תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים השתמשתי בתוכנה לניהול מחיצות כדי להעביר שטח ממחיצה מסויימת לאחרת. המחשב עשה ריסט ותוך כדי עשה תהליך של התוכנה בשביל להעביר את השטח בין המחיצות.. שהמחשב נדלק הווידנואוס (7) נכנס עם "פרופיל זמני" וכתב שכל הקבצים שנאי יעשה בפרופיל הזה ימחקו אחרי ריסט. ואני גם לא יכול לעשות כלום במחשב אי אפשר להכנס לתיקיות ולא למחשב שלי ולא ללוח בקרה לכלום אי אפשר להכנס.. איכשהו בפוקס הפיירפוקס עובד אז יש לי אינטרנט.. גם התוכנה של המחציות עובדת אבל היא לא מזהה דיסק קשיח בכלל עכשיו והייתה שם רק אפשרות לעשות RECOVERY..שלא עזר בשיט.. אז אמרתי יאלה נפרמט לא נורא אבל גם זה אני לא מצליח..המחשב מכין את הקבצים להתקנה של הווינדואוס ונתקע ואומר שהחיבורים לא טובים או משהו כזה. ניסיתי ע…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג Lenovo G550 Intel dual-core T4300 3GB RAM Win7 32 bit NVIDIA GeForce G210M לפני כחודש המחשב חובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. לאחר כ-10 דקות המחשב כבה. מאז, כמעט בכל פעם שצופים בוידאו במחשב (יוטיוב למשל) הוא כבה בד"כ לאחר כחצי שעה. הצעות/רעיונות לבעיה וטיפול מתאים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 + כרטיס מסך O/B ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit AGPx8 שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 AGP x2 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
זה קורה לי שאני באמצע משחק משהו כמו 5 דקות וגם לפעמים שמכבים תמחשב ואז הוא לא נדלק הנורת חיווי שלו מהבהבת אבל הוא לא נדלק ומה שאני עושה כל הזמן זה מכבה/מדליק תמחשב ובאותו רגע מדליק שוב תמסך ואחרי כמה פעמים זה רק מסתדר זה מסך LCD של סמסונג די ישן משהו כמו 3 שנים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, ואין לי את הדיסק של הלוח אם. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להתקין דרייבר לnetwork adapter). אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את זה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, העברתי את המחשב ממקום למקום, ללא פגיעות כלשהן. המחשב עבד מצויין עד עכשיו. לאחר ההעברה, מערכת ההפעלה (XP) לא עולה. וזה בערך מה שקורה: כשאני מחבר את המחשב בכבל VGA למסך. מערכת ההפעלה עולה עד להצגת הטעינה של ה-XP ולאחר מכן מופיע על המסך שאין מתאם מחובר (NO NIGNAL). כשאני מחבר את המחשב בכבל HD המחשב מגיע לאותו מסך תצוגה על טעינת מערכת ההםעלה ולאחר המסך מחשיך למספר שניות, ואז רשום לי על המסך: אנאלוגי\דיגיטלי (הודעות מתחלפות) ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הכרטיס מסך וזה עדין לא פתר את הבעיה. העניין הוא שאם הכרטיס מסך נפגע בצורה כלשהי, אז איך יתכן ויש תצודה עד העליה של מערכת ההפעלה? למישהו יש רעיון? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב על לוח האם יש 4 פינים לחיבור power sw,hdd led מהמארב יוצאים 2 זוגות:זוג אחד p sw מחובר ללוח והמחשב נדלק ועובד בצורה תקינה הבעיה בזוג השני שזה בעצם שלישיה: בין שני החוטים של hd led יש הפרדה(הם נמצאים בשני קצוות של שלישיה) ובלוח האם יש רק 2 פינים צמודיפ פנויים מה ניתן לעשות? תודה ואם חסר פרטים אשלים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום,אני מקווה להשתלב פה יפה,יש לי בעיה די רצינית,יש לי בעיה שכול פעם שאני פותח את המחשב מופיע לי ההערה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" ושאני צריך לדווח ל-ATI Technolagies או משהו כזה,ואני לא יכול להכנס לשום משחק ברגע שיש לי את ההודעה הזאת יש לי אפשרות של שלח/אל תשלח ולא משנה מה אני יבחר זה יכתוב לי שלא משנה מה אני יבחר בכול מקרה אני יהייה חייב לעשות ריסטרט,אם אני עושה אל תשלח אז אני לא יכול לשחק בכלום ואם אני עושה שלח אז אני צריך לעשות ריסטרט וזה שוב עולה בדיוק אותה בעיה של שלח/אל תשלח ואני לא יכול להכנס לשום משחק,אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך שלי,Radeon 9600 XT למשהו יש אי…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להוריד תוכנה שאני יוכל לראות בה אם היה לי ריסטרט באמצע הלילה?
-
הבנתי כי צריך כתובת IP קבועה יש לי כתובת כזאת אבל תאכלס מה אני צריך אם מבחינת ציוד ואם מבחינת הכל איך באמת להתחבר לאינטרנט מי מחשבים מי כל מקום דרך ספק האינטרנט שלי בבית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כונן SSD פנימי של סמסונג, אני רוצה לעשות בו שימוש ככונן SSD חיצוני, ואני משתמשת במארז ייעודי בשביל זה. הבעיה שכשאני מחברת את הכונן למחשב דרך ה-USB הוא לא מופיע ברשימת הכוננים (המחשב כן משמיע רעש של התחברות). יחד עם הכונן הגיע דיסק להתקנת הכונן, אבל אין לי כונן דיסקים במחשב (בנוסף לעובדה, שאני לא רוצה להתקין את הכונן למחשב ספציפי כלשהו, אלא שישמש ככונן גיבוי חיצוני). כשנכנסתי לאזור ניהול דיסקים הוא מופיע, אבל עם הכיתוב 'לא מוכר' ו'לא אותחל'. האם ניתן לעשות שימוש בכונן ללא התקנתו באמצעות דיסק חיצוני? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש פתרון לנושא? איך אפשר לשנות את הגדרות האבטחה? תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב עם קבל HDMI או DisplayPort אני מקבל תמונת מסך גדולה ואן לי שליטה ברזולוציה של המסך בכדי לכונן אותו מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היי יש לי RYZEN 5 3600 ובנתיים יש לי את המאוורר שמגיעה עם המעבד והוא לא עושה עבודה כל כך טובה אז אני מעוניין לקנות קירור איכותי ולא יקר מידי (200ש'ח מקסימום) את מה אתם ממליצים לי? אני משחק משחקים כבדים על גרפיקה טובה. RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה. VALORANT וAPEX על הגרפיקה הכי טובה... מפרט מלא מצורף תמונה של פנים המחשב מצורפת
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לפני 4 ימים ווינדוס xp הכל עובד יופי (ברוך השם - טפו טפו טפו) רק בעיה אחת (בנתיים, שלא נדע) שאני פותח את סנדרה אני מקבל מסך כחול ! http://rotter.net/User_files/nor/3db241ca66fe010c.jpg למה זה ? בווינדוס 98 הכל עבד סבבי בבי (אם הסנדרה כמובן) מב לעשות ? אני ממש צריך את התוכנה !
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לאחר ניסיון (ע"פ pinout מאיזה אתר) לבנות כבל נתונים לפלאפון התקלקלו לי רוב היציאות של ה USB במחשב. יש לי 6 יציאות מאחורה ו2 מקדימה ורק משהו כמו 3 עובדות מאחורה ומיקדימה עובדת אחת אבל גם עם כריזות פעם עובדת ופעם לא והשנייה לא. וכל היציאות שלא עובדות אז שאני מחבר משהו אז מופיע לי הודעת בלון כזה ליד השעון של התקן USB לא זוהה וניסיתי כמה התקנים ואף אחד בהם לא עובד. מה אתם אומרים יש סיכוי לתקן את זה ? (לא הצלחתי למצוא דרייברים תואמים) הלוח שלי זה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=179&modelmenu=1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-