תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שרת פשוט של חברת HP והסוללה שלו גמורה (השעה והתאריך מתאפסים לאחר הפסקת חשמל) האם ניתן לקחת סוללה ממחשב נייח אחר ולהחליף ? האם יכול לגרום נזק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בלי מפורמט ודיסק מקורי של ווינדוס 8 באנגלית האם יש אפשרות להפוך את זה לעברית או שזה יהיה רק באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לסאונד הרצתי אקוה מארק בבדיקה (בודק ללא סאונד) ואחכ הרצתי אותו בדמו מוד (עם סאונד) ויש קפיצות קטנות כאלה בין פריימים זה קורה לי גם בכל מיני משחקים ולא ידעתי ממה זה עכשיו אני חושד ברכיב של סאונד איך אני מבודד את הבעיה / בודק אותה / פותר אותה ? תודה 6600GT AGP 2400+ 512DDR ADATA KV7
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable …
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד סמסונג מדגם NP530UC שקניתי לפני כשנה ומספר חודשים. בזמן האחרון הוא נהיה איטי יותר ויותר, למשל אם פתוחים כ 20 חלונות כרום וקובץ אקסל, הוא מתחיל לקרטע (כשפעם זה היה פחות קריטי). ביטלתי ב MSCONFIG את כל הדברים שעולים בסטרטאפ וגם את השירותים שלא נראו הכרחיים, כמו של ADOBE ו APPLE, אבל זה לא ממש עזר... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך: viewsonic 2370s/2370 כרטיס מסך: (radoen R9 280x (MSI התמונה קופצת פעם בכמה דקות, וזה קורה בעיקר בדפדפן (chrome) גם הכרטיס מסך וגם המסך יחסית חדשים (חצי שנה), אני לא עושה OC לשום דבר, וחוץ מהבעיה הזאת הכל תקין ואין בעיות יציבות. עדכתי דרייבר (catalyst 14.9 whql). כשאני עובד עם הכרטיס מסך של המעבד (core i3 4130), הבעיה נעלמת. *יש לציין שאת הכרטיס הזה קניתי מחנות (בינתיים לא נגלה מי...) אחריי שקניתי אצלם radeon HD7970, והוא היה תקול אז החלפתי אותו, וגם הכרטיס השני היה תקול. אז אם תאמרו לי שצריך פשוט להחליף כרטיס זה לא יהיה מפתיע. אבל השאלה היא אם זה אולי משהו שקשור לדרייברים של AMD...? או אולי לדפדפן עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-