תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני חושש שנשרף לי הספק כח אך לא בטוח. כבר לפני כמה ימים התחילו בעיות, מידי פעם המחשב היה נכבה, התעלמתי מזה והדלקתי אותו והמשכתי להתעסק. אתמול בלילה סגרתי את המחשב והיום בבוקר שבאתי לפתוח אותו הוא לא נדלק, באתי שוב אחרי כמה דקות הוא נדלק לחצי שנייה המאווררים התחילו לזוז אבל חצי שנייה אחרי זה המחשב כבה. פעם בכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק לחצי שנייה. אגב, הספק דיי חדש (חצי שנה בערך). מה דעתכם? נ.ב לאחרונה נשרף גם הכרטיס מסך, לא יודע אם זה יעזור.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים האחרונים המחשב שלי החל להיות קצת איטי, ועכשיו קרה לי שמסך המחשב נכבה ואז הראה לי על הצג הודעה של no singal ולאחר כמה שניות התצוגה חזרה ואז המחשב ניתקע לגמרי. כיבית והדלקתי מחדש אתהמחשב ושוב נהיה מסך שחור לכמה שניות(הפעם לא היה שום הודעה. רקמכסך שחור) ואז המחשב שוב חזר לעבוד ושוב נהיה מסך שחור - ככה כמה פעמים עד שהמחשב ניתקע. שוב... מה הבעיה כאן??
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ניסתי לחבר Hard Disk וצורב DVD ל IDE1 עם אותו כבל אבל המחשב נתקע בשלב ה BIOS. הוא הוציא הודעה בסגנון please insert disk... שאלה 1: מה תפקיד הג'מפרים בצורב ובכונן קשיח וכיצד יש לחבר אותם אם רוצים ששניהם ישבו על אותו IDE וכמובן שהכונן הקשיח צריך להיות ה master. שאלה 2: אין לי חיבור SATA וגם אין לי צורך בסאונד מהצורב. כמה כבלים אמורים להיות מחוברים לצורב? 1 IDE ו 1 חשמל?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: quad core asus p5qc עד עכשיו היו לי זכרונות DDR2 1GB*2 לאחרונה קניתי זכרונות kingston 4gb*2 1333mhz כאשר אני מרכיב אותם בלוח אם (יש לציין שבמקום היעודי), המחשב לא עולה, אין POST, אי אפשר להכנס לBIOS. המאווררים עובדים, המסך שחור ואין שום צפצוף של בעיה וכו'. עברתי על החוברת הפעלה ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, כנ"ל חיפשתי בגוגל. רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
זה התחיל בזה שסתם רציתי לנסות להדליק את הספק בלי להשתמש בלוח אם זה הצליח הבעיה שאחרי זה שחיברתי אותו חזרה למחשב הוא לא נדלק :-\ לא ברור לי בדיוק איפה הבעיה אשמח אם תעזרו לא נראה לי שהספק שרוף כי הוא עובד ..
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם GA945GCMX כרטיס מסך 2900XT זכרונותGeil DDR2 4096MB 800MHZ הארד דיסק WD 160GB SATA2 16MB מעבד E4500 קירור מעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב DVD GSA-H44N עכשיו אני קניתי לוח אם חדש ABIT IP35-E וכל השאר החלקים נשארו ויש לי בעיה שאני מדליק\מפעיל מחדש הוא מפסיק לעבוד כזה או מתכבה ועד שנדלק הוא מוציא אותי מדעתי אני אפסתי את הביוס ולא הולך אני לא יודע מה לעשות באמת של נ.ב. לא ניראה לי שזה קשור או יעזור איכשהו אבל לא פרמטתי את המחשב לאחר הרכבת הלוח החדש ישר עליתי לווינדוס והתקנתי דרייברים
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4 לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם. ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות.. יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המחשב עם הבעלים של החנות והמחשב שלי איטי והוא אמור לטוס כמו חללית!!! קחו לדוגמא חלון של המחשב שלי.. כשאני פותח את המחשב שלי אז הוא לא נפתח לי בבום, זאת אומרת על המאית שניה אלא שנפתח החלון ורק אחרי עשירת שניה רואים מה יש בחלון... יודעים מה אני מתכוון? כאילו המחשב לא כל כך מהיר.. אז המוכר אומר לי שזה בגלל הכרטיסי מסך.. SLI של טווינטק 9600GT עם OC edition אהה ועוד משהו.. אני אמור לשים ספק 750W מודולרי של TT ואז ראינו שחסר איזה כבל שמתחבר ללוח אם אז הוא בינתיים שם לי סתם ספק סטנדרט 550W עד שיגיע הכבל ביום שני.. קיצר אני כולי מבואס לא מבין למה המחשב שלי לא עף כמו מטוס אז חבר שלי אמר לי שיכול להיות שזה בגלל הויסטה וגם הוא לא מזהה לי 4GB אלא רק 3GB בגלל שזה…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני יישמח אולי לכמה דעות אנשי חומרה מנוסים אני טכנאי יש לי בבית כרגע שלוש מחשבים 2 עם אותם סימפטומים ואחד עם פחות או יותר אותה בעייה שתי המחשבים הראשונים פשוט עובדים לא נותנים תצודה נתחיל בזה בדקתי זכרונות בדקתי כרטיסי מסך חיצוני גם המובנים על הלוח גם ניסיתי להחליף לספקים חדשים כלום פשוט אין תצוגה בדקתי תכבל VGA ניסיתי מסכים אחרים פשוט כלום אין תצוגה אני חושב בשתיהם בעייה עם הלוח אם אני לא סגור על זה ןמחשב שלישי פשוט לא מגיע מעבר לביוס בדקתי טמפרטורה של ה CPU והוא עובד קבוע על 60-65 שזה קצת מעל הנורמה ושמתי מאוורר INTEL חדש ל CPU עם משחה טרמית ככה שזה אמור להסתדר והמחשב פשוט לא מגיע מעבר לביוס לא מזהה הארדיסק לא עושה בוט כלום נטו ביוס איפסתי תלוח תהגדרות בביוס פשוט כ…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני כשבועים פתחתי את המחשב והכנסתי HD ממחשב אחר לשמור את מה שיש בו איזה 6GB ועכשו כל כמה זמן המחשב עושה ריסט אוטמטי כזה אפשר לדעת איזה בעיות יכולות להיות ??
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב AMD 3000 ג'יגה זיכרון... אני יודע שהמחשב לא כזה חדש / מהיר אבל הוא אמור לסחוב ווינדווז XP בקלות. היה לי 80 ג'יגה דיסק קשיח עד לפני שבוע. סבלתי שמה מאיטיות שהנחתי שבאה כתוצאה מהתנגשות בדרייברים (כי יש לי מקלדת של לוג'יטק מהסט 110, במקום להשתמש בעכבר שלה אני משתמש בMX Revolution) והאמנתי שזאת אחת הסיבות להתנגשות ולהאטה. לא העלתי בדעתי שום חדירת ווירוס, ספייוור וכו' מכיוון שהיו לי כמה הגנות על המחשב (COMODO, AVG, SPYWARE BOOSTER) כל הזמן ניטרו את המחשב ולא איפשרו חדירה. מה עוד, שהשתמשתי עם FF עם תוספת שמבטלת סקריפטים ומדברים בדף לפעול... אז האמנתי שהכל ביחד ימנע ממני חדירה של ווירוסים או ספייוור דרך האינטרנט. החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש של 500 ג'יגה כי נגמר ל…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מארז של SILVERSTONE עם VFD. חיברתי אותו לספק ועם כבל של LPT שהגיע איתו ללוח ו..המסך לא נדלק או מראה סימני חיים. לדעתי המסך לא תקין, למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו, ואני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעודי. אתחיל במפרט הבסיסי מעבד AMD Dual Core 5600+ לוח אם Asus m2a-vm HDMI זיכרון OCZ DDR2 800Mhz שני סטיקים כל אחד בגודל 1GB. ספק OCZ StealthXStream 600W. אני משתמש בכרטיס מסך של לוח האם (Ati xPress 1250) אלה הפרטים הרלוונטיים, אם צריך עוד, אמסור. הבעיה היא כזאת. איך שהרכבתי את המחשב, הוא התחיל לעשות בעיות. הוא לא תמיד עלה, (הBIOS לא התעורר ולא הגיעה תמונה למסך) לאחר ניסיונות רבים, הוא החל להתעורר כשהעברתי את הזכרונות מSLOT12 לSLOT34. חשבתי שאולי יש בעיה בכניסות 3,4 של הזיכרון ואמרתי לעצמי שאבדוק אחרי שאתקין חלונות. אבל, חלונות לא הסכים לעלות כל הזמן מסך כחול לפני שהמערכת עולה. חשד…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ל 7300GT בזמן שאני מנסה לעשות בדיקת יציבות לכרטיס מסך תוך 2 דקות בערך התוכנה קורסת וזה רושם לי על התקלה של ה "Send ו Don't send" כשאני עושה בדיקת יציבות למעבד זה מפסיק אחרי 3 דקות והמחשב נהיה סופר איטי וזהו לא קורה כלום. איך אני בודק את הכרטיס מסך? Far Cry היה נתקע לי כל 5 דקות או שהמחשב עשה ריסט. ניתקתי את הכרטיס ושמתי אותו מחדש ומאז הכל בסדר שמתי לב גם כשאני נוגע בכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד (לא בנקודה מסוימת, זה יכול לקרות מתישהוא אם אני נוגע הרבה) המחשב או שעושה ריסט, או שהמסך פשוט מתכבה או לא מגיב או שהצבעים נמרחים על המסך. כשהיה לי את ה Radeon 9600XT הייתה את אותה בעיה רק בלי שהמחשב נכבה או עושה ריסט הטמפ' של הכרטיס נעה בין 48-52…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש דרך לתקן מקלדת של מחשב נייד HP ? העמודות של המקשים Y U O ו P הפסיקו לעבוד (זה מה שאני זוכר). הוצאתי אתמול את המקלדת ולא ראיתי משהו חריג חוץ מזה על הכבל יש בליטות שאולי מעידים על נתק במוליכים בכבל. כשהסתכלתי על המוליכים של הכבל והם ניראו אחידים. האם יש דרך לתקן את המקלדת או שכדאי לקנות חדשה כדי להחליף אותה. הנייד הוא בן כ 3 שנים עובד בסדר עם מקלדת חיצונית. אני אולי יכול לעבור על המגעים עם אומטר ולבדוק אם יש נתק. חוץ מזה יש אתרים בחול ששולחים לארץ מקלדות מהסוג הזה ? ראיתי שבebay יש מקלדות שויזואלית נראות זהות (צריך לבדוק בדגם אם הן מתאימות )והמחירים שלהם יכולים להיות באיזור 40$-50 כולל משלוח. ראיתי שיש בארץ גם חנות למקלדות אבל הם לוקחים איזה 350 שקל שזה כפול מהמחיר בחול…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי. יש לי התנגשות בין כרטיס הקול המובנה ללא מובנה(PCI) אני יודע שצריך לגרום לכך שהמובנה יפסיק לעבוד, דרך BIOS.. אבל אני לא יודע איפה בדיוק בBIOS מגדירים את זה מישהו יכול בבקשה להסביר לי? לוח האם הוא Albatron K8X800 Pro Motherboard.. תודה מראש :-[
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כך, בזמן האחרון אני סובל מהתרסקויות חוזרות ונשנות על המחשב רנדומאליות. לפעמים הוא יכול לעבוד במשך שבוע ולא להתקע ואז הוא פתאום נתקע אבל טוטאלית ואי אפשר לפתוח שום תוכנה אלא בFORCE RESTART. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST ואין שום שגיאות. הלוח הוא ג'יגהביטט 945GCMX-S2, מעבד 1600 דואל קור. כ.מסך ATI HD3450 משום שתקיעות היו בלתי נסבלות התקנתי מחדש את החלונות מ-0, אבל הן חזרו בתוך כמה ימים. נואש, החלטתי להמר או על הדיסק הקשוח(סרקתי אין שגיאות, לפעמים יש קבצים שכתובים דפוק אבל אין בד סקטורים) ועשיתי סריקה מלאה ולא היו שגיאות. נשארתי עם הלוח אם והספקבר. בזמנו שקניתי את המחשב רציתי מחשב שיהיה יציב אך ורק לישומים משרדיים וקצת סרטים, אז החלק הכי זול בכל המחשב היה המארז עם ספק…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-