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש המון משחקים שנתקעים אצלי, התמונה פשוט קופאת, ואין סאונד. כל המערכת הפעלה לא מגיבה. זה קרה לי גם בgtx1080 וגם ב-gtx1080ti. עשיתי restore ב-Windows10 עם אפשרות להשאיר קבצים וזה לא עזר. אני חושש שזה ההארד דיסק SSD שלי. האם זה יכול להיות? יש לכם עצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב לפני חודש : 7800 x3d gigabyte x670 gaming ax v2 ddr5 32 6400 cl36 corrsair vengance nvme inno34 4080 חומרה חזקה לכאורה אך הרבה משחקים מרגשים מוזר כולל אובייקטים מהבהבים ונפילות FPS עשיתי בנצ'מרק ובבדיקת יציבות לחומרה ונראה שהכל בסדר . מה יכול להיות הבעיה?
-
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הכי קשור לפורום הזה אבל.... בזמן האחרון כל המשחקים פועלים לי לאט ואפילו תוקעים את המחשב לפעמים המפרט שלי טוב: E6300 ATI 1900 ו 1024 ?MB זיכרון ויש לי את הדריבר הכי חדש לכ.מסך 7.5 משחקים כמו GTA:SA , כומפני אוף הירוס וטומד ברידר החדש, שאמורים לעבוד חלק עובדים ממש לאט... מתי שנתקע המשחק ואני עושה ריסט למחשב מופעים על הצג נק' צבועוניות עד לעליית הווינדוס חייב עזרה דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום, חיברתי כבל PCI-E שמצאתי (ספק כוח שלי-> כאן) חיברתי אותו ל GTS 250 ולהתפתעתי גיליתי שהוא גורם למשחקים לעבוד לאט יותר מאשר מהר וטוב יותר אני מדבר על Battlefield Bad Company 2 שעובד בממוצע על 10 במקום 40 fps, על Team Fortress 2 שעובד על כ 70 (עם עוד דרופים) במקום על 100 (directx8) ועל Battlefield 2 שעובד על כ 50 במקום 90 אני בטוח שחיברתי את הכבלים כמו שצריך, זה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בכבלים וחיבורים במחשב ניסיתי לעשות כל מיני "שיחרורי חשמל" למחשב כמו לנתק את הספק כוח וללחוץ על כפתור ההפעלה ולמשוך על כפתור ההפעלה עד שהמחשב ידלק ויכבה (עם הספק כוח) ולצערי זה לא סידר שום דבר לא ניסיתי עדיין לנתק את הכבל ולבדוק אם המצב חוזר לקדמותו, אבל אני בטוח שזה יקרה כי לא נגעתי ש…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
משחקים לא רצים לי חלק בכלל ברזולוציות גבוהות כמו 1280 על 1024 וברזולוציות נמוכות יותר המשחק רץ עם תקיעות קטנות זה המפרט שלי: Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 Monitor: iiyama 454 Pro SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers For 24/12/2002
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היי, כל המשחקים עולים לי מחולנים ולא במסך מלא (יש לי כרטיס רדאון 9600), בדקתי בקיצור דרך שאין את שורת ה WINDOWED, ביטלתי את כל הפילטרים, הסרתי והתקנתי דרייברים, לא עבד :-[ מה לעשות? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-