עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saar2,

החלפתי לאחרונה ספק במחשב ומאז יש לי הפסקות חשמל פעם ביום יומיים , המחשב מחובר לאל פסק (למקרה שזה משנה) . השאלה שלי האם ספק יכול לגרום להפסקת חשמל ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. שלום ותודה מראש לעוזרים , ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo y700-15 , הנייד נקנה לפני חודש. קניתי ssd 2tb ואני רוצה לחבר אותו למחשב, המחשב מגיע עם מערכת הפעלה windows 10 מובנה בחתימה דיגיטלית. התייעצתי עם טכנאי מחשבים טלפונית והוא אמר שאני חייב לשכפל את הביוס שעל המחשב אחרת לא אוכל להתקין את ה ssd, הוא ביקש 250 שקל עבור העבודה. רציתי לשאול עד כמה זה באמת מסובך והאם אפשר לקבל עזרה בביצוע השכפול. תודה וערב טוב.

4. קניתי טאבלט טרנספורמר של אייסוס ומשום מה אני לא יודע למה אני לא מצליח ליפתוח שום קובץ , גם מנועי צפיה בסרטים כותב מחפש פלאגין... לא מבין למה... ???

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  6. חיברתי כרטיס רשת אלחוטי, הכל עבד טוב ויפה ואח"כ יומיים שהדלקתי את המחשב, מופיע לי המסך -בתמונה מצורפת ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת הוצאת הבטריה ל5 דקות כולל ניתוק מהחשמל ... לא עוזר... איפה יכולה להיות הבעיה במצב הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. יש ברשותי מסך שיודע לקרוא דרך נגן פנימי שלו כרטיסי זכרון מיציאת הUSB מכיוון שאין לו יציאת LAN, אני הולך לחבר אותו ישירות לHDD USB חיצוני. העניין הוא כזה, אחרי שביררתי שלא ניתן להפוך מחיצה או שיתוף מהמחשב למצב בו המסך יחשוב שהשיתוף הזה הוא כונן חיצוני (ע"י חיבור USB ישיר בין המחשב למסך) , הבנתי שאני חייב לעשות את זה עם דיסק קשיח חיצוני בנפרד. והפיתרון שאני מנסה למצוא כרגע הוא שהמחשב והמסך יהיו מחוברים לזיכרון החיצוני הזה יחדיו ויפעלו באופן שאני יכול להעביר לדיסק קבצים ומצד שני ישר לצפות בהם במסך בלי לחבר ולנתק כבלים. ראיתי מספר דרכים שאולי ניתן ליישם את זה אבל בסוף החלטתי שכדאי לשמוע חוות דעת נוספת לפני רכישות שאולי יהיו מיותרות בEBAY

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?

9. שלום לכולם בעיה מוזרה ומציקה, כבר הרבה זמן, מאז שקניתי את המחשב האמת (מפרט - בחתימה) תיאור הבעיה שומעים רק בצד ימין של מכשיר ההאזנה (סטריאו, אוזניות, לא משנה מה מחובר) הבעיה היא בכ.הקול אני מניח, כי ניסיתי לחבר אוזניות אליו ישירות (אוזניות סנהייזר תקינות שעובדות בצורה יומיומית עם האייריבר שלי) והבעיה עדיין קיימת הבעיה קיימת בכל נגני האודיו ובכל מפענחי האודיו שיצא לי להשתמש בהם, כולל עצמאיים כמו VLC שלא משתמש במפענחים חיצוניים. משום מה, כאשר אני מנגן סרטים שיש בהם AC3 בקידוד, הסאונד כן נשמע באוזניה השמאלית, ונראה שזה בסדר, אבל אני לא בטוח אם ככה זה צריך באמת להשמע. כל דבר אחר - MP3, סרטים ללא AC3, כל סאונד אחר שיוצא - יוצא רק לאוזניה הימנית אני באמת לא יודע אם הבע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ITSIK86,

אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by matan770,

לפעמים אני שומר תמונות מהאינטרנט או חברים שולחים ואני רואה את זה ולא את התמונה. מזה? למה באינטרנט אני רואה ופה במחשב לא?.?..

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by idan495411,

אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם lenovo idapad 110-17lkb הוא קיבל מכה רצינית עד כדי זאת שהצרכתי להחליף את הדיסק קשיח לאחר התקנה מחודשת של מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ביט המחשב עובד רק על 2.2 GIGABYTE RAM מתוך 4 שמותקן על הלוח אם זאת שאלה שלא קשורה לכותרת האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 64 ביט ואולי אז המערכת תנצל את ה 4 GIGABYTE RAM שמותקן על הלוח אם או שזאת יכולה להיות בעיה פיזית ולא תוכנתית <? בכל מקרה יש לי מחשב נייד נוסף בבית aspire 5738zg-424g32mn ויש בו DDR3 זכרון במחשב ה lenovo idapad 110-17lkb יש זכרון מתושבת DDR4 יש אפשרות שתהיה התאמה אם אני אני אנסה להכניס את הזכרון מסוג DDR3 לתוך התושבת מסוג DDR4 ? תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shat,

אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. חבר'ה המחשב שלי A8N SLI Premium' AMD Opteron 165 dual core 2gb ddr400 OCZ XTC Gold EDITION ASUS DUAL Geforce 7900GT SLI עכשיו ב 3DMARK 2006 ב DEMO יש בהתחלה את החיילים שיורים אז שם ה FPS יורד עד כדיי 15-14 פריימים במקומות מסוימים ומקומות מסוימים מגיע ל 44 פריימים. כמו כן למשל ה DEMO של NVIDIA בשם MAD MOD MIKE שהוא פורץ את הדלת ובעוד כמה מקומות מסוימים ממש מרגישים איטיות כלומר אני רואה שזה יורד מתחת ל 25 FPS . מה לעשות? יש DRIVERS מסויימים שמומלצים יותר ל SLI? יש הגדרות מומלצות בביוס? כמו כן בעיה נוספת שאין לי בכלל קול מהכרטיס קול המובנה. ואני חברתי נכון חברתי ליציאה הירוקה .

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Master Boo,

שלום לכולם לאחר שהמחשב ברשותי במשך בערך שנה, החלטתי לחבר משהו לפאנל אודיו הקדמי במחשב. לא עובד, לא מזוהה, כלום. לאחר כמה בדיקות תוכנה החלטתי להכנס פנימה. פתחתי את המחשב, ומסתבר שרק חיבורי הUSB מחוברים. יש כבל לאודיו ולFirewire, אבל שניהם לא מתחברים לכלום על לוח האם. לאחר חקירה קצרה מצאתי מקבץ של פינים ליד חיבור האודיו האחורי של לוח האם. הבעיה היחידה היא שהכבל שמחובר לפאנל הקדמי נורא קצר, ואין סיכוי שיגיע עד לשם. מה אני עושה? איזה כבל אני צריך לקנות? אולי הסתכלתי על החיבור הלא נכון? אמור להיות חיבור בקצה הקרוב יותר של הלוח? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  17. נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by sdrory,

יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  19. Started by lumi,

המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by SPONER,

אני מפעיל את המחשב מחדש, מופיעה לי שני שורות שקשורות לביוס באחת כתוב ללחוץ F10 ו בשניה F2 לחצתי הרבה לחיצות לכל אחת לחיצה בודדת ,וכלום לא עזר. תודה מראש לעוזרים ! מערכת הפעלה WIN7 32 ביט לוח אם (Intel Corporation DG41RQ (J2E1 זה פשוט מחרפן, איך אני נתקע בכזה מקום אחרי לחיצות ממושכות הגעתי למסך כל שהוא שהוא לא דומה לשום דבר שראיתי באינטרנט , אז יצאתי משם . הינה תמונה של המסך הראשון http://www.fastup.co.il/images/64557186.jpg

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. Started by gogogo455,

יש לי gtx 1060 6gb i5 7400 400w power supply כל המשחקים חוץ מcsgo רצים מעולה כמו שgtx 1060 אמור להריץ אותם אבל בcsgo אני מקבל 140-210 fps ואני לא מבין למה יש למישהו פתרון אולי רוצה עוד information?

22. Started by maz,

שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Corel,

יש לי בעיה במחשב - הבאתי הארד דיסק 40 GB חדש והמחשב הוא דיי ישן - פנטיום 3 450. עכשיו כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב פשוט לא מזהה אותו (הוא נתקע קצת בקטע של הזיהוי PRIMARY SLAVE, SECONDARY... בלה בלה בלה ואחרי זה פשוט כותב שלא מצא כלום) אם אני מכניס דיסק של ווינדוס אז בהתקנה הוא מזהה ומפרמט אותו אבל אחרי זה שצריך להפעיל את המחשב מההארד דיסק בשביל להשלים את ההתקנה-יש בעיה כי המחשב לא מזהה אותו בכל זאת. ניסיתי לג'מפר באופציות שונות,להחליף מקומות בין הכבלים וכמעט כל מה שתחשבו עליו.. מה יכולה להיות הבעיה? ההארד דיסק הוא חדש וחוץ מזה שיש לי הארד דיסק יותר ישן של FUJITSU של 6-8 ג'יגה והוא כן מזהה אותו בלי בעיה בכלל...מה קורה כאן?

24. Started by naor926,

שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה

25. היי, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה, ומסך חדש של דל מדגם u2715h. אין לי כבל dvi, אז ניסיתי לחבר עם כבל hdmi בין המסך החדש והכרטיס מסך, בין הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובין הטלוויזיה ליציאת hdmi בלוח אם. בנוסף ניסיתי לחבר dp בכרטיס מסך וmniDp במסך, ואף אחת מהאופציות האלו לא סיפקו לי אות מהמחשב. אני מאמין שברגע שאתקין מערכת הפעלה, הבעיה תיפתר, אבל עד אז אין לי דרך לבצע את ההתקנה ללא מסך. האם האופציה היחידה שלי היא להשיג כבל dvi?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.