תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
סיימתי להרכיב את המחשב עם הבעלים של החנות והמחשב שלי איטי והוא אמור לטוס כמו חללית!!! קחו לדוגמא חלון של המחשב שלי.. כשאני פותח את המחשב שלי אז הוא לא נפתח לי בבום, זאת אומרת על המאית שניה אלא שנפתח החלון ורק אחרי עשירת שניה רואים מה יש בחלון... יודעים מה אני מתכוון? כאילו המחשב לא כל כך מהיר.. אז המוכר אומר לי שזה בגלל הכרטיסי מסך.. SLI של טווינטק 9600GT עם OC edition אהה ועוד משהו.. אני אמור לשים ספק 750W מודולרי של TT ואז ראינו שחסר איזה כבל שמתחבר ללוח אם אז הוא בינתיים שם לי סתם ספק סטנדרט 550W עד שיגיע הכבל ביום שני.. קיצר אני כולי מבואס לא מבין למה המחשב שלי לא עף כמו מטוס אז חבר שלי אמר לי שיכול להיות שזה בגלל הויסטה וגם הוא לא מזהה לי 4GB אלא רק 3GB בגלל שזה…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יד לי כבר כמה זמן מעבד חדש E6750 כל הזמן במיליון תוכנות כולל של הלוח אם שלי הוא מראה לי שהוא פועל על 2 GH ןלפעמים קופץ ל2.6 כמו שהוא אמור להיות... זה מראה בתוכנה של הלוח אם (P5K-E) שמתי שזה עובד על המהירות הנמוכה זה כפולה של 6 ושזה קופץ למהירות הנכונה זה כפולה של 8...
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה למזג את E לתוך C אייך במסך הכחול של התחלת WINDOWS זה ממז עד 99% וא רושם DISK NOT LOKED או משהו כזה מה לעשות (מישהו עזרה פליז)
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי את כל הדריברים ואחרי כמה וכמה resets, התקנתי את האינטרנט security ועוד דריברים. עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב, הוא נתקע לי על המבט הזה על הלוח אם נראה לי: (כשיש ציור - לי מצויר כזה צבע כסף ורשום platinum), כי הלוח אם הוא msi neo 4 platinum. בכל מקרה אני לא יכול לעשות כלום. לא עוזר כל כפתור שאני לוחץ. כל פעם שאני מדליק מחדש אני מגיע למסך הזה. (דרך אגב יש שם אפשרות של POST אם לוחצים <del> ועוד אפשרות... לא משנה מה אני לוחץ, המחשב נתקע שם. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיבלתי אותו רק אתמול. וגם הם שמו לי זיכרון 200 MHZ במקום 400. עריכה: אחרי שהוצאתי את הUSB של המודם, זה עובד. רק הרגע גיליתי זאת.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול עם ההודעה : "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ממה שהבנתי זה אומר שיש בעיה בדרייבר מסוים או ברכיב חומרה במערכת. בפעם הראשונה שהמסך הכחול הופיע אז פשוט הפעלתי את המחשב מחדש ולא ראיתי שום שינוי במחשב, בפעם השניה שהמסך הופיע כבר התחלתי לשים לב שהמחשב נהיה איטי יותר מבדרך כלל, בפעם השלישית, התאפסו התאריך והשעה במחשב ועוד כמה הגדרות. עוד משהו שיכול להיות שקשור לזה, לפעמים כשהמחשב נהייה איטי אז הוא מנטרל את העכבר(אפשר גם לראות שהלייזר של העכבר מתכבה) ואם אני מנתק אותו ומעביר אותו ליציאה אחרת אז זה מסתדר... המחשב שלי הוא יחיסית ישן, מלפני 6 שנים בערך. החלפתי לו הארד דיסק ומאוורר לא מזמן ואני דואג לנקות אותו מאבק פעם ב3 חודשים בערך. למרות זאת ה…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והכרטיס מסך אינו מזוהה הכרטיס הוא ATI MOBILITY RADEON 7500 אני מחפש דחוף דרייבר או משהו שהמחשב יעבוד כמו שצריך כי בנתיים האינטרנט לא פועל כמו שצריך העמוד עולה לי בגלים ומשחקים לא עולים והכל בגלל שחסר לי דרייבר אני חייב דחוף דרייבר מי שיכול להביא לי אני יודה לו ... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בין היתר אני עובד עם דיסקים חיצוניים שאני מעביר אותם לעורך חדש שלי. הדיסקים הם דיסקים פנימיים עם מארז חיצוני- E SATA וגם USB. אצלי ב 2 מחשבים 2 הדיסקים מזוהים מייד כשמפעילים אותם, וישר נותנים צליל חיבור. אצלו יש בעיה במחשב- וגם אחרי 10 דקות הם לא מזוהים. צריך "לשחק" איתם הרבה -לכבות ולהדליק,להוציא, לכבות להמתין ואז זה מזהה. זה קורה גם ב USB (ישירות ללוח מאחורה) וגם ב E SATA. -כוננים אחרים חיצוניים של WD הוא מזהה טוב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, הדיסק הקשיח שלי כל הזמן כותב - משמיע רעש כתיבה ונורת החיווי שלו מהבהבהת. על כל דף חדש באינטרנט שאני פותח הוא כותב - כאילו והRAM כלל אינו פעיל והוא כותב ישירות לקשיח. התופעה לעיתים קיימת ולעיתים לא. בעבר הייתה ופתאום נעלמה למספר חודשים ועכשיו התחילה שוב. מישהו מכיר? רעיונות? תודה, אשר
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2158726&type=2&product=1&= ואני צריך דרייבר לכרטיס שיתאים לוינדוס אקס פי בבקשה הדיסק שקבלתי זה היה מזמן וזה לא מתאים לאקס פיי(פרו)מי שיוכל להביא לי אני יודה לו מואד תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על EJECT המגש יוצא ואז אחרי שניה נכנס. כלומר הוא לא נשאר פתוח. אז הוצאתי את המגש, החזקתי ביד, שמתי דיסק ונתתי לו להכנס, אבל הוא לא קרא את הדיסק. כל פעם היה רעש כאילו הוא בא לטעון ואז עוצר. לזרוק לפח או שיש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-