תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שרת פשוט של חברת HP והסוללה שלו גמורה (השעה והתאריך מתאפסים לאחר הפסקת חשמל) האם ניתן לקחת סוללה ממחשב נייח אחר ולהחליף ? האם יכול לגרום נזק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בלי מפורמט ודיסק מקורי של ווינדוס 8 באנגלית האם יש אפשרות להפוך את זה לעברית או שזה יהיה רק באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לסאונד הרצתי אקוה מארק בבדיקה (בודק ללא סאונד) ואחכ הרצתי אותו בדמו מוד (עם סאונד) ויש קפיצות קטנות כאלה בין פריימים זה קורה לי גם בכל מיני משחקים ולא ידעתי ממה זה עכשיו אני חושד ברכיב של סאונד איך אני מבודד את הבעיה / בודק אותה / פותר אותה ? תודה 6600GT AGP 2400+ 512DDR ADATA KV7
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable …
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד סמסונג מדגם NP530UC שקניתי לפני כשנה ומספר חודשים. בזמן האחרון הוא נהיה איטי יותר ויותר, למשל אם פתוחים כ 20 חלונות כרום וקובץ אקסל, הוא מתחיל לקרטע (כשפעם זה היה פחות קריטי). ביטלתי ב MSCONFIG את כל הדברים שעולים בסטרטאפ וגם את השירותים שלא נראו הכרחיים, כמו של ADOBE ו APPLE, אבל זה לא ממש עזר... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך: viewsonic 2370s/2370 כרטיס מסך: (radoen R9 280x (MSI התמונה קופצת פעם בכמה דקות, וזה קורה בעיקר בדפדפן (chrome) גם הכרטיס מסך וגם המסך יחסית חדשים (חצי שנה), אני לא עושה OC לשום דבר, וחוץ מהבעיה הזאת הכל תקין ואין בעיות יציבות. עדכתי דרייבר (catalyst 14.9 whql). כשאני עובד עם הכרטיס מסך של המעבד (core i3 4130), הבעיה נעלמת. *יש לציין שאת הכרטיס הזה קניתי מחנות (בינתיים לא נגלה מי...) אחריי שקניתי אצלם radeon HD7970, והוא היה תקול אז החלפתי אותו, וגם הכרטיס השני היה תקול. אז אם תאמרו לי שצריך פשוט להחליף כרטיס זה לא יהיה מפתיע. אבל השאלה היא אם זה אולי משהו שקשור לדרייברים של AMD...? או אולי לדפדפן עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעייה היא כזו, מחשב חדש לחלוטין עם הרד דיסק חדש 500G, אני מנסה להתקין ווינדוס אבל הוא מזהה רק 130G ולא נותן לי ליצור מחיצות עם שאר המקום הפנוי. אין לי מושג ממה זה נובע ומה לעשות. באמת אשמח לעזרה בדחיפות. תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מדי פעם מסך כחול שאומר שהוא זורק זיכרון ואז עושה ריסטרט לבד התקנתי מחדש את הוינדוס והוצאתי את הזכרונות מהמחשב וחיברתי שוב וזה עזר לאיזה יום יומיים ועכשיו זה קורה לי שוב. מה לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב לפני כמה דקות ואני רואה שהספר עושה רעש מאוד מוזר ועוד שמתי לב שהמאוורר זז בקושי...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-