עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by nir_n7,

שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. אהלן, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אתמול ביצעתי ocלכרטיס מסך על התדרים המקסמליים האפשריים והרצת 3dmark05 הסתימה בהצלחה. לאחר מכן שיחקתי שעה+ cod4 , עזבתי את המחשב לשעה וכשחזרתי ראיתי את הצג שחור והמחשב עובד, אז עשיתי ריסט.. ועכשיו הבעיה- המחשב מנסה לעלות ומוצג לי הדף של וינדוס שמדווח שהיה שינוי בחומרה או בתוכנה ויש אפשרות לעלות את וינדוס במצב נורמלי או במצב בטוח וכו'.. בטוח מכירים תהודעה הזאת... לאחר מכן כשאני לוחץ על אחת האפשרויות, אני רואה שהוינדוס נטען, ובסוף כשהו מסיים לטעון המחשב מרסטט את עצמו [br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:06:05 ההודעה הזו נכתבה מהפלאפוןוכבר לא נשארו לי תווים, אנא מכם עזרו לי לפתור את הבעייה. הזזתי תג'אמפר של הלוח ולא עזר... ואין מצב שאני מפ…

6. Started by nizansm,

שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Or ei,

שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by X-Viper,

שלום לעוזרים... המחשב שלי מנגן קבצי 720P חלק על מסך 19 SAMSUNG אבל כאשר אני מנסה לנגן קבצים של 1080P הקובץ מתנגן אבל הסרט זז לאט... המחשב שלי מורכב מלוח אם דיי מצוין של GIGABYTE המעבר הוא PENTIUM D 2.8 זיכרון : 2G עם מהירות שעון של 800 והכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 6600 LE השאלה שלי האם אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך או את המעבד... ואם כן לאיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג שיצא לי במחיר מינמלי וטוב... או שיש בעיה אחרת...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by Director,

יש באתר של nVIDIA הורדה של Series 6 ושל TNT/TNT2 חלק אמרו לי ככה וחלק ככה :s05: מה אני צריך להוריד ? תודה לעוזרים :-[ תעבירו את זה לפורום תוכנות לא ידעתי לאן זה שייך ..

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by ifs2003,

חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by ronzilca,

ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  15. האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by skullfacer,

אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by shay767,

שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by levy.mor,

שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  22. יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

23. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם, אז ככה: 1. יש לי בעיה קטנה עם ASUS Smart Doctor, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. 2. הבעיה השניה היא בניגון קבצי MKV, וזה משהו שמלווה אותי עוד מהמחשב הקודם, עכשיו החלפתי ל-i5 2500K עם לוח MSI Z77A-GD65…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by dor396,

שלום, פירמטתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP, לאחר הפרמוט ניסיתי להריץ על המחשב את המשחק FM 12 והוא מחזיר לי שגיאה 0xc0000005 יש לציין שהמשחק עבד בלי בעיה לפני הפירמוט גם כן עם ווינדוס XP. למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by yotamavi,

היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.