עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב) אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט... היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע. מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה. נ.ב הנה האשכול שרק פתחתי אתמול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by irounet,

בוקר טוב לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או מבצע אתחול אני מקבל הודעה שאומרת "cpu is unworkable or has been changed" על מנת להמשיך אני לוחץ על F1 ואז המחשב עולה ועובד בצורה תקינה לחלוטין. זה דגם הביוס שיש לי phonix-award bios v6.ooPG לוח האם : abit IS7-V2 ומעבד של inter P4 3.00GHZ עזרה בבקשה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  3. אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by nissim tr,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדר אני אובד עצות כבר מה עליי לעשות ניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלום לוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by eyal1506,

אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by ozba77,

שלום יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקס אבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונד הרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו) הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOP הדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובות אני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו. ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדש אבל גם זה לא פותר את הבעיה יש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא מזמן קניתי כרטיס PCI TO SATA מ KSP בסכום של 60 ש"ח והיום הרכבתי את בכרטיס במחשב. לאחר התקנת הדריוורים אני מקבל שגיאה של "אין די משאבי מערכת פנוים" WTF :s05: מצרף תמונות מסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה? שאלה שניה: מבחינת זיכרון ודאבל צ'אנל מה עדיף: שני כרטיסים של 512 או אחד של 1GB או לחילופין 1GB + 256MB (והעיקר שיהיה דאבל צ'נאל) שואל לפני קנייה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by bumpd,

עידכנתי ביוס בסביבת ווינדוס זה כתב שהעידכון הושלם בהצלחה עשיתי עם התוכנה של gigabyte יש לי לוח ga k8nf9 עשיתי ריסט ועכשיו המחשב לא עולה זה לא מגיע לפוסט בכלל אני לא מבין מה קרה זה אמר שהעידכון הושלם בהצלחה ?!?!?!מה אני עושה עכשיו?אני מפחד

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  10. היי, אני מנסה לחבר את ההארדיסק הנ"ל, הביוס מזהה אותו בנפח: 3282MB וכאשר המחשב מנסה לעלות, הוא נתקע בPOST הראשוני כשהו מזהה את הדיסקים (כבר לאחר שזיהה את כל ההארד דיסקים) מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה.

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  11. אהלן! ברשותי (האמת שאח שלי משתמש בו) מחשב פנטיום 4 2.4, 512MB RAM ב2 סטיקים, כ.מסך Geforce 5200FX של ASUS, ולוח אם P4V533-MX של ASUS. המחשב מריץ WINDOWS XP המחשב פעם היה שלי, עד שלפני קצת יותר מחצי שנה הוא עבר לאחי כי קניתי מחשב חדש. עוד בזמן שהוא היה שלי, היו תקופות כאלה שבהן הוא היה פשוט קופא באמצע משחק. הייתי מנקה אותו מאבק מדי פעם, אבל הבעיה לא הייתה נפתרת. בסופו של דבר התקופה הזאת הייתה חולפת והוא לא היה נתקע יותר עד התקופה הבאה. זה תמיד היה סביל בעיני ולא טרחתי לדאוג לבעיה. לאחרונה, הבעיה צצה בשנית, הפעם כשאח שלי משתמש במחשב. היא נהייתה תכופה יותר ויותר ולעיתים קורה שאחרי 10 דק' משחק הוא נתקע (ומדובר על כל משחק שהוא, בין אם זה MAPLESTORY,MU ONLINE או NEED FOR SPEED …

12. הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by skp333,

האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by avi112211,

יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by sharon_c99,

הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by Nahum2,

חבר שלי התקשר אלי. והוא אומר שהמחשב שלו פתעום עשה ציפצופים של ה ביוס וכבה. הוא הצליח להדליק אותו ב עזרת LAST KNOWEN CONFIG ושם לב לקבצים 01.EXE ו 02.EXE על שולחן העבודה. רגע או שתים אחר כך המחשב כיבה את עצמו. מה לעשות?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by buuhaa,

היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Vector13,

העברתי את המחשב למארז חדש, ופתאום לא בא לו לפעול, כשאני מדליק אותו המסך לא מראה כלום ... וזאת לא בעיה בכטיס מסך כי ניסיתי שתיים. נ.ב החלפתי את המשחה הטרמית במעבד. תודה מראש !!

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by ללל,

מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by Bond,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה XP Pro לוח אם של Abit S7 דיסק קשיח SATA כיון שהדיסק הקיים כבר התמלא, הוספתי דיסק חדש SATA II 320GB אני מנסה להעתיק את התכולה של הדיסק הישן לדיסק החדש אבל המחשב נתקע, ניסתי לעשות את הפעולה עם התוכנות הבאות: Acronis Ghost 11 Partitiom Magic - בזו ניסתי לבצע חלוקה של הדיסק לשתי מחיצות אבל שוב המחשב נתקע, האם התקיעות הללו נובעות מזה שהדיסק גדול? או שהלוח האם לא תומך בדיסק שהוא SATA II אשמח לקבל את תגובותיכם כיצד להתמודד עם הבעיה? תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by old-hunter,

שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים וחדש באתר, קראתי כמה וכמה הודעות על הבעייה הזאת ולא מצאתי פיתרון, לא מזמן קניתי את ati radeon9600pro 256mb ddr ולא משנה באיזה משחק אני משחק אחריי כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת של ה-vpu recover,החלפתי לוח M,זיכרונות, מה לא,ושום דבר לא עוזר,אם אני מבטל את האופציה של זה,אז המחשב נתקע והמוצא האחרון זה ריסט,אני משתמש ב-catalyst 4.5, אם אני שם דרבייר יותר ישן אז לא מופיעה ההודעה,אבל לאחר כמה זמן המחשב נתקע ואז עוד פעם צריך ריסט,אני לא גאון מחשבים, ולא יודע לפרט את המפרט אז אני אני אכתוב מה שאני יודע, asus p4v533-mx 2.4Ghz 100gb hard drive 512ram windows xp pro אני ממש נואש כמו שמיד תשימו לב(לשעה שאני כותב את ההודעה הזאת), כי יש לי הרגשה …

22. שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  23. שלום לכם עכברי מעבדה יקרים, ברשותי שני כוננים קשיחים - 1) WD 40 gb 7200 - כונן שהוקצה למערכת ההפעלה 2) wd 40 gb 5400 - כונן שהוקצה להורדות/משחקים/וכו' וכו' הכונן הראשון עובד (כמובן, איך אני כותב פה...) אבל הכונן השני לא מזוהה בשלב ה-post. ניסיתי הרבה דברים כמו החלפת הכבלים (גם חשמל וגם IDE) עם הכונני DVD וצורב, וכמה פעמים החלפתי ביניהם... אם אני לא טועה הצלחתי לגרום להארד דיסק השני לעבוד אבל רק כאשר ההארד דיסק הראשון לא עבד. אנא מכם סייעו לי! מה עליי לעשות על מנת שההארד דיסק השני יעבוד ובמקביל עם הכונן הראשון? תשובות ושלל עצות יתקבלו בברכה.... תודה Vega.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. אני מקווה שזה קשור לפה אם לא תעבירו בבקשה דבר ראשון הנה מפרט המחשב שלי: Abit IL9 pro 945P 3GB RAM 667MHZ DDR2 8500GT 512MB E4300 1.8 GHZ והנה המפרט של אחי שבהרבה יותר טוב: MSI CHIPSET P45 2GB DDR2 800MHZ E7200 2.53 8500GT 512MB איך זה הגיוני שבמחשב שלי קיבלתי ציון 4910 ובמחשב של אחי הוא קיבל את הציון 4700 והמחשב שלו בהרבה יותר טוב חח איך זה?(אולי חוץ מהכרטיס מסך והם אותו דבר) :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים