תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול עם ההודעה : "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ממה שהבנתי זה אומר שיש בעיה בדרייבר מסוים או ברכיב חומרה במערכת. בפעם הראשונה שהמסך הכחול הופיע אז פשוט הפעלתי את המחשב מחדש ולא ראיתי שום שינוי במחשב, בפעם השניה שהמסך הופיע כבר התחלתי לשים לב שהמחשב נהיה איטי יותר מבדרך כלל, בפעם השלישית, התאפסו התאריך והשעה במחשב ועוד כמה הגדרות. עוד משהו שיכול להיות שקשור לזה, לפעמים כשהמחשב נהייה איטי אז הוא מנטרל את העכבר(אפשר גם לראות שהלייזר של העכבר מתכבה) ואם אני מנתק אותו ומעביר אותו ליציאה אחרת אז זה מסתדר... המחשב שלי הוא יחיסית ישן, מלפני 6 שנים בערך. החלפתי לו הארד דיסק ומאוורר לא מזמן ואני דואג לנקות אותו מאבק פעם ב3 חודשים בערך. למרות זאת ה…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בין היתר אני עובד עם דיסקים חיצוניים שאני מעביר אותם לעורך חדש שלי. הדיסקים הם דיסקים פנימיים עם מארז חיצוני- E SATA וגם USB. אצלי ב 2 מחשבים 2 הדיסקים מזוהים מייד כשמפעילים אותם, וישר נותנים צליל חיבור. אצלו יש בעיה במחשב- וגם אחרי 10 דקות הם לא מזוהים. צריך "לשחק" איתם הרבה -לכבות ולהדליק,להוציא, לכבות להמתין ואז זה מזהה. זה קורה גם ב USB (ישירות ללוח מאחורה) וגם ב E SATA. -כוננים אחרים חיצוניים של WD הוא מזהה טוב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי. הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 . זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 . לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1 כתוב במפורש: "PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports" קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר.. תודה רבה BISLY
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, הדיסק הקשיח שלי כל הזמן כותב - משמיע רעש כתיבה ונורת החיווי שלו מהבהבהת. על כל דף חדש באינטרנט שאני פותח הוא כותב - כאילו והRAM כלל אינו פעיל והוא כותב ישירות לקשיח. התופעה לעיתים קיימת ולעיתים לא. בעבר הייתה ופתאום נעלמה למספר חודשים ועכשיו התחילה שוב. מישהו מכיר? רעיונות? תודה, אשר
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל מדובר במערכת סוקט 478. עד אתמול המעבד שהיה הוא 1.7Ghz, כרגע המעבד שמחובר הוא 3.0Ghz. והעניין הוא כזה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא אמר שיכול להיות והרטיו של המעבד ירד אז להיכנס להגדרות ולשנות. נכנסתי לביוס לכל חור אפשרי ואין שום דבר שקשור למכפלה אלא רק לFSB. והמקסימום FSB שיכלתי להעלות הוא ל132 וגם המחשב לא עלה, אלא רק על 115X15. לגביי הלוח עשיתי עידכון ביוס, ושום דבר לא עזר. המעבד מזוהה בCPU-Z בתור 3.0Ghz אבל יוצא שבפועל זה רק 1500Mhz. הביוס הוא של AWARD. מדובר על לוח שאכן תומך במעבדים של עד 3.06Ghz גם בווינדוס הוא רושם שזה מעבד 3.0 אך רק 1.5Ghz. אז אולי אני צריך להגדיר משהו לא בסדר או משהו כזה? מה אתם חושבים הבעיה? הנה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spe…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שיחות טלפון רגילות (בתשלום) מהמחשב, כשקו הטלפון שלי מחובר ישירות למודם. אני עובד עם הקו מחובר למחשב כבר שנים (בעיקר לפקסים), אבל כעת, כשאני רוצה להשתמש בPHONE DIALER המובנה של ווינדוס XP, הוא לא מזהה את ההתקנים כשמדובר ב"PHONE CALL" ולא ב"INTERNET CALL". ניסיתי להוציא שיחות, וזה עובד, רק שאני שומע את הצד השני עונה דרך הרמקול הקטנטן שנמצא במארז המחשב, והמיקרופון של האוזניה לא משוייך לתוכנה ולכן לא שומעים אותי. כשאני משחק עם האפשרויות בתוכנה עצמה, ההתקנים אפורים (אינם נגישים) ואין לי איך לשנותם. מה עושים ואיך אני מוציא שיחות מהמחשב תוך שימוש במודם ובאוזניה???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום רב1 בשלב מסויים של ההתקנת משחק מופיע הודעה YOUR SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED וגם הוא רושם שיש צורך להתקין שנית ומאוחר יותר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש מפרט של המחשב : מעבד 3G זכרון 1G כרטיס מסך NVIDIA 5200
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! אודה על עזרתכם, אתמול המחשב הנייח שלי (איתי מאז 2007 שנים כבר, לא עבר שינויי חומרה מלבד כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה) שווק חיים. פתחתי את המחשב, וראיתי שברגע שאני לוחץ על הכפתור כדי להדליק אותו, המאווררים זזים ל 2-3 שניות ולאחר מכן הכל דועך. במילים אחרות המחשב לא באמת נדלק. לדעתי הספק כוח הלך, אבל אני לא באמת מבין מספיק כדי להגיד. אני ניסית לנתק ולהחזיר את כלל החומרה מתוך המחשב ושום דבר לא עזר.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם..! תודה!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי ספק כח ATX Power Supply 500WattS יכול להיות שהוא לא מספיק לכרטיס או לא טוב לכרטיס? איך אני יודע אם הוא גנרי או לא? מה "גנרי" אומר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-