תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'( המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדות היא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנס אך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגיל המקלדת מחוברת ל- ps/2
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי win10 על מחשב נייד סמסונג Series 9 NP900X3C-A02US (NP900X3C). משום מה המקלדת פשוט הפסיקה לעבוד. למישהו יש רעיון מדוע? אפשרות לתקן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למשל כאשר התקנתי MAFIA 2 אז לא היה לי מקלדת כאילו אני לוחץ ושום דבר לא עובד ! עכשיו התקנתי GTA 5 וגם המקלדת לא מתפקדת במשחק אותו דבר היה ב GTA 3 לא מזמן חייב לציין שככה אין בעיות רק במשחקים ! מה יכול להיות מקור הבעיה ? משתמש ב WIN7 32 BIT ! זה כאילו אני נכנס למשחק והוא מתוכנת לממשק של שלט ולא ניתן לשנות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Vostro 5568 החלפתי לו כיסוי עליון palmrest (מעל המקלדת) וכשניתקתי את המקלדת מהלוח-אם הפלסטיק הלבן שלוחץ ומהדק את הפס המחבר נשבר לשניים. הצלחתי לחבר את הפס בלי הלחצן ולהדק, אבל עכשיו המקלדת לא עובדת בכלל. צירפתי תמונה. אני זקוק לעזרה - מה אני צריך לעשות כדי לתקן את ולחבר את הפס שמחבר בין הנקלדת ללוח אם וכך היא תעבוד? תודה מראש
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב Lenovo 710s 13ikb, והכל היה סבבה עד שווינדוס הציע לי לעדכן את הביוס לגרסא 9YCN39WW שאני לא חושב שבכלל מתאימה למחשב כי כשאני נכנס לאתר של החברה ובודק על דרייברים, הדרייבר האחרון שרשום שם לפי מה שאני רואה זה 3HCN25WW. בdevice manager בקטגוריה של הfirmware יש לי סימן קריאה ליד הגרסא שווינדוס עדכן ורשום לי שם this device cannot work properly until you restart your computer (code 14). בנוסף כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב מופיע לי הלוגו של לנובו עם הכיתוב שהוא מתקין עדכון ואז עוד פעם הוא עושה לעצמו ריסטארט ורשום לי בקטן למעלה capsule failed please redo the process. אחרי 3 פעמים של ריסטארט הוא מפסיק לנסות לעדכן ואז בfirmware בdevice manager רשום לי: this device …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהחלה בשבוע האחרון, לפעמים אני מדליק את המחשב והמקלדת לא עובדת ורק לאחר הפעלה מחדש היא עובדת. הכוונה בלא עובדת היא באופן מוחלט שום כפתור כולל NUMLOCK ואין אורות במקלדת. אין בעיה של מגעים שכן בלי שהזזתי כלום המקלדת החלה לעבוד לאחר הפעלה מחדש. המקלדת היא מקלדת מיקרוסופט חוטית בחיבור PS2.
-
- 16 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מקלדת שלי הפסיקה לעבוד. בדקתי במקום אחר גם שם היא לא עובדת. מקלדת הזאת קניתי בפרואר רציתי לשאול האם אני יכול לבדוק יציאה של מקלדת בלוח אם, אולי היא שורפת או לא עובדת בכלל. אני צריך רשימת פינים ומה תפקידם.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP אלא שהמקלדת והעכבר מפסיקים לפעול במסך הראשון של ההתקנה. ניסיתי גם מקלדת ועכבר USB. למישהו יש פתרון? אגב למה רשום שאני משתמש בספארי כשאני משתמש ב-Chrome.. בתודה,
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סט עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת Logitech מדגם MX 700 Duo. לאחרונה החלו להופיע בעיות בתפקוד המקלדת כאשר כרגע המקלדת אינה מצליחה לבצע התחברות מול יחידת הרסיבר שלה. כתוצאה מכך לא ניתן כלל להשתמש במקלדת. חשוב לציין, כי בניגוד למקלדת, העכבר אכן מצליח לבצע התחברות בהצלחה לאותו הרסיבר. כמו כן, הסוללות שנמצאות במקלדת הן טובות ומלאות. אשמח מאוד לקבל עזרה לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשי הפורום. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בנושא הבא: יש בעיה בלפטופ ASUS C550X של אישתי. לדעתי הבעיה היא במקלדת: חלק מהמקשים אינם מגיבים על הקשה וחלק מגיבים בצורה מוזרה ביותר. הכוונה שבלחיצה על מקש יוצאים כמה תוים ולא תו של המקש שלחצתי. ז''א אם לחצתי על W אני רואה ASDCVHG, בהתחלה חשדתי בוירוס אך אחרי שחיברתי מקלדת USB חיצונית וראיתי שמחשב מגיב כמו ש צריך. A->A, B<-B וכו'. כך הגעתי למסקנה שזוהי תקלת מקלדת. השאלה שלי איפה אני משיג מקלדת לפטופ ASUS C550X עם כיתוב בעיברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המקלדת שלי התחילה להגיב חלקית בלי יש מקשים שלא עובדים פשוט, חיברתי את המקלדת למחשב אחר ועדין אותו דבר, יש משהו שאני מפסיד או שהמקלדת הלכה לעולמה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו. לפעמים אני מקליד במקלדת, ולא משנה מה אני כותב, המקלדת מדפיסה סידרה של אותיות סמוכות על המקלדת. נניח אני ילחץ על המקשים Hello אז המקלדת תדפיס asdfg במקום. החלפתי שתי מקלדות, והבעיה נעלמה לכמה זמן, אבל שוב חזרה היום. יש לי שני מחשבים מחוברים בKVM אז כשהבעיה היתה במחשב אחד ועברתי למשחב השני, המחשב השני כתב טוב עם אותה המקלדת ועם קופסאת הKVM. יש לי אנטי ווירוס ופיירוול לא של ווינדוס. היה לי גם BSOD כהתקנתי את הדרייבר של המקלדת החדשה, אבל בפעם השניה שהוא התקין את הדרייבר זה לא קרה. יכול להיות שגם ניסיתי להתקין דרייבר של הכרטיס קול און בורד מתישהוא, וזה לא התקין כל כך טוב או שהדרייבר לא היה טוב. לא יודע. אז איך אני מוריד את הדרייבר הזה? לדעתכם זה ווירוס או בע…
-
- 5 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מולטימדיה כזאת של HP ם: מסיבה לא מובנת אין עליה שם דגם, ואני חייב דרייבר! יש לי תמונה שלה, - הממ, מי יכול לעזור ולמצוא דרייבר? לאחר שעות של חיפושים אני עדיין לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית אקצר תהליכים ואומר שהמחשב היה בתיקון (תחת אחריות רשמית כמובן) ולא נמצאה שום בעיה, דבר שנורא מוזר לי. לבעיה עצמה - אני עם מחשב נייד גיימינג של אסוס, Asus rog strix gl503vm. בחודש האחרון התחילו בעיות עם המקלדת, לא בשעה ספציפית ולא במקרה ספציפי, זה קורה פתאום לבד שהמקלדת לא מגיבה. אני צריך בשביל זה להיכנס למנהל ההתקנים, למחוק את התקן המקלדת ואז לחפש מחדש כדי שהמקלדת תעבוד. ב90% מהמקרים זה עובד, יש גם מקרים שזה לא עוזר ורק הפעלה מחדש תורמת לעניין. הסיפור הוא שיש פעמים שזה קורה ברגעים קריטיים ואני לא יכול לסבול את זה יותר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם יש לה טיפול עצמאי או ששוב פעם אני נדרש לפתוח קריאה לתמיכה של אסוס?
-
- 27 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם windows7 64bit ויש לי מקלדת microsoft wireless keyboard 3000 v2 ועכבר microsoft wireless mouse 5000. העכבר עובד תקין לגמרי בלי בעיה, המקלדת עובדת חלקית כלומר ניתן להעלות ולהוריד את הווליום דרך הלחצנים והכפתור של F נדלק ונכבה אבל כל האותיות והמספרים והלחצנים של alt,ctrl, del, enter וכ"ו לא עובדים בכלל * חיברתי את הסטיק למחשב אחר ואז המקלדת עבדה תקין לגמרי (ככה שאין בעיה במקלדת) וכמו שאמרתי כשהסטיק מחובר למחשב הזה העכבר עובד תקין (אין בעיה בסטיק) * לפני כחודש כבר קרתה לי התופעה הנ"ל ואז פירמטתי את המחשב ואחרי התקנה מחדש עבד תקין עד היום שהתופעה חזרה על עצמה * כשהיתה לי את התופעה בפעם הקודמת חיברתי מקלדת אלחוטית אחרת והיתה בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שלשום ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס ומאז המקלדת לא עובדת. במצב דוס היא פועלת אבל ברגע שהווינדוס מתחיל להיטען היא לא פועלת. כאילו הווינדוס לא מזהה את המקלדת בכלל וזה רק בווינדוס. אני במקלדת וירטואלית למי שמתעניין. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-