תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P5LD2-SE ובפאנל הקדמי של המחשב ישנם שני חיבורים של מיקרופון ורמקולים איני יודע כיצד לחבר אותם אל הלוח אם אם למישהו יש לוח אם כזה או שיודע על כך אשמח לעזרה או מהיכן אפשר להשיג את השרטוט הסכמתי של הלוח אם ? תודה לעזורים!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה המחשב שלי.. Q9400 4GB DDR2 1066HZ HD4870 לוח אם של ג'גה בייט תומך CF ספק כח אנרמקס 525 W.. המחשב עבד בסדר במסך חודש וחצי.. ופתאום לפני שבוע התחילה לי בעיה.. אני משחק כרגע רק COD4 (ברשת) לאחר טעינת המפה אני מקבל מסך שחור והמחשב קורס (לרוב ריסטארט.. לפעמים סתם נתקע ל10 דקות.. יש לציין שיש סאונד של המשחק בזמן הזה) בנוסף שאני מעלה את הווינדוס אני מקבל הרבה מסכים כחולים.. אני לא מספיק לקרוא מה שרשום שם.. אבל אני מאמין שהבעיה היא זהה.. דבר אחרון , כשהחלפתי תכרטיס מסך שלי בכרטיס מסך של אחי הגדול (7600 GS :\) הכל עבד בסדר , אבל כמובן שאני לא יכול להשאר איתו.. גם כשהורדתי את ה MEMORY וה GPU CLOCK של הכרטיס מסך הקיים הכל עבד בסדר.. מבחינת קירורים אני דיי מסודר TWIN TURBO על הכר…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרות לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 6600GT של לידטק שבדיוק בדיוק עבר את תקופת האחריות שלו. עכשיו, בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות - נקודות ירוקות בכל מיני מקומות, להתקע וכאלה. הוא לא מתחמם יותר מפעם והוא כן מריץ דברים והכל בסדר, רק שהוא מציג נקודות ירוקות ונתקע. כשהשתמשתי ב ATITool גם קיבלתי את אותם הדברים הירוקים בדיוק. רציתי לדעת, כיוון שאין אחריות, האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? האם מישהו יודע אם זה עניין של זכרון או מעבד, ואם זה זכרון, אולי באיזו מעבדה אפשר להחליף את הזכרונות הנפוצים האלה של Hynix? תודה.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
??? ראשית שלום לכל חברי הפורום אני חדש ואני מקווה שאוכל לתרום לכם (למרות שאני יודע לאחר בירור מקיף ובדיקה ,שאתם הטובים ביותר ) מערכת הפעלה XP PRO sp2 ככה המעבד שלי אינטל E 6700 לוח גיגהבייט GA-965P-DQ6 (rev. 3.3 כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTX זכרונות קינגסטון DDR2 800 MHz 1024*2 ספק HEC 450W של שרתים הארד דיסק Western Digital 500KS 16MB הארד דיסק נוסף אותו דבר רק 320MB ואפילו מארז מהודר של GIGABYTE 3D Aurora 570 ועוד כל מיני אביזרים נלוים כולל כוננים וכ"ו הבעייה היא כזו כשאני מעתיק קבצים מהארד דיסק אחד לשני את ה 7 גיגה הראשונים הוא מעתיק לי מהר ,ואח"כ קובץ נוסף לוקח לו שעות ,והמחשב בכלל נהיה איטי,כולל אינטרנט ויש לי 5 מגה. כשאני מבצע ריסטרט למחשב התהליך חוז…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, הדיסק הקשיח שלי כל הזמן כותב - משמיע רעש כתיבה ונורת החיווי שלו מהבהבהת. על כל דף חדש באינטרנט שאני פותח הוא כותב - כאילו והRAM כלל אינו פעיל והוא כותב ישירות לקשיח. התופעה לעיתים קיימת ולעיתים לא. בעבר הייתה ופתאום נעלמה למספר חודשים ועכשיו התחילה שוב. מישהו מכיר? רעיונות? תודה, אשר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש: amd 64 3000 socet 754 ו - gigabyte k8ns הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי שה - cpu רץ ב -200mhz. נכנסתי לביוס (של award) וניסיתי לתת לו לקבוע את המהירות בעצמו. שמתי לב שהמהירות 200mhz קשורה איכשהוא ל - overclock ולא ניתן לאפס אותה... מה לעשות? האם המערכת תקינה? אני מעונין להפעיל את המערכת באופן רגיל ללא overclock. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שאלה קטנה בבוקר באתי למחשב והמקלדת לא עבדה. עשיתי אתחול > המחשב התחיל לעלות אבל מיד הופיע הודעה שעולה כשהמסך לא מחובר Power saving enable, this monitor will shut down וככה כמה פעמים מאתחל את עצמות מגיע להודעה ומאתחל שוב. רק אחרי שכיביתי את המחשב ל10דקות מהסוויץ הראשי הוא עלה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו אז רציתי לדעת מה נראה לכם שכדאי לי לבדוק או לעשות כדי להבין למה זה קרה ואיך לפתור את זה המחשב מנסה לאותת לי משהו .... שמשהו לא בסדר. צריך להקשיב לו ... אז אודה על עזרתכם בנושא. המחשב זה amd athlon 64X2 dual core
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אם אפשר לינק לתוכנה שתוכל לבדוק לי תקינות של זיכרון פנימי .... תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב AMD 3000 ג'יגה זיכרון... אני יודע שהמחשב לא כזה חדש / מהיר אבל הוא אמור לסחוב ווינדווז XP בקלות. היה לי 80 ג'יגה דיסק קשיח עד לפני שבוע. סבלתי שמה מאיטיות שהנחתי שבאה כתוצאה מהתנגשות בדרייברים (כי יש לי מקלדת של לוג'יטק מהסט 110, במקום להשתמש בעכבר שלה אני משתמש בMX Revolution) והאמנתי שזאת אחת הסיבות להתנגשות ולהאטה. לא העלתי בדעתי שום חדירת ווירוס, ספייוור וכו' מכיוון שהיו לי כמה הגנות על המחשב (COMODO, AVG, SPYWARE BOOSTER) כל הזמן ניטרו את המחשב ולא איפשרו חדירה. מה עוד, שהשתמשתי עם FF עם תוספת שמבטלת סקריפטים ומדברים בדף לפעול... אז האמנתי שהכל ביחד ימנע ממני חדירה של ווירוסים או ספייוור דרך האינטרנט. החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש של 500 ג'יגה כי נגמר ל…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקס אבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונד הרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו) הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOP הדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובות אני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו. ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדש אבל גם זה לא פותר את הבעיה יש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות? תודה
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה המפרט הוא כזה : CONROE 6600 GIGABYTE 965 DS4 KINGSTON 1 GB 667 X 2 WD 250 GB SATA2 LEADTEK 7900 GT 256 POWER SUPPLY - THERMALTAKE 470 WATT CASE - GIGABYTE ALUMINIUM DVD WRITER SONY-NEC FLOPPY בדקתי זיכרונות באמצעות MEMTEST במשך 24 שעות והכול תקין . עדכנתי את הגרסה של ביוס ל F6 הורדתי מאינטרנט את הדרייברים הכי חדשים , התקנתי מע הפעלה (התקנה נקיה) XP PRO CORPORATE ENG כולל כל התוכנות ,עדכונים ,אופיס וכו. עדיין הרסטארטים לא הפסיקו , פעם זה קורה באמצע משחק או סתם במהלך גלישה. אני חושד בספק כוח , אם אני צודק? תדה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט אבל התוכנה שיש לי היא מעפנה (AMCAP?8) אז איזה עוד תוכנות יהיו טובות פנטיום 2 64 זכרון וזהו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב לא מזמן לאחר סאגה שלמה של ניסיונות הצלה, ויתרתי על המחשב הישן והחלטתי לקנות חדש.הבעיה במחשב הישן היתה כנראה שריפה של הלוח אם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש, הכל היה טוב ויפה בלילה כיבית אותו והלכתי לישון.היום התעוררתי השתמשתי בו מעט ולפתע כבה המסך ועלה עשן מהמחשב.שמתי לב שהמתג האדום של הספק כן דלק.כשאני מחבר דברים לשקע הזה הם עובדים.כיצד אדע את מקור הבעיה?האם היא חשמלית-תקע בעיתי או קפיצות מתח של חברת החשמל?האם בחנות יסכימו לתקן את הנזק אולי זה בכלל באשמתם? הוצאתי המון כסף ואני ממש עצוב עכשיו אנא עזרו לי
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-